Tatlım örn yaş değerin verilmiş mesela yaş riski 1:250 demek seninle birebir aynı sonuca sahip aynı ense kalınlığına sahip annelerin 250 tanesinden bir tanesi down sendromlu bebek doğurmuş demek değerlerini öyle yorumlayabilirsin
evet canım otururken yanımıza almak ıcın boyle bırsey mantıklı oluyor bebek sürekli kucakta kalıyor yoksa kucağa alışıyor bu sefer. bana bir yakınım vermıştı kullanmam ıcın gerı verdim. şimdi alıcam mecburen. ev tipi ana kucağı diye geçiyor bunlar 5- 6 aylık olana kadar kullanılıyor cocuk hareketlenene kadar.
ben de cinsiyeti öğrenemedim henüz yaa kız olursa çok şeye ihtiyacım olmıcak ama erkek olursa almak zorunda kalıcam yeniden. ne kadar pembe almıcam diye ugrassan da biyerden sonra bakıyorsun kı kız kıyafetleri oldukları belli :)
şu an kızımın yazlık alışverişiyle kendımı avutuyorum :))
bebek kıyafetleri markaya bile göre değişiyor canım kalıpları ben chicco'nun outlet mağazasından tulum almıştım o kadar büyüklerdiki 1-2 ay sonra anca giydirebildim :) aldıkça giydirdikçe ogrenıyor ınsan
Tatlım her dk olmuyor değil mi günde bir kez falan
canım benim anlayamadığım şu her datanın yanında iki değer var. hangisi benim rakamım hangisi referans.
down riski 1/ 4620 miiii yoksa 1/250 mi
trisomi 1/99000 miii yoksa 1/300 mü
Metbel ben geçen haftaya kadar hiç hissetmedim ama artık çok sık hissediyorum bağırsak seslerime çok alışık biriyim rahat ayırt ediliyor.. şöyle bişey var ama benim karın bölgemde nerdeyse hiç yağ yok zayıfım hiç kilo almadım daha doktorda bu nedenle rahat hissedersin artık dedi
Çok güzelmiş bu ev tipi ana kucağı ama, uff ne kadar çok değişik şeyler var şaşırıyor insan ne alacağını valla
Ya kıyafet konusunda gerçekten öyle, sonuçta desenleri bile farklı oluyor. Bakalım ya, unisex birşeyler alıcam 7 Haziran'a kadar yada hiç almayıp sabredicem. Bu arada bebek bezi ve biberon alabilirim ama
Banada zayıf olduğun için hissetmişsindir demişti o zaman 2 güne bir hissediyordum ama bu hafta başından beri hergün mutlaka pıtlıyor hatta geçen en güçlü tekmemi yedim 1 haftada bile çok farkedşyormuş kas gelişimi
Canlar eğer ufacık faydam olursa ne mutlu bana,
Benim de çok kafamı karıştırmışlardı bez konusunda alma stok yapma, çabuk büyür bilmem ne diye, dinledim ama pişman da oldum. Gün oluyor evde kalan 3-5 tane bezi akşama eşiniz yeni paketi getirene kadar nasıl yetireceğinizi şaşıyorsunuz. El kadar bebekle kış günü bez almaya gidilmiyor. Islak mendilde aynı çok bilirim öyle ıslak mendili bitipte evdeki pamuğu ılık suda ıslatıp kullandığımı..Keşke önceden alıp alıp kenara koysaymışım dediğim çok oldu. Hani oldu ki bebeğe uymadı elinizde kaldı sürekli alışveriş yaptığınız marketten değiştirirsiniz ya da bebeği olan birilerine verirsiniz.
Ayrıca aklıma gelmişken yazayım. Alacağınız çok para edecek bir çok şeyi etrafınızda bebeği olanlardan ödünç isteyin. Bebek doğmadan herşeyi tam olsun istedim aldım. Ama doğumdan başlayıp masraflar kat kat çoğaldı, normal doğum ücreti hesaplayıp sezeryan olduk masraf arttı, bebek sarılık oldu iki günde bir hastane test masraf arttı.. Sonra sütüm gelmedi 2 gün, pompa almamıştım işe başlarken alırım diye onu doğumun ertesi gün almak zorunda kaldık. Beklenmedik bir dünya masraf yani. Ne olacağı hiç belli olmuyor.
Şimdi ki aklım olsa çok para tutacak ihtiyaçları bebeklerini büyütmüş tanıdıklardan geri vermek üzere ister gerekirse yarı fiyatına bile alırdım. Öyle imkanlarınız varsa değerlendirin.
Çok güzel bir his ama doktorumda bu bişey değil daha 20. haftadan sonralarda asıl hareketleri başlıcak dedi
en güzeli pamuk ve su ama ara sıra ıslak mendil de kullanmanı tavsiye derim cnm cildi suya alışacağı için ıslak mendıle gectiğin zaman cildini rahatsız edebilir bebeğin. pişik kremini de mesela az az kullanırdım ben günde bir kere cok ince sürerdim. bir arkadaşım her bez değiştirdiğinde o kadar bol kremlemeye alıştırmışki kızını kendi idrarı cocugu rahatsız ediyordu kremi azalttıgı zaman cok zor alıştırdı. her cocugun yapısı farklı tabi insan yaşadıkça duydukça öğrreniyor.Ben sadece banyo ürünleri alıcam ıslak mendil olarak dediğin gibi pamuk ve su düşünüyorum 3 ay
Canlar eğer ufacık faydam olursa ne mutlu bana,
Benim de çok kafamı karıştırmışlardı bez konusunda alma stok yapma, çabuk büyür bilmem ne diye, dinledim ama pişman da oldum. Gün oluyor evde kalan 3-5 tane bezi akşama eşiniz yeni paketi getirene kadar nasıl yetireceğinizi şaşıyorsunuz. El kadar bebekle kış günü bez almaya gidilmiyor. Islak mendilde aynı çok bilirim öyle ıslak mendili bitipte evdeki pamuğu ılık suda ıslatıp kullandığımı..Keşke önceden alıp alıp kenara koysaymışım dediğim çok oldu. Hani oldu ki bebeğe uymadı elinizde kaldı sürekli alışveriş yaptığınız marketten değiştirirsiniz ya da bebeği olan birilerine verirsiniz.
Ayrıca aklıma gelmişken yazayım. Alacağınız çok para edecek bir çok şeyi etrafınızda bebeği olanlardan ödünç isteyin. Bebek doğmadan herşeyi tam olsun istedim aldım. Ama doğumdan başlayıp masraflar kat kat çoğaldı, normal doğum ücreti hesaplayıp sezeryan olduk masraf arttı, bebek sarılık oldu iki günde bir hastane test masraf arttı.. Sonra sütüm gelmedi 2 gün, pompa almamıştım işe başlarken alırım diye onu doğumun ertesi gün almak zorunda kaldık. Beklenmedik bir dünya masraf yani. Ne olacağı hiç belli olmuyor.
Şimdi ki aklım olsa çok para tutacak ihtiyaçları bebeklerini büyütmüş tanıdıklardan geri vermek üzere ister gerekirse yarı fiyatına bile alırdım. Öyle imkanlarınız varsa değerlendirin.
Çok güzelmiş bu ev tipi ana kucağı ama, uff ne kadar çok değişik şeyler var şaşırıyor insan ne alacağını valla
Ya kıyafet konusunda gerçekten öyle, sonuçta desenleri bile farklı oluyor. Bakalım ya, unisex birşeyler alıcam 7 Haziran'a kadar yada hiç almayıp sabredicem. Bu arada bebek bezi ve biberon alabilirim ama
çok haklısın canım yaa..
Mesela benim kuzenim 2 yıl önce doğum yaptı..bu yıl düğün var diğer kuzenin..
Doğum yapan kuzenim elbise falan alma bende hamile elbisesi var abiye onu giy..boşu boşuna 1 kere giyilecek şeye para verme dedi..bende öle yapıcam..
Ama diğer şeyleri vermez çünkü onunda ilk bebeği..2.yide 1-2 yıla düşünüyor..onlaırı tekrar kullanır..
Ama keşke başka yerden gelse öle teklif süper olur..
Bizim yatağımızı uyku setimizi babaanne alıcak..
Hastane çıkışları tulumlar kıyafet ve yeleklerini banyo setini falan annemler alacak..
Kardeşim bebek arabasını alacak..
2 sayfa önce eklediğim ana kucağınıda küçük kardeşim alacakmış..az önce anneme doto gönderdim bunu alayımmı diye...onu falan alma kardeşin alır onu bebeğe hediye dedi. O da gitti bakalım..
Bize küçük şeyler kalıyor ama dediğin gibi herşey para..
Nlyvz biz ev tipi anakucağı için bunu aldık Eki Görüntüle 1130985 Eki Görüntüle 1130985
en güzeli pamuk ve su ama ara sıra ıslak mendil de kullanmanı tavsiye derim cnm cildi suya alışacağı için ıslak mendıle gectiğin zaman cildini rahatsız edebilir bebeğin. pişik kremini de mesela az az kullanırdım ben günde bir kere cok ince sürerdim. bir arkadaşım her bez değiştirdiğinde o kadar bol kremlemeye alıştırmışki kızını kendi idrarı cocugu rahatsız ediyordu kremi azalttıgı zaman cok zor alıştırdı. her cocugun yapısı farklı tabi insan yaşadıkça duydukça öğrreniyor.
Bak bu söylediğin çok mantıklıymış
bunu ben de cok beğeniyorum canım cok kullanışlı
nlyvz biz ev tipi anakucağı için bunu aldık Eki Görüntüle 1130985 Eki Görüntüle 1130985
Nlyvz biz ev tipi anakucağı için bunu aldık Eki Görüntüle 1130985 Eki Görüntüle 1130985
ya bunu görmemiştim de pek bu beşik gibi mi sallanır yani.ya bizim yatak odası çok küçük +birşey koyma şansımız yok ayrı oda açmayı düşündük mantıklı değil mi bilmiyorum aslında belli yaşa kadar açma taraftarı değildim ama mecburuz böle bişey olursa belki sığdırabilirim biyere die sorım dedim.
Ayy ben bunu internette görmüştüm, bayılmıştım, havuz gibi yaNe kadara aldınız acaba?
ya bunu görmemiştim de pek bu beşik gibi mi sallanır yani.ya bizim yatak odası çok küçük +birşey koyma şansımız yok ayrı oda açmayı düşündük mantıklı değil mi bilmiyorum aslında belli yaşa kadar açma taraftarı değildim ama mecburuz böle bişey olursa belki sığdırabilirim biyere die sorım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?