2014 Kasım Anneleri

Zaten biz ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz. Benim doktorum da, hem 2'li iyi çıktı diye, hem de 3'lü ye pek güvenmediğini söyleyerek yapmak istemedi. Ve bende kendime bir söz vermiştim, doktor ne derse dinleyecektim,kafama göre hareket yapmayacaktım. O öyle deyince, yaptırmadım bende. bence içini ferah tut, hiçte sıkıntı yapıp bebeğini üzme. Ayrıntılı ultrason ve 4'lü tarama gerçek anlamda net sonuçlar veriyor.

Üzme bakalım bebeğimizi, bak burada bir sürü teyzesi var, kardeşi var. Hepimiz birbirimizin dualarındayız eminim buna. Yan yana değiliz belki ama, kalplerimiz bir, o yüzden canını sıkıpta üzme yeğenimizi

selam kızlar nasılsınız? bu hafta yavaş yavaş nazlı kızlar ortaya çıkmaya başladı galiba
ben dünden beri başka alemlerdeyim kız annesi olma duygusu fazlasıyla yerleşti içime, herkese haber verdim, herkes "hissetmiştim" diyor, laf aramızda herkes erkek tahmin ediyordu aslında

ama düne kadar hayalller bile belli belirsizken şimdi bir şekil oluşmaya başladı gözümde, eşimle bakıp duruyoruz ultrasona, o kendine benzetiyor ben kendime, nasıl olacak bakalım!?

kızlar ben saçımı boyatmıyorum, kestirmiyorum, makyaj da yapmıyorum hiç , duş jeli kullanmıyorum, sıvı sabun da, hatta nemlendirici de sürmüyorum, ama çevremdeki diğer hamileler inanın bu kadar hassas değil, doktorum da bana paraben ve birşey daha söyledi içermeyen ürünler kullanabilirsin dedi ama tedbir işte, yüzümü arada soda ile yıkıyorum, ve nadiren de göz kalemi sürüyorum, zaten yaz geliyor, idare etmek daha kolay, güneş gözlüğü, bandana ile defoları kapatırız diyorum

vee ben henüz hiç hissetmiyorum, doktor bana daha 1 ay hissedemezsin dedi, ama benim doktor fazla bilimsel ve teknik bakıyor olaylara, ben kime benziyor diye sordum, bu kadarcık bebek nasıl benzesin dedi, oysa söyleyenler de var yani

müsait olduğum saatler burası yavaş yavaş boşalıyor, çoğu zaman kendi kendime konuşur gibi oluyorum ama bir umut, ben de dahil olucam elbet muhabbetlere:26::26:

yeni cinsiyet öğrenen tüm arkadaşlara hayırlı olsun

canım kafana takma 3lüyü falan...
dualarını et hayırlısını iste..
detaylıyı yaptıralım o daha mantıklı...

Arkadaşlarımda kızdı hiç birimiz yaptırmadık ne diye kurcalıyosun dediler görmemezlikten gelicem testi napalım bebeğimi üzemem

Bildirimlerde arkadaşlık teklifi olarak görünüyor, tıklıyorsun sayfa açılıyor, teklif yapan kişinin isminin yanında bir boşluk var ona tıklayıp seçiyorsun, sonra evet e basıyorsun, hepsi bu. Ya da istersen sen yolla arkadaşlık, kabul etmekten daha kolay çünkü

Endiselenme canim bizim akraba 40 hafta 7 gunluk normal dogum yapti o da dogmasayidi sezaryene alacaklardi ama dogdu belki normale doner ayrica bebek saglikliysa dogum gununde sknti olmaz diye dusunuyorum birde farkli doktora da gorun mutlaka onlar oyle derse sen sk sk git gorun sakin ihmal etme saglickla al kucagini bebegini inşallah ben bir sey olmaz takma rahat ol canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bişey sorcam doktorum 1 ay sonra renkli ultrason yaptırabilirisin dedi gün alcam yaptırmak için ama aklıma bişey takıldı. Renkli ultrason, detaylı ultrason, 3 boyutlu ultrason bunların hepsi aynı şey ve farklı isimlerle mi anılıyo yoksa hepsi birbirinden farklı mı?

Eşimde sonuç çıkınca dedi al kaşındın işte sonuç iki doktor ve arkadaşlarım gerek dediler inat ettim.. fazla merak iyi değilmiş görmemezlikten gelcem artık minnoşum üzülmesin arada vuruyor içerden zaten akıllı ol diyor sanırım

Canim o zaman baska hastaneye yaptir ikili test erken yapildigi icin daha onemli oldugunu duymustum ben ikili ayri hastanelerde yaptirdim biri enseyi 1.6 digeri 1.2 olctu ama kan sonuclari cok sukur farkli hastanler olmasina ragmen tutarli bir gun arayla yaptirdigim icin ayin 15 bthgc 13.2 16. Ssndaki 12.7 cikti sadece bu farkli oldu bugun doktora sordum ikiside iyi dedi ama ben yinede icimde kalmasin diye iki yere yaptrdm doktorun cihaz cok onemli bugun gittigm cihazda bir gun geri devlette de bir gun ama benim gittiğim ozelde bebek iki hattaa uc gun geriden geliyor mutlaka baska hastaneye yaptir burada uclu 11 lira birini ozlede digerini devlette yaptir burada ozel hastane iki tane borde devlet var ben sadece ikisinde yaptrdim ikili temiz zken uclu riskli cikabiliyormuymus onu bilmiyordum

haklisin cnm insAllah ileriki zamanlarda yine ayni devam ederse baska doktorlarada danisicam görüncem. Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar versin insAllah :)

Aleykum selam canim hoşgeldin iz iyiyiz canim biz siz nasilsiniz ben burda vakit gecirmeyi seviyorum ben oldugum surece cevap veriyorum canim bn kestirdim cok uzundu yoruyordu ilk aylar bulantı falan ugrasamadim ama boyatmadn bende aseton ojeden uzak duruyorum ama calissamda makyaj yapmıyorum ama ozel günlerde ne yalan soyleyeyim iki gun yaptjm kremi de aklima gelirse sürüyorum ve alis veris merkezindeki xray den gecmiyorum

Simdi nasil yollaniyor diyecem seninki bana offf teyze sen de hicbir sey bilmiyorsun deyip bir tekme savuracak :)hakkaten nasil yolaniyor canim

haklisin cnm insAllah ileriki zamanlarda yine ayni devam ederse baska doktorlarada danisicam görüncem. Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar versin insAllah :)

Amin canim icini ferah tut ben onceden ck takiliyordumher seye hatta ilk hafta keseye kalp atisina takmistim ama anladm gereksizmis zaten Rabbim her seyi diledigi gibi yapiyor ona ne isterse o olur canim rahat ol sen ama tedbiri de elden birakma tevekkul Allahin amin canim hepimize 4 kilo bebek versin

ben de dayanamadım ve oğlum için ilk kıyafetini aldım. yükleyebildim mi bilmiyorum ama. artık devamını 6.ay itibariyle alacağım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…