2014 Kasım Anneleri

evet bebek hamağı arkadaşıma gidince gördüm hem ucuz hem hafif bebişte içinde çok rahat yatıyordu sallanıyorda bende böyle bişey alcam taşımasıda çok kolay

katlanıomu peki bu odadan diğer tarafa götürmek istesek peki

haklısın aslında, puset almayı dusunuyor musunuz pekı???

bu arada ana kucaklarının suslulerı oyuncaklıları falan da var, guzel gorunuyorlar

Bize ilk zamanlar araba koltuğu çok gerekli olacak. Çünkü ben her yere aracımla gidip geliyorum. Ama pusette bahar aylarında çok gerekli olacak, hepsinin takım olduğu kampanyalar var, o tarz bir kampanya ile hepsini bir arada alabilirim, şu an kararsızım yani.

İyi de bu sallanmaya çok alıştırır, sonra ileri de sürekli ayakta sallanmak isteyebilir.Oldukça riskli bir seçim bence

Arkadaşımın bebeğinde çok aşırı gaz sıkıntısı var sallamak bebeğin kolay gaz çıkarmasını sağlıyor yoksa katılıyor çocuk.. ben hemşireyim yenidoğan çok baktık ablama sakın sallama dedim yeğenimin o kdr çok gazı oldu ki ablamla beraber bile salladık zor durumda bırakmasın Allah valla herşey yapılıyor.
Hamak diye de illa ki sallamaya gerek yok sabit de durur ben çok beğendim

netten falan gorursen buradan yaz olur mu:) hepsı bır arada cıkartırız

Tipi çok şirin gerçekten de, işte bir an ayakta sallama olayı geldi aklıma da ürktüm. Gaz problemi zaten olayın başka bir boyutu , ama sırf zevk için sallanmak isteyen çocuklar var. Bu çok yıpratıcı.

Biz cinsiyetini öğrenmeden önce taraftar ürünleri aldık. Eşim çok fanatik gs.lı bilmiyorum takım tutuyo musunuz ama bu da bi alternatif. Gs li mama önlüğü, zıbın ve patik almıştık kıza da erkeğe de uyar diye düşünmüştük paylaşmak istedim işine yarar belki :)

Ayy sizin eşinizde mi İnanın ev GS Store gibi oldu, üstelik kardeşim de fanatik galatasaraylı , enişte-baldız birlik olmuşlar hastane çıkış setine kadar almışlar. Bende hiç kimseye söylemiyordum, bize gülecekler diye

Tipi çok şirin gerçekten de, işte bir an ayakta sallama olayı geldi aklıma da ürktüm. Gaz problemi zaten olayın başka bir boyutu , ama sırf zevk için sallanmak isteyen çocuklar var. Bu çok yıpratıcı.

ayakta sallamak gerçekten çok zor ben yanarım zaten alışırsa bacaklarım çok zayıf

Valla kizlr biz biraz sansliyiz galiba bebk arabasi yemk masasi emzirme sungeri hepsi gormcmdn geldi besiklerinide kvdem alck kiyafet bi dunya oldu bile hem ablalirmdn hem geliyor hem gorumcmdn geliyo bezi ve mamasi 4 ay kvdenmis:))hastne cantasi ble hazr:)))elyaf yorgn yastk tkminida kv aldi biz hosumuza gidn seylrdn alcz okadar

ayakta sallamak gerçekten çok zor ben yanarım zaten alışırsa bacaklarım çok zayıf

Bakalım, annem ne beni ne kardeşimi hiç ayağında sallamamış, alıştırmamış yani. Onun taktiği nedir bilmiyorum ama, öğrenicez annemden . Bize ne uyguladıysa uyguluycaz. Çünkü ilk zamanlarda alışınca, sonrası gerçekten kötü oluyor.

valla bize de trabzonsporlu lazım bakalım denk gelirsek alıcaz kız erkek farketmez artık

bende sallamayı düşünmüyorum canım...

Aynen bizde enişte baldız gs aşkından deliriyo eşim de haftasonu hastahne çıkışını gs.li alalım doğuştan gs.li olcak benim oğlum fanatik olcak diyodu Şu an da bile gs maçlarında sanki çocuk doğmuş maç izliyomuş gibi karnıma eğilip maçı anlatıyo

Aynen bizde de enişte baldız gs aşkından deliriyo eşim de haftasonu hastahne çıkışını gs.li alalım doğuştan gs.li olcak benim oğlum fanatik olcak diyodu Şu an da bile gs maçlarında sanki çocuk doğmuş maç izliyomuş gibi karnıma eğilip maçı anlatıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…