- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Eki Görüntüle 1126429 Buu benim göbüşüm en sona ben kalmıştım sanırım :)))
Eki Görüntüle 1126430 Eki Görüntüle 1126431 Eki Görüntüle 1126432 Eki Görüntüle 1126433
Doktordan sonra dayanamayıp aldıklarım bunlarda ilk alışverişim oğluşuma...
Bu sefer ilk kürtaj olduğum doktora gittim kızlar ve onda devam edeceğim artık... Kilom tansiyonum iyiydi.. Bebeğe bakalım dedi benim kalp 200 atmaya başladı tabiBu çikolata ve suyun mucizesi nedirrr kahvaltıda da nutella yemiştim gitmeden önce de azcık çikolata yedim yavrum karnımda dört dönüyordu... Doktor maşallah ölçüm yapamıyorum bu ne hareketlilik böyle dedi İnanın baş popo mesafesini ölçemedi çok uğraştı ama kafatasını suyunu felan baktı 161 gram yavrum 15+5 tik normalde ama 1 hafta ilerden gidiyormuş kuzum.. bacak kemiğini ölçtü maşallah uzun boylu olacağız galiba dedi yani gelişimi herşeyi yolundaymış kızlar o gazla da böyle alış veriş yaptım Sizler de durum nedir?
Canım bayıldım hepsine çok güzelleroğluna da sana da kocaman bir maşallah , güle güle giysin meleğin bunları çok yakışacak...
Benim de bebeğimin gelişimi önden gidiyor 9 gün acaba bu durumda doğum tarihlerimiz de öne çekiliyor mu acaba ???
Amin hepimize inşallahaynen..bilmemeyi isterdimm..hayırlı doğumlar olsun şimdiden
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederimm... Hangi meleğe ne yakışmaz ki Rabbim canlarını içinde görmeyi giydirmeyi nasip etsin hepimizee... Valla gelişimi önden gidiyorsa sanırım erkene çekilir bilemiyorum hiç düşünmemiştim
Ayyy çok cici şeyler bunlar :) Allah güle güle kirletmeyi nasip etsin:) benim göbişi hiç çekmiyim çünkü 5 aylık gibi :)) daha önceden de göbekli oldugumdan hep bana hamileyim diye yer verirlerdi çünkü zayifim sadece göbeğim vardı şuan bildiğin birazdan dogurcam gibi :))))))
Bebiş alışverişine henüz başlamadım ama kayinvalidemi zor tutuyoruz ilk torun nasıl heyecanlı hele bi 2-3 hafta sonra bütün mağazaları satin almazsa iyidir :)))))))
bekleyip görücez o halde
Evet canım ya ben boyunu çok merak ediyordum doktor ölçemedi gitti... Bacak boyundan kafatasından ölçüp de hastasını söyledi yerinde durmuyor ki lçeyim dedi :)) Merak ediyordum ben de kuzumu
aynen..bilmemeyi isterdimm..hayırlı doğumlar olsun şimdiden
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1126430 Eki Görüntüle 1126431 Eki Görüntüle 1126432 Eki Görüntüle 1126433
Bu sefer ilk kürtaj olduğum doktora gittim kızlar ve onda devam edeceğim artık... Kilom tansiyonum iyiydi.. Bebeğe bakalım dedi benim kalp 200 atmaya başladı tabiBu çikolata ve suyun mucizesi nedirrr kahvaltıda da nutella yemiştim gitmeden önce de azcık çikolata yedim yavrum karnımda dört dönüyordu... Doktor maşallah ölçüm yapamıyorum bu ne hareketlilik böyle dedi İnanın baş popo mesafesini ölçemedi çok uğraştı ama kafatasını suyunu felan baktı 161 gram yavrum 15+5 tik normalde ama 1 hafta ilerden gidiyormuş kuzum.. bacak kemiğini ölçtü maşallah uzun boylu olacağız galiba dedi yani gelişimi herşeyi yolundaymış kızlar o gazla da böyle alış veriş yaptım Sizler de durum nedir?
Kızlar ya ben sürekli bal yiyorum :))) bir kahve fincanı içine kırılmış cevizi koyuyorum üstüne de bal dönüyorum ohhhh miss gibi yiyorum :))) ama hergün muhakkak bal ve tatlı yiyorum yahu ne olacak bu tatlı sevgim :)) doktor boşuna demiyor bu bebek niye hiç yerinde durmuyor diye halbuki bilse hergün onu balla cevizle beslediğimi anlayacak ta :)))))))
o kadar çıkolata yersen öyle olur tabii
ben hiç yiyememiştim canım hiç istememişti bi de hava çok sıcaktı,gerçekten de hiç fotojenik değil bugün demişti doktor uyuyordu meleğim,doktor öksür dediğinde öksürdüm ondan sonra döndü sıpamöylelikle hem cinsiyetini gördük hemde rahatlıkla ölçümlerini yaptı ama bir sonraki randevuda zorla da olsa yicem bende çıkolata 2 haziranda bir sonraki randevum o zamanı sabırsızlıkla bekliyorum...
insan dediğin gibi çok merak ediyor
Çok güzel şeyler almışsın.. Rabbim sağlıcakla kullanacağın günleri de göstersin
ayyy maşallahgüle güle giydirmek nasip olsun inşallahh
göbişine de maşallahh
yaa hangi mağazadan aldın bunları çok güzeller
bende 31inde gidicem doktora inşallah benimkilerde kımıl kımıl olurlar
ama ben hiç tatlı yiyemiyorum :26:
yaa ne güzel ben tatlıdan tiksindim hep limonlu ekşili şeyler yiyorum o yüzden de çok hareketli olmuyolar usg de
Ben de normal dogum düsündügüm icin olabildigince bu konuyla alakali söylentilerden uzak duruyorum kendi kendimi korkutmak istemiyorum. Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin hepimize.
yok canım tatlı şeyleri bebek seviyormuş uyarı veriyormuş ona nasıl oluyorsa o yüzden o kadar hereketli oluyormuş.Bence tatlı şeyler rahatsız ediyo bebeği, o yüzden yerinde duramıyo, gece benim uyuyuşum gibi huzursuz kıpraşıp duruyo garibim? ne dersiniz?
Teşekkür ediyorummm canım benimmm
Ben de tatlıdan acaip midem kalkıyordu nedense kahvaltı da canım nutella çekince yedim valla Bi tek işte doktora girmeden önce yediğim çikolata mahvetti üstüne de su içtim bol bol ama değdi ya kuzum dört dönyordu içerde :)) Canım tek bi yeri gezebildim ilk karşıma çıkan mağaza Sobe idi.. Ona girdim aldım elime ne geçerse
Bence tatlı şeyler rahatsız ediyo bebeği, o yüzden yerinde duramıyo, gece benim uyuyuşum gibi huzursuz kıpraşıp duruyo garibim? ne dersiniz?
çok güzellermiş oğluşlarım olursa inşallah bende böyle şirin şeyler almak istiyorum da
benimde canım çekiyo çok nadir ama yiyince pişman oluyorum midem bulanıyo..
bir tek dondurmada kötü olmuyorum...
geçen sefer gitmeden önce meyve suyu içmiştim kolları bacakları kımıl kımıldı ama dönüp durmuyolardı belkide yerleri dar diyedir:26:
çok güzellermiş oğluşlarım olursa inşallah bende böyle şirin şeyler almak istiyorum da
geçen sefer gitmeden önce meyve suyu içmiştim kolları bacakları kımıl kımıldı ama dönüp durmuyolardı belkide yerleri dar diyedir:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?