teyzoşşşlarrrrr, biz bu kez prensesimle selamlıyoruz sizi
kızımın manevi teyzeleri olarak size haber vermek istedik, dualarınızı eksik etmeyin, doktoruma sordum kesin mi dedim evet dedi
vee kızlar hiçbir batıl inanca takılmayın, midem hiç bulanmadı, karnım gayet sivri ve canım sadece peynir çekmişti, ekşiyle tatlıyla işim olmadı yani , göğüslerim hiiçç büyümedi ve daha neler neler..! rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin geri kalan herşey fasafiso
Canım gözün Aydın 😊seninde bebiş kızmış demek,bizim kızlara çok talip olacak 😊topiğimiz erkek dolu valla.sağ salim alalım inşallah kucağımıza.
2 li test sonucu olumluysa raporda ne yaziyor
merhaba anneler.hamd olsun bende anne adayıyım.17 haftalıkhamileyimgeçen hafta öğrendim nasipse kızım olacak mış bize de yer varmı acaba
Onlarin belli risk değerleri var canım. Bende tam rakamları bilmiyorum. Belli bir değerin altindaysa risk oluyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlı olsun ,hoşgeldin prenses
Sag ol canim bu iltihap neden olusuyor bilemiyorum tuvalt temizliği kisisel temizlige cok dikkat ederim bide disarida klozet kullanmam evde bile kullanmam ama oluyor ve gecmiyir gecsede tekrarliyor hayirlisi olsun bakalim
Cnm merhaba. Yazilarini okudum bende de enfeksiyon var. Ozellikle idrardan sonra akinti oluyor anlik. Mide bulantilarimdan su icemiyordum simdi yine basladim bol bol su ic cnm.. Birde klozetle bir ilgisi var mi enfeksiyonun?
Merhaba canim benim hamileligimin basindan beri gunluk uc litre su iciyorum diger sivi icecekler ihlamur sut ayran sklmis meyve sulari ama yine de gecmeedi.Acil deki bir doktor kisesel temizlik cok onemli dedi bende ona cok dikkat ederim gunluk pedi hamile kalmadan once kullanirdm ama artik kullanmiyorum sk sk camsr degisikligi falan ozamn toplu tuvalet kullanma dedi klozete oturma dedi oralaran enfeksiyon olabiliyormus ama ben evimde bile kullanmam bakalm bir ilac verdi dun kullanmaya basldim bugun kendi doktorum kullan dedi inşallah gecer
Anladim cnm cok sagol yarin sonuclar ciktiysa alicaz cok heycan var. Az oncede hapsirdim kasigima tarif edilmez bir aci saplandi cok korktum dengesiz hapsirdim ondan hemen yattim ama endisede ettim. Idrar yolu enfeksiyonumda var stres yasadim
Insallah ilac sifa olsun. Bende enfeksiyon oldugunu test sonucu ogrendim dr. Banada 3 lt. Su ic dedi ictim ta ki midem bulanmaya baslayana kadar. bende wcden taharetsiz disarii cikmam pamuklu giyerim ama iste...Birde idrardan sonra akinti oluyor anlamadim sizde de oluyor mu?
Evet maaleseff hatta hissediyorum ben onu sen hissediyor musun bilmiyorum bugun doktoruma sordugumda bunyen hassastir dedi kontrole geldiğinde bide kultur bakalim dedi sanirim o akintiyi yapanda iltihap birde cok usuyorum vucudum hic isinmiyor tir tor titriyorum onu da yapan iltihap kac haftalik hamilesin
Alinn bi gs fanatikte benden benimkide cildryo izlerken heyecn yapip sıkica sariliyo ayy pardonn diyoo:)))
Valla ben hayati tehlike yaşıyorum resmen, bir kere boynumdam tutup kendie çekeyim dedim galiba, kolyeme takıldı, sevinçten fark etmiyorda, boğazımda kıpkırmızı kolyenin izi kaldı. Şimdi daha dikkatli ama, yine de belli olmaz.[/QUOTK
Kesinlikle yanlarında oturmamak lazım sağları solları belli olmuyo maç izlerken
Evet maaleseff hatta hissediyorum ben onu sen hissediyor musun bilmiyorum bugun doktoruma sordugumda bunyen hassastir dedi kontrole geldiğinde bide kultur bakalim dedi sanirim o akintiyi yapanda iltihap birde cok usuyorum vucudum hic isinmiyor tir tor titriyorum onu da yapan iltihap kac haftalik hamilesin
Kasık ağrıları genelde rahim büyüdüğü için olurmuş. Yarın doktora gidiyormuşsun zaten sorarsinidrar yolu bende de var üstüne birde vajinal akintimda var mantar sanirim :/
Evet cnm hissediiyorum. Ya wcye cikmadan evvel ya da ciktiktan hemen sonra. 14 haftanin icindeyiz sizin?
Benim de 14 bitti son adet tarihin ilk gunu ne zaman ogrendin doğum tarihi ne sanirim yakiniz biz seninle cinsiyette tahmin yaptilar mi
Tahmini dogum tarihi 21 kasim canim. Senin? Evet yakiniz .. birde erkek bebek istiiyormusun insallah gonlune gore en hayirlisi olsun cnm once saglikli olsunlarda Allahin izniyle. Bende tahmin yapmadilar hic ruyada gormedim. Ama genital nub teorisine gore kiz gibi geldi bana ama bilmiyorum hayirlisi
Benim son adet tarihim 17 subat mart 20 de ogrendim 25 kasim dogum tarihi bugun 15 e girdik iste aslinda ben baslarda kiz istiyordum iki doktorda erkek olabilir deyince ve ruyalarda görünce sanirim erkege dogru kaydi ama bazen kizda olabilir diyorum ya o genital nubtan ben bir sey goremiyorum amin tabiki oncelikle saglikli noksansiz olmasi Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin inşallah birde ben subatta hamile kaldim ya subatin 28 cekmesi kafami karistiriyor neden bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?