mrhb kızlar dktor bana gyno ferro sanol diye vitamin verdi içerinde demir folik asit ve b12 bulunuyor fakat dün ilk kez içtim ve mide bulantısı yaptı sizlerdende kullananan var mı bu ilacı ? doktoruma söyleyp değşitirmeyi düşünyrm ama başka vereceği ilaçta sizce aynı etkiyi yapar mı?
Sıkma canını lütfen...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar merhaba. Bende kasim annesi olucam insallah. 13 haftalik olduk
aynen katılıyorum canmm..sanırım bende normal doğum yapamıcam..o kadar çok gördümki böle canlı canlı..cesaret edemiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende çok gördüm normal doğum hiç bilmemeyi isterdimo yüzden bende sezaryene yakınım inşallah hayırlısı olur hakkımızda
kızlarr devletteki kontrole gittim..13+6 çıktı bebişimm..özeldeki dr 12haftalıkken kız gibi demişti..2haftaya netleşir umarım..bu dr göremiyom dediyorum yapmadı..bebişim sağlıklıydı maşallah..2hafta sonra 3lü teste çağırdı..ii dilekte bulunan arkilere çok thankss
Hosgeldin ve hayirli olsunAllah´im hayirlisiyla saglikli bi bebek nasip etsin 😊
aynen katılıyorum canmm..sanırım bende normal doğum yapamıcam..o kadar çok gördümki böle canlı canlı..cesaret edemiyorum
sende sağlıkçımısın canmm
Amin. Rabbim bu surecte olan herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah... Ben normal dogum cok isterim ama bebekken kalca cikigim vardi. O zaman tedavi gordum duzldim o gun bugundur bi sikintim olmadi fakat normal dogum icin ne olur bilemiyorumHosgeldin ve hayirli olsunAllah´im hayirlisiyla saglikli bi bebek nasip etsin 😊
Eşimle kayınvalide yüzünden tartıştım, iki gündür elimde olmadan ağlıyorum
Durduramıyorum kendimi, bebeğim de üzülüyor, aklıma geldikçe gözümden yaş akıyor...
Eşim arkamdan pır dönüyo ama boşuna artıkk(
mrhb kızlar dktor bana gyno ferro sanol diye vitamin verdi içerinde demir folik asit ve b12 bulunuyor fakat dün ilk kez içtim ve mide bulantısı yaptı sizlerdende kullananan var mı bu ilacı ? doktoruma söyleyp değşitirmeyi düşünyrm ama başka vereceği ilaçta sizce aynı etkiyi yapar mı?
Eşimle kayınvalide yüzünden tartıştım, iki gündür elimde olmadan ağlıyorum
Durduramıyorum kendimi, bebeğim de üzülüyor, aklıma geldikçe gözümden yaş akıyor...
Eşim arkamdan pır dönüyo ama boşuna artıkk(
Amin. Rabbim bu surecte olan herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah... Ben normal dogum cok isterim ama bebekken kalca cikigim vardi. O zaman tedavi gordum duzldim o gun bugundur bi sikintim olmadi fakat normal dogum icin ne olur bilemiyorum
Evet hemşireyim uzun zaman kadın doğumda çalıştım
anestezi bende :)
Olayın içinde olan iki meslek grububilmeyenler için ne mutlu biz olumlu olumsuz çok örnek gördük maalesef
Eki Görüntüle 1126429 Buu benim göbüşüm en sona ben kalmıştım sanırım :)))
Eki Görüntüle 1126430 Eki Görüntüle 1126431 Eki Görüntüle 1126432 Eki Görüntüle 1126433
Doktordan sonra dayanamayıp aldıklarım bunlarda ilk alışverişim oğluşuma...
Bu sefer ilk kürtaj olduğum doktora gittim kızlar ve onda devam edeceğim artık... Kilom tansiyonum iyiydi.. Bebeğe bakalım dedi benim kalp 200 atmaya başladı tabiBu çikolata ve suyun mucizesi nedirrr kahvaltıda da nutella yemiştim gitmeden önce de azcık çikolata yedim yavrum karnımda dört dönüyordu... Doktor maşallah ölçüm yapamıyorum bu ne hareketlilik böyle dedi İnanın baş popo mesafesini ölçemedi çok uğraştı ama kafatasını suyunu felan baktı 161 gram yavrum 15+5 tik normalde ama 1 hafta ilerden gidiyormuş kuzum.. bacak kemiğini ölçtü maşallah uzun boylu olacağız galiba dedi yani gelişimi herşeyi yolundaymış kızlar o gazla da böyle alış veriş yaptım Sizler de durum nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?