2014 Kasım Anneleri

genital nub ne arkadaşlar

Peki ikili test yaptirdin mi canim. Sonuclar nasil oluyor bilgin var mi acaba ben daha almadim sonuclari

genital nub ne arkadaşlar

Bebegin cinsel oraganindan cinsiyet tahmini yukari olursa erkekmis paralel olursa kiz ya da daha net bilen arkadaslar cevap verebilir. Benim doktorum bana elleriyle gosterdi erkeginki asagi bakan bas parmak kizinki yukari bakanda bende hala anlamis degilm nesli

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde 13 subat son adet tarihim. Yok cnm kafan karismasin sonucta haftalik hesap yapiyor doktorlar..

Ama ara uc gun kayip var canim mesala hafta tam oluyor ama ay 3 gun gecikmeli cikyor mesela ben 12 yi bitrdim ama uc gun sonra adet tarihine gore uc ay oldu

öğretmensiniz galiba bende öğretenim orduda

Peki ikili test yaptirdin mi canim. Sonuclar nasil oluyor bilgin var mi acaba ben daha almadim sonuclari

Cok sukur bende normal canim anneni yas faktorude onemli bebegin brun kemigini doktor 10 hafta 4 gunlukken gordu 11 hafta 4 te ense ve iki test ense kalinligi 1.2 olctu 3 ustu yuksek riskmis testlerdede 1/250 sanirim riskmis benimkiler cok sukur temiz cikti tabi bu tahmin ama ben iki ayri hastanede yaptrdim sonuxlar tutarliydi birini 11 4 birini 11 5 te bir gun arayla yaptrdim bthgc 13.2 ydi cok sukur normaldi gerisi Allahin takdiri yavrularimiz Allaha emanet(bide hcg dusuk olursa erkek oluyormus % 90 hepsini bu bilgiyi buradan ogrendim)

Evet sorucam bakalim.. cok gecmis olsun bu arada ilac tedavsi verdi mi doktor bunlar icin aman cok dikkat edelim tam kritik haftalar zaten

Ya bugün kontrolde bunlari söylemeyi unuttum. verir herhalde...

Ama ara uc gun kayip var canim mesala hafta tam oluyor ama ay 3 gun gecikmeli cikyor mesela ben 12 yi bitrdim ama uc gun sonra adet tarihine gore uc ay oldu

Canim ne guzel ogretmensin atandin gipta ettim. Bende su memurlugu bir kazansam cok iyi olacak ama fazla ders calisamiyorum

Canim ne guzel ogretmensin atandin gipta ettim. Bende su memurlugu bir kazansam cok iyi olacak ama fazla ders calisamiyorum

Canim insallah dua ederim kazanirsin inşallah ama ben de cok ugrastim bak canim tahmin edebilecek misim

Eklentiler

• $1401132450454.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 49
  • $1401132476363.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 46
  • $1401132495466.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 52
Hamileligin 10. Haftasi ilee 14. Haftasi arasi ultrason goruntulerinde en altta ince cizgi var gozkukuyor eger o cizgi yataysa kiz bebek.. dikeyse erkek bebege isaret.
Canim en son buymus baktimda fotoğraflara

Eklentiler

• $1401133228382.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 60
Kizlar ya akıntısı olan var mi? Mantar Enfeksiyonu falan

Ben de hiç akıntı yok, bazen yorulduğumda veya ilişkiden sonra su kıvamında sarımsı ama çok az bir akıntı geliyor.

Bende bu aralar yoğunlaştı canım ,Cumartesi doktoruma sordum muayenede etti kokusun ve şeffaf veya beyaz akıntı normal dedi.

Ya bende oyle degil beyaz krem gibi bir akıntı var normal mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…