2014 Kasım Anneleri

Ayyy çok cici şeyler bunlar :) Allah güle güle kirletmeyi nasip etsin:) benim göbişi hiç çekmiyim çünkü 5 aylık gibi :)) daha önceden de göbekli oldugumdan hep bana hamileyim diye yer verirlerdi çünkü zayifim sadece göbeğim vardı şuan bildiğin birazdan dogurcam gibi :))))))
Bebiş alışverişine henüz başlamadım ama kayinvalidemi zor tutuyoruz ilk torun nasıl heyecanlı hele bi 2-3 hafta sonra bütün mağazaları satin almazsa iyidir :)))))))

Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederimm... Hangi meleğe ne yakışmaz ki Rabbim canlarını içinde görmeyi giydirmeyi nasip etsin hepimizee... Valla gelişimi önden gidiyorsa sanırım erkene çekilir bilemiyorum hiç düşünmemiştim

bekleyip görücez o halde

Amin canım hepimize o güzel güleri görmeyi teker teker giydirip kirletebilmeyi nasip etsin :) Ben de bugün ilk defa bişiler aldım öyle güzel bir duyguymuş ki... Benim kayınvalidem yaşlı baya ama annemi tutabilene aşk olsun bi kamyon bebek çeyiziyle gelirse şaşırmicam şimdiden bir sürü şeyler almış diyorum ki anne almaaaaaa :)))

Evet canım ya ben boyunu çok merak ediyordum doktor ölçemedi gitti... Bacak boyundan kafatasından ölçüp de hastasını söyledi yerinde durmuyor ki lçeyim dedi :)) Merak ediyordum ben de kuzumu

o kadar çıkolata yersen öyle olur tabii

ben hiç yiyememiştim canım hiç istememişti bi de hava çok sıcaktı,gerçekten de hiç fotojenik değil bugün demişti doktor uyuyordu meleğim,doktor öksür dediğinde öksürdüm ondan sonra döndü sıpam öylelikle hem cinsiyetini gördük hemde rahatlıkla ölçümlerini yaptı ama bir sonraki randevuda zorla da olsa yicem bende çıkolata 2 haziranda bir sonraki randevum o zamanı sabırsızlıkla bekliyorum...
insan dediğin gibi çok merak ediyor

aynen..bilmemeyi isterdimm..hayırlı doğumlar olsun şimdiden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok güzel şeyler almışsın.. Rabbim sağlıcakla kullanacağın günleri de göstersin

ayyy maşallah güle güle giydirmek nasip olsun inşallahh
göbişine de maşallahh
yaa hangi mağazadan aldın bunları çok güzeller
bende 31inde gidicem doktora inşallah benimkilerde kımıl kımıl olurlar
ama ben hiç tatlı yiyemiyorum :26:

yaa ne güzel ben tatlıdan tiksindim hep limonlu ekşili şeyler yiyorum o yüzden de çok hareketli olmuyolar usg de

Bence tatlı şeyler rahatsız ediyo bebeği, o yüzden yerinde duramıyo, gece benim uyuyuşum gibi huzursuz kıpraşıp duruyo garibim? ne dersiniz?

Valla bu kadar etkili olacağını sanmıyordum canım ya... İnşallah sağlıklı olsunlar da az hareketli olsunlar Rabbim bizlere bağışlasınnn

Çok güzel şeyler almışsın.. Rabbim sağlıcakla kullanacağın günleri de göstersin

Teşekkür ederim canım benimmm hepimize göstersin inşallah...

Teşekkür ediyorummm canım benimmm
Ben de tatlıdan acaip midem kalkıyordu nedense kahvaltı da canım nutella çekince yedim valla Bi tek işte doktora girmeden önce yediğim çikolata mahvetti üstüne de su içtim bol bol ama değdi ya kuzum dört dönyordu içerde :)) Canım tek bi yeri gezebildim ilk karşıma çıkan mağaza Sobe idi.. Ona girdim aldım elime ne geçerse

Ben de normal dogum düsündügüm icin olabildigince bu konuyla alakali söylentilerden uzak duruyorum kendi kendimi korkutmak istemiyorum. Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin hepimize.

Amin inşallah. insan kararsız kalabiliyor. en sağlıklısı normal dogum ama bazı durumlar olunca mümkün olmayabiliyor malesef

Bence tatlı şeyler rahatsız ediyo bebeği, o yüzden yerinde duramıyo, gece benim uyuyuşum gibi huzursuz kıpraşıp duruyo garibim? ne dersiniz?
yok canım tatlı şeyleri bebek seviyormuş uyarı veriyormuş ona nasıl oluyorsa o yüzden o kadar hereketli oluyormuş.

çok güzellermiş oğluşlarım olursa inşallah bende böyle şirin şeyler almak istiyorum da
benimde canım çekiyo çok nadir ama yiyince pişman oluyorum midem bulanıyo..
bir tek dondurmada kötü olmuyorum...
geçen sefer gitmeden önce meyve suyu içmiştim kolları bacakları kımıl kımıldı ama dönüp durmuyolardı belkide yerleri dar diyedir:26:

yok canım tatlı şeyler mutluluk hormonu salgılatıyo ya senin hormonlarında bebişi etkiliyo ya sevincinden kımıldıyolar öyle...

bende bu aralar tatlı olarak sadece dondurma yiyebiliyorum hatta favorim oldu diyebilirim :) bir de yaz meyveleri

Tabi oğluşların kıyafetleri kızlarınki kadar afilli olmuyor ama ben yine de araştırıp en şirinlerini bulmaya çalışıyorum napim
Valla şerbetli tatlı felan benim de canım çekiyor ama yediğim an midemden hayır gelmiyor ama can işte napimcanım çekince yiyorum :)
Canım o kadar takılma ya sağlıklı olsunlar da hareketin ne önemi var kolları bacakları kımıl kımıl olsun sen de onları seyret hem de iki tane oyyy

benimkide devinmiyordur canım o zaman biraz daha küçüklerdi..
doktor benimkine bu keyif yapıo resmen dedi

arkadaslar banada eger duymussanız ve bilginiz varsa cevap verebilir misiniz. bende 13 haftalık oldum. normal doğumistiyorumama bebekken kalça çıkığı tedavisi gördüm.o gün bu gündür hiç bir problemim olmadı. fakat normal dogumda ne olur bilemiyorum..daha bu konuyu doktora sormadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…