benimkide devinmiyordur canım o zaman biraz daha küçüklerdi..
doktor benimkine bu keyif yapıo resmen dedi
Eki Görüntüle 1126429 Buu benim göbüşüm en sona ben kalmıştım sanırım :)))
Eki Görüntüle 1126430 Eki Görüntüle 1126431 Eki Görüntüle 1126432 Eki Görüntüle 1126433
Doktordan sonra dayanamayıp aldıklarım bunlarda ilk alışverişim oğluşuma...
Bu sefer ilk kürtaj olduğum doktora gittim kızlar ve onda devam edeceğim artık... Kilom tansiyonum iyiydi.. Bebeğe bakalım dedi benim kalp 200 atmaya başladı tabiBu çikolata ve suyun mucizesi nedirrr kahvaltıda da nutella yemiştim gitmeden önce de azcık çikolata yedim yavrum karnımda dört dönüyordu... Doktor maşallah ölçüm yapamıyorum bu ne hareketlilik böyle dedi İnanın baş popo mesafesini ölçemedi çok uğraştı ama kafatasını suyunu felan baktı 161 gram yavrum 15+5 tik normalde ama 1 hafta ilerden gidiyormuş kuzum.. bacak kemiğini ölçtü maşallah uzun boylu olacağız galiba dedi yani gelişimi herşeyi yolundaymış kızlar o gazla da böyle alış veriş yaptım Sizler de durum nedir?
Olayın içinde olan iki meslek grububilmeyenler için ne mutlu biz olumlu olumsuz çok örnek gördük maalesef
aynen..bilmemeyi isterdimm..hayırlı doğumlar olsun şimdiden
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok canım tatlı şeyleri bebek seviyormuş uyarı veriyormuş ona nasıl oluyorsa o yüzden o kadar hereketli oluyormuş.
yok canım tatlı şeyler mutluluk hormonu salgılatıyo ya senin hormonlarında bebişi etkiliyo ya sevincinden kımıldıyolar öyle...
Maşallah canım göbüşede kıyafetlere güzel günlerde kullanın inş. hepsi çok güzel
Ama şeker çok zararlı yemeyin beyaz zehir diyolar ya, zararlı olan şeye neden bebek seviniyor acaba? ben şimdiye kadar sadece 1 kaşık bal yiyip gittim oynasın diye, ama çikolata vs den çekindim yemedim, zaten çok ta sevmem canım çekmedi yani.
Kızlar benim ikinci hamileliğim kızımı normal doğum ile kucağıma aldım inanın o anı yaşamak herşeye değer sakın normal doğumdan korkmayın etrafınızda anlatılan acayip doğum hikayelerine inanmayın, normal doğum gibisi yok "sancııı" biraz var tabi
Kizlar merhaba. Bende kasim annesi olucam insallah. 13 haftalik olduk
kızlarr devletteki kontrole gittim..13+6 çıktı bebişimm..özeldeki dr 12haftalıkken kız gibi demişti..2haftaya netleşir umarım..bu dr göremiyom dediyorum yapmadı..bebişim sağlıklıydı maşallah..2hafta sonra 3lü teste çağırdı..ii dilekte bulunan arkilere çok thankss
Ama şeker çok zararlı yemeyin beyaz zehir diyolar ya, zararlı olan şeye neden bebek seviniyor acaba? ben şimdiye kadar sadece 1 kaşık bal yiyip gittim oynasın diye, ama çikolata vs den çekindim yemedim, zaten çok ta sevmem canım çekmedi yani.
canım sıkma canını...hamileilk hormonlarından bazen çok abartıyoruz bende çok tartıştım eşimle ama onlarada yazık anlayamıyolar bizim durumumuzu...artık sakin kalmaya çalışıyorum..
bende 3 gün içtim sonra dayanamadım bıraktım bendede çok mide bulantısı yaptı..
doktora söyledim..
maltofer(demir) ve calcimax (kalsiyum) ilacı verdi ayrı ayrı..
demirde sıkıntı yokta calcimaxı içtikten sonra inanılmaz midem bulanıyo...
demekki mide bulantısını yapan o diye düşündüm..mecburen içiyorum ama..
Çalışmıyosan çık evden gez gez gez gez gel ağlarsan gene çık gez. Çalışıyosan da eve geç git gez. kafanı dağıtmaya çalış. Olmuyo yoksa.. Kayınvaldende değil suç, eşinde. Üzme kendini geçmiş gitmiş..
mrhb kızlar dktor bana gyno ferro sanol diye vitamin verdi içerinde demir folik asit ve b12 bulunuyor fakat dün ilk kez içtim ve mide bulantısı yaptı sizlerdende kullananan var mı bu ilacı ? doktoruma söyleyp değşitirmeyi düşünyrm ama başka vereceği ilaçta sizce aynı etkiyi yapar mı?
günaydın :) hangi hastaneye gidiyorsunuz? bn de özele gidiyorum. Yarın ikili sonucu almaya gideceğim. ayrıntılı - sanırım 4D usg oluyor - usg fiyatını soracağım. Sizinle de paylaşırım.
💑💓
Evetgeçer gibi oluyoo sonra yeniden kuruyorum...bir doğaydı bıdığımmm ben böyle değildim
oy teyzesi meyzesi bişi diyo ya, orda tam sinirlendim zaten. yok teyze annane babane bitti tüm isteğim. bide fileden mi hoşlanmıyo acaba bebek, suyun içinde bıcır bıcır huzurluca yıkansa daha mutlu olmaz mı?
Önceki çocuğunu babasının kucağında yıkayan anne, küvette yıkadınız dimi, benimde öyle bi resmim var bebekken babam küvette yıkıyo kucaanda
Eki Görüntüle 1126430 Eki Görüntüle 1126431 Eki Görüntüle 1126432 Eki Görüntüle 1126433
Bu sefer ilk kürtaj olduğum doktora gittim kızlar ve onda devam edeceğim artık... Kilom tansiyonum iyiydi.. Bebeğe bakalım dedi benim kalp 200 atmaya başladı tabiBu çikolata ve suyun mucizesi nedirrr kahvaltıda da nutella yemiştim gitmeden önce de azcık çikolata yedim yavrum karnımda dört dönüyordu... Doktor maşallah ölçüm yapamıyorum bu ne hareketlilik böyle dedi İnanın baş popo mesafesini ölçemedi çok uğraştı ama kafatasını suyunu felan baktı 161 gram yavrum 15+5 tik normalde ama 1 hafta ilerden gidiyormuş kuzum.. bacak kemiğini ölçtü maşallah uzun boylu olacağız galiba dedi yani gelişimi herşeyi yolundaymış kızlar o gazla da böyle alış veriş yaptım Sizler de durum nedir?
bende bu aralar tatlı olarak sadece dondurma yiyebiliyorum hatta favorim oldu diyebilirim :) bir de yaz meyveleri
Sanırım ben o bebek küvetlerinden almıcam bizim banyo basamaklı küvet şeklinde eşimin kucağına vercem o tutucak ben köpürtücem sonrada banyo sıcakken kremleyip giydirip çıkarıcamKüvetdede yıkadık normal kucakta da
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşgeldin, hayırlısı olsun
hosbulduk cok sağolun sizinde hayırlı olsun yavrunuz
Tatlım gyno ferro bana ilk verdiğinde midem çok bulandı hemen anladım söyledim değiştirdi ferromat çiğneme tableti içiyorum ondada söylemesi ayıptır dışkı yemyeşil oluyor onun dışında sıkıntım yokvitamin olarakta elevit içiyorum balık yağı olarakta efa daily içiyorum çok şükür tutturdum ilaçlarımı memnunum
Ben bilgilendirme amaçlı veriyorum eğer verilmemesi gerekiyorsa uyarınız kopyalarım bir daha.
ellerinde tablet gördüğüm 3-5 yaş çocuklarına üzülür, anne babalarına hep kızarım. Bu sebeple paylaşmak istedim çocuklarımız değerlidir büyrün;
http://www.egitimpedia.com/dunya-2/...ri-neden-teknoloji-girmeyen-bir-okula-gidiyor
Pazartesi 3'lu tarama yapilacak ve bebegimi gorucem :) babasi olmayacak bu seferinşallah herşey yolunda gidiyordur...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canım ya ben boyunu çok merak ediyordum doktor ölçemedi gitti... Bacak boyundan kafatasından ölçüp de hastasını söyledi yerinde durmuyor ki lçeyim dedi :)) Merak ediyordum ben de kuzumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?