benim içinde erkek demişler meğerse kordon dolanmış bacak aramdan
şaka bir yana 20 sene öncesinin teknolojisiyle şimdiki çok başka zaten :)
Ay bayıldım ben buna ama nasıl satın alınıyor ki?
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum bir şey sormak istiyorum hiç su içemiyorum bizim buralarda hava soğuk sıvı tüketmekte istemiyorum bu durum beni kaygılandırıyor.Sizlerde durum nasıl
hehe evet canım..
valla eşim dediki bu sırtını dönüp trip atan kesin kızdır ahhahaha
işte haftası gelse bile bu seferde göstermelerini bekliycez nazlıların
Bir ömürler onlar, napalım bekleyeceğiz. Zaten benim lokma tatlısı merak konusu, bir sürü arkadaş haber bekliyor, hatta bazıları sosyal medya üzerinden paylaşacakmışAnlayacağın merak ve heyecan diz boyu, 7 haziran 11:15'te randevum, girmem çıkmam en geç 12:00'de tüm foruma sesleniş konuşması yaparak cinsiyetimizi açıklayacağız inşallah
Sende yaz öğrenince, merak ettim şimdi. Kız çocuk kendini saklarmış falan ya, bakalım ne çıkacak?
Kizlar bunlar guzlde bide madalyonun diger yuzu var bugun ayrica doktor bana fitil verdi idrar yollarimda iltihap vardi erken doguma dusuge ve Allah korusun yavruma zarar verebilme ihtimali varmis biraz daha dogrusu dun kasinti oldu iltihaola birlikte manyar olabilir dedi basimdan asagi kaybar sular daha once hic fitil kullanmadm cekiniyorim ve korkuyorum kullanan var mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen canim benim ilk bebegim ananannesi ve dedesinin ilk torunu dort gozle bekliyorlar bende bekliyorum canim bakalim ne cikacak tahmin yaptilar mi hic daha once bana yaptılar bakalim bebegim sasirtacak mi bizi
benim içinde erkek demişler meğerse kordon dolanmış bacak aramdan
şaka bir yana 20 sene öncesinin teknolojisiyle şimdiki çok başka zaten :)
Bir soru soruyoruz on sayfa geçiyor çok hızlandık vallaüçlü tarama testi sonucu çıkan var mı sevgili arkadaşlar
Ya kizlar ben arkadas listesi var mi onu bilmiyorum siz biliyorsaniz ekleyin burda gorusemezsek özelden soyleyelim cinsiyeti bakalim ne cikacak ucumuzunki de ama uc bebek yok dort tane var zey88 bakalm sende ikisinin olmasi ihtimali var kismette ne cikacak :) bu arada sizler kac haftalik kasim olduguna gore yakiniz sanirim birbirimize
kizlar help me kizlar help me please
hamileligi önden giden varmi? hesaplanan dogum tarihi farkli, ultrasyonda görünen dogum tarihi farkli ama düzenli adet oluyordumarada 10gün oynuyor.
Bizim gibi olan anisler varmi acaba
Canim ben yaptirmadim 14 + 1 deyim ama onemli olan oncelikle ikiliymis galiba sen
Bir soru soruyoruz on sayfa geçiyor çok hızlandık vallaüçlü tarama testi sonucu çıkan var mı sevgili arkadaşlar
Canim benmki de bir gun geriden geliyor doktor sknti olmadigini söyledi sen sordun mu
Ben yeni kullandım, bende de iltihap vardı. Kaşıntı yoktu da sarı kokulu akıntı, bende kullanmamıştım ama, mecbur kullandım valla.Çekinmene gerek yok, gece yatmadan kullan, yoksa aşağıya doğru eriyip akıyor ilaç. Ben yatmadan koyuyordum, hemen yatağa.Parmağınla it iyice içeri, ben sırt üstü yatarak başarabildim sen artık kendini nasıl rahat hissediyorsan.
Valla benim eşim tek çocuk, ilk torun tek torun olacak yani, benim tarafımda da, ailenin büyük kızıyım annemle-babamın da ilk torunu olacak Allah izin verirse. O yüzden heyecan dorukta.
Hücre yenilemeye göre : Erkek
Çin Takvimine göre :Kız
Tatlı yediğim için: Erkek
Göbişimin şekli sebebiyle : Kız
Yüzük sallama testine göre : Erkek
Yüzüm güzelleşmiş: Erkek
Annemin içine kız doğuyormuş (aslında kıs istediği için, doğuyor diyor)
Kayınvalidemin içine erkek doğuyormuş (aslında o da erkek istediği için öyle diyor)
Bunca karmaşa da benim içime hiç birşey doğmuyor, ama ilk defa dün akşam rüyamda, doktor erkek dedi.
Sabırla bekliyoruz :)
Benim teyzem hamileyken 9 ay boyunca kız demişlerTeyzem doğumhane de, annem kapı da bekliyor. Hemşire çıkıyor anneme bebeği uzatıyor "gözünüz aydın, oğlunuz oldu" diyor. Annem hemen "aa yok o bizim değil, bizim kız olacak" diyor. hemşire "ama nasıl olur içeride 1 tane doğum var".. Ve annem bebeğin yüzünü açıp bakıyor, aynı eniştemin fotokopisi, "aa ver ver o bizim" diyor sonunda Zavallı kuzen, uzun süre pembe giymek zorunda kaldı
Geçen gün bana da öyle oldu, benim doktorum 3'lü istemedi, 10 gün sonra gittiğimde 4'lü tarama yapacak. Sen yaptırdın mı? Çıktı mı sonuçlar? İnşallah güzel haberler alırsın.
Ben yeni kullandım, bende de iltihap vardı. Kaşıntı yoktu da sarı kokulu akıntı, bende kullanmamıştım ama, mecbur kullandım valla.Çekinmene gerek yok, gece yatmadan kullan, yoksa aşağıya doğru eriyip akıyor ilaç. Ben yatmadan koyuyordum, hemen yatağa.Parmağınla it iyice içeri, ben sırt üstü yatarak başarabildim sen artık kendini nasıl rahat canim mesajlar karisti alinyi yaparken hepsini alintiliyor bende de soylemesi ayip hafif koku ve sarimtirak lekeler oluyor
Ha haahic gulecegim yoktu hayirlisi bakalim erkekte donebilir ama canim
Ya kizlar ben arkadas listesi var mi onu bilmiyorum siz biliyorsaniz ekleyin burda gorusemezsek özelden soyleyelim cinsiyeti bakalim ne cikacak ucumuzunki de ama uc bebek yok dort tane var zey88 bakalm sende ikisinin olmasi ihtimali var kismette ne cikacak :) bu arada sizler kac haftalik kasim olduguna gore yakiniz sanirim birbirimize
Yaa benim doktorumda ikili iyi çıktı üçlüye gerek yok dedi illa yaptırdım eğitim araştırmada orada ki doktorda bence yaptırma bu testte çok yanılma oluyor boşuna kafan karışmasın 4 boyutlu yapılsın zamanı gelince dedi ben yok dedim başka bişey demedim yaptırdım risk çıktı.. başımı ağrıttım yani :44:
ben yolladım sana arkadaşlık teklifiYoksa kaybedersem bulamazsam, meraktan çatlarım valla, bu arada bunu sana yazarken benim ki yine hareketlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?