2014 Kasım Anneleri

Hayırlı cumalar.

Kesinlikle katiliyorum hemde bir suru var doktor iste is doktorda bitiyor devlette yaptiranini bile duydum bende Istiyordum ama arasi cok kisa 1.5 Yil bukadar kisa zamanda ssvd Yapan kimse duymadin Dimi cnm

Ben de ssvd adayıyım. Benim arası iki sene. Senin sürende hatta daha kısa bir zaman aralığında bile ssvd yapan var.
Örnekler ve destek istersen face den ssvd grubuna katılmanı öneririm. Gerçekten çok faydalanacaksın.
İnşallah normal doğum hepimize kolaylıkla nasip olur.

bilmiyorum ki canım ben hiç öylesini duymadım,olabilir ... peki bir riski yokmuymuş :18:

Merhaba tikita. Risk ister sezaryen, ister normal doğum, ister ssvd olsun her doğum şeklinde vardır. Hepsinin kendine göre şartları, sonuçları vardır. Her zaman ilk tercih normal doğum olmalı bir sorun yoksa.

Sezaryen sonrası normal doğum mümkün, ama henüz çok yaygın değil. Ssvd grubundan çok daha fazla bilgi ve örnek alınabilir.

Benim fikrim özellikle ilk zamanlar file kullanmak. Özellikle yalnız yıkamak zorunda kaldığınızda çok yardımcı oluyor. Zaten bebeğin ağırlığı ile file suya batıyor. Bebekte hırpalanmadan rahatça yıkanıyor. Benim bebeğim çok rahat etmişti. İyi ki almışım dediğim şeylerden biri oldu.
Tavsiye ederim.

Kizlar tabiki en guzeli normal dogumama ben kesinlikle yapamm o gucukendimde gormyrm annemde kesinliklee normale izn vrmyo zatn benm bunye cook hassas Allah hepimizi kurtarsin hayrli dogmlr nasp etsn

Düne kadar bende normal doğum diyordum ama iş başa gelince bir de üstüne videolar izleyince tırstım ... elbette risk ikisinde de vardır ama sezeryan üstüne normal doğumun daha riskli olduğunu düşünüyorum...tercih meselesi yapabilcek olsam bile sezeryanın arkasından normali tercih etmezdim sanırım bu benim fikrim...herkese hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden...

Merhaba canim ssvd ne oluyor hic duymadim daha önce :26:

Hayirli cumalar arkadaslar nasilsiniz
Bugün çook mutluyum içim kipir kipir 😊 iki buçuk aydir ilk defa bu sabah kusmadan uyandim
Iyilesiyor muyum ne

Ohh ne güzel artık tadını çıkarırsın hamileliğinin bu arada ssvd sezeryan sonrası normal doğum demekmiş canım...

Ohh ne güzel artık tadını çıkarırsın hamileliğinin bu arada ssvd sezeryan sonrası normal doğum demekmiş canım...

Tesekkur ederim bilgilendirdin icin 😊
Insallah iyilesme belirtisidir 79 kiloda hamile kalmistim su an 70 kiloyum baya hirpalanmistim yani insallah bundan sonra tadini cikarma faslina gecerim

Pazartesi 3'lu tarama yapilacak ve bebegimi gorucem :) babasi olmayacak bu sefer inşallah herşey yolunda gidiyordur...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı Cumalar Güzel Anneler..

Evde tadilat var , akşama düğün.. Yazamadım bugün size.
İnanılmaz uyku bastırıyor bu aralar bana. Sizde de var mı bilmiyorum.. Hergün yeni bir şeyle uyanıyoruz :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

pazartesi kontrolum var heyecan dorukta, tospik ne durumda aceba

tospiğin iyidir canım içini ferah tut :)bende bir sonrakini 4 gözle bekliyorum :)

Tesekkur ederim bilgilendirdin icin 😊
Insallah iyilesme belirtisidir 79 kiloda hamile kalmistim su an 70 kiloyum baya hirpalanmistim yani insallah bundan sonra tadini cikarma faslina gecerim

senin bayağı kötü geçmiş demek ki benim 1 ay bile sürmedi mide bulantılarım kilo vermiştim bende ama öyle fazla değil 2 kilo falandı sonra hızla geri aldım bide üstüne de aldım :)

Pazartesi 3'lu tarama yapilacak ve bebegimi gorucem :) babasi olmayacak bu sefer inşallah herşey yolunda gidiyordur...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

3 lüyü kendin mi istedin canım ? hayırlısı olsun meleğin iyidir içini ferah tut güzelim

sana da hayırlı cumalar tatlım,bende özellikle öğleden sonra uyku hali oluyor,direnebildiğim yere kadar direniyorum

Ben normal doğumu çok istiyorum o an inşallah fiziki şartlarımda normal doğuma izin verirde bebeğimi öyle kucağıma alırım

Kızlar benim ikinci hamileliğim kızımı normal doğum ile kucağıma aldım inanın o anı yaşamak herşeye değer sakın normal doğumdan korkmayın etrafınızda anlatılan acayip doğum hikayelerine inanmayın , normal doğum gibisi yok "sancııı" biraz var tabi

sana da hayırlı cumalar tatlım,bende özellikle öğleden sonra uyku hali oluyor,direnebildiğim yere kadar direniyorum

Çalışıyor musun tatlım?
Hamileliliğimin ilk haftalarında çalışıyordum ben o kadar zor geçiyordu ki.. Bir de mide bulantısı..
Şimdi evdeyim artık, daha rahatım.
Ama gündüz uykusuna alışkın olmadığım için dalamıyorum sersem sersem geziyorum. :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…