2014 Kasım Anneleri

Yok canim doktor sormadi bile :) direk iki hafta sonra gel dedi... :) ama bende yaptirmak isterdim sanirim. Bebegimin suyu az çünkü nasil olduğunu bilmek isterim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok canım çalışmıyorum ben evlendiğimden beri evlerdeyim ... nasip olmadı bir daha ... beni de sersemleştiriyor işte hele bir de uyursam bir daha kendime gelemiyorum bende alışkın değilim çünkü

Kizlar tabiki en guzeli normal dogumama ben kesinlikle yapamm o gucukendimde gormyrm annemde kesinliklee normale izn vrmyo zatn benm bunye cook hassas Allah hepimizi kurtarsin hayrli dogmlr nasp etsn

aynen katılıyorum canmm..sanırım bende normal doğum yapamıcam..o kadar çok gördümki böle canlı canlı..cesaret edemiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlısı olsun canım sen içini ferah tut ve iyi düşün ki iyi olsun bu çok önemli..

ben clexan kan sulandırıcı iğne kullanıyorum günlük acaba normal doğum yapabilir miyim

benim arkadaşım da kan sulandırıcı kullanıyordu ama sezeryan oldu normali çok istemesine rağmen hatta 20 mayısda oldu daha yeni canım...doktoruna bir sor canım,arkadaşım doktoru ile görüştüğünde normal olmaz sezeryan olucaksın demiş..

evet canım nerdeyse bütün iğne kullanan tanıdıklarım sezeryan oldu, bende patik atak var zaten normal doğum yapamam belkide böyle avutuyorum kendimi

evet canım nerdeyse bütün iğne kullanan tanıdıklarım sezeryan oldu, bende patik atak var zaten normal doğum yapamam belkide böyle avutuyorum kendimi

senin için sağlıklı nasıl olucaksa öyle olucak tatlım,Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah..

Eşimle kayınvalide yüzünden tartıştım, iki gündür elimde olmadan ağlıyorum
Durduramıyorum kendimi, bebeğim de üzülüyor, aklıma geldikçe gözümden yaş akıyor...
Eşim arkamdan pır dönüyo ama boşuna artıkk (

Kızlar valla bende iki kere normal doğum yaptım umarım bunda normal olur. Bakanim yok 2 saat sonra ayaktasiniz hem Bebeğinizi o an gormak o acidan sonra ona kavusmak paha biçilmez bi mutluluk. Yapamam diye korkmayın inanin Allah yardım ediyor o an. Ikinma hissi kendiliginden gelen bi his bambaska onun tarifi yok. 15. Haftadayim ve sabirsizlikla bebegimi bekliyorum

Sıkma canını lütfen...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mrhb kızlar dktor bana gyno ferro sanol diye vitamin verdi içerinde demir folik asit ve b12 bulunuyor fakat dün ilk kez içtim ve mide bulantısı yaptı sizlerdende kullananan var mı bu ilacı ? doktoruma söyleyp değşitirmeyi düşünyrm ama başka vereceği ilaçta sizce aynı etkiyi yapar mı?

ben içiyorum canım,bende öyle bir yan etki yapmadı bide yanında elevit içiyorum vitamin

Bayadir giremiyorum oğlum olacak benimde ekler misiniz

benimde ilk daha önce iki kaybım var ama bu sefer kucağıma alacağım allahın izniyle

çok geçmiş olsun..allah bi daha yaşatmasın..araştırıldımı senin..benimde bi kaybım var..pıhtılaşma çıktı..clexan kullanıyorum hergün..inş bebişlerimizi sağlıkla alırız kucamıza

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…