2014 Kasım Anneleri

arkadaşlar, zaman zaman karın içinde gerlmeler oluyordu da bu sabah kalkarken birden kalktım sanırım kasıklarım ve karnım okadar çok acıdı ki. sabatan bu yana bıçak saplanıyor sanki zaman zaman. karnımın içi çok acıyo. ciddi bir şey değildir değil mi?

normal canım rahim büyüyor bağlar geriliyor...
ani hareketler yapmamaya çalış..yataktan kalkarken kolundan destek al..

Kızlar size 2 adet national in hazırladığı belgeseli öneriyorum mutlaka izleyin

Anne Karnında İkiz Üçüz Dördüz Gebelik

Anne Karnında Yaşam Belgeseli

İkiside mükemmeldi eşim benden daha çok etkilendi ağlamak içinde bolca peçete gerek tabii

Vaaaauvvv süpermişşş banada devletteki dr um 4 ayı bitirdiğim için bi dahaki randevumda pilates hareketleri verecek sabırsıxlıkla bekliyorum

Vayy iyimiş, ebru şallının hamile pilatesi vidyolarına da bakabilirsin youtubedan
yahu bu bebe videoları beni darlattı hep ağlıyolar türkü avrupalısı. Bu bebeklerin ağlamayanlarından istiyom ben başım şişti

Teyyy teyyyyy diyosun gündüz almayayım belki akşam izlerim ihihihih

Ben normal doğumu çok istiyorum o an inşallah fiziki şartlarımda normal doğuma izin verirde bebeğimi öyle kucağıma alırım

Bende Allah kısmet ederse normal doğum istiyorum, ama annem "normal doğum yaparsan hakkımı helal etmem" dedi. Yada "eğer normal doğum yapacaksan, sakın haber verme ben o acıları evladımın çektiğini bile bile kapıda bekleyemem ölürüm oracıkta" dedi. Bir de şeker hastası, epidural ile ağrısız normal doğum yapmak istiyorum Allah izin verirse. Ve tabi anneme de doğum bittiğinde haber vereceğiz mecburen.

Kilo ve spor önemli ama, doktorumla son kontrole gittiğimde konuştuk normal doğum ve sezeryan olayını. 1 ay önce 130 kilo ile hastamı normal doğuma aldım, yarım saatte doğurdu dedi. İlk öncelik çatı genişliği, çatın darsa ister spor yap, ister hamilelik boyunca 5 kilo almış ol, ister yoga yap, ister plates normal doğum yapamazsın dedi. Çatın geniş olacak, o zaman kasların kuvveti önemli dedi. Kasların kuvvetliyse yarım saatte, kuvvetli değilse 2 saatte doğurursun ama illa ki doğurursun dedi. Ben normal doğumdan yanayım ama çatı genişliğin kilondan daha önemli benim için dedi. Bakalım son haftalarda belli olacak inşallah.

İnşallah canım Allah o günleri sağlıklıca göstersin inşallah, derler ya bi avazda diye hepimiz dilerim bebeklerimizi bi avazda kucaklarımıza alalım

benim ilk bebeğim ters oldugu için zorunlu sezeryana oldum cok korkuyordum normal doğumdan ama sonra cok uzuldum. sezeryanda 10 kadar once alıyorlar bebeği dr.lar. hiç sancı çekmeden doğuma gittim ilk gun harıcınde hiç sıkıntım olmadı cok sukur ertesi gun banyo bıle yaptım ama yine de isterdim normal doğum yapmayı.

bana nasip olmadı kızlar inşallah rabbim nasibeder size.

canım zorunlu hallere bişey demiyorum bebek ters geliyosa tabiki sezeryan olucak günümüz imkanlarından da faydalanmak lazım öyle gerici değilim
inşallah bu sefer bu deneyimide yaşarsın..çünkü bebek doğum kanalından çıkarken yararlı bakterileri alıyormuş vücuduna hastalıklara karşı daha dirençli oluyomuş bu sayede ve annenin tüm hücrelerinde yenilenme oluyormuş çok güzel bir şey...
inşallah hayırlısıyla sağlıkla bana da kısmet olur normal doğum...

Kesinlikle suyun ucinde yikayin fileden hoslanmiyolar hem Hemde Usutme riski yuksek kuvetine sunger koyun yadaa camasirlarini serin sicacik oluyo hem bebek suyun etkisiyle gevsiyo rahatliyo Ole guzel uyuyolarki sonra misil misil kizim henuz 1yasinda daha yeni tecrube ettim Nacizane tavsiyem suyla Hasir nesir olmalaridir )

Öncelikle başın sağolsun,zor zamanlar geçirmişsin ama şimdi şükürler olsun iyisin ... yeniden aramıza hoşgeldin diyeyim

ilkinde sezeryan olunca bir daha normal doğum yapamıyoruz kızlar ... ben bu aralar nedense tırstım normalden :18: bakalım nasip

ilkinde sezeryan olunca bir daha normal doğum yapamıyoruz kızlar ... ben bu aralar nedense tırstım normalden :18: bakalım nasip

öyle bir şey yok canım ya benim tanıdıklarım var ilkinde sezeryan olup sonra normal yapan..
doktorların yönlendirmesine ve kişinin bünyesine bağlı bir durum...

herşeyin doğalı güzel tabiki doğumunda öyle hem anne için hem bebek için. benim rahim yapım da değişik dar oldugu için bebek dönemiyor. bu sefer son güne kadar beklemek istiyorum ama normal yapma şansım çok çok az. hayırlısı olsun hepimiz için.

hiç çatı muayenesi bile olmadan keyfi olarak sezeryana girenlere ben de cok kızıyorum.

Kizlar bendd Sezeryanliyim tabi en sagliklisi normal dogum ama benim kizim 1 Kere Grip Olma disinda hic Hastalanmadi cokta saglikli Ve akilli bir bebek hamileliginize cok dikkat edin hersey hamilelikle basliyor ve ayrica dogum Sonrassi icin bir Cocuk doktoru sunu soylemisti mutlu Bebekler hasta olmaz diye bu gercekten ole bunlari sezeryan Olan ve Olmak zorunda Olan annelerimiz iicin soyluyorum Yoksa tabiki Normal Dogum en guzeli

öyle bir şey yok canım ya benim tanıdıklarım var ilkinde sezeryan olup sonra normal yapan..

Kesinlikle katiliyorum hemde bir suru var doktor iste is doktorda bitiyor devlette yaptiranini bile duydum bende Istiyordum ama arasi cok kisa 1.5 Yil bukadar kisa zamanda ssvd Yapan kimse duymadin Dimi cnm

evet sezeryandan sonra normal doğum yapanlar var ama her doktor riske giirmek istemiyor. girenler de normalın 2 -3 katı fiyatlar istiyorlar. benım doktorumun acıklaması şu suni sancı vermek tehlikeli cunku daha once dikilen bölgenin yırtılma riski var. yırtılırsa dıkılır ama o esnada bebek ve anne tehlikeye girebilir diyor.

bilmiyorum ki canım ben hiç öylesini duymadım,olabilir ... peki bir riski yokmuymuş :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…