ben kızıma premium care kullandım canım. kızım şu an 3 yaşında. yorumlara bakarak almıştım memnun kalınca değiştirmedim. bir yakınım oğlu bezi bırakınca elinde kalan 1 paketi bana vermişti o zaman anladım aradaki farkı :) premium care daha inceydi ikisini yanyana koydugumda diğeri kalındı cocuk ıslatınca iyice büyüdü :)) premium care daha cok emiyor gibi geldi bana gece falan. cocuk da daha rahat eder diye düşündüm. fiyatı daha fazlaydı ama indirimleri takip edip premium care kullandım hep. çevremde coğu kişi normal prima kullanıyordu gerçi onlar da memnundu.
umarım yardımcı olabilmişimdir
Bende o dediklerini hissediyorum ama doktorum en erken 16.haftadan sonra hissedilmeye başlıyor dedi sabırsızlıkla bekliyorum:)
hehe duyuyolardırda oyun oynuyolar bizimle bence
En azindan yakiniz bende 13. +3
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kız bebek haberleri gelmeye başladı, demek ki neymiş "kız bebek nazlı olurmuş, geç gösterirmiş kendini" tezi doğruymuş. Şimdi bende kızım olacağını düşünmeye başladım.
Hayırlı olsun canımmmm,Allah sağlıkla yüzünü göstersin.
amin canım inşallah sağ salim alalım bebişlerimizi kucağımıza ..
evet kızlar 4 . aydan sonra belli olmaya başlıyor galiba... nazlılar yaaa bizim ki dün yüzünü bile dönmedi. hatta eşim takılıyor dün doktorda annesi gibi trip yapıyo döndü sırtını diye.
kızlar doktora gittim geldim. bana gönderilen mail çok karmaşıktı. hastanede aldığım çıktı gayet anlaşılır, grafik var. sınır değerler var vs. velhasılı 1/250 benim değerim değilmiş. benim değerim 1/4620 imiş. 1/250 sınır değermiş. diğer trisomi de de 1/300 benim değerim değil sınır değermiş. benimki 1/99000 imiş. bir daha test sonucunu mail falan almıycam, direk doktora gidicem. doktor versin sonucu:)
Sonuçların güzel çıkmasına sevindim, inşallah hep böyle güzel haberler alırsın.
Ya burda herkes benden daha mi ilerde. 5 ayliga grecek olan bile var. Benim daha 13+3.. 30 kasim dogumluyuz bendemi terslik var anlamadim..
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum bir şey sormak istiyorum hiç su içemiyorum bizim buralarda hava soğuk sıvı tüketmekte istemiyorum bu durum beni kaygılandırıyor.Sizlerde durum nasıl
Gözün aydın canım, güzel haberlerinle beraber bir de prenses getirmişsin yanındaHadi bakalım Allah yüzünü göstersin.
Bende konuya dalayım bari, sonra nereden gireceğimi bilemiyorum. Genel anlamda rahat bir insanımdır. Dikkatsiz ya da vurdumduymaz değil de, evhamlı değilim yani. Gün içerisinde pek çok sitede o kadar çok farklı şey okuyorum ki sonunda çok okumamaya karar verdim. Evhamlı değilim, sürekli "acaba bu bebeğe zararlı mı" şeklinde bir paranoya yaşamıyorum. Evet belli şeylerden özellikle kaçınıyorum, "sigara içilen ortamlardan" , "asitli içeceklerden" , "iyi yıkanmadığını düşündüğüm sebze ve meyvelerden" .. vs gibi bir kaç tane daha madde olabilir. Ama elime aldığım her şeyi, ya da yediğim her şeyi oturup araştırmıyorum.
Normal şartlarda da çok makyaj yapan biri değildim zaten, bir göz kalemi, rimel , toz allık işte hepsi bu. Haftada 2 gün fön için kuaföre gidiyorum, 15 günde 1 ise saç-cilt bakımı için, manikür-pedikür vs için. Canımın istediği şeyleri de yiyiyorum. Sırası geliyor meyve oluyor, sırası geliyor bol şerbetli bir tatlı yada mangalda et.
Benim doktorum "normal hayatına devam etmeni istiyorum, hamilelik olağanüstü bir olay değildir. Doğal hayatın içinde hamilelik çok doğal bir süreçtir. Sakın sanki olağanüstü bir şey yaşıyormuş gibi davranma, stres yapma. Stresli hamilelerin bebekleri de stresli oluyor ve doğdukları zaman huzursuz bebekler oluyorlar" dedi. Hamilelik bir kadın için çok doğal bir süreç. Temizliğimi de yapıyorum, yemeğimi de yapıyorum, istediğim şeyleri de yiyorum, bakımlarımı da yaptırıyorum. Hamileyim evet ama hala bakımlıyım, hala hayatın içinde varım. Ve Allah izin verdiği sürece de, doğum zamanına kadar bu şekilde devam etmek istiyorum.
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum bir şey sormak istiyorum hiç su içemiyorum bizim buralarda hava soğuk sıvı tüketmekte istemiyorum bu durum beni kaygılandırıyor.Sizlerde durum nasıl
Acaba yanlsmi hesaplandi diye dusundum bir an.. 5 aylik, 4 ayi bitirenle war benim 3 aylik bitti.
ilk zamanlar ben de senin gibiydim ve stres stresi büyüttü kocaman çığ yaptı ben de ...
karar aldım takmıcam dedim tabikide dikkat etcem ama takıntıya ulaşmayacak boyutta olacak dedim... karar verince niyetine girince her şey daha da güzelleşiyor şuanda kafamda neticelendireceğim bi nokta kıl sorunuydu onu da çözdüm ağdaya gitcem :) yani o kadar çok şey okudum ki sonra da dedim ki yaa gidenler gitmiş rahat etmiş bişey olmamış niye evham yapıyorsun git rahat etonu da çözdükten sonra daha rahatım şimdi
kızlar doktora gittim geldim. bana gönderilen mail çok karmaşıktı. hastanede aldığım çıktı gayet anlaşılır, grafik var. sınır değerler var vs. velhasılı 1/250 benim değerim değilmiş. benim değerim 1/4620 imiş. 1/250 sınır değermiş. diğer trisomi de de 1/300 benim değerim değil sınır değermiş. benimki 1/99000 imiş. bir daha test sonucunu mail falan almıycam, direk doktora gidicem. doktor versin sonucu:)
Canım çok güzel inşallah hep mutlu haberler veririz
Ben zaten çok önceden beridir ağdaya gidiyorum, aynen de devam ediyorum.Allah kısmet ederse de, doğumdan önce de gidip ohh misler gibi doğuma girmeyi hayal ediyorum.
kızlar afedersiniz ama benim bir 2 gündür vajinamda sızı gibi bişey var değişik gibi bişey anlatılmıyor yani sizdede varmmı yada basna gelen
Teyzeleeeeerrrr hepinize cevaplar için teşekkür ederizzzz.
Doktor her şey normal dedi. 162 grammış.
Veeeee erkekli topiğimize bir KIZ hediye etmek istiyorum :)
Doktor bebeğimiz kız deyince eşim nasıl çığlık attı anlatamam. Hahahah!
Rabbimmm isteyen, bekleyen, bebek için yanıp tutuşan herkese nasip etsin!
Ayyy sizi seviyorum. Öptümmmmmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teyzeleeeeerrrr hepinize cevaplar için teşekkür ederizzzz.
Doktor her şey normal dedi. 162 grammış.
Veeeee erkekli topiğimize bir KIZ hediye etmek istiyorum :)
Doktor bebeğimiz kız deyince eşim nasıl çığlık attı anlatamam. Hahahah!
Rabbimmm isteyen, bekleyen, bebek için yanıp tutuşan herkese nasip etsin!
Ayyy sizi seviyorum. Öptümmmmmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tatlım bendede seninle aynı haftadayken başladı ilk kontrolümde dr a söyledim artık bebek rahimden karna doğru çıkıyor normal dedi ara ara daha fazla acı hissettiğim zamanlar oldu geçti şimdibirde 15. Haftada değişik bir şekilde kalça kemiğim ağrımıştı ama küt bi ağrıydı o da bebeğin yer yapmasındanmış aman prensesim yanımda olsun sağlıklı olsun da...geçti ama seninde bu haftalarda geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?