2014 Kasım Anneleri

Çok teşekkür ederim canım, açıklamaları okuyunca anladım bende. Bakalım ben de şimdiden sipariş verdim, umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi de kullanırız.

Bende o dediklerini hissediyorum ama doktorum en erken 16.haftadan sonra hissedilmeye başlıyor dedi sabırsızlıkla bekliyorum:)

Nasıl olsa hissedicez, sağlıklı olsunlar yeter.

hehe duyuyolardırda oyun oynuyolar bizimle bence

Daha şimdiden oyun oynuyorlar bizimle desene

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum bir şey sormak istiyorum hiç su içemiyorum bizim buralarda hava soğuk sıvı tüketmekte istemiyorum bu durum beni kaygılandırıyor.Sizlerde durum nasıl

amin canım inşallah sağ salim alalım bebişlerimizi kucağımıza ..
evet kızlar 4 . aydan sonra belli olmaya başlıyor galiba... nazlılar yaaa bizim ki dün yüzünü bile dönmedi. hatta eşim takılıyor dün doktorda annesi gibi trip yapıyo döndü sırtını diye.

Ahh şu erkekler Zaten iyi birşey olursa babaya benzer, hoşlanmadıkları şeyler anneye benzer

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum bir şey sormak istiyorum hiç su içemiyorum bizim buralarda hava soğuk sıvı tüketmekte istemiyorum bu durum beni kaygılandırıyor.Sizlerde durum nasıl

Su sadece hamilelikte değil, hayatın tamamında çok önemli zaten. "Su hayattır" diye boşuna demiyorlar. Sağlıklı bir bünye, iyi işleyen bir metabolizma bebeğin içinde senin içinde faydalı tabi ki. Ben iş yerinde her gün 2 litre su içiyorum, masamda sürahim var o bitene kadar uğraşıyorum. Akşamları da illa ki, yemekten sonra, otururken falan içerim. Yani 3 litreyi buluyor mu bilmiyorum ama 2,5litre kesin.

Mrb kizlar. Ben buğun ikili testimin sonucunu aldım. Doktor sonuclar cok iyi dedi. Allahim sizlerede guzel haberler almayi nasip eder insallah. 3lü ve 4lu teste gereli yok dedi. Elevit ve folic asite devam. Cinsiyeti icin erken ama erkek gibi benziyor dedi. Cok mutlu oldum. Sonuctan korkuyordum

ilk zamanlar ben de senin gibiydim ve stres stresi büyüttü kocaman çığ yaptı ben de ...

karar aldım takmıcam dedim tabikide dikkat etcem ama takıntıya ulaşmayacak boyutta olacak dedim... karar verince niyetine girince her şey daha da güzelleşiyor şuanda kafamda neticelendireceğim bi nokta kıl sorunuydu onu da çözdüm ağdaya gitcem :) yani o kadar çok şey okudum ki sonra da dedim ki yaa gidenler gitmiş rahat etmiş bişey olmamış niye evham yapıyorsun git rahat et onu da çözdükten sonra daha rahatım şimdi

Bende hic su içemiyordum. Tiksiniyordum. Bi yudumu bile midemi bulandiriyordu. Yemek aralarinda ufak ufak içmeye başladım. Simdi içtikce susadigi mi farkediyorum. Demek ki vücutun su ihtiyaci varmış. Ac karnına degil tok karna yudum yudum dene

kızlar afedersiniz ama benim bir 2 gündür vajinamda sızı gibi bişey var değişik gibi bişey anlatılmıyor yani sizdede varmmı yada basna gelen

Acaba yanlsmi hesaplandi diye dusundum bir an.. 5 aylik, 4 ayi bitirenle war benim 3 aylik bitti.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkesin farklı doğum tarihleri ondan kaynaklanıyor.benim 16.haftam bitecek 3gün sonra yani 17.haftaya başlıcam,4ay bitmiş oluyor 5.aya daha yeni başlıyor oluyoruz gebelik takvimine göre.herkesin farklı olması normal yani.

Ben zaten çok önceden beridir ağdaya gidiyorum, aynen de devam ediyorum. Allah kısmet ederse de, doğumdan önce de gidip ohh misler gibi doğuma girmeyi hayal ediyorum.

Ben zaten çok önceden beridir ağdaya gidiyorum, aynen de devam ediyorum. Allah kısmet ederse de, doğumdan önce de gidip ohh misler gibi doğuma girmeyi hayal ediyorum.

yah ben doktoruma sordum bana bıraktı kararı ama kanama fln olur dedi öncesinde bende yaptırmıştım cidden büyük rahatlık orda kafam karışmıştı ama çok şükür netleştirdim kafamda :))

kızlar afedersiniz ama benim bir 2 gündür vajinamda sızı gibi bişey var değişik gibi bişey anlatılmıyor yani sizdede varmmı yada basna gelen

Tatlım bendede seninle aynı haftadayken başladı ilk kontrolümde dr a söyledim artık bebek rahimden karna doğru çıkıyor normal dedi ara ara daha fazla acı hissettiğim zamanlar oldu geçti şimdi birde 15. Haftada değişik bir şekilde kalça kemiğim ağrımıştı ama küt bi ağrıydı o da bebeğin yer yapmasındanmış aman prensesim yanımda olsun sağlıklı olsun da...geçti ama seninde bu haftalarda geçer

Son düzenleme:

hayırlı uğurlu olsun canımmm maşallah Allah nazarlardan saklasın sağlıkla sıhhatle kucağına aldığın haberlerini de okuruz burdan :) sevgiyle...

hayırlı uğurlu olsun canımmm maşallah Allah nazarlardan saklasın sağlıkla sıhhatle kucağına aldığın haberlerini de okuruz burdan :) sevgiyle...

inşallah ara sıra gelip gelip geciyo bende kontrolümde sorayım doktoruma değişik bişey anlatılmıyor yani :) sen ne kadarlıksın şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…