2014 Kasım Anneleri

valla bize de trabzonsporlu lazım bakalım denk gelirsek alıcaz kız erkek farketmez artık

bende sallamayı düşünmüyorum canım...

benim eşim de fanatik trabzonsporlu. ilk cocugumuz kız oldu kız kıyafetleri fazla olmadıgı ıcın bı forma bır ıkı çıtçıtlı alabildi ama bu erkek olursa düşünmek istemiyorum

güzel birşey gibi görünüo bilmem ki nasıldır kullanışlı mıdır.

usb girişi bile var işte müzik için sonra çeşitli dalga hareketleri yapıyor istenen hızda bebeği sallıyor falan elektrikli.Biz sipariş ile hediye aldık bunu yoksa ben bebeğime düşünmüyorum hem yer kaplar hem de kısa süreli kullanım için,emekledikten sonra binmez artık.

benim eşim de fanatik trabzonsporlu. ilk cocugumuz kız oldu kız kıyafetleri fazla olmadıgı ıcın bı forma bır ıkı çıtçıtlı alabildi ama bu erkek olursa düşünmek istemiyorum

hehe valla kızda olsa erkekte olsa alcaz biz
eşim mutlu olsun yeterki ne farkeder...

Bir de daha bizim cinsiyeti belli değil, ama eşime göre fark etmez. Dişi aslan da olabilirmiş yani Senin eşinle benim eşim sakın bir araya gelmesin o zaman Her maç sonrası annem arayıp, "kızın tek parçasın dimi, kırık,çıkık yok dimi" diye kontrol ediyor

http://www.youtube.com/watch?v=vZg_tM_l9qU

Bir de buna bak. Böyle bebek arabasını kim istemez, fiyatı 2000TL civarıymış.

allaaaa bu be güzel bişi, bunu alır, üstüne 5 çocuk yapar sonra da kendin yatarım, fiyatı kendini imha eder. Çok beğendim valla

hahaha bencede...
yatağına koyup elimle sırtını severek uyutmayı deniycem..
tabi bunlar hep hayal bakalım gerçeğinde öyle mi yapabilicez

hey gidii, şimdi hayal kuruyom da, bende zor durumda kalınca kim bilir nası onaylamadığım hareketler yapıcem

carputi sen mi yazmıştın bu babasling i ?
ben bundan alıcam, erkek bebek için klasik ana kucağı zararlı olabilirmiş, sling zararsız hemde bu en güzeli.

Evet diğerleri erkek bebeğe uygun değil hatta tuba ünsalda görmüştüm oğlunu babslingle taşıyordu

kullanışlı değil ozaman belli bi zaman kullanılacak yani gerek yok bencede.

aynen doğru söylüyosun eşim maç izlerken gol olursa farkında olmadan beni tutup havaya kaldırıyo sallıyo çok korkuyorum :18:

carputi sen mi yazmıştın bu babasling i ?
ben bundan alıcam, erkek bebek için klasik ana kucağı zararlı olabilirmiş, sling zararsız hemde bu en güzeli.

ben yazdım cnm, ben bılmıyordum kardesımın hosuna gtmıs hepsıburadan almıs

zararsızmıs ıyıymıs falan

sende alacaksan sevndım

aynen doğru söylüyosun eşim maç izlerken gol olursa farkında olmadan beni tutup havaya kaldırıyo sallıyo çok korkuyorum :18:

Alinn bi gs fanatikte benden benimkide cildryo izlerken heyecn yapip sıkica sariliyo ayy pardonn diyoo:)))

ben yazdım cnm, ben bılmıyordum kardesımın hosuna gtmıs hepsıburadan almıs

zararsızmıs ıyıymıs falan

sende alacaksan sevndım

evet bende alıcam valla
bu bebiş pıt pıtları büyük mutluluk hiç bitmesin istiyosun, ama aynı zamanda da doğsada sevsek diyosun
paradoksss

Valla ben hayati tehlike yaşıyorum resmen, bir kere boynumdam tutup kendie çekeyim dedim galiba, kolyeme takıldı, sevinçten fark etmiyorda, boğazımda kıpkırmızı kolyenin izi kaldı. Şimdi daha dikkatli ama, yine de belli olmaz.

Kızlar, bir simit kokusu geldi burnuma anlatamam, hemen iş yerinde araştırmalara başladım. Ve buldummmmm Tabi hamilelik avantajlarından faydalanıp simidimi ve kaşar peynirimi kaptım

2 li test sonucu olumluysa raporda ne yaziyor

merhaba anneler.hamd olsun bende anne adayıyım.17 haftalıkhamileyim geçen hafta öğrendim nasipse kızım olacak mış bize de yer varmı acaba

teyzoşşşlarrrrr, biz bu kez prensesimle selamlıyoruz sizi
kızımın manevi teyzeleri olarak size haber vermek istedik, dualarınızı eksik etmeyin, doktoruma sordum kesin mi dedim evet dedi

vee kızlar hiçbir batıl inanca takılmayın, midem hiç bulanmadı, karnım gayet sivri ve canım sadece peynir çekmişti, ekşiyle tatlıyla işim olmadı yani , göğüslerim hiiçç büyümedi ve daha neler neler..! rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin geri kalan herşey fasafiso

herkese iyi akşamlar.. dün ve bugün bebeğimi hissettim sonunda. Şimdiye kadar hissettim sandıklarım gibi hiç değildi. Beklemediğim bi anda karnımda bir kımıltı. Çok güzel bi duygu. Darısı hissedemeyenlerin başına.. Keşke yine hissetsem..

yani bence de batıl benim göbeğim hiç yok memeler aynı sadece erik yedim o kadar yani bizde kız bekliyoruz artık kızımmm diye sesleniyorm sıpaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…