2014 Kasım Anneleri

Kizlar benim yaşadığım sehirde normal ve sezaryen dogum ve ozel oda bin lira gerci ben normal istiyorum ama siz hic ogrendiniz mi nasil fiyatlar mesela bana en yakin kayseri orada 650 liraya bile ozel hastanede var en ucuk ogrendigim 5000 kusuratli bir seydi o da acibademdi sanirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Üç aşağı beş yukarı menümüz aynıymış Bende üzerine yoğurt döktümm ohh misss gibi oldu valla, yemede yanında yat

Bilmiyorum benim bulundugum haftada hissetmem normal mi ve mümkün mu bilmiyorum ama bence o benm bebegim zaten maşallah cok hareketli ben burdayım diye ama tabiki tibben mumkun degilse hissetmiyorum dur ayrica ilk bebegim

Ayy çok heyecan verici; hani içgüdüsel olarak zaten ilk günden hissediyoruz bebeklerimizi, ama insan fiziksel olarak da hissetmek istiyo, Allah bi an önce hissetmemizi nasip etsin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doğrudur canım daha önce hissetmediğin bi hareketlilik varsa bebeğindir muhtemelen; benim oğluşum da çok hareketli yani ultrasonda hiç yerinde durmuyo dönüyo, poposunun üstünde zıplıyo, ama işte çok küçük olduğu için henüz o hareketliliği karnımda hissedemiyorum sanırım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende devlette sultan hanıma gitmeyi düşündüm. Ama cok kalabalik oluyor falan dediler. O aralarda da kanama yaşadığım icin riske atmadim. Sivas ti tipdan cok memmunum ultrasonu falan anadoluya gore cok iyi. Bana da erkeğe benziyor dedi. Bi arkadaşa da net konusmamis kıza benziyor demis. Kiz anadoluya gitmis kiz demis gültekin bey. Heralde sivas tip net olmadan birsey demek istemiyor. Bizimkilerde erkek gibi geliyor bana:44:

Üç aşağı beş yukarı menümüz aynıymış Bende üzerine yoğurt döktümm ohh misss gibi oldu valla, yemede yanında yat

Aynen canim bide ben hafif salcali sos yapiyorum oda ayri bir tat veriyor cok sukur doyduj bugunde afiyet olsun Canim yediklerimiz bebeklerimize yarasin bize cok kilo olmasin

bende kasım annesi olacağım inşallah, claxena 04 lük iğne kullanıyorum 16+0 ız bugün, hala kahveringi lekelenmelerim devam ediyor haftada 1-2 kez oluyor acaba aranızda bu durumu yaşayan var mı :26:

umarım en kısa zamanda geçer..clexanla beraber aspirinde kullanıyomusun..ben ikisini beraber kullanıyodum..9.haftada lekelenmem olunca aspirini kestik..clexanla devamm

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy tugce bilmiyorum daha biz ogrenmedk cinsiyeti ama anaannesi harketliyse erkek dedi yaramaz bizmle icerden dalga geciyor biliyor musun bugun ilk defa bebegimin paarmaklarini ve ellerini gordum oyle guzeldiki

Sanirim dedigin gibi cunku arkadaşım a 11 haftada erkek dediler ve oglu oldu sivas tiptaki mi kiza benziyor demis gultekin onaylamis ben anadolunun sadece cihazlarindan sikayetciyim bebegi gormek icin boynum kopacak nerdeyse baskmi kaldirinca da ister istmeez karinda kalkiyor ama sivas tipta ekran tam karsinda hadi bakalim sen kacinci haftandasin birbirimize haber verelim olur mu bakalim ne olacak

iyi akşamlar herkese...
çok özür dilerim ama bir şey sorup öğrenmem lazım. acaba aranızda kabızlık problemi yaşayan var mı? ben çok fenayım. doktorum magnezi kalsine diye bi toz verdi ancak ben korktum bebeğe bir şey olur diye içemedim. zaten kullanımını da açıklamadı bir ölçeği bile yok içinde... internetten okuyorum ama başka ilaçlarla alınmamalı diyo. acaba vitaminleri demir hapını içerken bi zararı olur mu ? nasıl kullanılır? ...

Bu gittgmde tatli ve meyve suyu iceceim :) hareketlenyormus o zaman

Ben kavonazdaki nutelleden dort kasik yedim yetmedi bide bitter cikolata yedim yarim saat bekledim ama yuzu donukten 1 dakika icinde arkasini dondu doktor biraz cok inceledi acaba rahat biraksinlar diye mi dondu bizim köfte bilemedim

Iyi aksamlar canim lifli yiyecekler ye kayisi ye cilek ye hatta ayran bile icebilirsin ilac kullanmak istemiyorsan bende sk olmasa da ara ara olur bunlari yaparim gecer hatta kayisi hosafi yap ac karnina ic oda iyi geliyor ben vitaminlerle beraber antibiyotikte aliyorum korkmyor degilim ama Allaha biraktim doktoruna iyice sorsaydin

:)aynisini doktor bize de yapti bende doktor cümlesini bitirir bitirmez sonucu ne olursa olsun kararm dgsmez ddm doktr önce bi süzdü beni snra o zaman yapmaya gerek yok ddi:)
bulantilarm yüzndn ailemin yanina gelmştim çok zor geçti hala da her sabah dwam edio
doktora o anda cwp werdm de 3 gün eşime telde anlattm o die yaptiralm ben diyorm bu test şöle şöle şöle hıı ama yine yaptıralm belki tedavi uygularlar dio:)hayde sar başa:)
en sonunda bi konuştm
Allah bizi ugraştrmadan cock nasip etmiş ne insanlar var yillarca ugrasiyolar bir umut icin..bizi imtihan etmemiş bu mucızeyi nasip etmiş şimdi kulunun elindeki rakamlara göre Rabbim werdn ama du bakalm saglam mi werdin yoksa özürlü mü? diceksn..sen kaç gece kalkp sükrettn bize nasip ettigi icin bu bebegi de şmdi yok 2li yok 3lü yaptralm diyosn..biz önce hamile kalabildgmin sükrünü eda edelm de saglikli mi die medet umdugumz testlerdn ötürü Allah nankörlügümüzü afftsn ddm..
deyiş o deyiş bidaha konuyu açmadı:)
erkekler braz dha garantici oluyolar sanki mesela bnm eşim asla aldrmayi düsünmz ama eminimki hala aklnda yaptrsak iyidi die bi düsünce wardır da bna açamıyo:)

kayısıyı aç karnına yiyorum sabahları ama o bile artık etkilemiyor. sanırım gebeliğin etkisiyle böyle oldu. doktorum sağolsun pek bi hızlı sorularıma ayakta, alelacele kısa cevaplar veriyo çok hastası var sanki devlet hastanesi gibi bi giriyorum bi çıkıyorum. zaten onun o hızından soracağımı bile unutuyorum. cevabın için çok teşekkür ederim. ayranı bilmiyordum bol bol içiimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…