kızlaaarrr cilt maskesi yapıyomusunuz???
ben kil maskesi yapıyorum haftada bir evde...
günaydınlar cici anneler güzel günler dilerim
günaydın kızlaaaarrrr
kağıda yaz canım sorularını
hayırlı haberlerini bekliyoruzzz
Günaydın güzel anneler
Allah'ım işte o gün geldi sonunda!
Kızlar bebeğimizi görmeye gidiyoruz. 8:45'de randevumuz var.
Dua edin nolur sağlığı yerinde olsun. Tonlarca sorum var inşallah unutmam!
Bir de cinsiyeti öğrenicez.
Ay hadi inşallahhhhhhh. :)
Gidiyorummmmmmmm!
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın kızlar.. :) Herkese hayırlı günler..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın tüm kasım annelerine, prensesimle birlikte hepinize, hayırlı, sağlıklı, bereketli bir gün diliyor, hepinizi öpüyoruz
Ben gebelik öncesi bişeyler denerdim şimdi hiç bişey yapmıyorum.. haberlerde özellikle makyaj yapmayın diyordu bir profesör erkek bebeklerde cinsel organ gelişimini çok etkiliyormuş
canım ben hamilelikten sonra tamamen bıraktım diyebilirim tüm bakımları
kızlaaarrr cilt maskesi yapıyomusunuz???
ben kil maskesi yapıyorum haftada bir evde...
makyaj zaten hamile kaldığımdan beri 1 kere yapmışımdır o da evlilik yıldönümümüzdü..
ama kil maskeside yapmazsam insan içine çıkamam herhalde..
ama bizim işyerindeki hamileler kat kat rimelini kat kat pudrasını fondötenini sürüyor biz kendimizi çok mu kasıyoruz acaba :26:
makyaj zaten hamile kaldığımdan beri 1 kere yapmışımdır o da evlilik yıldönümümüzdü..
ama bizim işyerindeki hamileler kat kat rimelini kat kat pudrasını fondötenini sürüyor biz kendimizi çok mu kasıyoruz acaba :26:
ben zaten aşırı makyaj yapan biri değildim...ama sürmemi, rımelimi, rujumu ve allığımıda sürerim halada sürüyorum yani...kızlar o kadar kasmayın bencede kendinizi..
yani bizimde eşlerimiz var..
öle bakımsız makyajsız olmaz yani..yeni evli insanlarızzz...
ben zaten aşırı makyaj yapan biri değildim...ama sürmemi, rımelimi, rujumu ve allığımıda sürerim halada sürüyorum yani...kızlar o kadar kasmayın bencede kendinizi..
yani bizimde eşlerimiz var..
öle bakımsız makyajsız olmaz yani..yeni evli insanlarızzz...
ben hamilelikten öncede çok makyaj yapmıyodum kendimi iyi hissetmek için arada bir yapıyodum veya önemli günlerde ama bence de çok kasmaya gerek yok..
bencede fondöten falan zararlı olabilirde bu tarz şeyler yapılır yani bide hamile kalınca suratım bi değişti sanki olmuyo hiç yapmadan da düşün falan olmadığı sürece fondöten falan sürmem de diğerleri sıkıntı olmaz heralde.
aynen canım azda olsa biraz bişiler yapmak lazım yaniii..ben çok kasmıyorum ya..yemek istediğim herşeyi yiyorum..tabi zararlı ise biraz az yiyorum ama tadına bakıyorum yani..
fondöten nefes almasını engelliyor cildin o yüzden bende kullanmam canım ama dediğim tarzda şeyleride yaparım yoksa böle yüzüm çok soluk oluyor yaa
aynen öyle ben kremsiz hayatta duramazdım duştan sonra vücut kremlerimi sürerdimm şimdi yapmıyorum ama genede arada sürüyorum sakınılan göze çöp batarmış diyorum onlar kaç katman deri altında korunuolar allahın izni ile kalbimizi ferah tutmak lazım.
Aslinda dogru. Krem konusunda fazla bisey olcagini sanmiyorum
Aslinda dogru. Krem konusunda fazla bisey olcagini sanmiyorum.ya ben gecende saglik ocagina gittim. Tesaduf hemsirenin biri makyaj yapyor. Sordum hemen hamilelikte zarari olur mu diye. Amann dedi hamileyiz diye herseyden niye kisalim. Sanatcilar hep yapyor sagliklida doguruyolar dedi. Ama bence yinede dikkat etmek geerek
Teyzeleeeeerrrr hepinize cevaplar için teşekkür ederizzzz.
Doktor her şey normal dedi. 162 grammış.
Veeeee erkekli topiğimize bir KIZ hediye etmek istiyorum :)
Doktor bebeğimiz kız deyince eşim nasıl çığlık attı anlatamam. Hahahah!
Rabbimmm isteyen, bekleyen, bebek için yanıp tutuşan herkese nasip etsin!
Ayyy sizi seviyorum. Öptümmmmmm
Allah'ım işte o gün geldi sonunda!
Kızlar bebeğimizi görmeye gidiyoruz. 8:45'de randevumuz var.
Dua edin nolur sağlığı yerinde olsun. Tonlarca sorum var inşallah unutmam!
Bir de cinsiyeti öğrenicez.
Ay hadi inşallahhhhhhh. :)
Gidiyorummmmmmmm!
Gözün aydın canım, güzel haberlerinle beraber bir de prenses getirmişsin yanındaHadi bakalım Allah yüzünü göstersin.
Bende konuya dalayım bari, sonra nereden gireceğimi bilemiyorum. Genel anlamda rahat bir insanımdır. Dikkatsiz ya da vurdumduymaz değil de, evhamlı değilim yani. Gün içerisinde pek çok sitede o kadar çok farklı şey okuyorum ki sonunda çok okumamaya karar verdim. Evhamlı değilim, sürekli "acaba bu bebeğe zararlı mı" şeklinde bir paranoya yaşamıyorum. Evet belli şeylerden özellikle kaçınıyorum, "sigara içilen ortamlardan" , "asitli içeceklerden" , "iyi yıkanmadığını düşündüğüm sebze ve meyvelerden" .. vs gibi bir kaç tane daha madde olabilir. Ama elime aldığım her şeyi, ya da yediğim her şeyi oturup araştırmıyorum.
Normal şartlarda da çok makyaj yapan biri değildim zaten, bir göz kalemi, rimel , toz allık işte hepsi bu. Haftada 2 gün fön için kuaföre gidiyorum, 15 günde 1 ise saç-cilt bakımı için, manikür-pedikür vs için. Canımın istediği şeyleri de yiyiyorum. Sırası geliyor meyve oluyor, sırası geliyor bol şerbetli bir tatlı yada mangalda et.
Benim doktorum "normal hayatına devam etmeni istiyorum, hamilelik olağanüstü bir olay değildir. Doğal hayatın içinde hamilelik çok doğal bir süreçtir. Sakın sanki olağanüstü bir şey yaşıyormuş gibi davranma, stres yapma. Stresli hamilelerin bebekleri de stresli oluyor ve doğdukları zaman huzursuz bebekler oluyorlar" dedi. Hamilelik bir kadın için çok doğal bir süreç. Temizliğimi de yapıyorum, yemeğimi de yapıyorum, istediğim şeyleri de yiyorum, bakımlarımı da yaptırıyorum. Hamileyim evet ama hala bakımlıyım, hala hayatın içinde varım. Ve Allah izin verdiği sürece de, doğum zamanına kadar bu şekilde devam etmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?