2014 Kasım Anneleri

Bu cok guzelmis.annemin evine alabiliriz.gunun yarisini orda geciririm zaten. Hem de uygun fiyati

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dünde bi arkadaş facede paylaşmıştı oda cok güzel oturma odasında yanında durması için 70 tl idi

merhaba anneler.hamd olsun bende anne adayıyım.17 haftalıkhamileyim geçen hafta öğrendim nasipse kızım olacak mış bize de yer varmı acaba

Hosgeldin.hayirli olsun bebegin.insaallah saglikla kucagina almak nasip olur.tabi hepimizin :)

aceba ben ne zaman yazıcam cinsiyetimizi zaman bi türlü geçmek bilmiyorrrr

Kizlar ya akıntısı olan var mi? Mantar Enfeksiyonu falan

Benim ilk zamanlarda beyaz renkli bi akintim vardi ama kendi kendine gecti.ic camasirlarimi utuleyerek giyiyorum.devam etseydi sirkeli pamukla arada temizleyecektim bi arkadasim tavsiye etmisti ama gerek kalmadi

Banada herkes oglan diyordu. Bakalim bizde bebişimle ters köse yapacaz mi. Çok tebrik ederim. Kaç haftalik peki senin. Galiba en geriden gelen benim ya.

Masallah..Hayirli olsun cimcime kizin :) heyecanin bana bile yansidi.cok tatli yaa :)

Kızlar bu Prima ile Prima premium car arasında ki farkı bilen var mı?

Tebrik ederim.. Darisi da ögrenmeyenlerin ögrenmesine... :)

ay bebişimin cicileri geldi nasıl güzel bunlar yaa raabbim giydirmeyi nasip etsinn inşş.çorapları minnacık ya

ay bebişimin cicileri geldi nasıl güzel bunlar yaa raabbim giydirmeyi nasip etsinn inşş.çorapları minnacık ya

Güle güle eskitin canım, sağlıkla-mutlulukla giysin inşallah.

Kızlar günaydın😊zaman gerçekten çabuk geçiyor sanırım ,biraz önce hamilelik takvimine baktım 3gün sonra 5.aya giriyorum😊tabi tam olarak hesaplandığında farklıdır belki ama 5.ay diye görmek bile heyecanlamdırdı beni😊buarada şubedeki caycı abla kız bebekler geç hissedilir dedi ,bende henüz hissetmiyorum maalesef miniği.ama az kalmıştır sanırım artık 2-3haftaya hissederiz hepimiz inşallah.

Kızlar bu Prima ile Prima premium car arasında ki farkı bilen var mı?

Evet kendi çabalarımla öğrendim, premium car, dğerine göre %20 daha ince yapılıymış. Butik Bebe'de kampanya vardı.Ben de siparişimi verdim.

1 adet 1 numara aldım, 4 paket 2 numara aldım. Yanında 2 tane de ıslak mendil hediye.İlk defa bebeğim için birşey aldım, çok heyecan yaptım bak

Son düzenleme:
Günaydınn annelerrrr prensesler çoğalıyor hadi bakalım

nasıl dı fiyatları cnm bende fiyatı uygun bulunca almak istiyorum ama her bebeğin cildi değişik kimi en ucuz bezi seviyor kimi de en pahalı o yüzden stok yapma kararımı biraz düşünmem gerekiyor

ben şu disney ürünlerine bayılıyorum yaaa şu cinsiyetleri bi öğrensek hayırlısıyla sağlıkla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…