Teyzeleeeeerrrr hepinize cevaplar için teşekkür ederizzzz.
Doktor her şey normal dedi. 162 grammış.
Veeeee erkekli topiğimize bir KIZ hediye etmek istiyorum :)
Doktor bebeğimiz kız deyince eşim nasıl çığlık attı anlatamam. Hahahah!
Rabbimmm isteyen, bekleyen, bebek için yanıp tutuşan herkese nasip etsin!
Ayyy sizi seviyorum. Öptümmmmmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teyzeleeeeerrrr hepinize cevaplar için teşekkür ederizzzz.
Doktor her şey normal dedi. 162 grammış.
Veeeee erkekli topiğimize bir KIZ hediye etmek istiyorum :)
Doktor bebeğimiz kız deyince eşim nasıl çığlık attı anlatamam. Hahahah!
Rabbimmm isteyen, bekleyen, bebek için yanıp tutuşan herkese nasip etsin!
Ayyy sizi seviyorum. Öptümmmmmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayy ayy maşallahhh bir prensesimizz geliyorr...tebrikk ederimm canımmm
hah aynen benim yazmak istediklerim bunlar..
ben okuyorum ediyorumm..
ya o zaman diyorum annem beni nasıl doğurdu bu soruda aklıma gelmiyor değil..
bende günlük hayatıma devam ediyorum..
sadece düşük tehlikesi geçirdiğim için ev işlerini yapamıyorum o kadar..
ama yinede hayatıma devam etmeye çalışıyorum..
ben hep inanırım sakınan göze çöp batar...Allah korusun evlatlarımızı
Ya öyle herşeye uymaya kalksak zaten hepten hasta oluruz, benim bebeğim önce Allah'a emanet sonra bana. Dikkat ediyor muyum? Tabi ki ediyorum, uzanmamaya, ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum. Örneğin suyun insan üzerinde inanılmaz güzel etkileri var, her gün mutlaka duşumu alıyorum, o kadar huzurlu oluyorum ki, ve her duş sırasında mutlaka bebeğimin hareketini hissediyorum , sanırım suyu sevecekKısacası, onu mu yiyim, bunu mu yiyim; bu bebeğe zararlı mı, makyaj yapsam mı, krem sürsem mi, şampuanım zararlı mı gibi şeylerle huzursuzluk yaşayıp bebeğimi strese sokmak yerine, huzurlu olmaya ve hissetmeye çalışarak bebeğime huzur veriyorum.
aceba ben ne zaman yazıcam cinsiyetimizi zaman bi türlü geçmek bilmiyorrrr
Bende henüz öğrenemedim canım, nazlı çıktı benim bebekSağlıklı olsunlar da nasılsa öğreniriz kız mı erkek mi[/QUOTtabi cnm önemli olan sağlık ama bizde çatlamak üzereyiz inşallah 3 hafta sonra kontrolüm var o zaman hem büyük olur hemde görebilirim inşallah cnsiyetini
bu şekilde bebekte gerilmiyor canım..ben şunu gördüm anne ne kadar rahatsa hemilelikte bebek doğunca o kadar rahat ve sağlıklı oluyor tatlım...
ayy bende duş alıyorum hergünn çok ama çok iyi oluyor..
ben hala hareket hissedemedim ya korkuyorumm artıkk sizden bunları duyunca...
benim oğlanda uykuyu sevecek..akşamları dizi izlerken pat gidiyoruz çünküü
Bende henüz öğrenemedim canım, nazlı çıktı benim bebekSağlıklı olsunlar da nasılsa öğreniriz kız mı erkek mi[/QUOTtabi cnm önemli olan sağlık ama bizde çatlamak üzereyiz inşallah 3 hafta sonra kontrolüm var o zaman hem büyük olur hemde görebilirim inşallah cnsiyetini
Benim de 7 Haziran 'da kontrolüm, bakalım inşallah öğrenicemBenim bebiş horon tepmeyi bırakır rahat durursa yani
Benim de 7 Haziran 'da kontrolüm, bakalım inşallah öğrenicemBenim bebiş horon tepmeyi bırakır rahat durursa yani
hiisediyomusun hareketlerini bende bazen karnımda bişeler oluyo ama hareket değil heralde ya bazen böle bi tarafım cok sıkışık sert gibi duruyo
İşte benim doktorum da öyle dedi, huzurlu anne = huzurlu bebek'tir dedi.
Benim uyku ilk zamanlarda oluyordu, hatta daha hamile olduğumu öğrenmemiştim koltukta uyuyup kalıyordum.Üzülüyordum sonra, ay neden uyudum diye. Eşimde yazık "yoruluyorsun herhalde ondan" diyordu. Ama şimdi kalmadı uyku pek, hamile olmadığım dönemdeki gibiyim. Bakalım ilerleyen zamanlar bize ne gösterecek
arkadaşlar hiç kimse ikili test yaptırmadımıııııııı?
Gunaydin kizlr mmasallahbi prenses daha geldi bizm safk 3 bende kizim olck diyrm
hiisediyomusun hareketlerini bende bazen karnımda bişeler oluyo ama hareket değil heralde ya bazen böle bi tarafım cok sıkışık sert gibi duruyo
Ben hissediyorum, yani hareket değil tabi ki de, seyirme gibi pıt pıt, kanat çırpma gibi, balık suyun içinde kayıyor gibi hisler hissediyorum. Bakalım ilerleyen dönemlerde tekmelerini nasıl hissedicez
ayy bende ilk zamanlarda vardı sonra bir ara geçti..şu 2 haftdadır yine başladı...sürekli uyusam dursamm yaa...
Sürekli uyku hali de sıkıcı olmalı, bende dün akşam gece 2'de yattım. Eşimle sohbete bir dalmışız saat 2 olmuş. Sabah 7 buçukta kalkınca bugün bende "yatsam uyusam" modundayım
Eki Görüntüle 1131050
Ekleyebildim mi bilmiyorum benim arkadaşım böyle bebek hamağı aldı 80 tl fiyatı oturma odasındayken yanında bunla duruyor sallanıyorda
kızlarrrrr dün doktor kontrolüm vardı veeeeee kızımm oluorr....kızım şimdiden herkesi ters köşe yaptı beni her gören senin kesin oğlan diyordu. belirtilere göre karnımın şekline göre hep oğlan dediler ama kızım şaşırttı herkesi. biraz da nazlı benim kızım dün hep sırtını döndü doktor yapması gereken ölçümleri kontrollleri tam yapamadı 15 gün sonra bir daha gel dedi 4 lü testte yapacağız dedi.....15 cm 148 gr olmuş ...
Valla kizlr biz biraz sansliyiz galiba bebk arabasi yemk masasi emzirme sungeri hepsi gormcmdn geldi besiklerinide kvdem alck kiyafet bi dunya oldu bile hem ablalirmdn hem geliyor hem gorumcmdn geliyo bezi ve mamasi 4 ay kvdenmis:))hastne cantasi ble hazr:)))elyaf yorgn yastk tkminida kv aldi biz hosumuza gidn seylrdn alcz okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?