Kızlar günaydın😊zaman gerçekten çabuk geçiyor sanırım ,biraz önce hamilelik takvimine baktım 3gün sonra 5.aya giriyorum😊tabi tam olarak hesaplandığında farklıdır belki ama 5.ay diye görmek bile heyecanlamdırdı beni😊buarada şubedeki caycı abla kız bebekler geç hissedilir dedi ,bende henüz hissetmiyorum maalesef miniği.ama az kalmıştır sanırım artık 2-3haftaya hissederiz hepimiz inşallah.
anam bunlar cok tatlı yaa inşallah üstündede görürüz yavrunun
ayyy güle güle giydir canım
hangi siteden aldın özelden yazarmısın?
Kızlar bu Prima ile Prima premium car arasında ki farkı bilen var mı?
Kızlar özelikle ilk hamileliği olanlardan ilk hareketleri hissetmeye başlayan var mı? Ben çok merak ediyorum ama doktorum daha 2-3 haftan var dedi..
Ya burda herkes benden daha mi ilerde. 5 ayliga grecek olan bile var. Benim daha 13+3.. 30 kasim dogumluyuz bendemi terslik var anlamadim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nasıl dı fiyatları cnm bende fiyatı uygun bulunca almak istiyorum ama her bebeğin cildi değişik kimi en ucuz bezi seviyor kimi de en pahalı o yüzden stok yapma kararımı biraz düşünmem gerekiyor
,ben şu disney ürünlerine bayılıyorum yaaaşu cinsiyetleri bi öğrensek hayırlısıyla sağlıkla..
canım bana doktor %90 erkek dedi ama bende hissedemedimmm..eğer %90 lık tezi çürütmezsek bu kız geç hissedilir tezi çürür sayemde
Kızlar özelikle ilk hamileliği olanlardan ilk hareketleri hissetmeye başlayan var mı? Ben çok merak ediyorum ama doktorum daha 2-3 haftan var dedi..
Kacinci haftadasn blmiorum ama benimde ilk hamileligim doktor 5 ayda anca hssedrsn dedi.
Henüz tekmeleri hissetmek için erken canım, benim hissettiklerim sadece kanat çırpması gibi, balık kayması gibi, pıt pıt şeklinde hisler. Tekmelere daha var. Benim de ilk hamileliğim.
Canım seninle doğum tarihlerimiz aynı😊 bende aslında kız erkek fark edeceğini düşünmüyorum ama abla öle deyince yazayım dedim😊
niye terslik olsun anlamadım geri olduğun için mi.
14.haftamdayim ve doktor 16.haftadan sonra hissedilmeye başlar demişti.
Acaba yanlsmi hesaplandi diye dusundum bir an.. 5 aylik, 4 ayi bitirenle war benim 3 aylik bitti.
Bende gördüm onları bayıldım ama elden birşey gelmiyor. Bazen sesleniyorum "annecimm, kızsan bir hareket et" yok, "annecimm oğlansan bir hareket et" o da yok. Daha duymuyor beni, o yüzden sabırla bekliyorum
En azindan yakiniz bende 13. +3
Ikili test yaptirali cok oldu.sonuc guzel cok şükür. 4 haziranda üçlü var bakalim hayirlisi..sen yaptirdin mi ikiliyi?
2'li test sonuçları farklı oluyor biraz. Bu sonuçları değerlendirmek ve doğru bilgiyi size verecek olan doktorunuz. Şimdi biz burada ne desek yanlış olur.
grafik yok değerleri yazayım size. bunca yıldır bunca tahlil gördüm böyle sonuç görmedim. bir sütunda değer yazar, karşısında referans aralığı yazar sonuç dediğin böyle olur. benim sonuç aynen resimdeki
Tatlım örn yaş değerin verilmiş mesela yaş riski 1:250 demek seninle birebir aynı sonuca sahip aynı ense kalınlığına sahip annelerin 250 tanesinden bir tanesi down sendromlu bebek doğurmuş demek değerlerini öyle yorumlayabilirsin
kızlar doktora gittim geldim. bana gönderilen mail çok karmaşıktı. hastanede aldığım çıktı gayet anlaşılır, grafik var. sınır değerler var vs. velhasılı 1/250 benim değerim değilmiş. benim değerim 1/4620 imiş. 1/250 sınır değermiş. diğer trisomi de de 1/300 benim değerim değil sınır değermiş. benimki 1/99000 imiş. bir daha test sonucunu mail falan almıycam, direk doktora gidicem. doktor versin sonucu:)
Banada herkes oglan diyordu. Bakalim bizde bebişimle ters köse yapacaz mi. Çok tebrik ederim. Kaç haftalik peki senin. Galiba en geriden gelen benim ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?