2014 Kasım Anneleri

Ya bende oyle degil beyaz krem gibi bir akıntı var normal mi acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sadece beyaz ve krem gibiyse sorun yok, hamilelerde sıklıkla oluyormuş. Ama beraberinde yanma, kaşıntı, kötü koku varsa o zaman şüphelen.

hoş bulduk kızlar bende hamileliğimin ilk gününden beri elimde nutella kavanozu ile geziyorum size yemin ederim yatak odamda baş ucumda salonda sehbada mutfakta masanın üstünde 750 gr lık nutella kavanozları hazırda duruyor o derece nutella haricinde yediklerim hep ama hep tatlı şeylerdi.yani hani toplumda deniyor ya ye ekşiyi getir ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı diye demekki bu yüzde yüz doğru degilmiş.bide mesela benim göbegim yuvarlakımsı totomda öyle büyümedi ama ultrasonda kız gözüktü.gerçi 3 hafta sonra nasipse renkli ultrasona giricem heralde orda kesin ve kesin netleşir durum ama doktorumuz kız dediği günden beri ismiyle hitap ediyoruz o derece benimsedik degişiklik olursa süpriz olur..ayyy ne çok konuştum..yani kısacası yok tatlı yersen erkek yok ekşi yersen kız yok oran şişerse bu burnun büyürse şu vs... diyenlere aldırış etmeyin....

Allah razi olsun canim cok sagol. Once hirsimi toparlasam gerisi gelecekte rehavet cokuyor ... Bu arada ben resmi. Acamadim ya

Bu arada canim cok hirs bazen kaybettiriyor aleste bana kaybettirdigi gibi sakin ol calis inan ve gerisini Allah a birak o ol derse olur her sey gonlumuzce olsun gorusmek uzere senden da razi olsun canim ben beyza ben oldum

Bende hep tatli yedim hala da yiyorum ilk gunlerde soylemesi ayio hic sevmedigim adana cekti avcunuzu yalayin hemen kizlar dort kere yedim hemde acili, kofte tavuk peynir kutu kutu ayran ve sayisiz lokumlar ve dondurmalar karnim cok hafif one dogru beni gorenler yani memlekte gittim hafta sonu tatilde guzellesmissin falan dediler iki doktorda erkek gibi dedi ama hayirlisi benimki de bir iki haftaya belli olur inşallah hayirlisiyla kucagina al bebegini saglikla al iyi geceler canim :)

Allah razi olsun canim cok sagol. Once hirsimi toparlasam gerisi gelecekte rehavet cokuyor ... Bu arada ben resmi. Acamadim ya

Canim memnun oldum yazacaktim sabah 7 de uyandim gozlerim kapaniyor yarin bu baslikta olurum Allaha emanet siniz bu sefer gittim hos çakalin

günaydın tüm kasım annelerine, prensesimle birlikte hepinize, hayırlı, sağlıklı, bereketli bir gün diliyor, hepinizi öpüyoruz

Günaydın kızlar.. :) Herkese hayırlı günler..

Allah'ım işte o gün geldi sonunda!
Kızlar bebeğimizi görmeye gidiyoruz. 8:45'de randevumuz var.
Dua edin nolur sağlığı yerinde olsun. Tonlarca sorum var inşallah unutmam!
Bir de cinsiyeti öğrenicez.
Ay hadi inşallahhhhhhh. :)
Gidiyorummmmmmmm!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Güzel haberlerini bekliyoruz, umarim diledigin gibi gecer hersey :) kac haftaliksiniz ?

günaydın kızlaaaarrrr

kağıda yaz canım sorularını
hayırlı haberlerini bekliyoruzzz

günaydınlar cici anneler güzel günler dilerim

ayy ben bile heyecanlandımm canım... hadi güzel haberlerle gel kuzucummm inşşş...
bakalım bebeğim kızmı erkekmiii
Günaydın kızlar.. :) Herkese hayırlı günler..

günaydınn şekerimmm

Günaydın güzel anneler

günaydınnn güzel annişşşşş

günaydın kızlaaaarrrr

kağıda yaz canım sorularını
hayırlı haberlerini bekliyoruzzz

günaydın fıstıkkk

Güzel haberlerle dönersin inşallah... Hadi bakalım bekliyoruz

Günaydınn güzel annelerrrrrrrr

kızlaaarrr cilt maskesi yapıyomusunuz???
ben kil maskesi yapıyorum haftada bir evde...

Canim memnun oldum yazacaktim sabah 7 de uyandim gozlerim kapaniyor yarin bu baslikta olurum Allaha emanet siniz bu sefer gittim hos çakalin

öğretmenim günaydinn:) nasilsin bugun cok iyisindir insallah. Bende iyiyim cok sukur. Bugun doktora gidicem insallah guzel sonuclar alirim

Canim guzel sonuclar alirsin insallah bende bugun gidicem bakalim neler olacak. Sonuclari paylasiriz burdan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…