Arkadaşlar youtube dan bi yabancıların bebek yıkayışını görün birde bizim türklerinyabancılar sakin ve kalabalık olmadan huzur vererek yıkıyor bebekte mayışıyor sıcak suyla bizimkiler tepesinde en az 4 kişi biri kovayı ver biri tası ver biri bağırıyor ayy minicik bilmem ne tabii hep bebekcikler viyak viyak ben eşime dedim vallahi yıkarken kimseler olmasın ikimiz sakin bi şekilde ses çokarmadan narin hareketlerle yıkayalım diye hak verdi izleyince videoları şu yaşımda beni öyle hengameyle yıkasalar bende ağlarım yahu
kızlarrr kontrole gitcem..çok heycanlıyım..dua edinn benm için
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Youtube a bebeğin ilk banyosu yazın gözlüklü yabancı bi kadın yıkıyor 5.13 süresi bide bizim türklerin var bebek banyosu yazın süresi 2.36 olan Allah aşkına aradaki farkı görün
Nie ben bu 5.13 vidyoyu izlerken ağlıyorum acaba sorabilir miyim size
diğerini açamadım sonra bakarım. rezil olup duruyom iş yerinde zati
Hehhe bence diğerini açta gül azıcıkNie ben bu 5.13 vidyoyu izlerken ağlıyorum acaba sorabilir miyim size
diğerini açamadım sonra bakarım. rezil olup duruyom iş yerinde zati
Biz öyle yapmayalım kızlar :26: evet büyüklerimizin tecrübeleri tabiki var ama bence babayla sessiz sakin huzur vererek yıkamak daha güzel seramoniye gerek yok
Ohannes dayanamadım türk yıkama sahnesini izledim 2.37 sn olanı ve resmen duygusallığım kayboldu sinir harbi yaşıyorum. zavallı bebek.. ne kadar rahatsız oluyo bişeylerden.. Sakin yıkamak lazım kesinlikle yazık yavrulara.
Anne adayısın ondancanım benim bende bu aralar doğum klipleri yapmışlar onları izliyorum anne ameliyathaneye giriyor sonra bebek geliyor anneyle buluşuyor falan saatlerce izledim bir günde bitirdim geçen ay o videoları ama hepside sezeryan yapmış yahu biride normal doğum yapsaydı
1 dk bile izleyemedim büyük diye vermişler teyzenin eline vah bebek vahh
Günaydın kızlar banada 90 tl fiyat verdiler
bilgi olsun diğer arkadaşlara
günaydın canım
Ayy bende şimdi hep mavi bakıyorum doğal olarak
aynen canım aynı emek aynı sevgi olacak yavrularımız için inş. iyi birer birey olarak yetiştirebiliriz
bu arada sende bursadasın dimi??
Bebegim benimle cok sukur iyiyim merak eden arkadaslarimdan özür diliyorum habersiz biraktigim icin
Topigimizin ilk annelerindenim hatirlayanlar bilir. Ancak annem kadar beni büyüten ikinci annemin amansız rahatsizliga aniden yakalanip vefat etmesi ve benim düsük tehlikeme denk gelmesi vs kotu gunlerin ardından bebegimle sorunsuz toparlamis sekilde aranizdayim
Aksam okuma firsatim oldu gborg inan cok uzuldum ama senin metanetli durusun icimi ferahlatti
Bircok yeni katilan arkadaslarimi okuyup taniycam insallah
Bundan sonra doguma kadar birlikteyiz insallah
Ikili testim 40yas faktoru downsendromu riski cikti
Ama amniyosentez yaptirma konusunda 3 haftadir esimle kafayi yedik.Sonucta aldigimiz karar şu; 200gr 14cm elini basina koyan yan dönen hareket eden bir bebegin yasam hakkina son vermenin haddimize düşmedigini ve sonlandiramiycagimizi dusundugumuzden aldiramiycagimiz icin bos yere su aldirma testinide yaptirmiyoruz. Ben downsend. olabileceginede inanmiyorum.Durumlar boyle simdilik
beni tanimayan arkadslar icin minik bi bilgi
40yas istanbul 5.gebelik 2011Mart annesi bi oglum var ve 17 haftalik henuz tam cinsiyetini ogrenemedigimiz (bi kiz dendi bi oglan dendi ins.pazartesi netlescek)
Tum KASIM ANNELERINE hayirli dogumlar diliyorum
1 dk bile izleyemedim büyük diye vermişler teyzenin eline vah bebek vahh
Eşimin arkadaşı geçen gün doğum yaptı, ziyarete gitti, demişler ki avrupa yakasındaki bi özel hastane bu, 4 aydır ilk kez normal doğum geldi, izinli olan hemşiremiz ilk kez normal doğum göreceği için apar topar hastaneye koştu
yazık, normal doğumun sonraki rahatlığı bilinse kimse sezaryen diye tutturmazdı heralde.
1 dk bile izleyemedim bide biri erkek adam ağlamaz diyo
Ben normal doğumu çok istiyorum o an inşallah fiziki şartlarımda normal doğuma izin verirde bebeğimi öyle kucağıma alırım
Eşimin arkadaşı geçen gün doğum yaptı, ziyarete gitti, demişler ki avrupa yakasındaki bi özel hastane bu, 4 aydır ilk kez normal doğum geldi, izinli olan hemşiremiz ilk kez normal doğum göreceği için apar topar hastaneye koştu
yazık, normal doğumun sonraki rahatlığı bilinse kimse sezaryen diye tutturmazdı heralde.
evet millette bir sezeryan furyası başladı...halbuki sezeryan daha iyi bir şey olsaydı Allah ona göre yaratırdı vücutlarımızı...
birde normal doğumda bebek çıktığı anda bütün ağrılar acılar bitiyormuş...
kısmet olursa bende normal doğum istiyorum inşallah...
Ben normal doğumu çok istiyorum o an inşallah fiziki şartlarımda normal doğuma izin verirde bebeğimi öyle kucağıma alırım
İnşallah canım Allah o günleri sağlıklıca göstersin inşallah, derler ya bi avazda diye hepimiz dilerim bebeklerimizi bi avazda kucaklarımıza alalım
Umarım canım, bende kiloma dikkat edebilsem çok iyi olacak bu normal doğum için. yogilates e başlamayı düşünüyorum cumartesi izin alabilirsem. kasları güçlendiriyomuş, yapanlar bazen doğuma zor yetişiyomuş hastaneye hemen çocuk çıkıyomuş hihihi
ben bide şan dersi alıyorum diyafram kasımı çalıştırıyorum, hocam şey diyo, doğumda diyafram ile de ittiriyosun öğrendiğin için, bu şekilde rahat pırtlatıyosun bebeği diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?