yok canım bu ev tipi anakucağı yatak olarak kullnamak için değil senin yatak odana 60-120 park yatak sığmaz mı öyle bişey alsan :44:
Sağolsun aileler paylaştı büyük şeyleri bu da halamızın hediyesi
evet canım çok güzel bir şey o hem beşik hem ana kucağı..
Ama işte fiyatı biraz fazla 200 küsürdü..
Bende oturma odama alacağım için vazgeçtim daha ucuz beşiklere bakıyorum şimdi..
Ama yatak odama alcak olsam 1 tane bunu alcak olsam hemen alırdım
Çok teşekkürlercok şanslısınız canım :) benim ikinci bebeğim ya alıp almamamakta kararsızım o yüzden. kızımda bir yakınım vermişti bu tarz birşey onu kullandım geri verdim. keşke o zaman yeni alsaydım diyorum şimdisanırım ucuz yollu birşey bakıcam :) güzel günlerde kullansın bebişin
Çukurambar bebek house dan 270 hepsi buradada falan 320 idi
O halde tavsiye ederim biz kurduk eksiği gediği var mı diye müziği falanda çok güzel babanesi alsın güzel olurE-Bebek'te 280 TL diyor, şimdi baktım. Çok güzel ya, bende otururken yanımızda olması için bu tarz bir ana kucağı istiyordum, bakalım artık. Cinsiyeti belli olunca Haziran içinde yatağını alıp koyucam kenara zaten. Bunu da söyliyim babaanesi alsın
E-Bebek'te 280 TL diyor, şimdi baktım. Çok güzel ya, bende otururken yanımızda olması için bu tarz bir ana kucağı istiyordum, bakalım artık. Cinsiyeti belli olunca Haziran içinde yatağını alıp koyucam kenara zaten. Bunu da söyliyim babaanesi alsın
ayyy cok guzel bunlar:9 gule gule gıydır
Hangı sıtelerden alısverıs yapıyorsunuz memnun kaldıgınız var mı bende bakayım
Arkadaslar yenı dogan ıcın unıbaby ve frensandsoft un mendıllerı var pamuk ve sudan olusuyor
arkadasım tavsıye ettı
bakın cok guzel
O halde tavsiye ederim biz kurduk eksiği gediği var mı diye müziği falanda çok güzel babanesi alsın güzel olur
esım dıyorkı gorumcem pusetı kullanıyormus evde, puset alırız cok amaclı kullanırız dıyor bılmıyorum ya
Eki Görüntüle 1131050
ekleyebildim mi bilmiyorum benim arkadaşım böyle bebek hamağı aldı 80 tl fiyatı oturma odasındayken yanında bunla duruyor sallanıyorda
E-Bebek'te 280 TL diyor, şimdi baktım. Çok güzel ya, bende otururken yanımızda olması için bu tarz bir ana kucağı istiyordum, bakalım artık. Cinsiyeti belli olunca Haziran içinde yatağını alıp koyucam kenara zaten. Bunu da söyliyim babaanesi alsın
Çok teşekkürlerumarım hepimiz aldığımız cicileri sağlıkla sıhhatle kullanmak nasip olur
alçak ama heralde park yataklaramı baksak şuan oda açma fikrindeyiz ama gece kalkıp gitmek sanırım zor
bide telsiz koymak zorunda ,yım duymazsam falan die tam yanımda olıcak odası ama küçük bebeğe
oda açmak da çok mantıklı gelmio.
evet canım çok güzel bir şey o hem beşik hem ana kucağı..
ama işte fiyatı biraz fazla 200 küsürdü..
bende oturma odama alacağım için vazgeçtim daha ucuz beşiklere bakıyorum şimdi..
ama yatak odama alcak olsam 1 tane bunu alcak olsam hemen alırdım
Alsın tabi, tek çocuğunun tek torunu geliyorAyy kıyamam, hiç esirgemez Allah razı olsun. Soruyor hep ne alalım diye, bakalım bunu söyleriz olmazsa.
Ya ben ne bileyim, sanki her an gidicekmiş gibi, evin sıcak ortamına uymuyor gibi geliyor o pusetler. Üstelik ağırda baya.
Eki Görüntüle 1131050
Ekleyebildim mi bilmiyorum benim arkadaşım böyle bebek hamağı aldı 80 tl fiyatı oturma odasındayken yanında bunla duruyor sallanıyorda
çok güzelmiş bu boyutu ne kadar acaba sürekli odasına götürüp yatırmaktansa
oturulan yere de böle bişi almak ii bence ne zaman uyanıcak belli mi.hamak diye mi geçio adı bunun
esım dıyorkı gorumcem pusetı kullanıyormus evde, puset alırız cok amaclı kullanırız dıyor bılmıyorum ya
Doktor haftada bi balik yemiyosan somon ozellikle oneririm cok faydali dedi yeni dogum yapan arkadaslarimda kullandilar hep bebegin kas ve sinir gelisimi icin cok faydaliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?