bilmiyorum ki canım ben hiç öylesini duymadım,olabilir ... peki bir riski yokmuymuş :18:
Benim bi arkadaşım yapabildi sezeryan üstüne normal doğumbende şimdi onun doktoruna gidiyorum hehehehe
bilmiyorum canım doktora ve kişinin bünyesine bağlı işte..
her şeyde risk var...
Kesinlikle katiliyorum hemde bir suru var doktor iste is doktorda bitiyor devlette yaptiranini bile duydum bende Istiyordum ama arasi cok kisa 1.5 Yil bukadar kisa zamanda ssvd Yapan kimse duymadin Dimi cnm
bilmiyorum ki canım ben hiç öylesini duymadım,olabilir ... peki bir riski yokmuymuş :18:
oy teyzesi meyzesi bişi diyo ya, orda tam sinirlendim zaten. yok teyze annane babane bitti tüm isteğim. bide fileden mi hoşlanmıyo acaba bebek, suyun içinde bıcır bıcır huzurluca yıkansa daha mutlu olmaz mı?
Önceki çocuğunu babasının kucağında yıkayan anne, küvette yıkadınız dimi, benimde öyle bi resmim var bebekken babam küvette yıkıyo kucaanda
Merhaba tikita. Risk ister sezaryen, ister normal doğum, ister ssvd olsun her doğum şeklinde vardır. Hepsinin kendine göre şartları, sonuçları vardır. Her zaman ilk tercih normal doğum olmalı bir sorun yoksa.
Sezaryen sonrası normal doğum mümkün, ama henüz çok yaygın değil. Ssvd grubundan çok daha fazla bilgi ve örnek alınabilir.
Hayırlı cumalar.
Ben de ssvd adayıyım. Benim arası iki sene. Senin sürende hatta daha kısa bir zaman aralığında bile ssvd yapan var.
Örnekler ve destek istersen face den ssvd grubuna katılmanı öneririm. Gerçekten çok faydalanacaksın.
İnşallah normal doğum hepimize kolaylıkla nasip olur.
Hayirli cumalar arkadaslar nasilsiniz
Bugün çook mutluyum içim kipir kipir 😊 iki buçuk aydir ilk defa bu sabah kusmadan uyandim
Iyilesiyor muyum ne
Ohh ne güzel artık tadını çıkarırsın hamileliğinin bu arada ssvd sezeryan sonrası normal doğum demekmiş canım...
pazartesi kontrolum var heyecan dorukta, tospik ne durumda aceba
Tesekkur ederim bilgilendirdin icin 😊
Insallah iyilesme belirtisidir 79 kiloda hamile kalmistim su an 70 kiloyum baya hirpalanmistim yani insallah bundan sonra tadini cikarma faslina gecerim
Pazartesi 3'lu tarama yapilacak ve bebegimi gorucem :) babasi olmayacak bu seferinşallah herşey yolunda gidiyordur...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlı Cumalar Güzel Anneler..
Evde tadilat var , akşama düğün.. Yazamadım bugün size.
İnanılmaz uyku bastırıyor bu aralar bana. Sizde de var mı bilmiyorum.. Hergün yeni bir şeyle uyanıyoruz :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben normal doğumu çok istiyorum o an inşallah fiziki şartlarımda normal doğuma izin verirde bebeğimi öyle kucağıma alırım
sana da hayırlı cumalar tatlım,bende özellikle öğleden sonra uyku hali oluyor,direnebildiğim yere kadar direniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?