2014 Kasım Anneleri

Moralini bozma vücut her şekilde bebeği besliyor zaten. Biz kendimiz için yemeliyiz öncelikle. Ben de hiç balık yiyemiyorum=/ Ama sonradan telafi edeceğiz artık. Ama en önemlisi piskolojimiz. O çok etkiliyor bebişleri. Üzüntülü bir film izlesem veya azcık duygusallaşsam kendimi sıksam hemen kasılıyorum karnım ağrıyor hissediyorum. İlk aylarda en önemlisi sanki piskoloji ve su içmek gibi..
Youtube da missbehaving mums to be başlıklı videolar izledim. Amerikada çekilmiş hamilelik kötü davranış sergileyen anneleri anlatıyor. Bir tanesi ikizlere hemileydi 5 aylıktı sadece sabahları tost yiyordu sonra bütün gün hiç bişey.. su bile içmiyordu İki gün hiç bişey yemediği olmuştu Bilmiyorum ne kadar doğrudur.. Serum ve ilaçlarla besleniyordu sırf kilo alma takıntısından. Birisi de deli gibi sigara içiyordu, gün 20 tane!! Bebeğe oksijen gitmiyordu. O çok tehlikeliymiş .Yanınızda sigara içilmesine izin vermeyin sakın. Sonra birisi de aşırı şekerli besleniyordu, çok fazla kilo almıştı. Aşırı şeker alımı bebekte diabet hastalığı, erken doğum riskini artırıyormuş. Kızartma, cips, çikolata.. videoda hepsinden vazgeçirmeye çalışıyordu ebeler. Fırsatınız olursa bakın derim.. Neler varmış dedim :44:

kızlar 4-5 gündür aralıksız başım ağrıyor.kullanabileceğim bi ağrı kesici var mı yada ne önerirsiniz çok kötüyüm gerçekten

geçmiş olsun. bana diş Ağrısı için minoset yazmştı. gerçi ben ağrıya katlanıp içmedim Orası ayrı ama.. arkadasn dediği gibi Minoset ya da parol ama minosetn Plus u değildi onu da belirteyim

💑💓

abowww amma çok konuşmuşunuz yahu...bugün hafta başı olunca çok yoğunum bennn

hadi anlat canım

Yok yani anlatacak özel birşey yokta, kızların sohbetine katılayım diyorum ama, sohbete nereden dalacağımı bilmedim, öye çabuk ilerliyor ki sayfalar
abowww amma çok konuşmuşunuz yahu...bugün hafta başı olunca çok yoğunum bennn

Valla hemde çok, bir yerden tutunup giremedim araya

Aynen yaa bu ne hız nerde kaldım diye iki saat arıyorum

Hiç arama, başını arıyım derken sonu iyice kaçıyor çünkü

hehe sen bir yeriinden gir devam ettiririz

Ya ben cinsiyeti öğrenemedim malum, ee birşeyler almak için deliriyorum. Bebeğe alamayınca bu sefer kendime hamile kıyafeti alıyorum. Bugün yine, bir hamile kotu, 2 tişört aldım Bende bari bebeğime bez alayım dedim, dedim de kafam karıştı. yenidoğan için olan 1 numaralar çok ufakmış, en fazla 1 hafta kullanılıyormuş. Çoğu anne 2 numaradan başlamış. Yok yani zaten stok yapmayı düşünmedim de, illa birşey almak istiyorum ya, bez araştırmasına girmiştim, iyice kafam çorba oldu.

Bende henüz birsey almadım. Çok mu heyecansizim acaba ? Cinsiyetinide öğrendik ama almadım. Daha vakit var gibime geliyor. Birde ya doğuma kadar daha güzel şeyler çıkarsa diye acele etmiyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bezden başlamak çok akıllıca. Zaten o bez paraları bitirecek bizi :)

rüyaları sorma canım :) bende daha bu sabah doğurup kucağıma almıştım :) yeşil hastane çıkışı giydirdim erkek bebekti :) dün 16. haftaya girdik biz. ama 14. haftamda doktora gittiğimde ısrarım üzerine gördüğüm şey kordon değilse erkeğe benziyor demişti :) 12 haziranda çağırdı bakalım tutacak mı :) Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Kızlar valla hızınıza yetişemiyorum

Bende bugün kendime bişeyler almaya gidicem iç çamaşırı özellikle çok sıkmaya başladı ikidir kontrolde doktor erkek diyor ama nolur nolmaz renkli usg ye kadar bebiş için bişey almıycam.. en son bu hafta sonu kontrole gittik bizim minik amuda kalkmıştı doğru düzgün göremedik doktor karnımı salladı döndü yattı sıpa çok nazlı

Aynen bende doğum iznine çıkınca alıcam daha almayı düşünmüyorum..

hahaha kıyamam sana bende bişeyler almak istiyorum cinsiyeti bilmiyorum alamıyorum...
ama bez alma stokta yapma..
çünkü belki en iyi markayı alsan bile bebeğe yaramıycak o onda pişik yapıcak..
o yüzden tenine göre deneye deneye seçilir bez diye düşünüyorum..
sen en iyisi ne al biliyomusun; banyo malzemeleri, işte taraf el ayak bakım malzemeleri, masaj yağı, emzik biberon..
o tarz ufak tefek şeyler al..renklerinide kırmızı sarı yeşil turuncu gibi her iki cinsiyete de gidebilecek şeyler al..
veya şöyle kıza da erkeğe de uyabilecek takımlar var öyle orta yolluy şeyler bak...

Bezden başlamak çok akıllıca. Zaten o bez paraları bitirecek bizi :)

Öyle de, ebat konusu sıkıntılı. pek çok kişi 1 numara bebek bezinin prematüre doğan bebekler için olduğunu normal doğan bebekler için 2 numaradan başlamanın iyi olacağını söylüyor. ee hadi aldık 2 numara diyelim de, kaç tane alayım? Ya ben hiç birşeye karar veremiyorum. Sanırım bebek doğacak ve henüz hiç birşeyi olmayacak.

Bende 7 Haziran'ı bekliyorum işte canım, renkli ultrason için. Orda da belli olur herhalde, yoksa ben cinsiyetini öğrenme konusunda pes edip herşeyi beyaz alıcam

Az önce Facebook'ta e-bebekanneleri 'nin sayfasında gördüm bu seti 60 TL gibi cuzi'de bir fiyatı var. Ben öyle şeyler alayım bari, yoksa hamile kıyafetlerine sarmak durumunda kalabiliriz benim lokma tatlısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…