Ben bugun doktora gittim. 13 hafta2 günlük hamileyim ama doktor 13 hafta 4 günlük gelişiminde dedi. Bi sorun olmaz dedi. Senin ki 10 gunmus bilmiyorum ki ne zariri olabilir. Heralde erken doğar. O da gününü tamamladığı icin sorun olmaz bence:44:
Olsun ya kilosu iyi olsun ayni seyi bende doktoruma dedim o da benimle dalga gecti inanma orada yazilanlara dedi ben artik eskisi gibi takmiyorum canim bazi seyler hariç ama heyecanim artiyor meragimda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
saat kaçta mesaj yazdım bilmiyorum ama 2 saat olmuştur, o saatten beri bebek ihtiyaçlarına bakıyorum, kıyafet, battaniye, bornoz, oto koltuğu aklınıza ne gelirse, nasıl yetişecek kızlar bu kadar malzemeyi nasıl alıcaz? birşeyler eksik kalırsa? hastane çıkışı için öneriniz var mı, kaç parça yeterli olur 5 de var 20 de kafam karmakarışık oldu
heycan güzel haberlerle artiyor :) merakta soru isareti birakan olaylarda 😝
saat kaçta mesaj yazdım bilmiyorum ama 2 saat olmuştur, o saatten beri bebek ihtiyaçlarına bakıyorum, kıyafet, battaniye, bornoz, oto koltuğu aklınıza ne gelirse, nasıl yetişecek kızlar bu kadar malzemeyi nasıl alıcaz? birşeyler eksik kalırsa? hastane çıkışı için öneriniz var mı, kaç parça yeterli olur 5 de var 20 de kafam karmakarışık oldu
Daha cok var ya ben 7. Ayda almaya baslicam titabilirsen tabi kendimi
o aylarda iyice ağırlaştığımızdan ve yaza denk geldiğinden alışveriş zor oluyormuş canım, ben bu ara netten bakıyorum birkaç şey aldım da ama liste çookkk uzun, bence biryerlerden başlamak lazım
biz hic yaptırmadık 2li ,3lü ,4lü:)
burda okuyunca aklima geliyo belki benim bebegmde diyorum ama snra hemen tevekkül diyorm kendi kendime..
normal zamanda hc aklma gelmiyor hep mtluyuz bebegmle hc kafami bile kurcalamiyor test yaptrmamş olmam..
ztn bu testlerin hc bi faydasi yok ya anneyi-babayi günaha sokuyolar ya mutsuz ediyolar..
Allah'in izniyle 05.12. cnm yarinda ikili testimiz var bakalim insAllah hayirli haberlerle döneriz...
Canim bende ayni senin gibiyim, 5ayliktan sonra basliyorsun kilo almaya, daha as erdigmiz icin kilo almak yerine, bide veriyoruz. Bende almadigim icin seviniyorum ama saglikli beslenirsek ilerdede kilo almayiz yani sadece bebis su fln olur ve dogumdan sonrada gider insAllah :)
hayirli saglikli dogumlarimiz olsunda insAllah gerisi bos :)
Özelliklede cinsiyette canim
aynen öyle canım herşeyin hayırlısı sağlıklısı olsun bende aşerme durmuştu 2 aydır filan hiç bişey cnm istemyrdu bu aralar tekrar başladı birbiri ile alakasız şeyler arka arkaya canım çekip duruyor :)
Canim benim bir arakadasmda yaptirmamis maşallah nur topu gibi evladi var Rabbim korusun meleklerimzii inşallah
Canim benim esim emniyet mensubu sivasta bu hastanenin ozel indirimi vardi 33 ken 22 ye oluyorduk simdi zam geldi 60 lira oldu sonra bize 5 lira indirim geldi ama o da kalkti artik herkese 50 lira cokk pahali
güle güle kullansın inşallah bebiş.bende bebişe bunu aldım
Eki Görüntüle 1132717
Cinsiyeti ogrendinmiiiiAyy Allah'ım sıpalar yaa. :)
Sağlığıyla gelsin hepsi. Kız,erkek önemli değil ama tabiki gönlüm kızdan yana. Allah nasip eder inşallah.
Salı günü sonucu bildiririm :)
Sen erkek mi istiyordun kız mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?