2014 Kasım Anneleri

Zaten Türk annelerini her yerde ayırt edebilirsiniz. Bir deniz kenarına yada bir otelin havuz başına gidin ve izleyin yeter. Parmakla gösterirsiniz bu Türk annesi, işte bu da Türk diye. Ben yabacıların çocuk yetiştirmesine hayranım, çocuklarına yapışık yaşamıyorlar, inanılmaz özgüvenli, her konuda bilgili bireyler yetiştiriyorlar.Bizim annelerde lise çağında ki çocuğunu okula götürmeyi annelik sanıyor.

kızlarrr kontrole gitcem..çok heycanlıyım..dua edinn benm için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım

bu sene için erke senesı dıyorlar ya bence alakası yok kız,erkek karışık senesı bu sene bırsürü hem kız hem erkek bekleyen var

Youtube a bebeğin ilk banyosu yazın gözlüklü yabancı bi kadın yıkıyor 5.13 süresi bide bizim türklerin var bebek banyosu yazın süresi 2.36 olan Allah aşkına aradaki farkı görün

Nie ben bu 5.13 vidyoyu izlerken ağlıyorum acaba sorabilir miyim size
diğerini açamadım sonra bakarım. rezil olup duruyom iş yerinde zati

Nie ben bu 5.13 vidyoyu izlerken ağlıyorum acaba sorabilir miyim size
diğerini açamadım sonra bakarım. rezil olup duruyom iş yerinde zati

Anne adayısın ondan canım benim bende bu aralar doğum klipleri yapmışlar onları izliyorum anne ameliyathaneye giriyor sonra bebek geliyor anneyle buluşuyor falan saatlerce izledim bir günde bitirdim geçen ay o videoları ama hepside sezeryan yapmış yahu biride normal doğum yapsaydı

Biz öyle yapmayalım kızlar :26: evet büyüklerimizin tecrübeleri tabiki var ama bence babayla sessiz sakin huzur vererek yıkamak daha güzel seramoniye gerek yok

Ohannes dayanamadım türk yıkama sahnesini izledim 2.37 sn olanı ve resmen duygusallığım kayboldu sinir harbi yaşıyorum. zavallı bebek.. ne kadar rahatsız oluyo bişeylerden.. Sakin yıkamak lazım kesinlikle yazık yavrulara.

1 dk bile izleyemedim büyük diye vermişler teyzenin eline vah bebek vahh

Eşimin arkadaşı geçen gün doğum yaptı, ziyarete gitti, demişler ki avrupa yakasındaki bi özel hastane bu, 4 aydır ilk kez normal doğum geldi, izinli olan hemşiremiz ilk kez normal doğum göreceği için apar topar hastaneye koştu
yazık, normal doğumun sonraki rahatlığı bilinse kimse sezaryen diye tutturmazdı heralde.

evet bursadayım bende:)allah evlatlarımızı layıklıyla yetistirebilmetyi nasip etsin.

merhaba ablacım öncelikle ALLAH rahmet eylesn bebiş içinde geçmiş olsun...ablacım benim annem 43 yaşında hamile kaldı 4 aylık olmuştu öğrendiğimizde üçlü yapıldı risk görüldü amniyosentyez dediler annem kabul etmedi doktor baya kızdı.. doğum zamanı geldi annem 43 yaşında 5 kilo çocuğu normal doğumla doğurdu. netice çok sağlıklı hatta fazlasıyla zeki bi kızımız oldu::)içini ferah tut abla bizim başımızdan geçti biz hiiö takmadık kafaya...hem down sendromlu olsa ne onun canı verilmiş artık aldırmakta ne hem anne baba bakacak ona kahrını anne baba çekecek doktorların alalım demesini hiç anlamıorum...sen içini ferah tut abla...

1 dk bile izleyemedim büyük diye vermişler teyzenin eline vah bebek vahh

oy teyzesi meyzesi bişi diyo ya, orda tam sinirlendim zaten. yok teyze annane babane bitti tüm isteğim. bide fileden mi hoşlanmıyo acaba bebek, suyun içinde bıcır bıcır huzurluca yıkansa daha mutlu olmaz mı?

Önceki çocuğunu babasının kucağında yıkayan anne, küvette yıkadınız dimi, benimde öyle bi resmim var bebekken babam küvette yıkıyo kucaanda

Ben normal doğumu çok istiyorum o an inşallah fiziki şartlarımda normal doğuma izin verirde bebeğimi öyle kucağıma alırım

Ben normal doğumu çok istiyorum o an inşallah fiziki şartlarımda normal doğuma izin verirde bebeğimi öyle kucağıma alırım

evet millette bir sezeryan furyası başladı...halbuki sezeryan daha iyi bir şey olsaydı Allah ona göre yaratırdı vücutlarımızı...
birde normal doğumda bebek çıktığı anda bütün ağrılar acılar bitiyormuş...
kısmet olursa bende normal doğum istiyorum inşallah...

Son düzenleme:
Kizlr valla ben yikayamm normalde yeni dogan bebegi kucagma bile alammda kendi cocugumu alirmda yikaymm ilk etapta zarar veririm diye kokarm neyseki kvde var onda kalcz 2 ay co guvenyrm kvde

İnşallah canım Allah o günleri sağlıklıca göstersin inşallah, derler ya bi avazda diye hepimiz dilerim bebeklerimizi bi avazda kucaklarımıza alalım

Umarım canım, bende kiloma dikkat edebilsem çok iyi olacak bu normal doğum için. yogilates e başlamayı düşünüyorum cumartesi izin alabilirsem. kasları güçlendiriyomuş, yapanlar bazen doğuma zor yetişiyomuş hastaneye hemen çocuk çıkıyomuş hihihi
ben bide şan dersi alıyorum diyafram kasımı çalıştırıyorum, hocam şey diyo, doğumda diyafram ile de ittiriyosun öğrendiğin için, bu şekilde rahat pırtlatıyosun bebeği diyo

Vaaaauvvv süpermişşş banada devletteki dr um 4 ayı bitirdiğim için bi dahaki randevumda pilates hareketleri verecek sabırsıxlıkla bekliyorum

ayy kızlar konuyla çok alakasız ama şunun güzelliğine bakın doğuştan felçli oğlak için yürüteç yapmışlar nasılda mutlu nasıl poz vermiş resmen ağlayasım geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…