2014 Kasım Anneleri

[QUOTE

Bende 7 Haziran'ı bekliyorum işte canım, renkli ultrason için. Orda da belli olur herhalde, yoksa ben cinsiyetini öğrenme konusunda pes edip herşeyi beyaz alıcam[/QUOTE]

inşallah görünür cinsiyeti valla öyle değişik şekillerde duruyorlar ki bazen görünmüyor bizimki bu kontrolde hiç suratımıza bakmadı takla atıp yüz üstü yattı pas vermedi

Az önce Facebook'ta e-bebekanneleri 'nin sayfasında gördüm bu seti 60 TL gibi cuzi'de bir fiyatı var. Ben öyle şeyler alayım bari, yoksa hamile kıyafetlerine sarmak durumunda kalabiliriz benim lokma tatlısını

hehe bende orda gördüm..
ya böyle kıza daerkeğe de gidecek tulumlar patikler ne biliyim çoraplarını al mesela iç zıbınlar al kasımdan sonra iyi sarıp sarmalamak lazım çünkü yavrucukları

Çok doğru karar vermişsin, en çok lazım olacak şey bez.. günde 3-5 tanesini kullanıp çöpe atacağımız için bol bol al şimdiden stok yap derim :)
Ben aldım 2 numara 1 paket her ay 1 paket alıp koycam kenara..zaten ortalama bir bebek 3 - 4 kg aralığında doğuyor. 2 numara da 3 kg den başlıyor.. 1 numara bez stok için çok mantıklı değil. ama yine de alcaksan sadece1 paket al ilk hafta kullanırsın biter zaten :)

Onun dışında unisex renklerde çıtçıtlı body alabilirsin, beyaz, ekru, yeşil, sarı gibi renkler her iki cinsiyete de gider. 3-6 ay olarak al yenidoğan için aldıkların ilk ay bitmeden küçülüveriyor. Ama 3-6 ay için olanı yenidoğan da rahatlıkla giyebiliyor.

Ayrıca ıslak mendilde depolamak lazım.. Unibaby markadan 8-10 adet ondan sonrakileri huggies ya da prima alabilirsin..

Ayrıca yine pembe- mavi gibi cinsiyet odaklı renkler dışındaki renklerde battaniyesi havlusu alınabilir..

Alışverişi son dk ya çok bırakmayın derim.. Bana 7 aylık olana kadar birşey aldırmadılar zaten cinsiyetide geç öğrenmiştik. Son iki aya sıkıştı herşey, birden alamadık masraf o kadar çoğaldı ki.. Hem dr. Hastane masrafları hem alışveriş masrafı arttı tabi. Asıl büyük tutarlıları (odası, bebek arabası, araba koltuğu falan fış fış) hep sona bırakmıştık bütçe yetmedi.

Bir de son ay iyice ağırlaşınca bir çok eşyasını kendim alamadım, dışarı çıkmak zorlaştı haliyle..

En iyisi şimdiden başlamak, hem bütçeyi zorlamaz hemde keyifli keyifli alırsınız herşeyi..

ben kızımda 1 paket 1 numara dığerlerını 2 numara almıştım. iyi kide almışım 1 numara cunku kızım kucuk bı bebektı 1-2 paket daha alıp 2leri kullanmaya başladım. 2 numara alın bence şimdilik doğuma yakın bebeğin kilosu az cok belli oluyor gerekirse 1 numara alırsınız.

bu arada e bebek mağazalarında zaman zaman prima bezlerde indirim oluyor kızlar inernet satışı da var. zaman zaman takip edin ben 27 liraya satılan bezleri 18 liraya aldıgımı hatılıyorum stok yapmıştım :) aynı şekilde prima ve unibaby yenidoğan ıslak mendillerde de öyle. diğer markalarda da oluyor sanırım ama onları cok takip etmedim.

Tecrübeli olmak cidden güzel :) Sağol bilgiler için :) bende unisex alicam çoğu şeyi. Ilerde bir bebeğim daha olursa oda kullanabilsin diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar oğlum 4 kg doğdu, direk 2 numaradan başladık. ilk aylar çok hızlı büyüyor bebek. 1,5 paket 2 numara kullandım ben. sonra 3e geçtik. 3 ve 4den bol stoklayın deirm naçizane. 3 ve 4 numarada ekonomik jumbo paketler oluyor.

arkadaşlar ikili test yaptırdınız mı? sonuçlarınız nasıl? ben az önce aldım sonuçları mail attılar hastaneden. ama kafam karıştı:)

evet aslında cnm bir arkaşım oğluna bütün bezler pişik yaptı canbebe kullanıyorlar mesela :)) cok da almamak lazım

kızlar bende bundan almaya karar verdim oturma odama..
bebeğin yatak odasına akşama kadar durmasını istemiyoru oturma odasında dursun benimle istiyorum..
o yüzden oturma odasınada beşik gibi ama fiyatı makul birşey alalım dedik bunu bulduk sizce nasıl..
illaki bu olmıcak tabi model olarak baktık sadece...,

Son düzenleme:

ben bişey göreemedim isyan

Ayy kizlr valla yetisilmiysnz gercktn yaa bende bisealmk istyr ama ne alcgimi bilmyrm((bez siknti olablr die dusnyrm kafayii yiycm cuma biaonce gelsydii gorrdk kizmi erkkmi

İşte bende e-bebek'in internet sayfasında gördüm, tereddüt ettim alıp almamak konusunda. En iyisi galiba 1 paket 1 numara almak, sonra 2 numara almak.Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

arkadaşlar hiç kimse ikili test yaptırmadımıııııııı?

Bende araştırırken uni baby nin ürünlerine baktım fakat hangisinde bilmiyorum arkasında paraben vardı sanırım ürünlerin arkasında birde arkasında peg li bir sayı örn peg60 falan yazmayacakmış o da petrol stığı oluyormuş yanlış hatırlamıyorsam tabii:44: yani ben chicco ile bübchen arasında kaldım.

Ay harika bilgiler çok sağol. Kıyafet konusunda da hep tereddüt yaşıyorum. Çok çabuk büyüyorlar, ona göre al ne alacaksan diyor herkes ama, kafam karışıyor. Zaten kış bebeği olacaklar. Yenidoğan olarak az eşya almakta fayda var o halde. Daha çok 3-6 ay arası eşya alayım yani. Bende bütçe olarak zorlanmamak adına yavaş yavaş alayım koyayım kenara diyorum. Sonuçta doğuma yakın, doktor kontrolleri sıklaşacak, doğum ve hastane masrafları olacak. Zorlanmak istemiyorum açıkçası.

Bende bundn alcm yatk odama salonada oyun parkindn alcm yatk odam kucuk dolapla baza arasi anca sigar iki oda arasi mekik dokummk icin istyrm hem ucuz

arkadaşlar hiç kimse ikili test yaptırmadımıııııııı?

Ben yaptırdım canım 13. haftamda, sonuçlar güzel çıktı doktorum 3'lüyü gerek görmedi,7 Haziranda hem renkli ultrson için hemde 4'lü tarama için çağırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…