2014 Kasım Anneleri

Valla ben alıştım, son 2 kontrolde de içeride horon tepmeyi tercih etti ufaklık, eller, kollar, bacaklar, böyle bir değişik zıplamalar, kafasını geriye doğru yatırıp sırtını kaldırmalar, derken son kontrolde doktorum 25 dk uğraştı, en son yüzünü bize döndü, sonra elini başını götürdü, arkasını döndü sıpa E bizde napalım kalktık göremiycez diye, umudumuz 7 Haziran renkli ultrasonda, inşallah sakin durur biraz, şimdiden tembihliyorum ama, sanırım beni duymuyor, hele bugün içeride fır dönüyor yine, zorla kapatmışız sanki içeri.
Artık sağlıklı olsun da, görmeyelim ne yapalım demeye başladım bende.

3 hafta geçse de bende gorsem bebegimi ya.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende efa daily kullanıyorum doktorum bu markayı önerdi

Ben aslında hiç kullanmadım vitamin falan ama doktorun tavsiyesiyle aldım imom u. 2 gündür içiyorum rahatsızlık vermedi ben bu sefer gidince bir sorayım bakayım senin tavsiyeni çok teşekkür ederim. 1 kere hissettim hareket hergün dinliyorum ama hiç bir şey yok ( sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ne olacak..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayyy çok güzelll ne kadarmış ki hahahah sanki alabilcez

11. haftada gittiğimizde bizimde bi tanesi sırtını dönmüş yatıyodu galiba atarlanma yaşları

Gerçi 2 hafta kaldı :) son 2 haftam 11 hazıranda gidiyorum.. :)

Hissetmiyorum diye üzülme 20. haftadan önce çoğu hissettiklerimiz bağırsak hareketiymiş doktorumda böyle söyledi.. az kaldı yakında çokça hissedicez

Aynen beklicez ama bize ilk defa boyle arkasini donmesi sasirtti uzanip yatacagi yerde oturuyor bide totosunu dondu yerim ben onu yerim hareketli bizimki de sizinkine de maşallah yazalim buradan ogrenince cinsiyet leri olur mu doktor zavallim goremedi bir sey diyemem dedi siz mi oynatiyorsunuz dedim yok dedi yuzunu bile kapatyi teyzesi iki eliyle sonraa 5 kardes gosterip hoppp arkasini dondu annesinin kuzusu

ayyy çok güzelll ne kadarmış ki hahahah sanki alabilcez

11. haftada gittiğimizde bizimde bi tanesi sırtını dönmüş yatıyodu galiba atarlanma yaşları

Bitanesi dedigine gore ikiz ben bir tanesini durduramiyorum laf dinlemiyor yalvardim ultrasonda don don diye ama yokk yoruldu herhalde uyumaya dondu keyfi yerinde maşallah simdiden boyle olurlarsaa ooo oooo Allah omur versin hepsine

Bir ömürler onlar, napalım bekleyeceğiz. Zaten benim lokma tatlısı merak konusu, bir sürü arkadaş haber bekliyor, hatta bazıları sosyal medya üzerinden paylaşacakmış Anlayacağın merak ve heyecan diz boyu, 7 haziran 11:15'te randevum, girmem çıkmam en geç 12:00'de tüm foruma sesleniş konuşması yaparak cinsiyetimizi açıklayacağız inşallah

Sende yaz öğrenince, merak ettim şimdi. Kız çocuk kendini saklarmış falan ya, bakalım ne çıkacak?

hehe evet canım..
valla eşim dediki bu sırtını dönüp trip atan kesin kızdır ahhahaha
işte haftası gelse bile bu seferde göstermelerini bekliycez nazlıların

Yazdıklarına tamamen katılıyorum bende bu konuya dikkat çekmek istedim fakat arkadaşlar evham yapmayalım dedi kimyasal kullanımı hücresel oluşum aşamasında bir fetüs için son derece önemli bende senin gibi önlemler aldım... profesörler paraben ve sls içeren ürünlerin gebelikte kullanılmamasını özellikle vurguluyorlar

Kizlar bunlar guzlde bide madalyonun diger yuzu var bugun ayrica doktor bana fitil verdi idrar yollarimda iltihap vardi erken doguma dusuge ve Allah korusun yavruma zarar verebilme ihtimali varmis biraz daha dogrusu dun kasinti oldu iltihaola birlikte manyar olabilir dedi basimdan asagi kaybar sular daha once hic fitil kullanmadm cekiniyorim ve korkuyorum kullanan var mi

benim içinde erkek demişler meğerse kordon dolanmış bacak aramdan
şaka bir yana 20 sene öncesinin teknolojisiyle şimdiki çok başka zaten :)

Aynen canim benim ilk bebegim ananannesi ve dedesinin ilk torunu dort gozle bekliyorlar bende bekliyorum canim bakalim ne cikacak tahmin yaptilar mi hic daha once bana yaptılar bakalim bebegim sasirtacak mi bizi

Canim bize iki doktorda erkek gibi dedi biri devlette biri ozelde bugun gittigim doktorda ozeldeydi ama goremedim dedi cunku benim kuzum bugun arkasini donuktu annesi de biraz yorgundu acaba oda mi yoruldu boyle bir sey yapti bilemedm saglikli sihhatli olsun da kiz erkek fark etmiyor ama insanin gonlunden gecen var elbette

Bir soru soruyoruz on sayfa geçiyor çok hızlandık valla üçlü tarama testi sonucu çıkan var mı sevgili arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…