2014 Kasım Anneleri

yok canım bu ev tipi anakucağı yatak olarak kullnamak için değil senin yatak odana 60-120 park yatak sığmaz mı öyle bişey alsan :44:

valla bakıcaz artık anıma koyıcam artık yandan değilde yatağın önünden doğru kalakrız artık napalıM :) oda yapıcaz diyoruz ama gece sanırım çok zor olur uykulu kalk git falan bilmiorum napıcaz

Son düzenleme:
Sağolsun aileler paylaştı büyük şeyleri bu da halamızın hediyesi

cok şanslısınız canım :) benim ikinci bebeğim ya alıp almamamakta kararsızım o yüzden. kızımda bir yakınım vermişti bu tarz birşey onu kullandım geri verdim. keşke o zaman yeni alsaydım diyorum şimdi sanırım ucuz yollu birşey bakıcam :) güzel günlerde kullansın bebişin

alçak ama heralde park yataklaramı baksak şuan oda açma fikrindeyiz ama gece kalkıp gitmek sanırım zor
bide telsiz koymak zorunda ,yım duymazsam falan die tam yanımda olıcak odası ama küçük bebeğe
oda açmak da çok mantıklı gelmio.

Çok teşekkürler umarım hepimiz aldığımız cicileri sağlıkla sıhhatle kullanmak nasip olur

Çukurambar bebek house dan 270 hepsi buradada falan 320 idi

E-Bebek'te 280 TL diyor, şimdi baktım. Çok güzel ya, bende otururken yanımızda olması için bu tarz bir ana kucağı istiyordum, bakalım artık. Cinsiyeti belli olunca Haziran içinde yatağını alıp koyucam kenara zaten. Bunu da söyliyim babaanesi alsın

O halde tavsiye ederim biz kurduk eksiği gediği var mı diye müziği falanda çok güzel babanesi alsın güzel olur

esım dıyorkı gorumcem pusetı kullanıyormus evde, puset alırız cok amaclı kullanırız dıyor bılmıyorum ya

Ekleyebildim mi bilmiyorum benim arkadaşım böyle bebek hamağı aldı 80 tl fiyatı oturma odasındayken yanında bunla duruyor sallanıyorda

valla canım e bebek de gördüm de netden pek almam heralde
görerek almak daha iyi kumaşına falan gezerek almak daha ii
ıslak mendile daha var canım zamanı geldiğinde stok yapılır inş.
Rabbim sağlıcakla dünyaya gelmesini nasip etsinde 6 aya falan girelim allahın izni iile
herşey olur.

O halde tavsiye ederim biz kurduk eksiği gediği var mı diye müziği falanda çok güzel babanesi alsın güzel olur

Alsın tabi, tek çocuğunun tek torunu geliyor Ayy kıyamam, hiç esirgemez Allah razı olsun. Soruyor hep ne alalım diye, bakalım bunu söyleriz olmazsa.

esım dıyorkı gorumcem pusetı kullanıyormus evde, puset alırız cok amaclı kullanırız dıyor bılmıyorum ya

Ya ben ne bileyim, sanki her an gidicekmiş gibi, evin sıcak ortamına uymuyor gibi geliyor o pusetler. Üstelik ağırda baya.

Eki Görüntüle 1131050

ekleyebildim mi bilmiyorum benim arkadaşım böyle bebek hamağı aldı 80 tl fiyatı oturma odasındayken yanında bunla duruyor sallanıyorda

çok güzelmiş bu boyutu ne kadar acaba sürekli odasına götürüp yatırmaktansa
oturulan yere de böle bişi almak ii bence ne zaman uyanıcak belli mi.hamak diye mi geçio adı bunun

bende kumaslarından endıse edıyrm, komsum almıs netten,bısı dıyemedım ama o kadar serttı kı, halbukı ben arkadaslarıma hedıye aldıgımda magazadan okadar yumusacıklar kı

azız bebenın urunlerını begenıyrm ben, yumusacık, hastane takımları falan guzel oluyor

hedıye almıstım oradan bılıyrm

Çok teşekkürler umarım hepimiz aldığımız cicileri sağlıkla sıhhatle kullanmak nasip olur

bu ev tipi ana kucağı 5-6 aylık olunca ek gıda verirken de cok işe yarıyor kızlar. bazı bebekler geç oturuyor ya da dik otrmaktan rahatsız oluyorlar. ben mama sandalyesi de almıştım 6 aydan sonra ama ana kucağında yedirmek daha kolay oluyordu ilk başlarda geçiş süreci sanırım özellikle sadece yatar pozisyon olmamasına dikkat edin derim ben

bu arada sürekli forumu takip etmek istiyorum ama mesaideyim evde de cocuk. maşallah oyle hızlı ilerliyorki sayfalar burayı takıp edince hiç bi iş yapamıyorum

haklısın aslında, puset almayı dusunuyor musunuz pekı???

bu arada ana kucaklarının suslulerı oyuncaklıları falan da var, guzel gorunuyorlar

Eki Görüntüle 1131050

Ekleyebildim mi bilmiyorum benim arkadaşım böyle bebek hamağı aldı 80 tl fiyatı oturma odasındayken yanında bunla duruyor sallanıyorda

İyi de bu sallanmaya çok alıştırır, sonra ileri de sürekli ayakta sallanmak isteyebilir.Oldukça riskli bir seçim bence

çok güzelmiş bu boyutu ne kadar acaba sürekli odasına götürüp yatırmaktansa
oturulan yere de böle bişi almak ii bence ne zaman uyanıcak belli mi.hamak diye mi geçio adı bunun

Evet bebek hamağı arkadaşıma gidince gördüm hem ucuz hem hafif bebişte içinde çok rahat yatıyordu sallanıyorda bende böyle bişey alcam taşımasıda çok kolay

ben de puseti evde de kulllandım canım ama benimkinin tutma yeri geriye yere kadar cekılığp sabitleniyordu rahattı yani. bazı pusetlerin kolları sabit oluyor.

Doktor haftada bi balik yemiyosan somon ozellikle oneririm cok faydali dedi yeni dogum yapan arkadaslarimda kullandilar hep bebegin kas ve sinir gelisimi icin cok faydaliymis

Teşekkürler bilgin için ben haftada en az bir defa balık yiyorum her gün ceviz, bi de kırmızı et tüketiyorum normalde eti sevmem ama bikaç haftadır hep canım istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…