ohh çok şanslısın :) bebişin iyi günlerde kullasın şimdiden
kızlar sizlerde aldığınız şeyleri paylaşın o cici şeyleri merak ediyorum :) ben daha bişey almadım
arkadaslar benim kusmalarim fazla degil. haftada iki üc kere sabahlari kusuyorum. ama mide bulantim hep var. sizin yediklerinizi okuyunca galiba duzensiz besleniyorum dedim.ben sabahlari normal kahvaltimi yapiyorum ama gün icinde hic su icemiyorumyumurtadan da tiksindim 6. haftadir falan agzima koymadim. bi dun kaynamis yiyim dedim.hemen cikarttim. tavukda hic yemiyorum.bende oldum olasi demir anemisi oldugundan doktor üzüm pekmezi ic sabah ac karna dedi. onun disinda genelde ekmekle besleniyorum. o da kilo yapiyor galiba 63 kiloyum. 59 ile hamile kalmistim.yogurdu da oldum olasi sevmem onunda icine seker atip yiyorum.Anlayacaginiz hic duzen yok.odadan odaya gecince bile midem kalkiyor. yemek zaten pisirmiyorum. annemde kaliyorum. bebek hareketlenince esimin yanina gitcem. insallah o zaman bulantilarim gecer
Kan sulandirici kullaniyorsan dr danismadan icme arkasinda ozellikle oyle bi uyari var haberin olsuno zaman kullanayım ben cok tesekkur ederım
kızlar 4-5 gündür aralıksız başım ağrıyor.kullanabileceğim bi ağrı kesici var mı yada ne önerirsiniz çok kötüyüm gerçekten
Kan sulandirici kullaniyorsan dr danismadan icme arkasinda ozellikle oyle bi uyari var haberin olsun
ay aynennn çeneleri düştü bugün
Kızlar valla hızınıza yetişemiyorum
Yok yani konuya giricem de, nereden girsem bilemiyorum
Yok yani konuya giricem de, nereden girsem bilemiyorum
hadi anlat canım
abowww amma çok konuşmuşunuz yahu...bugün hafta başı olunca çok yoğunum bennn
Aynen yaa bu ne hız nerde kaldım diye iki saat arıyorum
hehe sen bir yeriinden gir devam ettiririz
Hiç arama, başını arıyım derken sonu iyice kaçıyor çünkü
Ya ben cinsiyeti öğrenemedim malum, ee birşeyler almak için deliriyorum. Bebeğe alamayınca bu sefer kendime hamile kıyafeti alıyorum. Bugün yine, bir hamile kotu, 2 tişört aldımBende bari bebeğime bez alayım dedim, dedim de kafam karıştı. yenidoğan için olan 1 numaralar çok ufakmış, en fazla 1 hafta kullanılıyormuş. Çoğu anne 2 numaradan başlamış. Yok yani zaten stok yapmayı düşünmedim de, illa birşey almak istiyorum ya, bez araştırmasına girmiştim, iyice kafam çorba oldu.
Kızlar merhaba rüyamda yine erkek bebek gördüm oyle guzeldi ki optum öptüm kokladim 15 e girdik bugun daha cinsiyetimiz netlesmedi cok merak ediyorum sizler ne zaman ogrendiniz ya da tahminler ne zaman yapildi ve tuttu mu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar valla hızınıza yetişemiyorum
Ya ben cinsiyeti öğrenemedim malum, ee birşeyler almak için deliriyorum. Bebeğe alamayınca bu sefer kendime hamile kıyafeti alıyorum. Bugün yine, bir hamile kotu, 2 tişört aldımBende bari bebeğime bez alayım dedim, dedim de kafam karıştı. yenidoğan için olan 1 numaralar çok ufakmış, en fazla 1 hafta kullanılıyormuş. Çoğu anne 2 numaradan başlamış. Yok yani zaten stok yapmayı düşünmedim de, illa birşey almak istiyorum ya, bez araştırmasına girmiştim, iyice kafam çorba oldu.
Bende henüz birsey almadım. Çok mu heyecansizim acaba ? Cinsiyetinide öğrendik ama almadım. Daha vakit var gibime geliyor. Birde ya doğuma kadar daha güzel şeyler çıkarsa diye acele etmiyorum :)
Bezden başlamak çok akıllıca. Zaten o bez paraları bitirecek bizi :)
Bende bugün kendime bişeyler almaya gidicem iç çamaşırı özellikle çok sıkmaya başladıikidir kontrolde doktor erkek diyor ama nolur nolmaz renkli usg ye kadar bebiş için bişey almıycam.. en son bu hafta sonu kontrole gittik bizim minik amuda kalkmıştı doğru düzgün göremedik doktor karnımı salladı döndü yattı sıpa çok nazlı
hahaha kıyamam sana bende bişeyler almak istiyorum cinsiyeti bilmiyorum alamıyorum...
ama bez alma stokta yapma..
çünkü belki en iyi markayı alsan bile bebeğe yaramıycak o onda pişik yapıcak..
o yüzden tenine göre deneye deneye seçilir bez diye düşünüyorum..
sen en iyisi ne al biliyomusun; banyo malzemeleri, işte taraf el ayak bakım malzemeleri, masaj yağı, emzik biberon..
o tarz ufak tefek şeyler al..renklerinide kırmızı sarı yeşil turuncu gibi her iki cinsiyete de gidebilecek şeyler al..
veya şöyle kıza da erkeğe de uyabilecek takımlar var öyle orta yolluy şeyler bak...
Eki Görüntüle 1130741
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?