2014 Kasım Anneleri

canım bana doktor %90 erkek dedi ama bende hissedemedimmm..eğer %90 lık tezi çürütmezsek bu kız geç hissedilir tezi çürür sayemde

anam bunlar cok tatlı yaa inşallah üstündede görürüz yavrunun

bu badilere bayılıyorum ya küçüklüğümden beri öyleydim hemen ondan aldım ilk defa belli bi zaman da almıcam ama biraz daha büyüsün teşekkür ederim tatlım aminn çok sağol..

ayyy güle güle giydir canım
hangi siteden aldın özelden yazarmısın?

sağol canım yazıyorum hemen.

Kızlar bu Prima ile Prima premium car arasında ki farkı bilen var mı?

ben kızıma premium care kullandım canım. kızım şu an 3 yaşında. yorumlara bakarak almıştım memnun kalınca değiştirmedim. bir yakınım oğlu bezi bırakınca elinde kalan 1 paketi bana vermişti o zaman anladım aradaki farkı :) premium care daha inceydi ikisini yanyana koydugumda diğeri kalındı cocuk ıslatınca iyice büyüdü :)) premium care daha cok emiyor gibi geldi bana gece falan. cocuk da daha rahat eder diye düşündüm. fiyatı daha fazlaydı ama indirimleri takip edip premium care kullandım hep. çevremde coğu kişi normal prima kullanıyordu gerçi onlar da memnundu.

umarım yardımcı olabilmişimdir

Kızlar özelikle ilk hamileliği olanlardan ilk hareketleri hissetmeye başlayan var mı? Ben çok merak ediyorum ama doktorum daha 2-3 haftan var dedi..

Ya burda herkes benden daha mi ilerde. 5 ayliga grecek olan bile var. Benim daha 13+3.. 30 kasim dogumluyuz bendemi terslik var anlamadim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar özelikle ilk hamileliği olanlardan ilk hareketleri hissetmeye başlayan var mı? Ben çok merak ediyorum ama doktorum daha 2-3 haftan var dedi..

Kacinci haftadasn blmiorum ama benimde ilk hamileligim doktor 5 ayda anca hssedrsn dedi.

Ya burda herkes benden daha mi ilerde. 5 ayliga grecek olan bile var. Benim daha 13+3.. 30 kasim dogumluyuz bendemi terslik var anlamadim..

niye terslik olsun anlamadım geri olduğun için mi.

nasıl dı fiyatları cnm bende fiyatı uygun bulunca almak istiyorum ama her bebeğin cildi değişik kimi en ucuz bezi seviyor kimi de en pahalı o yüzden stok yapma kararımı biraz düşünmem gerekiyor

Canım 1 numara olan 28,90 TL 50 Adet var içinde, 2 numara 4'lü paket+2 ıslak mendil 113,90 TL Her pakette 62 tane var. Valla , beze alerjik reaksiyon çok nadir duyulan birşey, bir de bizim evimizde köpek olacak , o yüzden doktorumuz "bebeğin , diğer bebeklere oranla daha az alerjik reaksiyon gösterir, ileride pek çok şeye alerjisi olmaz" dedi. Sanırım bende buna güvendim aldım. Çokta önemli değil ya, en fazla ihtiyacı olan birine veririm öyle bir durumda.
ben şu disney ürünlerine bayılıyorum yaaa şu cinsiyetleri bi öğrensek hayırlısıyla sağlıkla..
,

Bende gördüm onları bayıldım ama elden birşey gelmiyor. Bazen sesleniyorum "annecimm, kızsan bir hareket et" yok, "annecimm oğlansan bir hareket et" o da yok. Daha duymuyor beni, o yüzden sabırla bekliyorum

canım bana doktor %90 erkek dedi ama bende hissedemedimmm..eğer %90 lık tezi çürütmezsek bu kız geç hissedilir tezi çürür sayemde

Canım seninle doğum tarihlerimiz aynı😊 bende aslında kız erkek fark edeceğini düşünmüyorum ama abla öle deyince yazayım dedim😊

Henüz tekmeleri hissetmek için erken canım, benim hissettiklerim sadece kanat çırpması gibi, balık kayması gibi, pıt pıt şeklinde hisler. Tekmelere daha var. Benim de ilk hamileliğim.

Henüz tekmeleri hissetmek için erken canım, benim hissettiklerim sadece kanat çırpması gibi, balık kayması gibi, pıt pıt şeklinde hisler. Tekmelere daha var. Benim de ilk hamileliğim.

Bende o dediklerini hissediyorum ama doktorum en erken 16.haftadan sonra hissedilmeye başlıyor dedi sabırsızlıkla bekliyorum:)

Canım seninle doğum tarihlerimiz aynı😊 bende aslında kız erkek fark edeceğini düşünmüyorum ama abla öle deyince yazayım dedim😊

aynen canım sağlıklı olsunda gerisi önemli değil ama hissedememek beni sinir ediyor yahuu... ama insan yinede merak ediyor tabiki

niye terslik olsun anlamadım geri olduğun için mi.

Acaba yanlsmi hesaplandi diye dusundum bir an.. 5 aylik, 4 ayi bitirenle war benim 3 aylik bitti.

Acaba yanlsmi hesaplandi diye dusundum bir an.. 5 aylik, 4 ayi bitirenle war benim 3 aylik bitti.

adet zamanı farklıdır sıkıntı yoktur dert etme herkes aynı zamanda hamile kalıcak değil ya

Bende gördüm onları bayıldım ama elden birşey gelmiyor. Bazen sesleniyorum "annecimm, kızsan bir hareket et" yok, "annecimm oğlansan bir hareket et" o da yok. Daha duymuyor beni, o yüzden sabırla bekliyorum

hehe duyuyolardırda oyun oynuyolar bizimle bence

Ikili test yaptirali cok oldu.sonuc guzel cok şükür. 4 haziranda üçlü var bakalim hayirlisi..sen yaptirdin mi ikiliyi?

2'li test sonuçları farklı oluyor biraz. Bu sonuçları değerlendirmek ve doğru bilgiyi size verecek olan doktorunuz. Şimdi biz burada ne desek yanlış olur.

16 hafta 4gün oldu benim ... olabilir seninki de şaşırtabilir valla. sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü olsunlar da tek dileğimiz bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…