2014 Kasım Anneleri

arkadaşlar ikili test yaptırdınız mı? sonuçlarınız nasıl? ben az önce aldım sonuçları mail attılar hastaneden. ama kafam karıştı:)

Tarlım fotosunu yükle yorumlayalım bi grafik falan var mı dikey çizgi önemli

canım ya valla çok saol süper yardımcı oldunnn...bende o zaman 3-4 paket 2 numara alayım..
3-4 adet 3 numara alayım her market alışverişinde..
birde bencede alışverişlr şimdiden başlamak gerekiyor diye düşünüyorum..böle deneyimlilerden faydalanmak isterim hepp saol arkadaşımm

kızlar selammm

bebişi hareket eden var mı? cumartesi sabahı ben bişey hissettim ama emin olamadım sonra 1 saate kadar bekledim belki yine olur diye hiç bişi olmadı yaa sonra anlattım çevremde bi kaç kişiye bebeğin hareketiymiş meğer :) 16. haftanın başındayım bulantı falan kesildi bende çok şükür. şimdiye kadar hiç bi ilacı kullanmadım ama en son gittiğimde doktor iMom omega verdi bunu kullan bari dedi. ona başladım bakalım rahatsız etmez umarım. cinsiyetide 2 hafta önce gitmiştim gördüğüm şey kordon değilse erkeğe benziyor dedi :) hiç bişey alamıyorum ama 2 hafta daha bekleyeceğim artık kesinleşir umarım.

[QUOTE

Bende 7 Haziran'ı bekliyorum işte canım, renkli ultrason için. Orda da belli olur herhalde, yoksa ben cinsiyetini öğrenme konusunda pes edip herşeyi beyaz alıcam

inşallah görünür cinsiyeti valla öyle değişik şekillerde duruyorlar ki bazen görünmüyor bizimki bu kontrolde hiç suratımıza bakmadı takla atıp yüz üstü yattı pas vermedi [/QUOTE]

Bizimki keşke sabit dursa, en azından dönmedi deriz, uyuyordu uyanmadı deriz; bizim ki içeride horon tepiyor da Sürekli bir hareket, sürekli bir zıplamalar falan, bu sefer görücez inanıyorum. Bu sefer kontrole annemle-kardeşimde gelecek. Çok heyecanlılar

Bende bundn alcm yatk odama salonada oyun parkindn alcm yatk odam kucuk dolapla baza arasi anca sigar iki oda arasi mekik dokummk icin istyrm hem ucuz

bende tam tersi şekerimmm..yatak odama park yatak alıcam oturma odasında bundan alıcam..aynen iki odada mekik dokumak istemiyorum..telsizlerde baya pahalı onuda almak istemedim bakalım artık

Ben sürekli hissediyorum canım, balık kayması gibi, kanat çırpıntısı gibi, tekme gibi değişik birşeyler. İlk hissettiğim zamanlarda sol kasıktaydı, son günlerde yukarıda artık

Tatlım şuana kadar tespit ettiğim iki hareket türü var biri ve en güzeli kütle gibi bişeyin kayması hissi birde damar atması göz seyirmesi gibi olan pıt pıt hayırlı olsun hissetmişsin. Ben 2 3 güne bir hissediyordum artık hergün bir kere muhakkak hissediyorum ama o kaymadan değil pıt pıttan. 25 haftalık bi arkadaş var bekle 20. Haftadan sonra hep kayma şeklinde ve güçlü tekmelere dönüşecek dedi sabırsızlıkla bekliyorummmm. Birde imom omega yerine sana fda onaylı efa daily öneririm fda onaylı olması önemli çünkü bizim civalı balıktan kaçınmamız lazım

Ben yaptırdım canım 13. haftamda, sonuçlar güzel çıktı doktorum 3'lüyü gerek görmedi,7 Haziranda hem renkli ultrson için hemde 4'lü tarama için çağırdı.

Tarlım fotosunu yükle yorumlayalım bi grafik falan var mı dikey çizgi önemli

grafik yok değerleri yazayım size. bunca yıldır bunca tahlil gördüm böyle sonuç görmedim. bir sütunda değer yazar, karşısında referans aralığı yazar sonuç dediğin böyle olur. benim sonuç aynen resimdeki gibi.

Eklentiler

• $ikili test.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 180
Son düzenleme:

evet canım otururken yanımıza almak ıcın boyle bırsey mantıklı oluyor bebek sürekli kucakta kalıyor yoksa kucağa alışıyor bu sefer. bana bir yakınım vermıştı kullanmam ıcın gerı verdim. şimdi alıcam mecburen. ev tipi ana kucağı diye geçiyor bunlar 5- 6 aylık olana kadar kullanılıyor cocuk hareketlenene kadar.

Ayy kizlr valla yetisilmiysnz gercktn yaa bende bisealmk istyr ama ne alcgimi bilmyrm((bez siknti olablr die dusnyrm kafayii yiycm cuma biaonce gelsydii gorrdk kizmi erkkmi

ben de cinsiyeti öğrenemedim henüz yaa kız olursa çok şeye ihtiyacım olmıcak ama erkek olursa almak zorunda kalıcam yeniden. ne kadar pembe almıcam diye ugrassan da biyerden sonra bakıyorsun kı kız kıyafetleri oldukları belli :)

şu an kızımın yazlık alışverişiyle kendımı avutuyorum :))

ona cok dikkat etmedım canım unibaby yenidoğankullandım ben bir süre parasıyla başedemedim :) sonra prima ya geçtim bir arkadaşım primanın beyaz olanını kullanıyor doğumdan beri o da cok memnun. aslında en iyisi pamuk ve ılık su ama ben o düzeni tutturamadım bir türlü.

bebek kıyafetleri markaya bile göre değişiyor canım kalıpları ben chicco'nun outlet mağazasından tulum almıştım o kadar büyüklerdiki 1-2 ay sonra anca giydirebildim :) aldıkça giydirdikçe ogrenıyor ınsan

bende geçen haftadan beri hareketleri hissediyorum hatta doktora sordum zayıfsın o yüzden hissediyosundur doğru dedi..çok güzel bir duygu

Son düzenleme:
bende efa daily kullanıyorum doktorum bu markayı önerdi

Ben sadece banyo ürünleri alıcam ıslak mendil olarak dediğin gibi pamuk ve su düşünüyorum 3 ay

2'li test sonuçları farklı oluyor biraz. Bu sonuçları değerlendirmek ve doğru bilgiyi size verecek olan doktorunuz. Şimdi biz burada ne desek yanlış olur.

Canlar eğer ufacık faydam olursa ne mutlu bana,

Benim de çok kafamı karıştırmışlardı bez konusunda alma stok yapma, çabuk büyür bilmem ne diye, dinledim ama pişman da oldum. Gün oluyor evde kalan 3-5 tane bezi akşama eşiniz yeni paketi getirene kadar nasıl yetireceğinizi şaşıyorsunuz. El kadar bebekle kış günü bez almaya gidilmiyor. Islak mendilde aynı çok bilirim öyle ıslak mendili bitipte evdeki pamuğu ılık suda ıslatıp kullandığımı..Keşke önceden alıp alıp kenara koysaymışım dediğim çok oldu. Hani oldu ki bebeğe uymadı elinizde kaldı sürekli alışveriş yaptığınız marketten değiştirirsiniz ya da bebeği olan birilerine verirsiniz.

Ayrıca aklıma gelmişken yazayım. Alacağınız çok para edecek bir çok şeyi etrafınızda bebeği olanlardan ödünç isteyin. Bebek doğmadan herşeyi tam olsun istedim aldım. Ama doğumdan başlayıp masraflar kat kat çoğaldı, normal doğum ücreti hesaplayıp sezeryan olduk masraf arttı, bebek sarılık oldu iki günde bir hastane test masraf arttı.. Sonra sütüm gelmedi 2 gün, pompa almamıştım işe başlarken alırım diye onu doğumun ertesi gün almak zorunda kaldık. Beklenmedik bir dünya masraf yani. Ne olacağı hiç belli olmuyor.

Şimdi ki aklım olsa çok para tutacak ihtiyaçları bebeklerini büyütmüş tanıdıklardan geri vermek üzere ister gerekirse yarı fiyatına bile alırdım. Öyle imkanlarınız varsa değerlendirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…