2014 Kasım Anneleri

atalarimiz bosuna dememisler :) o atasözleri hepsi cok doguru :) bu halk arasinda bir deyim ama genelde öyle oldugu icin :) bend tatliyla hamileligimden beri hic aram yok, önceden cok yerdim :) bakalim merakla bekliyorum kizkar :)

doguru kiz cocugunda cirkinlesiyormus insan, oglan cocugunda güzelesiyormus. Ben cirkinlestim sanki ama baya kilo verdigim icin olsa gerek. Allah'in izniyle 3aylik olucaz ve daha hic kilo alamadik üstelik verdik.

ps: bu arada kizlar dogumda saclarinizla yüzünüzü silin, o sivilceler, çiler gidiyormus :)

allahım sabır versin, güç versin canım, bu mübarek günlerin hatrına dualarımızı kabul etsin ve sana en yakın zamanda yavrunu nasip etsin, hemen gözlerim doluyor, çok içten diliyorum senin için..

canım aynı endişeleri taşıdım, taşıyorum, evde yalnızdım ben de ve sadece dua ettim bol bol, yapacağımız sadece bu, sen de bol dua et, rabbime emanet bebeklerimiz, o korusun hepimizi, olumsuz düşünmemeye çalış lütfen, tabii ki hiç kolay değil, olumsuz duyguları paylaşmak bile gücüme gidiyor, sonuçta "allahım ol dedi" ve inşallah tamamına da erdirecek

aynen bende senin gibiyim 62 kilo ile hamile kaldım 58 kiloya kadar düştüm 3.5 aylığız şuan bakalım ilerde neler bekliyor bizi bi yandanda iyi oldu diyorum çok fazla kilo almamış olacağım inşallah dikkat edersem tabi ..ama bide benim hala iştahım açılmadı genelde kilo alınmaya başlanıyormuş bu aylarda ama ben hala düzgün yiyemiyrum .nasip olursa senin tahmini doğumun ne zaman olacak inşallah

evet bende duydum ama doktorum bunu önerdi,öyle olsa doktorumun önereceğini sanmam canım,ama yine de bir araştırırım tabii,teşekkür ederim
bencede bi araştır canım ateş olmayan yerden de duman çıkmaz doktorlar pek önemsemeye biliyor bu tarz durumları ve aynı özellikte olan başka vitaminlerde var onlardan önerebilir..

Arkadaslar hamile kalmak isteyen bir arkadasim icin 41 hamileden 1'er yasin topluyoruz okuyabilecek arkadaslar yazarsa cok cok sevinirim..hayirli bol duali kandilleriniz olsun❤️

Sayi tamamlanmadiysa ben okurum. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlı eksi bunye meseli ben iki tane kiz dogurdum ikisindede tatlıya as erdim sürekli ikinci kizimla guzellestim iki hamileleğimdede karnima bakis herkes erkek diyordu kiz oldu buda kesin olmamakla beraber kiza benzetildi cevremde herkes cok guzellestigimi erkek olacagini söylüyor tatli manyağı oldum eksi de yedim ama genelde canim tatlu ve et istiyo. Bakalim 6 haziranda kesin belli olur:')

Bayanlar mirac kandilinizi kutlar hayırlara vesile olmasini dilerim bebislere iyi bakin

Merhaba arkadaşlar,

uzun zamandır giremedim foruma, Geçen hafta perşembe yani 22 mayısta 2 li test için gata ya muayene ye gitmiştim. Ancak testi yapmadılar. Öncelikle artık svil gebelerin takip ve doğumlarını yapamadıklarını söyledi doktor.. Sürekli gelmeyeceğim sadece 2 li test için geldim dedim, bana geç kalmışsın dedi. Başka bir dr. a yönlendirdi. Dr baktı 12+4 sün son iki gün ikili test için onuda burda yaptıramazsın randevular dolu dedi.
şu ikili testteki randevu olayını anlayabilmiş değilim, altı üstü bir ultrason ölçümü birde kan tahlili nedir bu aylar öncesinden randevu alma hikayesi anlam veremiyorum.
Netice de tek seçenek özele gitmek kaldı. Ama gidip yaptırmak istemedim. Genel olarak çok kızgındım hem kendime hemde sağlık sistemine. Gittiğim devlet hastanesinin bu kadar abidik gubidik olmasıda çok saçma. 7. haftada dr. a gittiğimde bana ikili testten bahsetmedi, bir sonraki kontrolün zamanını bile söylemedi. Ben kendim 1 ay oldu diye 11. haftada gittim, ikili test haftası gelmiş ama burda yapılmıyor dedi.ayrıca kaçtır hep bebeğin ultrason ölçümlerinde 1 hafta geriden geldiğini söylüyordu. Ama gatada son adet tarihimi sormadan yaptıkları ölçümde fark bile çıkmadı. bir haftada bebek 2 katı gelişmediyse ultrasonu bile adam gibi ölçmüyor demektir.

Neyse bir daha o dr a ve o hastaneye gitmeyeceğim. Bende durumlar böyle..

İnşallah bundan sonrası için iyi bir dr. ve hastane bulurum.

Arkadaşlar innuk uğradımı son zamanlarda foruma?
Pişt nerdesin sen bakiim?

Canım benim..

Beni burda merak eden birinin olmasına öyle mutlu oldum ki anlatamam...

Son zamanlarda bana özel ilgi gösteren tek kişisin.

Canımmm talihsizlik olmuş tühh ben tüm testlerimi gatada yaptırdım çok da memnun kaldım özeldeki dr a da gösterdim o da güzel hemen çıkmış donuçlar dedi iki güne almıştım ikili sonucumu. Ben doç. Lere gidiyordum biraz aksi olanlar var içinde sen onlara denk geldin sanırım bende bi dahaki teste aşağıdaki dr lara gireceğim fahri beyden çok bahsediyorlar

Aslında Gata da ki doktorlardan ve hastaneden yana sıkıntı yaşamadım. sonuçta sivil hasta takibi yapmadıkları halde yinede baktılar haftama falan eğer 10-11 haftada gitmiş olsam geri çevirmez randevuda verirlerdi. Ama ultrasona bakan bayan dr. benim randevuların 3 hafta boyunca dolu senin 2 günün kalmış çok gecikmişsin dedi. Doktoruda çalışanı da en azından insan gibi davranıyor. Benim gittiğim hastaneye kıyasla çok iyi muamele gördüm diyebilirim.

Benim kızdığım bu testlerin bu testin her yerde yapılmaması. İnsanları randevu peşinde koşturmaya mecbur bırakmaları. Ya da yıldırıp özelde yaptırmak.

Neyse artık iş işten geçti.. Artık gataya gidemem sivil hasta takibi yapılmadığı için. Aslında kardeşim teğmen ama bana faydası yok annem yararlanabiliyor sadece.

Arkadaşımın üsküdarda gittiği bir özel hastane var. Orayı bir deneyeceğim bakalım. İnşallah gönlüme göre olur. Ama işte sıkıntım testler.. gebelik boyunca kaç defa daha test var puffffff..

Kızlar aranızda demir ilacı olarak gyno ferron kullanan ve olumsuz etki (kötü koku gibi )yaşayan var mı? Son bir haftadır çok kötü durumdayım. Artık fenalık geldi. Kendimden tiksindim resmen..

Bugün içmedim ilacı. iki üç gün içemeyeceğim bakalım normale dönecek mi? Forumda eski konularda aynı durumu yaşayan olmuş.. Umarım ilaçtandır ve bırakınca biter.

Merhaba kizlar ya bisey sormak istiyorum benim bebisimi kiza benzetti doktor fakat ruyalarimda kalbimde hep yaniliyormus gibi geliyo belkide yanilmasini istedigim icindir bilemiyorum ama oyle yogun hissediyorum ki erkek diye. Acaba diyorum istiare ye yatsam görebilir miyim? Fikirlerinize ve dualariniza ihtiyacım var. Rabbimden hayirlisini istiyorum fakat içimdeki vesveseden kurtulamiyorum....

Kizlar bu doktorlar beni de cildirtacak on dk oldu hastane acilinden geldim idrar yolu enfeksiniyonu var dedi antibiyotik yazdi zarari olur mu dedim yok dedi daha onceki doktorlar cinsiyeti erkek gibi gordu bu doktor 14 haftalik bebekte cinsiyet gorunmuyor dedi simdi yazdığı antibiyotikte aciklama yapmamasina mi kizayim bebegin cinsiyeti gorunmuyor dedigine mi anlamadim

Ahhh arkadaşım ahhh ayni dert bende de var benimkini de erkege benzetti ruyalarimda erkek goruyorum hatta hastaneden cikmisim kucagimda bebegim ama bugunki doktor gorunmuyor dedi ve ogrendigime gore kizlar gec gorunuyormus bende seninle ayni seyi dusunuyorum acaba yatsam ya da başkasına desem gorunur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…