evet bebek hamağı arkadaşıma gidince gördüm hem ucuz hem hafif bebişte içinde çok rahat yatıyordu sallanıyorda bende böyle bişey alcam taşımasıda çok kolay
haklısın aslında, puset almayı dusunuyor musunuz pekı???
bu arada ana kucaklarının suslulerı oyuncaklıları falan da var, guzel gorunuyorlar
İyi de bu sallanmaya çok alıştırır, sonra ileri de sürekli ayakta sallanmak isteyebilir.Oldukça riskli bir seçim bence
katlanıomu peki bu odadan diğer tarafa götürmek istesek peki
Bize ilk zamanlar araba koltuğu çok gerekli olacak. Çünkü ben her yere aracımla gidip geliyorum. Ama pusette bahar aylarında çok gerekli olacak, hepsinin takım olduğu kampanyalar var, o tarz bir kampanya ile hepsini bir arada alabilirim, şu an kararsızım yani.
Arkadaşımın bebeğinde çok aşırı gaz sıkıntısı var sallamak bebeğin kolay gaz çıkarmasını sağlıyor yoksa katılıyor çocuk.. ben hemşireyim yenidoğan çok baktık ablama sakın sallama dedim yeğenimin o kdr çok gazı oldu ki ablamla beraber bile salladıkzor durumda bırakmasın Allah valla herşey yapılıyor.
Hamak diye de illa ki sallamaya gerek yok sabit de durur ben çok beğendim
Çok güzelmiş bu ev tipi ana kucağı ama, uff ne kadar çok değişik şeyler var şaşırıyor insan ne alacağını valla
Ya kıyafet konusunda gerçekten öyle, sonuçta desenleri bile farklı oluyor. Bakalım ya, unisex birşeyler alıcam 7 Haziran'a kadar yada hiç almayıp sabredicem. Bu arada bebek bezi ve biberon alabilirim ama
netten falan gorursen buradan yaz olur mu:) hepsı bır arada cıkartırız
Biz cinsiyetini öğrenmeden önce taraftar ürünleri aldık. Eşim çok fanatik gs.lı bilmiyorum takım tutuyo musunuz ama bu da bi alternatif. Gs li mama önlüğü, zıbın ve patik almıştık kıza da erkeğe de uyar diye düşünmüştük paylaşmak istedim işine yarar belki :)
Tipi çok şirin gerçekten de, işte bir an ayakta sallama olayı geldi aklıma da ürktüm. Gaz problemi zaten olayın başka bir boyutu , ama sırf zevk için sallanmak isteyen çocuklar var. Bu çok yıpratıcı.
ayakta sallamak gerçekten çok zor ben yanarım zaten alışırsa bacaklarım çok zayıf
ayakta sallamak gerçekten çok zor ben yanarım zaten alışırsa bacaklarım çok zayıf
Biz cinsiyetini öğrenmeden önce taraftar ürünleri aldık. Eşim çok fanatik gs.lı bilmiyorum takım tutuyo musunuz ama bu da bi alternatif. Gs li mama önlüğü, zıbın ve patik almıştık kıza da erkeğe de uyar diye düşünmüştük paylaşmak istedim işine yarar belki :)
kızlar bi de mamaroo var bence gereksiz ama almak isteyen arkadaşlar incelesinler, bundan görümceme bebek hediyesi almıştık,bakın bakalım..
https://www.google.com.tr/search?q=...aMo6S7Aao3oHQBg&ved=0CDUQsAQ&biw=1366&bih=624
Katlanmıyor ama çok hafif arkadaşım bi ucundan tutup çekerek götürüyordu
bende sallamayı düşünmüyorum canım...
Ayy sizin eşinizde miİnanın ev GS Store gibi oldu, üstelik kardeşim de fanatik galatasaraylı , enişte-baldız birlik olmuşlar hastane çıkış setine kadar almışlar. Bende hiç kimseye söylemiyordum, bize gülecekler diye
Ayy sizin eşinizde miİnanın ev GS Store gibi oldu, üstelik kardeşim de fanatik galatasaraylı , enişte-baldız birlik olmuşlar hastane çıkış setine kadar almışlar. Bende hiç kimseye söylemiyordum, bize gülecekler diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?