Allah sabır versin canım, biliyorum çok zor. Rabbim acını dindirsin, kalbindeki boşluğunu sağlıklı evlatla doldursun en hayırlı zamanda.
çok sağol canım, dorukta 75, medicalde 60 tl'ymiş. Fiyatları bilelim de ona göre hareket edelim
evet benim mide yanmalarım da akşamları çoğalıyor nedense
Allah sağlık versn de minişlerimize
çok geçmiş olsun canım.
canım merhaba, sen daha önce asker topiğinde takıldın mı? şafak saydın mı hiç? yoksa karıştırıyor muyum?
ben de bursadayım, iş ve eş sebebi ile kesteldeyim
aa benim eski mahallem, bekarken ben de oralardaydım canım[/QUOTE
biraz geç oldu cevap ama hayır tatlım hiç takılmadım karıştırıyorsun sanırım :))
arkadaşlar öncelikle hepimize geçmiş olsun deprem atlattık :/ ege ve marmara da oturanlar hissetmiştir...Allah beterinden korusun
benim sürecim de olanlar yani 17.haftasına giren arkadaşlar özellikle bu aralar çok fazlaca karnım sertleşiyor ve hareket etmekte zorlanıyorum
burnum tıkanıyor çoğu zaman ve nefes darlığı çekiyorum...normal olduğunu biliyorum da sizler neler yapıyorsunuz böle durumlarda hani durumu hafifletmek adına?
Bu haberde göğüs büyümesinin cinsiyete göre araştırması yapılmış. Testesteron hormonu sebep gösterilmiş. Mantıklı tabi çoğunluğa uysa da istisnalar olabiliyor😊Eki Görüntüle 1127907
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cinsiyetle ilgili hiçbirşey bende de tutmuyor kive sabırla bekliyorum öğrenmeyi, akşam2 tane rüya gördüm, birinde annem beni onlara davet ediyor, misafirlerimiz var mutlaka gelin diyor, kim gelecek diyorum, sizin kızı istemeye gelecekler diyor, nasıl diyorum daha dünyaya bile gelmedi, nasıl olduğunu bile bilmiyorlar, olsun diyor senin kızın sana benzeyecek, kaçırmak istemiyorlar :26: sonra 3-4 yaşlarında bir kız çocuğu görüyorum benim kızımmış, eşime de bana da çok benzemiyor, uzun kıvırcık saçlı, kumral çıtı pıtı bir kız, o rüya bitiyor sonra bir bebek doğuruyorum, bu kez kumral erkek ve onu sırayla 2 göğsümden de emziriyorum, ama o ben bakarken emiyor bakmazken elindeki tosru ısırıyor, göğsümün ucuyla oynuyor, etrafına bakıyor falan:26:
yorumlanabilir mi bu rüyalar kızlar
arkadaşlar öncelikle hepimize geçmiş olsun deprem atlattık :/ ege ve marmara da oturanlar hissetmiştir...Allah beterinden korusun
benim sürecim de olanlar yani 17.haftasına giren arkadaşlar özellikle bu aralar çok fazlaca karnım sertleşiyor ve hareket etmekte zorlanıyorum
burnum tıkanıyor çoğu zaman ve nefes darlığı çekiyorum...normal olduğunu biliyorum da sizler neler yapıyorsunuz böle durumlarda hani durumu hafifletmek adına?
Canim ilik bir duş iyi geliyor. İnternette okumuştum nemli durumlarda düzeliyormus
Ben sicak su ile yüzümü uzun sure masaj yaparak yikadigimda geçiyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba . Oncelikle depremi yasayan biri olarak tesekkur ederim. Egeeer dinlenme imkaniniz varsa bol bol yatin dinlenin. Nefes egzersizleri var onu deneyin ise yarayacaktir. Bende surekli evde kendimle basbasa kaldigmdan surekli ellerimle vucudumu yuzumu kemiriyorum resmen psikolojim mi bozuldu nedir bilmiyorum. Hani kimi. Insan cani sikilinca tirnak yer. Bende cok farkli saclarimla ugrasmalar cildimi ellermle kemirmeler. Bazen farkinda olmuyorum farkinda olunca duruyorum ama bu durum bebege gecer mi diye de korkmuyor degilim ne yapsam bilemiyorum
stres yapıyor olabilirsin canım o da vücudun tepkisi bebişine geçmez de sen olabildiğince dua et ve kitap okumaya çalış müzik dinle yani kafanı dağıt çünkü ben de işten çıkarıldım hamilelikten dolayı bu haftadan itibaren işsizm evdeyim :) kafamı dağıtmak için söz ettiklerimi yapıyorum işe yarıyor
canım çok teşekkür ederim duş alıyorum abdest dahi alıyorum namazlarımdan dolayı fakat geçtiğinde tekrar oluşuyor artık idare etcez napalım onlar için her şey
stres yapıyor olabilirsin canım o da vücudun tepkisi bebişine geçmez de sen olabildiğince dua et ve kitap okumaya çalış müzik dinle yani kafanı dağıt çünkü ben de işten çıkarıldım hamilelikten dolayı bu haftadan itibaren işsizm evdeyim :) kafamı dağıtmak için söz ettiklerimi yapıyorum işe yarıyor
hayırlı olsun canım, allah gönlüne göre vermiş :)
kızlar bu doğum parası nedir? akşam eşime bahsettim yok öyle birşey diyor, sadece özel sektör için mi diyeceğim devlet diyorsunuz! üniversite çalışanları ya da 657 liler de alıyor mu?
merhaba bayanlar 16+0 dayım vee bugün doktora gittik. bebegimizi grdük sağlıklıydı maşaallah tekmeledi yine decavite devam et dedi ve kan ilacı yazdı doktorum. cinsiyetine kız dedi 2 kez baktı sıpama o kadar mutlu olduk ki isim olarak elif, zeynep yada zehra düşünüyorum tek isim olacak inşallah sonradan erkek demez doktorum onu görmek çok mutlu ediyor beni hareketlerini 5. ayda hissedersin dedi bakalım allaha çok şükür sağlıklı olsun da 142 grammış kilosu kızımın
merhaba bayanlar 16+0 dayım vee bugün doktora gittik. bebegimizi grdük sağlıklıydı maşaallah tekmeledi yine decavite devam et dedi ve kan ilacı yazdı doktorum. cinsiyetine kız dedi 2 kez baktı sıpama o kadar mutlu olduk ki isim olarak elif, zeynep yada zehra düşünüyorum tek isim olacak inşallah sonradan erkek demez doktorum onu görmek çok mutlu ediyor beni hareketlerini 5. ayda hissedersin dedi bakalım allaha çok şükür sağlıklı olsun da 142 grammış kilosu kızımın
Cnm masallah size. Bende kiz olursa elif dusunuyorum ama esim istemiiyor. Esim zehra istiyor onuda ben istemiyorum:)
Bu arada bende 14 haftanin cindeyim. 12. Haftada folik asiti biraktim. Ondan sonra doktor bir ilac vermedi. 16. Haftada dedi. Decavite ilaci nedir
cinsiyetle ilgili hiçbirşey bende de tutmuyor kive sabırla bekliyorum öğrenmeyi, akşam2 tane rüya gördüm, birinde annem beni onlara davet ediyor, misafirlerimiz var mutlaka gelin diyor, kim gelecek diyorum, sizin kızı istemeye gelecekler diyor, nasıl diyorum daha dünyaya bile gelmedi, nasıl olduğunu bile bilmiyorlar, olsun diyor senin kızın sana benzeyecek, kaçırmak istemiyorlar :26: sonra 3-4 yaşlarında bir kız çocuğu görüyorum benim kızımmış, eşime de bana da çok benzemiyor, uzun kıvırcık saçlı, kumral çıtı pıtı bir kız, o rüya bitiyor sonra bir bebek doğuruyorum, bu kez kumral erkek ve onu sırayla 2 göğsümden de emziriyorum, ama o ben bakarken emiyor bakmazken elindeki tosru ısırıyor, göğsümün ucuyla oynuyor, etrafına bakıyor falan:26:
yorumlanabilir mi bu rüyalar kızlar
hayırlısı inşallah sağlklı olsunlar da isim hallolur inşallah
Valla ben ilk gunden beri surekli eksi yiyorum tatli gormek bile istemiyorum hala ama bebis erkek😊sanirim pek belli olmuo yediklerimizden..
Killanma oldu bende. Bundan mi acaba?? :what:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?