2014 Kasım Anneleri

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum bir şey sormak istiyorum hiç su içemiyorum bizim buralarda hava soğuk sıvı tüketmekte istemiyorum bu durum beni kaygılandırıyor.Sizlerde durum nasıl

canim bebis susuz kalabilir suyu kaynat ve sogumasini bekle öyle ic, o zaman ilik bir su elde edersin. bebegin icin zorlamalisin kendini. ben kac gündür bas agrisindan yatiyordum, soktor susuz kalmiss olabilirsin dedi

kizlar help me kizlar help me please

hamileligi önden giden varmi? hesaplanan dogum tarihi farkli, ultrasyonda görünen dogum tarihi farkli ama düzenli adet oluyordum arada 10gün oynuyor.

Bizim gibi olan anisler varmi acaba

hehe evet canım..
valla eşim dediki bu sırtını dönüp trip atan kesin kızdır ahhahaha
işte haftası gelse bile bu seferde göstermelerini bekliycez nazlıların

Ya kizlar ben arkadas listesi var mi onu bilmiyorum siz biliyorsaniz ekleyin burda gorusemezsek özelden soyleyelim cinsiyeti bakalim ne cikacak ucumuzunki de ama uc bebek yok dort tane var zey88 bakalm sende ikisinin olmasi ihtimali var kismette ne cikacak :) bu arada sizler kac haftalik kasim olduguna gore yakiniz sanirim birbirimize

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben yeni kullandım, bende de iltihap vardı. Kaşıntı yoktu da sarı kokulu akıntı, bende kullanmamıştım ama, mecbur kullandım valla.Çekinmene gerek yok, gece yatmadan kullan, yoksa aşağıya doğru eriyip akıyor ilaç. Ben yatmadan koyuyordum, hemen yatağa.Parmağınla it iyice içeri, ben sırt üstü yatarak başarabildim sen artık kendini nasıl rahat hissediyorsan.

Valla benim eşim tek çocuk, ilk torun tek torun olacak yani, benim tarafımda da, ailenin büyük kızıyım annemle-babamın da ilk torunu olacak Allah izin verirse. O yüzden heyecan dorukta.

Hücre yenilemeye göre : Erkek
Çin Takvimine göre :Kız
Tatlı yediğim için: Erkek
Göbişimin şekli sebebiyle : Kız
Yüzük sallama testine göre : Erkek
Yüzüm güzelleşmiş: Erkek
Annemin içine kız doğuyormuş (aslında kıs istediği için, doğuyor diyor)
Kayınvalidemin içine erkek doğuyormuş (aslında o da erkek istediği için öyle diyor)
Bunca karmaşa da benim içime hiç birşey doğmuyor, ama ilk defa dün akşam rüyamda, doktor erkek dedi.
Sabırla bekliyoruz :)

benim içinde erkek demişler meğerse kordon dolanmış bacak aramdan
şaka bir yana 20 sene öncesinin teknolojisiyle şimdiki çok başka zaten :)

Benim teyzem hamileyken 9 ay boyunca kız demişler Teyzem doğumhane de, annem kapı da bekliyor. Hemşire çıkıyor anneme bebeği uzatıyor "gözünüz aydın, oğlunuz oldu" diyor. Annem hemen "aa yok o bizim değil, bizim kız olacak" diyor. hemşire "ama nasıl olur içeride 1 tane doğum var".. Ve annem bebeğin yüzünü açıp bakıyor, aynı eniştemin fotokopisi, "aa ver ver o bizim" diyor sonunda Zavallı kuzen, uzun süre pembe giymek zorunda kaldı

ben yolladım sana arkadaşlık teklifi Yoksa kaybedersem bulamazsam, meraktan çatlarım valla, bu arada bunu sana yazarken benim ki yine hareketlendi

kizlar help me kizlar help me please

hamileligi önden giden varmi? hesaplanan dogum tarihi farkli, ultrasyonda görünen dogum tarihi farkli ama düzenli adet oluyordum arada 10gün oynuyor.

Bizim gibi olan anisler varmi acaba

Canim benmki de bir gun geriden geliyor doktor sknti olmadigini söyledi sen sordun mu

Canim ben yaptirmadim 14 + 1 deyim ama onemli olan oncelikle ikiliymis galiba sen

benim ikili iyi çıkmıştı doktorum 3 lü teste gerek yok dedi ben meraktan yaptırdım riskli çıktı zaten çıkacağını az çok tahmin ediyordum çünkü yaptırdığım hastanedeki doktor gebelik haftamı bir hafta fazla yazdı bu da test sonucunu etkiler diyor siteler ama aklımda bir soru işareti kaldı :44:

Bir soru soruyoruz on sayfa geçiyor çok hızlandık valla üçlü tarama testi sonucu çıkan var mı sevgili arkadaşlar

Geçen gün bana da öyle oldu, benim doktorum 3'lü istemedi, 10 gün sonra gittiğimde 4'lü tarama yapacak. Sen yaptırdın mı? Çıktı mı sonuçlar? İnşallah güzel haberler alırsın.

Canim benmki de bir gun geriden geliyor doktor sknti olmadigini söyledi sen sordun mu

bana hani bebek acisidan sorun olmadigni söyledi ama dogum tarihi acisindan sorun olabilir dedi ve o yüzdende ileriki zamanlarda tekrar bakilcakmis. bebek büyük olursa ve haftasini tamamlamis olmasina ragmen dogmazsa suni sanciyla fln dogurturlar ama daha 10gün var dogmasina diyip dogal sancim gelmezse ve onlarda nasil olsa günün var diyip müdehale etmezse bebek Allah korusun anne karninda zehirlenip ölebiliyormus

Canim 1gün geriden gelmesi yada birgün önden gitmesi normal diye düsünüyorum ama bir haftadan fazla fark olursa insani endiselendiriyor

Benim esimin tarafinda kayinvalidem nisanda ilk babaanne bu ikinci ama anne tarafimda biz ilkiz canim benim sadece hucre ve Çinde kiz gorunuyor ama ben onlara inanmiyorum bilimselligi kanitlanmis mi onu da bilmiyorum arastirdim gerck sonuclar degildir tahmini eglencr amaclifmdir yaziyor ben su an 24 yasindayim hamile kaldigimda 24 yasindaysam 90 mayis dogumluyum o zaman erkek ama 23 se kiz anlamdim gitti yani annem ruyasinda erkek gormus bende oyle esimde hatta esim dogumhane de bebegimziin pipisini gormus bakalim ne olacak kullancam canim evladimin sagligi icin cekiniyorum ama mecbur artik

Geçen gün bana da öyle oldu, benim doktorum 3'lü istemedi, 10 gün sonra gittiğimde 4'lü tarama yapacak. Sen yaptırdın mı? Çıktı mı sonuçlar? İnşallah güzel haberler alırsın.

Yaa benim doktorumda ikili iyi çıktı üçlüye gerek yok dedi illa yaptırdım eğitim araştırmada orada ki doktorda bence yaptırma bu testte çok yanılma oluyor boşuna kafan karışmasın 4 boyutlu yapılsın zamanı gelince dedi ben yok dedim başka bişey demedim yaptırdım risk çıktı.. başımı ağrıttım yani :44:

tahmini doğum tarihi 20 kasım canım benim..
bizim tek yumurta ikizi olma ihtimali yüksek

Kizlar ben kullandim fitil birsey olmuyor kullanin.rahat olun. Hatta bende tekrar başladı yarin gidip soyliycem. Beyaz krem gibi bur akinti.

canım kafana takma 3lüyü falan...
dualarını et hayırlısını iste..
detaylıyı yaptıralım o daha mantıklı...

ben yolladım sana arkadaşlık teklifi Yoksa kaybedersem bulamazsam, meraktan çatlarım valla, bu arada bunu sana yazarken benim ki yine hareketlendi

Canim ona nerden bakiyoruz istege sen benden ilerdesin ben henuz hissetmiyorum dun gece uyurken boyle kalp atisi gibi bir sey oldu ama doktor o gazdir dedi ama ben bebegimin olduguna inaniyorum maşallah maşallahannemi aradim doktordn cikinca oglan bebek hareketli olur dedi ama bakalim ne cikacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…