Canim bende kuru dolma ve mercimek corba yaptim kuru dolmalrin yanina da sarilmis yaprak attim biraz uzerine yogurt ve sos iyi oldu afiyet olsun evet sonunda oldu yaa :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de o atışları hissediyorum işte, her gün elim karnımda heyecanla bebeğimin patır tekme atışını bekliyorum :) bakalım az kaldı 16. Haftaya İnşallah hissederiz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim bugün itibariyle 16. haftam bitti. ilk kez dün hissettim sanırım. Önceden bebeğin hareketi gibi sandıklarımla hiçbir alakası yoktu. evet bu o diyorsun, acaba demiyorsun zaten. ama tekrar olmadı. 20. haftada ancak hissedersin demişti doktorum da.
14+6 bebeim benim :)
Bilmiyorum benim bulundugum haftada hissetmem normal mi ve mümkün mu bilmiyorum ama bence o benm bebegim zaten maşallah cok hareketli ben burdayım diye ama tabiki tibben mumkun degilse hissetmiyorum dur ayrica ilk bebegim
Merhaba benim evim merkeze daha uzak biz once 55 verdik sonra 50 oldu ikili teste bizde 50 lira verdik anadoluda ama ben bide devlette yaptırdım cok sukur sknti olmadi. Bende duydum sultan hanimi ve levent beyi cok tercih edilen doktorlarmis sivasta hatta o kadar yervoh ediliyorki sira bulmak cok zor randevular hemen doluyor 30 mayisa levent beye buldum oda saati uyusmadi ben levent beye gorundum cok iyiydi alaninda cok uzmanmis firsat buldugum ilk anda ona muayene olacagim ayrica bugun ilk kez sivas tıp a gittim oradaki doktorda ilgiliydi bebek once bize bakiyordu ama sonra arkasini dondu daha once bebege erkek tahmini yapildi ama bu doktor hcbir tahmin yapmado ben 14 + 1 deyim 10 hafta biterken 11 hafta biterken tahmin yapiliyor 15 e girerken tahmin yapilamadi ama doktoru cihazlari falan cok begendim ilgiliydi sag olsun doktor ben de oraya gitmeyi dusunuyorum artik ama kismet ayrica ordu mensubuna var mi bilmiyorum ayrica artik emniyete de indirim kalkti herkese 50 liraymis
Üç aşağı beş yukarı menümüz aynıymışBende üzerine yoğurt döktümm ohh misss gibi oldu valla, yemede yanında yat
bende kasım annesi olacağım inşallah, claxena 04 lük iğne kullanıyorum 16+0 ız bugün, hala kahveringi lekelenmelerim devam ediyor haftada 1-2 kez oluyor acaba aranızda bu durumu yaşayan var mı :26:
Doğrudur canım daha önce hissetmediğin bi hareketlilik varsa bebeğindir muhtemelen; benim oğluşum da çok hareketli yani ultrasonda hiç yerinde durmuyo dönüyo, poposunun üstünde zıplıyo, ama işte çok küçük olduğu için henüz o hareketliliği karnımda hissedemiyorum sanırım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne yazık ki belli değil sırtı dönük yatıyor.
Canim cinsiyeti belli mi senin bebeginin
Sanirim dedigin gibi cunku arkadaşım a 11 haftada erkek dediler ve oglu oldu sivas tiptaki mi kiza benziyor demis gultekin onaylamis ben anadolunun sadece cihazlarindan sikayetciyim bebegi gormek icin boynum kopacak nerdeyse baskmi kaldirinca da ister istmeez karinda kalkiyor ama sivas tipta ekran tam karsinda hadi bakalim sen kacinci haftandasin birbirimize haber verelim olur mu bakalim ne olacakBende devlette sultan hanıma gitmeyi düşündüm. Ama cok kalabalik oluyor falan dediler. O aralarda da kanama yaşadığım icin riske atmadim. Sivas ti tipdan cok memmunum ultrasonu falan anadoluya gore cok iyi. Bana da erkeğe benziyor dedi. Bi arkadaşa da net konusmamis kıza benziyor demis. Kiz anadoluya gitmis kiz demis gültekin bey. Heralde sivas tip net olmadan birsey demek istemiyor. Bizimkilerde erkek gibi geliyor bana:44:
Bizimkide bugun gittik once yuzu donuktu sonra sirtini dondu doktor yakalayamadi donukken hayirlisi olsun
Bu gittgmde tatli ve meyve suyu iceceim :) hareketlenyormus o zaman
iyi akşamlar herkese...
çok özür dilerim ama bir şey sorup öğrenmem lazım. acaba aranızda kabızlık problemi yaşayan var mı? ben çok fenayım. doktorum magnezi kalsine diye bi toz verdi ancak ben korktum bebeğe bir şey olur diye içemedim. zaten kullanımını da açıklamadı bir ölçeği bile yok içinde... internetten okuyorum ama başka ilaçlarla alınmamalı diyo. acaba vitaminleri demir hapını içerken bi zararı olur mu ? nasıl kullanılır? ...
En iyisini yapmışsın arkadaşım.
Ben de hiç birini yaptırmak istemiyordum. 12. haftamda özele başladım. Kadın daha ilk gidişimizde eşimi ikna etti 2 li için. Bir de demez mi "bebeğiniz çok sağlıklı görünüyor, yine de yapalım da içiniz rahat olsun"
ben de yapıştırdım: benim içim zaten rahat..
Eşim de olsun yaptıralım diyince iyi peki dedim...
Allaha şükür düşük risk grubunda çıktık...
Ola ki olumsuz çıksa elbetteki kıymayacaktım yavrumaa...
Bakalım şimdi 3 lü diye çıkışacak mı doktor
Iyi aksamlar canim lifli yiyecekler ye kayisi ye cilek ye hatta ayran bile icebilirsin ilac kullanmak istemiyorsan bende sk olmasa da ara ara olur bunlari yaparim gecer hatta kayisi hosafi yap ac karnina ic oda iyi geliyor ben vitaminlerle beraber antibiyotikte aliyorum korkmyor degilim ama Allaha biraktim doktoruna iyice sorsaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?