arkadaşlar, zaman zaman karın içinde gerlmeler oluyordu da bu sabah kalkarken birden kalktım sanırım kasıklarım ve karnım okadar çok acıdı ki. sabatan bu yana bıçak saplanıyor sanki zaman zaman. karnımın içi çok acıyo. ciddi bir şey değildir değil mi?
Vaaaauvvv süpermişşşbanada devletteki dr um 4 ayı bitirdiğim için bi dahaki randevumda pilates hareketleri verecek sabırsıxlıkla bekliyorum
Kızlar size 2 adet national in hazırladığı belgeseli öneriyorum mutlaka izleyin
Anne Karnında İkiz Üçüz Dördüz Gebelik
Anne Karnında Yaşam Belgeseli
İkiside mükemmeldi eşim benden daha çok etkilendiağlamak içinde bolca peçete gerek tabii
Ben normal doğumu çok istiyorum o an inşallah fiziki şartlarımda normal doğuma izin verirde bebeğimi öyle kucağıma alırım
evet millette bir sezeryan furyası başladı...halbuki sezeryan daha iyi bir şey olsaydı Allah ona göre yaratırdı vücutlarımızı...
birde normal doğumda bebek çıktığı anda bütün ağrılar acılar bitiyormuş...
kısmet olursa bende normal doğum istiyorum inşallah...
Umarım canım, bende kiloma dikkat edebilsem çok iyi olacak bu normal doğum için. yogilates e başlamayı düşünüyorum cumartesi izin alabilirsem. kasları güçlendiriyomuş, yapanlar bazen doğuma zor yetişiyomuş hastaneye hemen çocuk çıkıyomuş hihihi
ben bide şan dersi alıyorum diyafram kasımı çalıştırıyorum, hocam şey diyo, doğumda diyafram ile de ittiriyosun öğrendiğin için, bu şekilde rahat pırtlatıyosun bebeği diyo
evet millette bir sezeryan furyası başladı...halbuki sezeryan daha iyi bir şey olsaydı Allah ona göre yaratırdı vücutlarımızı...
birde normal doğumda bebek çıktığı anda bütün ağrılar acılar bitiyormuş...
kısmet olursa bende normal doğum istiyorum inşallah...
İnşallah canım Allah o günleri sağlıklıca göstersin inşallah, derler ya bi avazda diye hepimiz dilerim bebeklerimizi bi avazda kucaklarımıza alalım
Umarım canım, bende kiloma dikkat edebilsem çok iyi olacak bu normal doğum için. yogilates e başlamayı düşünüyorum cumartesi izin alabilirsem. kasları güçlendiriyomuş, yapanlar bazen doğuma zor yetişiyomuş hastaneye hemen çocuk çıkıyomuş hihihi
ben bide şan dersi alıyorum diyafram kasımı çalıştırıyorum, hocam şey diyo, doğumda diyafram ile de ittiriyosun öğrendiğin için, bu şekilde rahat pırtlatıyosun bebeği diyo
benim ilk bebeğim ters oldugu için zorunlu sezeryana oldumcok korkuyordum normal doğumdan ama sonra cok uzuldum. sezeryanda 10 kadar once alıyorlar bebeği dr.lar. hiç sancı çekmeden doğuma gittim ilk gun harıcınde hiç sıkıntım olmadı cok sukur ertesi gun banyo bıle yaptım ama yine de isterdim normal doğum yapmayı.
bana nasip olmadı kızlar inşallah rabbim nasibeder size.
Kesinlikle suyun ucinde yikayin fileden hoslanmiyolar hem Hemde Usutme riski yuksek kuvetine sunger koyun yadaa camasirlarini serin sicacik oluyo hem bebek suyun etkisiyle gevsiyo rahatliyo Ole guzel uyuyolarki sonra misil misil kizim henuz 1yasinda daha yeni tecrube ettim Nacizane tavsiyem suyla Hasir nesir olmalaridiroy teyzesi meyzesi bişi diyo ya, orda tam sinirlendim zaten. yok teyze annane babane bitti tüm isteğim. bide fileden mi hoşlanmıyo acaba bebek, suyun içinde bıcır bıcır huzurluca yıkansa daha mutlu olmaz mı?
Önceki çocuğunu babasının kucağında yıkayan anne, küvette yıkadınız dimi, benimde öyle bi resmim var bebekken babam küvette yıkıyo kucaanda
Bebegim benimle cok sukur iyiyim merak eden arkadaslarimdan özür diliyorum habersiz biraktigim icin
Topigimizin ilk annelerindenim hatirlayanlar bilir. Ancak annem kadar beni büyüten ikinci annemin amansız rahatsizliga aniden yakalanip vefat etmesi ve benim düsük tehlikeme denk gelmesi vs kotu gunlerin ardından bebegimle sorunsuz toparlamis sekilde aranizdayim
Aksam okuma firsatim oldu gborg inan cok uzuldum ama senin metanetli durusun icimi ferahlatti
Bircok yeni katilan arkadaslarimi okuyup taniycam insallah
Bundan sonra doguma kadar birlikteyiz insallah
Ikili testim 40yas faktoru downsendromu riski cikti
Ama amniyosentez yaptirma konusunda 3 haftadir esimle kafayi yedik.Sonucta aldigimiz karar şu; 200gr 14cm elini basina koyan yan dönen hareket eden bir bebegin yasam hakkina son vermenin haddimize düşmedigini ve sonlandiramiycagimizi dusundugumuzden aldiramiycagimiz icin bos yere su aldirma testinide yaptirmiyoruz. Ben downsend. olabileceginede inanmiyorum.Durumlar boyle simdilik
beni tanimayan arkadslar icin minik bi bilgi
40yas istanbul 5.gebelik 2011Mart annesi bi oglum var ve 17 haftalik henuz tam cinsiyetini ogrenemedigimiz (bi kiz dendi bi oglan dendi ins.pazartesi netlescek)
Tum KASIM ANNELERINE hayirli dogumlar diliyorum
canım zorunlu hallere bişey demiyorum bebek ters geliyosa tabiki sezeryan olucak günümüz imkanlarından da faydalanmak lazım öyle gerici değilim
inşallah bu sefer bu deneyimide yaşarsın..çünkü bebek doğum kanalından çıkarken yararlı bakterileri alıyormuş vücuduna hastalıklara karşı daha dirençli oluyomuş bu sayede ve annenin tüm hücrelerinde yenilenme oluyormuş çok güzel bir şey...
inşallah hayırlısıyla sağlıkla bana da kısmet olur normal doğum...
ilkinde sezeryan olunca bir daha normal doğum yapamıyoruz kızlar ... ben bu aralar nedense tırstım normalden :18: bakalım nasip
canım zorunlu hallere bişey demiyorum bebek ters geliyosa tabiki sezeryan olucak günümüz imkanlarından da faydalanmak lazım öyle gerici değilim
inşallah bu sefer bu deneyimide yaşarsın..çünkü bebek doğum kanalından çıkarken yararlı bakterileri alıyormuş vücuduna hastalıklara karşı daha dirençli oluyomuş bu sayede ve annenin tüm hücrelerinde yenilenme oluyormuş çok güzel bir şey...
ilkinde sezeryan olunca bir daha normal doğum yapamıyoruz kızlar ... ben bu aralar nedense tırstım normalden :18: bakalım nasip
öyle bir şey yok canım ya benim tanıdıklarım var ilkinde sezeryan olup sonra normal yapan..
doktorların yönlendirmesine ve kişinin bünyesine bağlı bir durum...
öyle bir şey yok canım ya benim tanıdıklarım var ilkinde sezeryan olup sonra normal yapan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?