Yaa benim doktorumda ikili iyi çıktı üçlüye gerek yok dedi illa yaptırdım eğitim araştırmada orada ki doktorda bence yaptırma bu testte çok yanılma oluyor boşuna kafan karışmasın 4 boyutlu yapılsın zamanı gelince dedi ben yok dedim başka bişey demedim yaptırdım risk çıktı.. başımı ağrıttım yani :44:
canım kafana takma 3lüyü falan...
dualarını et hayırlısını iste..
detaylıyı yaptıralım o daha mantıklı...
Canim ona nerden bakiyoruz istege sen benden ilerdesin ben henuz hissetmiyorum dun gece uyurken boyle kalp atisi gibi bir sey oldu ama doktor o gazdir dedi ama ben bebegimin olduguna inaniyorum maşallah maşallahannemi aradim doktordn cikinca oglan bebek hareketli olur dedi ama bakalim ne cikacak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bana hani bebek acisidan sorun olmadigni söyledi ama dogum tarihi acisindan sorun olabilir dedi ve o yüzdende ileriki zamanlarda tekrar bakilcakmis. bebek büyük olursa ve haftasini tamamlamis olmasina ragmen dogmazsasuni sanciyla fln dogurturlar ama daha 10gün var dogmasina diyip dogal sancim gelmezse ve onlarda nasil olsa günün var diyip müdehale etmezse bebek Allah korusun anne karninda zehirlenip ölebiliyormus
Canim 1gün geriden gelmesi yada birgün önden gitmesi normal diye düsünüyorum ama bir haftadan fazla fark olursa insani endiselendiriyor
Zaten biz ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz. Benim doktorum da, hem 2'li iyi çıktı diye, hem de 3'lü ye pek güvenmediğini söyleyerek yapmak istemedi. Ve bende kendime bir söz vermiştim, doktor ne derse dinleyecektim,kafama göre hareket yapmayacaktım. O öyle deyince, yaptırmadım bende. bence içini ferah tut, hiçte sıkıntı yapıp bebeğini üzme. Ayrıntılı ultrason ve 4'lü tarama gerçek anlamda net sonuçlar veriyor.
Üzme bakalım bebeğimizi, bak burada bir sürü teyzesi var, kardeşi var. Hepimiz birbirimizin dualarındayız eminim buna. Yan yana değiliz belki ama, kalplerimiz bir, o yüzden canını sıkıpta üzme yeğenimizi
benim ikili iyi çıkmıştı doktorum 3 lü teste gerek yok dedi ben meraktan yaptırdım riskli çıktı zaten çıkacağını az çok tahmin ediyordum çünkü yaptırdığım hastanedeki doktor gebelik haftamı bir hafta fazla yazdı bu da test sonucunu etkiler diyor siteler ama aklımda bir soru işareti kaldı :44:
tahmini doğum tarihi 20 kasım canım benim..
bizim tek yumurta ikizi olma ihtimali yüksek
Endiselenme canim bizim akraba 40 hafta 7 gunluk normal dogum yapti o da dogmasayidi sezaryene alacaklardi ama dogdu belki normale doner ayrica bebek saglikliysa dogum gununde sknti olmaz diye dusunuyorum birde farkli doktora da gorun mutlaka onlar oyle derse sen sk sk git gorun sakin ihmal etme saglickla al kucagini bebegini inşallah ben bir sey olmaz takma rahat ol canim
selam kızlar nasılsınız? bu hafta yavaş yavaş nazlı kızlar ortaya çıkmaya başladı galiba
ben dünden beri başka alemlerdeyim kız annesi olma duygusu fazlasıyla yerleşti içime, herkese haber verdim, herkes "hissetmiştim" diyor, laf aramızda herkes erkek tahmin ediyordu aslında
ama düne kadar hayalller bile belli belirsizken şimdi bir şekil oluşmaya başladı gözümde, eşimle bakıp duruyoruz ultrasona, o kendine benzetiyor ben kendime, nasıl olacak bakalım!?
kızlar ben saçımı boyatmıyorum, kestirmiyorum, makyaj da yapmıyorum hiç , duş jeli kullanmıyorum, sıvı sabun da, hatta nemlendirici de sürmüyorum, ama çevremdeki diğer hamileler inanın bu kadar hassas değil, doktorum da bana paraben ve birşey daha söyledi içermeyen ürünler kullanabilirsin dedi ama tedbir işte, yüzümü arada soda ile yıkıyorum, ve nadiren de göz kalemi sürüyorum, zaten yaz geliyor, idare etmek daha kolay, güneş gözlüğü, bandana ile defoları kapatırız diyorum
vee ben henüz hiç hissetmiyorum, doktor bana daha 1 ay hissedemezsin dedi, ama benim doktor fazla bilimsel ve teknik bakıyor olaylara, ben kime benziyor diye sordum, bu kadarcık bebek nasıl benzesin dedi, oysa söyleyenler de var yani
müsait olduğum saatler burası yavaş yavaş boşalıyor, çoğu zaman kendi kendime konuşur gibi oluyorum ama bir umut, ben de dahil olucam elbet muhabbetlere:26::26:
yeni cinsiyet öğrenen tüm arkadaşlara hayırlı olsun
Bildirimlerde arkadaşlık teklifi olarak görünüyor, tıklıyorsun sayfa açılıyor, teklif yapan kişinin isminin yanında bir boşluk var ona tıklayıp seçiyorsun, sonra evet e basıyorsun, hepsi bu. Ya da istersen sen yolla arkadaşlık, kabul etmekten daha kolay çünkü
haklisin cnm insAllah ileriki zamanlarda yine ayni devam ederse baska doktorlarada danisicam görüncem. Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar versin insAllah :)
Arkadaşlarımda kızdı hiç birimiz yaptırmadık ne diye kurcalıyosun dediler görmemezlikten gelicem testi napalım bebeğimi üzemem
Eki Görüntüle 1132573
ben de dayanamadım ve oğlum için ilk kıyafetini aldım. yükleyebildim mi bilmiyorum ama. artık devamını 6.ay itibariyle alacağım inşallah.
Eki Görüntüle 1132573
ben de dayanamadım ve oğlum için ilk kıyafetini aldım. yükleyebildim mi bilmiyorum ama. artık devamını 6.ay itibariyle alacağım inşallah.
Eki Görüntüle 1132573
Kizlar ben kullandim fitil birsey olmuyor kullanin.rahat olun. Hatta bende tekrar başladı yarin gidip soyliycem. Beyaz krem gibi bur akinti.
enemmmm maşallahhhh
rengi çok güzel bayıldımm güle güle giydir inşallah sağlıkla
rabbim giydirmek nasip etsin çok güzel..
Gule gule giysin inşallah cok guzel maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?