2014 Kasım Anneleri

sonunda gidip kaçıncı haftamda 3 lü test için geleceğimi öğrendim ultrasona göre gitcem yani adetime göre 17. haftada

Gunaydin kizlr mmasallahbi prenses daha geldi bizm safk 3 bende kizim olck diyrm

gözünüz aydın benimde kont. perşembe bende cinsiyetini öğrenirim inş. kuzumun

hayırlısı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.topiğimize bi prenses eklendii

Ya öyle herşeye uymaya kalksak zaten hepten hasta oluruz, benim bebeğim önce Allah'a emanet sonra bana. Dikkat ediyor muyum? Tabi ki ediyorum, uzanmamaya, ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum. Örneğin suyun insan üzerinde inanılmaz güzel etkileri var, her gün mutlaka duşumu alıyorum, o kadar huzurlu oluyorum ki, ve her duş sırasında mutlaka bebeğimin hareketini hissediyorum , sanırım suyu sevecek Kısacası, onu mu yiyim, bunu mu yiyim; bu bebeğe zararlı mı, makyaj yapsam mı, krem sürsem mi, şampuanım zararlı mı gibi şeylerle huzursuzluk yaşayıp bebeğimi strese sokmak yerine, huzurlu olmaya ve hissetmeye çalışarak bebeğime huzur veriyorum.

bu şekilde bebekte gerilmiyor canım..ben şunu gördüm anne ne kadar rahatsa hemilelikte bebek doğunca o kadar rahat ve sağlıklı oluyor tatlım...
ayy bende duş alıyorum hergünn çok ama çok iyi oluyor..
ben hala hareket hissedemedim ya korkuyorumm artıkk sizden bunları duyunca...
benim oğlanda uykuyu sevecek..akşamları dizi izlerken pat gidiyoruz çünküü

aceba ben ne zaman yazıcam cinsiyetimizi zaman bi türlü geçmek bilmiyorrrr

Bende henüz öğrenemedim canım, nazlı çıktı benim bebekSağlıklı olsunlar da nasılsa öğreniriz kız mı erkek mi

İşte benim doktorum da öyle dedi, huzurlu anne = huzurlu bebek'tir dedi.
Benim uyku ilk zamanlarda oluyordu, hatta daha hamile olduğumu öğrenmemiştim koltukta uyuyup kalıyordum. Üzülüyordum sonra, ay neden uyudum diye. Eşimde yazık "yoruluyorsun herhalde ondan" diyordu. Ama şimdi kalmadı uyku pek, hamile olmadığım dönemdeki gibiyim. Bakalım ilerleyen zamanlar bize ne gösterecek

ayy bende ilk zamanlarda vardı sonra bir ara geçti..şu 2 haftdadır yine başladı...sürekli uyusam dursamm yaa...

arkadaşlar hiç kimse ikili test yaptırmadımıııııııı?

Ikili test yaptirali cok oldu.sonuc guzel cok şükür. 4 haziranda üçlü var bakalim hayirlisi..sen yaptirdin mi ikiliyi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlarrrrr dün doktor kontrolüm vardı veeeeee kızımm oluorr....kızım şimdiden herkesi ters köşe yaptı beni her gören senin kesin oğlan diyordu. belirtilere göre karnımın şekline göre hep oğlan dediler ama kızım şaşırttı herkesi. biraz da nazlı benim kızım dün hep sırtını döndü doktor yapması gereken ölçümleri kontrollleri tam yapamadı 15 gün sonra bir daha gel dedi 4 lü testte yapacağız dedi.....15 cm 148 gr olmuş ...

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1131050

Ekleyebildim mi bilmiyorum benim arkadaşım böyle bebek hamağı aldı 80 tl fiyatı oturma odasındayken yanında bunla duruyor sallanıyorda

Bu cok guzelmis.annemin evine alabiliriz.gunun yarisini orda geciririm zaten. Hem de uygun fiyati

Kız bebek haberleri gelmeye başladı, demek ki neymiş "kız bebek nazlı olurmuş, geç gösterirmiş kendini" tezi doğruymuş. Şimdi bende kızım olacağını düşünmeye başladım.

Hayırlı olsun canımmmm,Allah sağlıkla yüzünü göstersin.

Oh ohh masallah.cok sansli bebek simdiden kismeti acik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…