Bu cok guzelmis.annemin evine alabiliriz.gunun yarisini orda geciririm zaten. Hem de uygun fiyati
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba anneler.hamd olsun bende anne adayıyım.17 haftalıkhamileyimgeçen hafta öğrendim nasipse kızım olacak mış bize de yer varmı acaba
aceba ben ne zaman yazıcam cinsiyetimizi zaman bi türlü geçmek bilmiyorrrr
Bende henüz öğrenemedim canım, nazlı çıktı benim bebekSağlıklı olsunlar da nasılsa öğreniriz kız mı erkek mi[/QUOTtabi cnm önemli olan sağlık ama bizde çatlamak üzereyiz inşallah 3 hafta sonra kontrolüm var o zaman hem büyük olur hemde görebilirim inşallah cnsiyetini
Bende daha ögrenemedim, 3hafta sonra ögrenirim herhalde. 13. Haftamda gtmistim doktor bakmadi bile daha erken dedi bana.
Kizlar ya akıntısı olan var mi? Mantar Enfeksiyonu falan
kızlarrrrr dün doktor kontrolüm vardı veeeeee kızımm oluorr....kızım şimdiden herkesi ters köşe yaptı beni her gören senin kesin oğlan diyordu. belirtilere göre karnımın şekline göre hep oğlan dediler ama kızım şaşırttı herkesi. biraz da nazlı benim kızım dün hep sırtını döndü doktor yapması gereken ölçümleri kontrollleri tam yapamadı 15 gün sonra bir daha gel dedi 4 lü testte yapacağız dedi.....15 cm 148 gr olmuş ...
Teyzeleeeeerrrr hepinize cevaplar için teşekkür ederizzzz.
Doktor her şey normal dedi. 162 grammış.
Veeeee erkekli topiğimize bir KIZ hediye etmek istiyorum :)
Doktor bebeğimiz kız deyince eşim nasıl çığlık attı anlatamam. Hahahah!
Rabbimmm isteyen, bekleyen, bebek için yanıp tutuşan herkese nasip etsin!
Ayyy sizi seviyorum. Öptümmmmmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teyzeleeeeerrrr hepinize cevaplar için teşekkür ederizzzz.
Doktor her şey normal dedi. 162 grammış.
Veeeee erkekli topiğimize bir KIZ hediye etmek istiyorum :)
Doktor bebeğimiz kız deyince eşim nasıl çığlık attı anlatamam. Hahahah!
Rabbimmm isteyen, bekleyen, bebek için yanıp tutuşan herkese nasip etsin!
Ayyy sizi seviyorum. Öptümmmmmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ay bebişimin cicileri geldi nasıl güzel bunlar yaaraabbim giydirmeyi nasip etsinn inşş.çorapları minnacık ya
ay bebişimin cicileri geldi nasıl güzel bunlar yaaraabbim giydirmeyi nasip etsinn inşş.çorapları minnacık ya
bizde görseydik iyiydi :)
Güle güle eskitin canım, sağlıkla-mutlulukla giysin inşallah.
Kızlar bu Prima ile Prima premium car arasında ki farkı bilen var mı?
Evet kendi çabalarımla öğrendim, premium car, dğerine göre %20 daha ince yapılıymış. Butik Bebe'de kampanya vardı.Ben de siparişimi verdim.
1 adet 1 numara aldım, 4 paket 2 numara aldım. Yanında 2 tane de ıslak mendil hediye.İlk defa bebeğim için birşey aldım, çok heyecan yaptım bak
Evet kendi çabalarımla öğrendim, premium car, dğerine göre %20 daha ince yapılıymış. Butik Bebe'de kampanya vardı.Ben de siparişimi verdim.
1 adet 1 numara aldım, 4 paket 2 numara aldım. Yanında 2 tane de ıslak mendil hediye.İlk defa bebeğim için birşey aldım, çok heyecan yaptım bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?