Sanirim bizimki de oyle yapti babasiyla nasil bozulduk ilk defa boyle bir sey yapti meraktan catlatacak biziama gercekten mukemmel bir duygu Allah herkese nasip etsin kaldi gelecek aya hic yerinde durmuyor ne zaman gitsem hareketli ama ilk defa toto dondu en ilginci bagdas kurup oturmasi cok sasirdim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende efa daily kullanıyorum doktorum bu markayı önerdi
yaa kızlar şuna bakın ucuz olsa alırdık!!
http://teknolojikanneler.com/bebeginizin_kalp_atislarini_telefonunuzdan_dinleyin/
Kiz on dk once doktordan geldim ilk defa bebegimi arkasi donuk gordum.Yaramaz kuzucuk once yuzunu gosterdi cenesi burnu govdesi ayaklari falan sonra iki eliyle yuzunu kapatti sag elini ve parmaklarini gosterip tamamen arkasini dondu doktor cene yapmaktan cinsiyeti goremedi 14 hafta 1 gunluguz ama hala goremedik döner yuzunu dedik ama sanki meraktan catlayin der gibi donmedi bir daha yaramaz bizde esimle birlikte kala kaldik 86 gram olarak olctu doktorum 10 hazirana gun verdi bakalm hayirlisi olsun inşallah boyle bir durumla karsilasan var mi
Ben aslında hiç kullanmadım vitamin falan ama doktorun tavsiyesiyle aldım imom u. 2 gündür içiyorum rahatsızlık vermedi ben bu sefer gidince bir sorayım bakayım senin tavsiyeni çok teşekkür ederim. 1 kere hissettim hareket hergün dinliyorum ama hiç bir şey yok( sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ne olacak..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla ben alıştım, son 2 kontrolde de içeride horon tepmeyi tercih etti ufaklık, eller, kollar, bacaklar, böyle bir değişik zıplamalar, kafasını geriye doğru yatırıp sırtını kaldırmalar, derken son kontrolde doktorum 25 dk uğraştı, en son yüzünü bize döndü, sonra elini başını götürdü, arkasını döndü sıpaE bizde napalım kalktık göremiycez diye, umudumuz 7 Haziran renkli ultrasonda, inşallah sakin durur biraz, şimdiden tembihliyorum ama, sanırım beni duymuyor, hele bugün içeride fır dönüyor yine, zorla kapatmışız sanki içeri.
Artık sağlıklı olsun da, görmeyelim ne yapalım demeye başladım bende.
yaa kızlar şuna bakın ucuz olsa alırdık!!
http://teknolojikanneler.com/bebeginizin_kalp_atislarini_telefonunuzdan_dinleyin/
ayyy çok güzelll ne kadarmış kihahahah sanki alabilcez
11. haftada gittiğimizde bizimde bi tanesi sırtını dönmüş yatıyodu galiba atarlanma yaşları
Banada herkes oglan diyordu. Bakalim bizde bebişimle ters köse yapacaz mi. Çok tebrik ederim. Kaç haftalik peki senin. Galiba en geriden gelen benim ya.
Aynen beklicez ama bize ilk defa boyle arkasini donmesi sasirtti uzanip yatacagi yerde oturuyor bide totosunu dondu yerim ben onu yerim hareketli bizimki de sizinkine de maşallah yazalim buradan ogrenince cinsiyet leri olur mu doktor zavallim goremedi bir sey diyemem dedi siz mi oynatiyorsunuz dedim yok dedi yuzunu bile kapatyi teyzesi iki eliyle sonraa 5 kardes gosterip hoppp arkasini dondu annesinin kuzusu
Bitanesi dedigine gore ikiz ben bir tanesini durduramiyorum laf dinlemiyor yalvardim ultrasonda don don diye ama yokk yoruldu herhalde uyumaya dondu keyfi yerinde maşallah simdiden boyle olurlarsaa ooo oooo Allah omur versin hepsine
Kızlar Merhaba☺
Biz de 18 Kasım da prensesimizi kucağımıza alacağımiz günü bekliyoruz heyecanla.
Sizinle makyaj ve bakım üzerine paylaşımda bulunacağım.
Hamilelik özel Bi duygu tabi ki çok heyecanlıyız bebeğimiz için en güzel en doğru yaşam şekli neyse uyabildigimiz kadar uymaya çalışıyoruz.
Size nacizane önerim kullandiginiz şampuan , duş jeli gibi temizleyici ürünlerde sodyum laureth sülfat içermeyen ürünler kullanmanız yönünde olacak. Bu madde deterjan yapimindaki ana madde olduğu için bebislerimiz alerjik sorunlara sahip olabiliyor .
Bunun dışında kozmetik ürünler konusunda Seçici olmak gerek 9 ay özel bir süreç ki ben hayat boyu buna dikkat etmenizi önermek isterim.
Içinde paraben, silikon vb zararlı maddelerin olmadığı mümkün mertebe az kimyasal ürünler kullanalım. Mineral makyaj yapabilirsiniz merak edenler için marka vs de öneririm.
Çatlaklar oluşmasın diye de özel yağ ve vücut bakım kremleri var onları kullanıyorum.
Sizde durum nasıl dikkat ediyor musunuz bu tarz şeylere ?
Ben sağlık sektörü kökenli olduğum için ve güzellik bakım konusuna özel ilgim olduğu için bu konularda hassasim sizinle de paylaşmak istedim.
Allahım saglikla kucağımıza almamizi nasip etsin inşallah.
Sevgiler
Bir ömürler onlar, napalım bekleyeceğiz. Zaten benim lokma tatlısı merak konusu, bir sürü arkadaş haber bekliyor, hatta bazıları sosyal medya üzerinden paylaşacakmışAnlayacağın merak ve heyecan diz boyu, 7 haziran 11:15'te randevum, girmem çıkmam en geç 12:00'de tüm foruma sesleniş konuşması yaparak cinsiyetimizi açıklayacağız inşallah
Sende yaz öğrenince, merak ettim şimdi. Kız çocuk kendini saklarmış falan ya, bakalım ne çıkacak?
Bir ömürler onlar, napalım bekleyeceğiz. Zaten benim lokma tatlısı merak konusu, bir sürü arkadaş haber bekliyor, hatta bazıları sosyal medya üzerinden paylaşacakmışAnlayacağın merak ve heyecan diz boyu, 7 haziran 11:15'te randevum, girmem çıkmam en geç 12:00'de tüm foruma sesleniş konuşması yaparak cinsiyetimizi açıklayacağız inşallah
Sende yaz öğrenince, merak ettim şimdi. Kız çocuk kendini saklarmış falan ya, bakalım ne çıkacak?
hehe evet canım..
valla eşim dediki bu sırtını dönüp trip atan kesin kızdır ahhahaha
işte haftası gelse bile bu seferde göstermelerini bekliycez nazlıların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?