2014 Kasım Anneleri

Kızlar Merhaba☺
Biz de 18 Kasım da prensesimizi kucağımıza alacağımiz günü bekliyoruz heyecanla.
Sizinle makyaj ve bakım üzerine paylaşımda bulunacağım.
Hamilelik özel Bi duygu tabi ki çok heyecanlıyız bebeğimiz için en güzel en doğru yaşam şekli neyse uyabildigimiz kadar uymaya çalışıyoruz.
Size nacizane önerim kullandiginiz şampuan , duş jeli gibi temizleyici ürünlerde sodyum laureth sülfat içermeyen ürünler kullanmanız yönünde olacak. Bu madde deterjan yapimindaki ana madde olduğu için bebislerimiz alerjik sorunlara sahip olabiliyor .
Bunun dışında kozmetik ürünler konusunda Seçici olmak gerek 9 ay özel bir süreç ki ben hayat boyu buna dikkat etmenizi önermek isterim.
Içinde paraben, silikon vb zararlı maddelerin olmadığı mümkün mertebe az kimyasal ürünler kullanalım. Mineral makyaj yapabilirsiniz merak edenler için marka vs de öneririm.
Çatlaklar oluşmasın diye de özel yağ ve vücut bakım kremleri var onları kullanıyorum.
Sizde durum nasıl dikkat ediyor musunuz bu tarz şeylere ?
Ben sağlık sektörü kökenli olduğum için ve güzellik bakım konusuna özel ilgim olduğu için bu konularda hassasim sizinle de paylaşmak istedim.
Allahım saglikla kucağımıza almamizi nasip etsin inşallah.

Sevgiler

Valla kizlr benimde evhmli olmm lazm 3yil hiic olmadi ama hicc evhm yapmyrm onu koruynvar tabiki tedbirimizi alyrz ama en ufk akinti agri sizidn etkilnmyrm

Kızlar bu Prima ile Prima premium car arasında ki farkı bilen var mı?

Canım sadece incelik farkı var diyecektim ama zaten bulmuşsun sorunun cevabını,
Birde büyük numaraları yani3 ve sonrasını normal prima al, Çünkü bebek büyüdükçe daha çok çiş- kaka yapıyor miktar olarak bez değiştirme aralığıda arttığı için ince olan (premium care) sızdırma sorunu çıkarabiliyor. Aklında bulunsun. İlk aylar zaten az az yapıyor sık sık değiştiriyorsun ince olması avantaj hava alması için.

Ya burda herkes benden daha mi ilerde. 5 ayliga grecek olan bile var. Benim daha 13+3.. 30 kasim dogumluyuz bendemi terslik var anlamadim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Senle aynı dönemde olan ben varım.. bİr kaç kişi daha var. Ben de SAT a göre 13+4 üm Yani 14. haftanın içindeyiz.. Ama ultrason ölçümüne göre 13+2 yani bir kaç gün geriden geliyor. İlk haftalarda 1 hafta fark vardı zamanla kapanıyor aradaki fark sanırım 1 aya kadar tam günü yakalayacak..

Ay hesabı yapma boşuna, kafa çok karışıyor.. Bitirdiğin ayı söylüyecek olursan 3 aylık içinde olduğun ayı söylüyecek olursan 4 aylığız..

Takvimde yazan doğum tarihi beklenen tarih ama 10 gün önce yada 15 gün sonraya sarkabiliyor doğum.. Yani bizlerin aralık annesi olma ihtimalimizde var..

Maşallah bebeklerin cinsiyetleri öğrenilmeye başlanmış. Ben giremedim uzun zamandır. Belim çok ağrıdığı için günler zor geçiyor...

Hımm bak bunu bilmem iyi oldu, teşekkürler bilgi verdiğin için.

Evet zaten ben araliga sarkacak gibi hssediyorum.. cumku tam 30 kasim gerci erkende olabilir.. benim hc sat a ve ulturasyona göre tutuyor tam.. 13 +3 yani 14 den gün aliyorum.. 3 ayi doldurdum.. cinsiyeti ögrenebildin mi?

Canim bana yazarmisin bu maddelerin yabancı dillerini ya da kisaktmalarini. Kozmetik ürün kapaklarinda nasil yazıldığını yani. Ayrıca marka oneriside alabilirim. Ben artik duş jeli ,parfüm, şampuan krem gibi seylerin kokusundan o kadar rahatsız oluyorum ki kullanmak duşa girmek bile istemiyorum

Biz de 18 Kasım doğum tarihlerimiz aynı ,hayırlı olsun bebeğin.Bilgilerin için teşekkürler bende bitkisel şampuan ve lıerac kullanıyorum makyaja biraz ara verdim sadece kalem ve rimel bi de cilt için lekelenmeyi önleyici krem kullanıyorum vıchy tercih ettim doktorum sorun olmayacağını söyledi.İnşallah iyi olur her şey,sevgiyle..

yok canım henüz öğrenemedim. Meraktan çatlıycam

yok canım henüz öğrenemedim. Meraktan çatlıycam

Bende ögremedim. 14 ile 16 haftalarda belli olacakmis, ondada durusu duzgun olursa.

kızlar oto koltuğu aldınızmı hani şu ana kucağı gibi kullanılanlardan aldıysanız alırken nelere dikkat ettiniz almadıysanız aklınızda bir marka yada özellik varmı ? ben sitelere bakıyorum fiyatlar arasında baya fark var neye göre nasıl anlayamadım bebeğin rahat edebileceği omurga sisteminin korunacağı bişey istiyorum acaba erkencimiyim bu konuda ?? :26::26::26::26:

Kiz on dk once doktordan geldim ilk defa bebegimi arkasi donuk gordum.Yaramaz kuzucuk once yuzunu gosterdi cenesi burnu govdesi ayaklari falan sonra iki eliyle yuzunu kapatti sag elini ve parmaklarini gosterip tamamen arkasini dondu doktor cene yapmaktan cinsiyeti goremedi 14 hafta 1 gunluguz ama hala goremedik döner yuzunu dedik ama sanki meraktan catlayin der gibi donmedi bir daha yaramaz bizde esimle birlikte kala kaldik 86 gram olarak olctu doktorum 10 hazirana gun verdi bakalm hayirlisi olsun inşallah boyle bir durumla karsilasan var mi

Bizimkisi de döndü totosunu yattı=) Bide el kaldırdı ehh rahat bırakın beni diye

Bizimkisi de döndü totosunu yattı=) Bide el kaldırdı ehh rahat bırakın beni diye

Sanirim bizimki de oyle yapti babasiyla nasil bozulduk ilk defa boyle bir sey yapti meraktan catlatacak bizi ama gercekten mukemmel bir duygu Allah herkese nasip etsin kaldi gelecek aya hic yerinde durmuyor ne zaman gitsem hareketli ama ilk defa toto dondu en ilginci bagdas kurup oturmasi cok sasirdim

Çok tatlılar ki!! Bütün el kemikleri, parmak kemikleri küçüğüyle büyüğüyle belli oluyor. Olmuş bu yani dersin=)

Çok tatlılar ki!! Bütün el kemikleri, parmak kemikleri küçüğüyle büyüğüyle belli oluyor. Olmuş bu yani dersin=)

Biz saydik daha dogrusu esim monitore yapisti tek tek saydi ben doktora soru sormaktan sonra saydim hayirlsiiyla kucagimiza aliriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…