Benim son adet tarihim 17 subat mart 20 de ogrendim 25 kasim dogum tarihi bugun 15 e girdik iste aslinda ben baslarda kiz istiyordum iki doktorda erkek olabilir deyince ve ruyalarda görünce sanirim erkege dogru kaydi ama bazen kizda olabilir diyorum ya o genital nubtan ben bir sey goremiyorum amin tabiki oncelikle saglikli noksansiz olmasi Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin inşallah birde ben subatta hamile kaldim ya subatin 28 cekmesi kafami karistiriyor neden bilmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim son adet tarihim 17 subat mart 20 de ogrendim 25 kasim dogum tarihi bugun 15 e girdik iste aslinda ben baslarda kiz istiyordum iki doktorda erkek olabilir deyince ve ruyalarda görünce sanirim erkege dogru kaydi ama bazen kizda olabilir diyorum ya o genital nubtan ben bir sey goremiyorum amin tabiki oncelikle saglikli noksansiz olmasi Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin inşallah birde ben subatta hamile kaldim ya subatin 28 cekmesi kafami karistiriyor neden bilmiyorum
genital nub ne arkadaşlar
Benimde 13 subat son adet tarihim. Yok cnm kafan karismasin sonucta haftalik hesap yapiyor doktorlar..
Bebegin cinsel oraganindan cinsiyet tahmini yukari olursa erkekmis paralel olursa kiz ya da daha net bilen arkadaslar cevap verebilir. Benim doktorum bana elleriyle gosterdi erkeginki asagi bakan bas parmak kizinki yukari bakanda bende hala anlamis degilm nesli
genital nub ne arkadaşlar
Peki ikili test yaptirdin mi canim. Sonuclar nasil oluyor bilgin var mi acaba ben daha almadim sonuclari
öğretmensiniz galiba bende öğretenim orduda
Evet sorucam bakalim.. cok gecmis olsun bu arada ilac tedavsi verdi mi doktor bunlar icin aman cok dikkat edelim tam kritik haftalar zaten
Ama ara uc gun kayip var canim mesala hafta tam oluyor ama ay 3 gun gecikmeli cikyor mesela ben 12 yi bitrdim ama uc gun sonra adet tarihine gore uc ay oldu
Ya bugün kontrolde bunlari söylemeyi unuttum.verir herhalde...
Canim ne guzel ogretmensin atandin gipta ettim. Bende su memurlugu bir kazansam cok iyi olacak ama fazla ders calisamiyorum
Canim en son buymus baktimda fotoğraflaraHamileligin 10. Haftasi ilee 14. Haftasi arasi ultrason goruntulerinde en altta ince cizgi var gozkukuyor eger o cizgi yataysa kiz bebek.. dikeyse erkek bebege isaret.
Birde bebegim sagda mi solda mi bide siz bakin kizlar
Kizlar ya akıntısı olan var mi? Mantar Enfeksiyonu falan
Kizlar ya akıntısı olan var mi? Mantar Enfeksiyonu falan
Yamulmuyorsam bebek solda :) Kıza benzettim ben maşaAllah bebişine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?