2014 Kasım Anneleri

Maşallah canım göbüşede kıyafetlere güzel günlerde kullanın inş. hepsi çok güzel

Olayın içinde olan iki meslek grubu bilmeyenler için ne mutlu biz olumlu olumsuz çok örnek gördük maalesef

aynen..bilmemeyi isterdimm..hayırlı doğumlar olsun şimdiden
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ben hiç acıya dayanamam o yüzden hamile kalana kadar normal doğumda neymiş sezeryanla aldırırım olur biter diye atıp tutuyodum
Ama hamile kaldıktan sonra hayırlısı neyse onu yaşayayım diye dua ediyorum
ben normal doğum diye tuttururum aksilik olur acil sezeryana alırlar yada illaki sezeryan derim gün alırım ama günüm gelmeden açılmam olur pıt diye doğururum
O yüzden Allah kimseyi bu yollarda oyalamadan tek avazda kurtarsın milletinde gözünü korkutmayın

yok canım tatlı şeyleri bebek seviyormuş uyarı veriyormuş ona nasıl oluyorsa o yüzden o kadar hereketli oluyormuş.

yok canım tatlı şeyler mutluluk hormonu salgılatıyo ya senin hormonlarında bebişi etkiliyo ya sevincinden kımıldıyolar öyle...

Ama şeker çok zararlı yemeyin beyaz zehir diyolar ya, zararlı olan şeye neden bebek seviniyor acaba? ben şimdiye kadar sadece 1 kaşık bal yiyip gittim oynasın diye, ama çikolata vs den çekindim yemedim, zaten çok ta sevmem canım çekmedi yani.

Maşallah canım göbüşede kıyafetlere güzel günlerde kullanın inş. hepsi çok güzel

Teşekkür ediyorummm canım benim

Canım bitter çikolataya o kadar olumsuz gözle bakma bence.. Ben bitter çikolatayı yedim... Bu çikolatayı de yemek gerekiyormuş yani normal insanlar için de... En sağlıklı çikolata bitter olanıymış hiç tatlısız da olmaz ki :)

Sağol canım benim tecrübelerin bizim için önemli normal doğum birazda konsantrasyon işi başından beri normal doğum düşünüyorum dr um da motive olmanın normal doğumu tetiklediğini söylüyor inşallah açılmadır suyun gelmesidir gibi fiziki işlerde normal doğumu tetikler

Kizlar merhaba. Bende kasim annesi olucam insallah. 13 haftalik olduk

hoşgeldin, hayırlısı olsun

maşallah bebişine

Bende hamilelikte hiç tatlı çikolata yemedim ama şöyle ekşi kırmızı meyveli dondurmalara hastayım bir tek onları yiyebiliyorum
yaa bide şeker diyince 24. hafta gibi şeker yüklemesi yapıyorlarmış ya duydun mu hiç ??? onun için test mi yapacaklar herkese yüklüyolar mı
canan karatay vücudunuza şeker zehrini yükletmesin hamileler diyordu :26:

Sanırım hormondan saçmaaa şeylere ağlıyorum..ama görsennnn sankii olay olmuşçasına

nazar: maşallah bebişine [/QUOTE]

saoll canmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet geçer gibi oluyoo sonra yeniden kuruyorum...bir doğaydı bıdığımmm ben böyle değildim

Tatlım gyno ferro bana ilk verdiğinde midem çok bulandı hemen anladım söyledim değiştirdi ferromat çiğneme tableti içiyorum ondada söylemesi ayıptır dışkı yemyeşil oluyor onun dışında sıkıntım yok vitamin olarakta elevit içiyorum balık yağı olarakta efa daily içiyorum çok şükür tutturdum ilaçlarımı memnunum

ben pendik emsey hastanesine gidiyorum canım oraya giden var mı başka acaba?

Evet geçer gibi oluyoo sonra yeniden kuruyorum...bir doğaydı bıdığımmm ben böyle değildim

Canım hiçbirşeyini kurma hamilelikten hotmonlar iki kat hassas normaldir. Birde bu hamileliği ilk yaşayanlara nedense herkesin saçma sapan fikirleri oluyor benimde sinir olduğum konu bu ilk bebeğimiz diye karacahil ilan etmedikleri kalıyor saçma sapan tairfler saçma sapan cinsiyet tahminleri falan falan bir sürü şey söylüyolar bende ilk başta kimseyi kırmayım diye dinliyodum yapmayacağım halde sonra bi daraltı geldi hepsinden herkesten heeeeyttt dedim tırnaklarımı çıkardım çok şükür artık kimse fikir beyan edemiyo

Küvetdede yıkadık normal kucakta da

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

harika ciciler almışsın, Rabbim mutlulukla sağlıkla kullanacağın günleri de göstersin
bende almak istiyorummm ama cinsiyet belli değil bi belli olsun Alllllahh

bende bu aralar tatlı olarak sadece dondurma yiyebiliyorum hatta favorim oldu diyebilirim :) bir de yaz meyveleri

Aynen bende önceden çikolataya hastaydım şimdi canım hiç çekmiyor ama dondurma ve meyve offf çok yiyorum yarasın bebişlere inş.

Küvetdede yıkadık normal kucakta da

Sanırım ben o bebek küvetlerinden almıcam bizim banyo basamaklı küvet şeklinde eşimin kucağına vercem o tutucak ben köpürtücem sonrada banyo sıcakken kremleyip giydirip çıkarıcam evin ortasındaki bebek küvetlerinde üşür gibi geliyo

Bana sadece demir hapi verdi. Baska bisey vermedi, nrmalde diger haplri veriliyor mu herkese.

haha kız saçmalama bizde yiyoruz ya...
tamam çok fazlası zararlı ama hiç ağzına koymıcan diye bişey yok

En sinir olduğum şey ufacık çocukların elinde telefon ve tablet zaten. Faydalı bir yazı olmuş, paylaştığın için teşekkürler.

Pazartesi 3'lu tarama yapilacak ve bebegimi gorucem :) babasi olmayacak bu sefer inşallah herşey yolunda gidiyordur...

İnşallah güzel haberler alırsın canım.

Allah sağlıkla daha nice kontroller göstersin ve sağlıkla al kucağına inşallah. Aldıkların çok cici, bebeişin güle güle eskitsin. Ya bende şeye takılıyorum, şimdi bebişlerimiz kış bebeği olacak Allah'ın izniyle. Yani yeni doğan ve 0-3 aylık kıyafetlerini kısa kollu alamayız gibi geliyor. Tam yaz ayında temmuz - ağustos gibi de 8-9 aylık olacaklar. Böyle kısa tulumlar falan giyebilecek dönemde olacaklar. Ben o yüzden kısa kol ve uzun kol yada neyi kısa kollu neyi uzun kollu alacağıma karar veremedim.
Evet canım ya ben boyunu çok merak ediyordum doktor ölçemedi gitti... Bacak boyundan kafatasından ölçüp de hastasını söyledi yerinde durmuyor ki lçeyim dedi :)) Merak ediyordum ben de kuzumu

Senin kuzucukta benim ki gibi fazla hareketlenmiş, sen boyunu ölçemedik diyorsun biz fazla hareketten daha cinsiyet göremedik Aman sağlıklı olsunlar da, bırak hareketli olsunlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…