Amin güllüm hepimizin bebisleri insAllah saglikli olur ve hayirlisiyla kucagimiza aliriz :)
senin dogum tarihi nezaman cnm?
bence doğru diorlar :) ben gebeliğimi öğrendiğim andan itibaren hep ekşi tuzlu şeyler istedi canımm halada öyle devam ediyor tatlı şeyleri ağzıma koyasım gelmiyor ve bebişimin kız olduğunu öğrendim bide derler ya kız bebek annenin güzelliğini alırmış diye oda doğru bence :) her yerimde sivilceler çıktı benim :) tabi herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsn ama halk efsanelerine de kulak vermek doğru olabiliyor bazen :)
14 kasim insallah canim☺️senin?
Merhaba arkadaşlar,
İçim sızlasa da, acıdan ölsem de yana yana arada göz atıyorum sizlere. Hep dilimde dualar, gönlümde iyi niyetlerle.. İnşallah Allah'ım acımın karşılığını sevindirerek gösterir, sabrımı arttırır..
Enfeksiyonu okuyunca özellikle yazmak istedim, lütfen ihmal etmeyin ya da ettirtmeyin arkadaşlar. Doktorlar istemese bile 13-14. haftalarda kan ve idrar tahlili isteyin, enfeksiyonlarınızı tedavi ettirin. Ben ikizlerimi kaybettim birini 14 birini 15. haftada, benim durumum ayrı ama enfeksiyonla başladı herşey. Minik kuzularınıza sahip çıkın ve kasapların ellerine düşmeyin.
Miraç Kandiliniz de mübarek olsun..
arkadaşlar BEN 17+2 Günlük hamileyim.dün deprem saatinde evde tek başımaydım malesef . binanın en üst katında oturduğumuz için hem fazla etkilendim hemde dışarı çıkamadım.kendim için korkmadım ama bebeğim için çok korktum.sinirlerim boşaldı ağladım. sonra kasıklarım ağrımaya başladı.birazda belim ağrıdı. 1-2 saat sonra kasık ağrılarım geçmeye başladı.
kontrolüme 3 hafta var içim rahat değil.
acaba diyorum yarın sağlık ocağına gitsem kalp atışına falan bakarlar mı bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim. çok korkuyorum
atalarimiz bosuna dememisler :) o atasözleri hepsi cok doguru :) bu halk arasinda bir deyim ama genelde öyle oldugu icin :) bend tatliyla hamileligimden beri hic aram yok, önceden cok yerdim :) bakalim merakla bekliyorum kizkar :)
doguru kiz cocugunda cirkinlesiyormus insan, oglan cocugunda güzelesiyormus. Ben cirkinlestim sanki ama baya kilo verdigim icin olsa gerek. Allah'in izniyle 3aylik olucaz ve daha hic kilo alamadik üstelik verdik.
ps: bu arada kizlar dogumda saclarinizla yüzünüzü silin, o sivilceler, çiler gidiyormus :)
bencede bi araştır canım ateş olmayan yerden de duman çıkmaz doktorlar pek önemsemeye biliyor bu tarz durumları ve aynı özellikte olan başka vitaminlerde var onlardan önerebilir..evet bende duydum ama doktorum bunu önerdi,öyle olsa doktorumun önereceğini sanmam canım,ama yine de bir araştırırım tabii,teşekkür ederim
Arkadaslar hamile kalmak isteyen bir arkadasim icin 41 hamileden 1'er yasin topluyoruz okuyabilecek arkadaslar yazarsa cok cok sevinirim..hayirli bol duali kandilleriniz olsun❤️
Sayi tamamlanmadiysa ben okurum. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
atalarimiz bosuna dememisler :) o atasözleri hepsi cok doguru :) bu halk arasinda bir deyim ama genelde öyle oldugu icin :) bend tatliyla hamileligimden beri hic aram yok, önceden cok yerdim :) bakalim merakla bekliyorum kizkar :)
doguru kiz cocugunda cirkinlesiyormus insan, oglan cocugunda güzelesiyormus. Ben cirkinlestim sanki ama baya kilo verdigim icin olsa gerek. Allah'in izniyle 3aylik olucaz ve daha hic kilo alamadik üstelik verdik.
ps: bu arada kizlar dogumda saclarinizla yüzünüzü silin, o sivilceler, çiler gidiyormus :)
Bayanlar mirac kandilinizi kutlar hayırlara vesile olmasini dilerimbebislere iyi bakin
Arkadaşlar innuk uğradımı son zamanlarda foruma?
Pişt nerdesin sen bakiim?
Canımmm talihsizlik olmuş tühhMerhaba arkadaşlar,
uzun zamandır giremedim foruma, Geçen hafta perşembe yani 22 mayısta 2 li test için gata ya muayene ye gitmiştim. Ancak testi yapmadılar. Öncelikle artık svil gebelerin takip ve doğumlarını yapamadıklarını söyledi doktor.. Sürekli gelmeyeceğim sadece 2 li test için geldim dedim, bana geç kalmışsın dedi. Başka bir dr. a yönlendirdi. Dr baktı 12+4 sün son iki gün ikili test için onuda burda yaptıramazsın randevular dolu dedi.
şu ikili testteki randevu olayını anlayabilmiş değilim, altı üstü bir ultrason ölçümü birde kan tahlili nedir bu aylar öncesinden randevu alma hikayesi anlam veremiyorum.
Netice de tek seçenek özele gitmek kaldı. Ama gidip yaptırmak istemedim. Genel olarak çok kızgındım hem kendime hemde sağlık sistemine. Gittiğim devlet hastanesinin bu kadar abidik gubidik olmasıda çok saçma. 7. haftada dr. a gittiğimde bana ikili testten bahsetmedi, bir sonraki kontrolün zamanını bile söylemedi. Ben kendim 1 ay oldu diye 11. haftada gittim, ikili test haftası gelmiş ama burda yapılmıyor dedi.ayrıca kaçtır hep bebeğin ultrason ölçümlerinde 1 hafta geriden geldiğini söylüyordu. Ama gatada son adet tarihimi sormadan yaptıkları ölçümde fark bile çıkmadı. bir haftada bebek 2 katı gelişmediyse ultrasonu bile adam gibi ölçmüyor demektir.
Neyse bir daha o dr a ve o hastaneye gitmeyeceğim. Bende durumlar böyle..
İnşallah bundan sonrası için iyi bir dr. ve hastane bulurum.
Canım benim..
Beni burda merak eden birinin olmasına öyle mutlu oldum ki anlatamam...
Son zamanlarda bana özel ilgi gösteren tek kişisin.
Canımmm talihsizlik olmuş tühhben tüm testlerimi gatada yaptırdım çok da memnun kaldım özeldeki dr a da gösterdim o da güzel hemen çıkmış donuçlar dedi iki güne almıştım ikili sonucumu. Ben doç. Lere gidiyordum biraz aksi olanlar var içinde sen onlara denk geldin sanırım bende bi dahaki teste aşağıdaki dr lara gireceğim fahri beyden çok bahsediyorlar
Cilek mi :) cilegede hayir diyemez ki kimse
Merhaba kizlar ya bisey sormak istiyorum benim bebisimi kiza benzetti doktor fakat ruyalarimda kalbimde hep yaniliyormus gibi geliyo belkide yanilmasini istedigim icindir bilemiyorum ama oyle yogun hissediyorum ki erkek diye. Acaba diyorum istiare ye yatsam görebilir miyim? Fikirlerinize ve dualariniza ihtiyacım var. Rabbimden hayirlisini istiyorum fakat içimdeki vesveseden kurtulamiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?