2014 Kasım Anneleri

ilk basta bendede bir kac gündü ve doktor demistiki, bir mml yanlis ölcsem bir gün farkedebiliyor diye. oda bir sorun olmaz dedi ama simdi doktor inceliyerek bakti ve yine fark cikinca ileride bakicaz tekrar dedi fakat simdilik korkulcak birsey yok dedi cok sükür

heycan güzel haberlerle artiyor :) merakta soru isareti birakan olaylarda 😝

biz hic yaptırmadık 2li ,3lü ,4lü:)
burda okuyunca aklima geliyo belki benim bebegmde diyorum ama snra hemen tevekkül diyorm kendi kendime..
normal zamanda hc aklma gelmiyor hep mtluyuz bebegmle hc kafami bile kurcalamiyor test yaptrmamş olmam..
ztn bu testlerin hc bi faydasi yok ya anneyi-babayi günaha sokuyolar ya mutsuz ediyolar..

saat kaçta mesaj yazdım bilmiyorum ama 2 saat olmuştur, o saatten beri bebek ihtiyaçlarına bakıyorum, kıyafet, battaniye, bornoz, oto koltuğu aklınıza ne gelirse, nasıl yetişecek kızlar bu kadar malzemeyi nasıl alıcaz? birşeyler eksik kalırsa? hastane çıkışı için öneriniz var mı, kaç parça yeterli olur 5 de var 20 de kafam karmakarışık oldu

biz bir sürü dükkan gezdik bebekler dünyaya gelmeden sömürüyorlar saçma sapan o kadar şey var ki benim kafa karıık sizdenim yani

Daha cok var ya ben 7. Ayda almaya baslicam titabilirsen tabi kendimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Daha cok var ya ben 7. Ayda almaya baslicam titabilirsen tabi kendimi

o aylarda iyice ağırlaştığımızdan ve yaza denk geldiğinden alışveriş zor oluyormuş canım, ben bu ara netten bakıyorum birkaç şey aldım da ama liste çookkk uzun, bence biryerlerden başlamak lazım

Canim eskiler hep 6 . Aydan sonra derlermis hatta dogmamis bebege don bicilmez denir o yuzden oyle dusunuyorum ama dedigin gibi aslinda 7 ay eylule denk geliyor ama bakalim ya hayırlısı olsun park yatak dolap hastane cikisi onlari alirim ama zibinlari falan cok almicam gunden gune cabucak buyuyorlarmis

Canim benim bir arakadasmda yaptirmamis maşallah nur topu gibi evladi var Rabbim korusun meleklerimzii inşallah

aynen öyle canım herşeyin hayırlısı sağlıklısı olsun bende aşerme durmuştu 2 aydır filan hiç bişey cnm istemyrdu bu aralar tekrar başladı birbiri ile alakasız şeyler arka arkaya canım çekip duruyor :)

Canim benim bir arakadasmda yaptirmamis maşallah nur topu gibi evladi var Rabbim korusun meleklerimzii inşallah

amin canım inş..ztn rahme düstkten snra hc bi müdahale yapılamıyo hani bi rahatszlqi tespit edildiqinde müdahale edilebilse iyileşmesi icin amenna ama insan tevekkül ettim Rabbim sendn gelen herşeye razıym ddi mi öyle huzurlu geciyo ki bu süreç:)

ayni dert bende de war arkadaşim:)
iyi mi almalı dha ucuz almak mi mantikli? kac tane badi alsak yetrli tulum mu kullanşli alt üst takım mı?
beynim tipki bir sorular harmani:)
bide 18.haftamiza grdik hala göstermiyo cinsiyetini:) ne zaman doktora gtsem amuda kalkmş gbi duruo sırtı bize dönük ayaklarda kapalı:) doktor dio ee ben nerdn bakicm şmdi her yolu kapatmş:)
smdi bakiyorm ama cinsiyetini blmeynce hc bise alamiyosun :/

Mrb bende sivasta oturuyorum. İlk önce anadolu hastanesine gidiyordum. 60 lira ücret veriyordum. Carsida oturduğum halde düşük tehlikem oldugu icin taksi ile gidiyordum. 80.90 gibi biseye denk geliyordu. Parasi icin degil ama ilgi ve alaka yetersiz oldugu icin orayi biraktim. Devlette sultan hanim iyi dediler ona gitmeyi düşündüm. Sonra bi arkadas Sivas tıp merkezini önerdi. 40 gündür oryanteydi gıdoyorum gayette memmunum. Ücret 20 lira. İkilitestte de 50 lira aldilar. Benim eşimde ordu mensubu bize indirim var mi bilmiyorum

güle güle kullansın inşallah bebiş.

ben hastane çıkışını çok parçalı almayoı düşünmüyorum. Badilerini, tulumlarını, battaniyesini falan ayrı ayrı modellerde almak istiyorum çünkü. Aynı renk bir sürü parçaya gerek yok. Ayrıca çok hızlı büyüyorlar. arkadaşım bir hevesle aldığı bir sürü kıyafeti giydiremedi bile. ilerleyen aylarda çok şey almak daha mantıklı gibi

Cinsiyeti ogrendinmiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…