2014 Kasım Anneleri

Canim goremdim istegi ve sana arkadaslik yollamyida beceremedim yardim edin :what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben devlet hastanesine gidiyorum kızlar.. 16 mayısta gittim muayeneye 16-17 haftalık olunca gel test yapacaz dedi. sanırm 3'lü testi kastediyor fakat 2'li testi yapmadı benim gibi olan var mı?

Simdi nasil yollaniyor diyecem seninki bana offf teyze sen de hicbir sey bilmiyorsun deyip bir tekme savuracak :)hakkaten nasil yolaniyor canim

Şimdi benim ismim yazıyor ya leylek li resmin yanında "nlyvz" diye onun üzerine tıkla. Profil bilgileri yazıyor ya, ona tıkla sonrada.

Bu sayfa açılacak. Arkadaş ekleye tıkla

En son bu sayfa çıkacak, evet'e tıklayıp teklifini yollayabilirsin.

Detayli 18 ve 20. Haftalarda bakiliyor diye biliyorum ama hepsi ayni mi bilmiyorim detaylida bebegim ic organlarina falan bakiliyor

Benim doktorum 3lü testin lafini bile etmedi sanirim gerek görmedi bende yaptirmayi düşünmüyorum ikili iyi çıkmıştı benim sorum bu renkli ultrasona kacinci haftada giriyoruz arkadaşlar???

ben devlet hastanesine gidiyorum kızlar.. 16 mayısta gittim muayeneye 16-17 haftalık olunca gel test yapacaz dedi. sanırm 3'lü testi kastediyor fakat 2'li testi yapmadı benim gibi olan var mı?

Aynı dertten muzdarip ben varım canım.. Devlet hastanesinde ki doktor bir sonraki muayeneyi bile söylemediği için kendiliğimden 11. haftada gittim. Bana ikili testin zamanı geldiğini ama gittiğim hastanede yapılmadığı söyledi..

Yapan devlet hastanelerinin randevuları 1 ay öncesinden alınıyormuş. Sonuç olarak zamanını geçirdim ikili testin yaptıramadım. Daha da oraya gitmeyi düşünmüyorum.. kısmet olursa ancak 3 lü testi yaptırırım..

2li test devlette yapilmiyormus öyle duymustum canim..

kizlar help me kizlar help me please

hamileligi önden giden varmi? hesaplanan dogum tarihi farkli, ultrasyonda görünen dogum tarihi farkli ama düzenli adet oluyordum arada 10gün oynuyor.

Bizim gibi olan anisler varmi acaba

Ben bugun doktora gittim. 13 hafta2 günlük hamileyim ama doktor 13 hafta 4 günlük gelişiminde dedi. Bi sorun olmaz dedi. Senin ki 10 gunmus bilmiyorum ki ne zariri olabilir. Heralde erken doğar. O da gününü tamamladığı icin sorun olmaz bence:44:

Bende özel gidiyorum, acaba gidp 3lu devlettemi yaptirsam 25 tl wermemis olur..

Canim inan bana profili aciyorum hic tiklanmiyor sadece mesaj sayin ve bir tarih yaziyir anlamadim gitti kendimi saf gibi hissettim

Detayli 18 ve 20. Haftalarda bakiliyor diye biliyorum ama hepsi ayni mi bilmiyorim detaylida bebegim ic organlarina falan bakiliyor

Teşekkür ederim :) 3 hafta sonra kontrolüm var gidince detaylı bilgi alıyım bari hepsi aynı mı başka mı bi öğreniyim

Bana da doktorum 7 Haziran'da gel renkli ultrasona alıcam dedi. Benimde kafama takıldı gerçekten, 4 boyutlu, renkli, ayrıntılı farklı mı bunlar?Biri açıklasa da bende öğrensem

Aynen böyle olmalı, minnoş üzülmesin annesi, takma kafana.

Eki Görüntüle 1132573
ben de dayanamadım ve oğlum için ilk kıyafetini aldım. yükleyebildim mi bilmiyorum ama. artık devamını 6.ay itibariyle alacağım inşallah.

Oyy maşallah, sağlıkla eskitmeyi nasip etsin Allah'ım.

Canim inan bana profili aciyorum hic tiklanmiyor sadece mesaj sayin ve bir tarih yaziyir anlamadim gitti kendimi saf gibi hissettim

Şimdi sayfayı yenileyip tekrar dener misin? Sanırım ben sana teklif yolladığım için olmuyordu.

annenizin tepkisi çok iyiymiş :)
olabiliyor böyle şeyler Allah hayırlısını versin sağ salim inşallah :)

aaaa değişik bir şey, aldığında burdan göster sende, merak ettim.

Ayy canim hem de buyuk bir zevkle bu dedigim corabin filli olani da vardi ama maviydi ogrenmeden alamadim iste insallah haziranda alip gosteririm o zaman dort ay bitiyor inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…