2014 Kasım Anneleri

Ben dedigin hapi degil de baska 2 cesit vitamin hapi aldim ve ikisini de bulantiyi artirdigi icin kesmek zorunda kaldim. Bunlarin yerine de baska bir vitamin hapi yazmadi bilmiyorum ki gerek görmedi heralde :26:

kızlarr devletteki kontrole gittim..13+6 çıktı bebişimm..özeldeki dr 12haftalıkken kız gibi demişti..2haftaya netleşir umarım..bu dr göremiyom dediyorum yapmadı..bebişim sağlıklıydı maşallah..2hafta sonra 3lü teste çağırdı..ii dilekte bulunan arkilere çok thankss

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen katılıyorum canmm..sanırım bende normal doğum yapamıcam..o kadar çok gördümki böle canlı canlı..cesaret edemiyorum

bende çok gördüm normal doğum hiç bilmemeyi isterdim o yüzden bende sezaryene yakınım inşallah hayırlısı olur hakkımızda

bende çok gördüm normal doğum hiç bilmemeyi isterdim o yüzden bende sezaryene yakınım inşallah hayırlısı olur hakkımızda

sende sağlıkçımısın canmm

Ayni sorun bende de var devlet hastanesinde dogumu 30 kasim demislerdi simdi özzl hastanede 3 aralik diyorlar çözemedim hangisi dogru hangisi yanlis

aynen katılıyorum canmm..sanırım bende normal doğum yapamıcam..o kadar çok gördümki böle canlı canlı..cesaret edemiyorum

sende sağlıkçımısın canmm

Evet hemşireyim uzun zaman kadın doğumda çalıştım

zamanla düzene girer heralde

Hosgeldin ve hayirli olsunAllah´im hayirlisiyla saglikli bi bebek nasip etsin 😊
Amin. Rabbim bu surecte olan herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah... Ben normal dogum cok isterim ama bebekken kalca cikigim vardi. O zaman tedavi gordum duzldim o gun bugundur bi sikintim olmadi fakat normal dogum icin ne olur bilemiyorum

canım sıkma canını...hamileilk hormonlarından bazen çok abartıyoruz bende çok tartıştım eşimle ama onlarada yazık anlayamıyolar bizim durumumuzu...artık sakin kalmaya çalışıyorum..

bende 3 gün içtim sonra dayanamadım bıraktım bendede çok mide bulantısı yaptı..
doktora söyledim..
maltofer(demir) ve calcimax (kalsiyum) ilacı verdi ayrı ayrı..
demirde sıkıntı yokta calcimaxı içtikten sonra inanılmaz midem bulanıyo...
demekki mide bulantısını yapan o diye düşündüm..mecburen içiyorum ama..

Çalışmıyosan çık evden gez gez gez gez gel ağlarsan gene çık gez. Çalışıyosan da eve geç git gez. kafanı dağıtmaya çalış. Olmuyo yoksa.. Kayınvaldende değil suç, eşinde. Üzme kendini geçmiş gitmiş..

Ben de normal dogum düsündügüm icin olabildigince bu konuyla alakali söylentilerden uzak duruyorum kendi kendimi korkutmak istemiyorum. Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin hepimize.

Buu benim göbüşüm en sona ben kalmıştım sanırım :)))

Doktordan sonra dayanamayıp aldıklarım bunlarda ilk alışverişim oğluşuma...

Bu sefer ilk kürtaj olduğum doktora gittim kızlar ve onda devam edeceğim artık... Kilom tansiyonum iyiydi.. Bebeğe bakalım dedi benim kalp 200 atmaya başladı tabi Bu çikolata ve suyun mucizesi nedirrr kahvaltıda da nutella yemiştim gitmeden önce de azcık çikolata yedim yavrum karnımda dört dönüyordu... Doktor maşallah ölçüm yapamıyorum bu ne hareketlilik böyle dedi İnanın baş popo mesafesini ölçemedi çok uğraştı ama kafatasını suyunu felan baktı 161 gram yavrum 15+5 tik normalde ama 1 hafta ilerden gidiyormuş kuzum.. bacak kemiğini ölçtü maşallah uzun boylu olacağız galiba dedi yani gelişimi herşeyi yolundaymış kızlar o gazla da böyle alış veriş yaptım Sizler de durum nedir?

Kızlar ya ben sürekli bal yiyorum :))) bir kahve fincanı içine kırılmış cevizi koyuyorum üstüne de bal dönüyorum ohhhh miss gibi yiyorum :))) ama hergün muhakkak bal ve tatlı yiyorum yahu ne olacak bu tatlı sevgim :)) doktor boşuna demiyor bu bebek niye hiç yerinde durmuyor diye halbuki bilse hergün onu balla cevizle beslediğimi anlayacak ta :)))))))

Olayın içinde olan iki meslek grubu bilmeyenler için ne mutlu biz olumlu olumsuz çok örnek gördük maalesef

aynen..bilmemeyi isterdimm..hayırlı doğumlar olsun şimdiden

Canım bayıldım hepsine çok güzeller oğluna da sana da kocaman bir maşallah , güle güle giysin meleğin bunları çok yakışacak...
Benim de bebeğimin gelişimi önden gidiyor 9 gün acaba bu durumda doğum tarihlerimiz de öne çekiliyor mu acaba ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…