2014 Kasım Anneleri

Canim ilik bir duş iyi geliyor. İnternette okumuştum nemli durumlarda düzeliyormus
Ben sicak su ile yüzümü uzun sure masaj yaparak yikadigimda geçiyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Killanma oldu bende. Bundan mi acaba?? :what:

Canim bu tür rüyalar bir anlama gelmez. Ama mesela ruyanda tanımadığın biri (bayan ya da bay) seni takip ediyor ve evine geliyorsa ya da gitmesini istediğin halde gitmiyor ise o bebek o evinde kalan kişinin cinsiyetinde olur. Başka türlü ruyalarda var ama en belirgini bu. Biraz anlarim ruyadan :)

Merhaba . Oncelikle depremi yasayan biri olarak tesekkur ederim. Egeeer dinlenme imkaniniz varsa bol bol yatin dinlenin. Nefes egzersizleri var onu deneyin ise yarayacaktir. Bende surekli evde kendimle basbasa kaldigmdan surekli ellerimle vucudumu yuzumu kemiriyorum resmen psikolojim mi bozuldu nedir bilmiyorum. Hani kimi. Insan cani sikilinca tirnak yer. Bende cok farkli saclarimla ugrasmalar cildimi ellermle kemirmeler. Bazen farkinda olmuyorum farkinda olunca duruyorum ama bu durum bebege gecer mi diye de korkmuyor degilim ne yapsam bilemiyorum

canım çok teşekkür ederim duş alıyorum abdest dahi alıyorum namazlarımdan dolayı fakat geçtiğinde tekrar oluşuyor artık idare etcez napalım onlar için her şey

stres yapıyor olabilirsin canım o da vücudun tepkisi bebişine geçmez de sen olabildiğince dua et ve kitap okumaya çalış müzik dinle yani kafanı dağıt çünkü ben de işten çıkarıldım hamilelikten dolayı bu haftadan itibaren işsizm evdeyim :) kafamı dağıtmak için söz ettiklerimi yapıyorum işe yarıyor

Tazminat iste. 1 seneyi doldurduysan ve seni işten cikardilar ise kıdem tazminati alabilirsin. Sigortan yatiriliyordu degil mi?

canım çok teşekkür ederim duş alıyorum abdest dahi alıyorum namazlarımdan dolayı fakat geçtiğinde tekrar oluşuyor artık idare etcez napalım onlar için her şey

Geçecek inşallah canim. Bende saydiklarinim hepsi var. 16. Haftadayim bende. Normalmis. Ben ne olursa internetten araştırıyorum. Normal olduğunu görünce rahatliyorum :)

Canim cok sagol rahatlattin beni. Bu dediklerini yappinca işe yariyor gercekten. Ama canim sikilincada televizyona bakiyorum o sirada bu dediklerim olabiliyor. Birde hani bir batil inanc var duymussunuzdur kesinlikle inanmiyorum fakat evham olabiliyor yinede. Iste elini yikamadan bir tarafina surersen iz olurmus falan. Inanmaktan degil ama yinede gecicide olsa evham gelip gidiyor

merhaba bayanlar 16+0 dayım vee bugün doktora gittik. bebegimizi grdük sağlıklıydı maşaallah tekmeledi yine decavite devam et dedi ve kan ilacı yazdı doktorum. cinsiyetine kız dedi 2 kez baktı sıpama o kadar mutlu olduk ki isim olarak elif, zeynep yada zehra düşünüyorum tek isim olacak inşallah sonradan erkek demez doktorum onu görmek çok mutlu ediyor beni hareketlerini 5. ayda hissedersin dedi bakalım allaha çok şükür sağlıklı olsun da 142 grammış kilosu kızımın

Arkadaşım devlet okulunda ücretli öğretmenlik yapıyo primi bile yarım yatıyo ücretli oldğu için ama doğum parası olarak 5 bin lira aldı

Cnm masallah size. Bende kiz olursa elif dusunuyorum ama esim istemiiyor. Esim zehra istiyor onuda ben istemiyorum:)

Bu arada bende 14 haftanin cindeyim. 12. Haftada folik asiti biraktim. Ondan sonra doktor bir ilac vermedi. 16. Haftada dedi. Decavite ilaci nedir

Bu arada bende 14 haftanin cindeyim. 12. Haftada folik asiti biraktim. Ondan sonra doktor bir ilac vermedi. 16. Haftada dedi. Decavite ilaci nedir

vitamin mineral ilacı ben 3. aydan sonra kulandım hala daha kuullanmaya devam edecekmişim

Merhaba bende cinsiyeti çok merak ediyodum öğrenmeme de daha çok olduğu için istiare namazı kılıp dua edip uyudum. Rüyamda bi doktorun 3 defa erkek bebek olcak dediğini duydum uyandım. Doktora gidip cinsiyetimizi öğrendik erkekmiş. Ama istiare de gördüğüm gerçek miydi doğruya mı işaretti yoksa etkilendiğim bişey olduğu için mi erkek diye gördüm bilemiyorum. Siz kız mı istiyosunuz?

hayırlısı inşallah sağlklı olsunlar da isim hallolur inşallah

Kesinlikle sağlikli olmalari en basi cekiyor. Isim falan onlar en son

Valla ben ilk gunden beri surekli eksi yiyorum tatli gormek bile istemiyorum hala ama bebis erkek😊sanirim pek belli olmuo yediklerimizden..

Aynen ben de öyleyim..hatta eşim kız olsun diye ekşi yiyorsun dedi, tatlıları ağzıma tıkamaya çalıştı :)) ama bebiş erkek gibi...en baltan beri de erkek hissediyorum, benden başka herkes kız diyor..bakalım netleşir iki hafta sonra :)) bu arada benim ağrılarım hala geçmedi üç gündür kıvranıyorum..dr ağrı kesii verip yolluyooo beni :/

Killanma oldu bende. Bundan mi acaba?? :what:

Ben kıllanmayı da duymuştum erkek bebekte testesterondan dolayı yine daha fazla oluyormuş. Bilemiyorum ama ne kadar doğru:/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…