valla bize de trabzonsporlu lazım bakalım denk gelirsek alıcaz kız erkek farketmez artık
bende sallamayı düşünmüyorum canım...
uızay mekıgı gıbı aynı
güzel birşey gibi görünüo bilmem ki nasıldır kullanışlı mıdır.
zorda kalmadıkça sallamayın, bebek sersemleşip uyuyo zati, keyiften değil :)
benim eşim de fanatik trabzonsporlu. ilk cocugumuz kız oldu kız kıyafetleri fazla olmadıgı ıcın bı forma bır ıkı çıtçıtlı alabildi ama bu erkek olursa düşünmek istemiyorum
Aynen bizde de enişte baldız gs aşkından deliriyoeşim de haftasonu hastahne çıkışını gs.li alalım doğuştan gs.li olcak benim oğlum fanatik olcak diyodu Şu an da bile gs maçlarında sanki çocuk doğmuş maç izliyomuş gibi karnıma eğilip maçı anlatıyo
http://www.youtube.com/watch?v=vZg_tM_l9qU
Bir de buna bak. Böyle bebek arabasını kim istemez, fiyatı 2000TL civarıymış.
hahaha bencede...
yatağına koyup elimle sırtını severek uyutmayı deniycem..
tabi bunlar hep hayal bakalım gerçeğinde öyle mi yapabilicez
carputi sen mi yazmıştın bu babasling i ?
ben bundan alıcam, erkek bebek için klasik ana kucağı zararlı olabilirmiş, sling zararsız hemde bu en güzeli.
usb girişi bile var işte müzik için sonra çeşitli dalga hareketleri yapıyor istenen hızda bebeği sallıyor falan elektrikli.Biz sipariş ile hediye aldık bunu yoksa ben bebeğime düşünmüyorum hem yer kaplar hem de kısa süreli kullanım için,emekledikten sonra binmez artık.
Bir de daha bizim cinsiyeti belli değil, ama eşime göre fark etmez. Dişi aslan da olabilirmiş yaniSenin eşinle benim eşim sakın bir araya gelmesin o zaman Her maç sonrası annem arayıp, "kızın tek parçasın dimi, kırık,çıkık yok dimi" diye kontrol ediyor
carputi sen mi yazmıştın bu babasling i ?
ben bundan alıcam, erkek bebek için klasik ana kucağı zararlı olabilirmiş, sling zararsız hemde bu en güzeli.
aynen doğru söylüyosun eşim maç izlerken gol olursa farkında olmadan beni tutup havaya kaldırıyo sallıyo çok korkuyorum :18:
ben yazdım cnm, ben bılmıyordum kardesımın hosuna gtmıs hepsıburadan almıs
zararsızmıs ıyıymıs falan
sende alacaksan sevndım
aynen doğru söylüyosun eşim maç izlerken gol olursa farkında olmadan beni tutup havaya kaldırıyo sallıyo çok korkuyorum :18:
Ya aslında yapilmasada olur. Ama doktor yapalim dedi bende içim rahat olsun diye yaptırdım. 2'li testim temizdi benim. Zaten okuduğum kadarıyla 2'li test hepsinden daha onemliymis daha ayrıntılı şeylere bakılıyor demişler internetteama işte ben genede yaptım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teyzoşşşlarrrrr, biz bu kez prensesimle selamlıyoruz sizi
kızımın manevi teyzeleri olarak size haber vermek istedik, dualarınızı eksik etmeyin, doktoruma sordum kesin mi dedim evet dedi
vee kızlar hiçbir batıl inanca takılmayın, midem hiç bulanmadı, karnım gayet sivri ve canım sadece peynir çekmişti, ekşiyle tatlıyla işim olmadı yani , göğüslerim hiiçç büyümedi ve daha neler neler..! rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin geri kalan herşey fasafiso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?