2014 Kasım Anneleri

canım benim anlayamadığım şu her datanın yanında iki değer var. hangisi benim rakamım hangisi referans.
down riski 1/ 4620 miiii yoksa 1/250 mi
trisomi 1/99000 miii yoksa 1/300 mü

Çok güzelmiş bu ev tipi ana kucağı ama, uff ne kadar çok değişik şeyler var şaşırıyor insan ne alacağını valla

Ya kıyafet konusunda gerçekten öyle, sonuçta desenleri bile farklı oluyor. Bakalım ya, unisex birşeyler alıcam 7 Haziran'a kadar yada hiç almayıp sabredicem. Bu arada bebek bezi ve biberon alabilirim ama

Tatlım her dk olmuyor değil mi günde bir kez falan

Metbel ben geçen haftaya kadar hiç hissetmedim ama artık çok sık hissediyorum bağırsak seslerime çok alışık biriyim rahat ayırt ediliyor.. şöyle bişey var ama benim karın bölgemde nerdeyse hiç yağ yok zayıfım hiç kilo almadım daha doktorda bu nedenle rahat hissedersin artık dedi

canım benim anlayamadığım şu her datanın yanında iki değer var. hangisi benim rakamım hangisi referans.
down riski 1/ 4620 miiii yoksa 1/250 mi
trisomi 1/99000 miii yoksa 1/300 mü

Tatlım onu bende anlamadım bende bir tane vardı ama bildiğime göre bu testlerde kan değerlerimiz gibi referans değer yok :26:

Banada zayıf olduğun için hissetmişsindir demişti o zaman 2 güne bir hissediyordum ama bu hafta başından beri hergün mutlaka pıtlıyor hatta geçen en güçlü tekmemi yedim 1 haftada bile çok farkedşyormuş kas gelişimi

Nlyvz biz ev tipi anakucağı için bunu aldık

Çok güzel bir his ama doktorumda bu bişey değil daha 20. haftadan sonralarda asıl hareketleri başlıcak dedi

çok haklısın canım yaa..
mesela benim kuzenim 2 yıl önce doğum yaptı..bu yıl düğün var diğer kuzenin..
doğum yapan kuzenim elbise falan alma bende hamile elbisesi var abiye onu giy..boşu boşuna 1 kere giyilecek şeye para verme dedi..bende öle yapıcam..
ama diğer şeyleri vermez çünkü onunda ilk bebeği..2.yide 1-2 yıla düşünüyor..onlaırı tekrar kullanır..
ama keşke başka yerden gelse öle teklif süper olur..
bizim yatağımızı uyku setimizi babaanne alıcak..
hastane çıkışları tulumlar kıyafet ve yeleklerini banyo setini falan annemler alacak..
kardeşim bebek arabasını alacak..
2 sayfa önce eklediğim ana kucağınıda küçük kardeşim alacakmış..az önce anneme doto gönderdim bunu alayımmı diye...onu falan alma kardeşin alır onu bebeğe hediye dedi. o da gitti bakalım..
bize küçük şeyler kalıyor ama dediğin gibi herşey para..

Ben sadece banyo ürünleri alıcam ıslak mendil olarak dediğin gibi pamuk ve su düşünüyorum 3 ay
en güzeli pamuk ve su ama ara sıra ıslak mendil de kullanmanı tavsiye derim cnm cildi suya alışacağı için ıslak mendıle gectiğin zaman cildini rahatsız edebilir bebeğin. pişik kremini de mesela az az kullanırdım ben günde bir kere cok ince sürerdim. bir arkadaşım her bez değiştirdiğinde o kadar bol kremlemeye alıştırmışki kızını kendi idrarı cocugu rahatsız ediyordu kremi azalttıgı zaman cok zor alıştırdı. her cocugun yapısı farklı tabi insan yaşadıkça duydukça öğrreniyor.

size kesinlikle katılıyorum. kızıma karyolası amcasından gelmişti ikea karyolası aynı renk dolabım vardı bekarlıktan kalma 2,5 sene onları kullandım. şimdi bebişimde o karyolada yatacak. daha bu sene oda aldım kızıma genç odası alıp yarıya kadar korkuluk taktırdım. o zaman cok bakıp heveslenmiştim bebek odasına. bu karyola gelince almadım idare ediyim diye acıkcası içimde kalmıştı ama şimdi iyiki o zaman almamışım dıyorum sımdı cok guzel bı oda yaptım kızıma.

tanıdıktan gelen şeyleri reddetmeyin kızlar bencede :)

evet canım cok güzeller :)

ohh valla ne şanslısın bizde daha konuşma geçmedi bi çuval şeyi olduda patik badi zıbın vs bu tarz ama beşik yatak hakkında daha bişi gelmed bakalım

ya bunu görmemiştim de pek bu beşik gibi mi sallanır yani.ya bizim yatak odası çok küçük +birşey koyma şansımız yok ayrı oda açmayı düşündük mantıklı değil mi bilmiyorum aslında belli yaşa kadar açma taraftarı değildim ama mecburuz böle bişey olursa belki sığdırabilirim biyere die sorım dedim.

Yok canım bu ev tipi anakucağı yatak olarak kullnamak için değil senin yatak odana 60-120 park yatak sığmaz mı öyle bişey alsan :44:

evet canım çok güzel bir şey o hem beşik hem ana kucağı..
ama işte fiyatı biraz fazla 200 küsürdü..
bende oturma odama alacağım için vazgeçtim daha ucuz beşiklere bakıyorum şimdi..
ama yatak odama alcak olsam 1 tane bunu alcak olsam hemen alırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…