güle güle kullansın inşallah bebiş.
ben hastane çıkışını çok parçalı almayoı düşünmüyorum. Badilerini, tulumlarını, battaniyesini falan ayrı ayrı modellerde almak istiyorum çünkü. Aynı renk bir sürü parçaya gerek yok. Ayrıca çok hızlı büyüyorlar. arkadaşım bir hevesle aldığı bir sürü kıyafeti giydiremedi bile. ilerleyen aylarda çok şey almak daha mantıklı gibi
biz hic yaptırmadık 2li ,3lü ,4lü:)
burda okuyunca aklima geliyo belki benim bebegmde diyorum ama snra hemen tevekkül diyorm kendi kendime..
normal zamanda hc aklma gelmiyor hep mtluyuz bebegmle hc kafami bile kurcalamiyor test yaptrmamş olmam..
ztn bu testlerin hc bi faydasi yok ya anneyi-babayi günaha sokuyolar ya mutsuz ediyolar..
Bana da doktorum 7 Haziran'da gel renkli ultrasona alıcam dedi. Benimde kafama takıldı gerçekten, 4 boyutlu, renkli, ayrıntılı farklı mı bunlar?Biri açıklasa da bende öğrensem
Bana da doktorum 7 Haziran'da gel renkli ultrasona alıcam dedi. Benimde kafama takıldı gerçekten, 4 boyutlu, renkli, ayrıntılı farklı mı bunlar?Biri açıklasa da bende öğrensem
saat kaçta mesaj yazdım bilmiyorum ama 2 saat olmuştur, o saatten beri bebek ihtiyaçlarına bakıyorum, kıyafet, battaniye, bornoz, oto koltuğu aklınıza ne gelirse, nasıl yetişecek kızlar bu kadar malzemeyi nasıl alıcaz? birşeyler eksik kalırsa? hastane çıkışı için öneriniz var mı, kaç parça yeterli olur 5 de var 20 de kafam karmakarışık oldu
güle güle kullansın inşallah bebiş.
ben hastane çıkışını çok parçalı almayoı düşünmüyorum. Badilerini, tulumlarını, battaniyesini falan ayrı ayrı modellerde almak istiyorum çünkü. Aynı renk bir sürü parçaya gerek yok. Ayrıca çok hızlı büyüyorlar. arkadaşım bir hevesle aldığı bir sürü kıyafeti giydiremedi bile. ilerleyen aylarda çok şey almak daha mantıklı gibi
o aylarda iyice ağırlaştığımızdan ve yaza denk geldiğinden alışveriş zor oluyormuş canım, ben bu ara netten bakıyorum birkaç şey aldım da ama liste çookkk uzun, bence biryerlerden başlamak lazım
Evlenirken alınacaklar listesi yapmıştım ve herşeyimi öyle tamamlamıştım . Herhangi bi liste yaptın mı belki işimizi kolaylaştırabilir :44:
ben başladım mesela bebek arabası almayacagız nisan yada mayıs gibi alacagız hem çok pahalı hemde kış yaklaşıyor ve köydeyiz nerede gezdirecegiz
Bir de şu yazıyor..
Ayrıntılı (detaylı) ultrason incelemesi: Hamileliğin 17-23 haftaları arasında bebekte doğumsal bir anomali (sakatlık) var mı diye araştırmak için yapılır. Obstetrik ultrason gibi karından yapılır ancak daha uzun süre alır. Ayrıntılı ultrason hakkında detaylı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Obstetrik ultrasonografi (normal gebelik ultraon incelemesi) gibi iki boyutlu ultrason cihazı kullanılarak yapılır.
3 boyutlu ultrason: Hamilelikte 3 boyutlu ultrason incelemesi yukarıdakilerden farklı olarak şart değildir. Bebekteki anomali varlığını araştırmak için en iyi ultrason incelemesi ayrıntılı (iki boyutlu) ultrason incelemesidir. 3 boyutlu ultrason bebeğin fotoğraflarını, yüzünü v.b üç boyutlu halde aileye gösterebilir. Karından yapılır.
4 boyutlu ultrason: Hemilelikte uygulanması şart değildir. 3 boyutlu ultrasondan farklı olarak burada görüntü hareketlidir. Yani 3 boyutlu ultrason bebeği fotoğraf gibi gösterir, 4 boyutlu ultrason bebeği video gibi gösterir diyebiliriz. Karından yapılır.
Mrb bende sivasta oturuyorum. İlk önce anadolu hastanesine gidiyordum. 60 lira ücret veriyordum. Carsida oturduğum halde düşük tehlikem oldugu icin taksi ile gidiyordum. 80.90 gibi biseye denk geliyordu. Parasi icin degil ama ilgi ve alaka yetersiz oldugu icin orayi biraktim. Devlette sultan hanim iyi dediler ona gitmeyi düşündüm. Sonra bi arkadas Sivas tıp merkezini önerdi. 40 gündür oryanteydi gıdoyorum gayette memmunum. Ücret 20 lira. İkilitestte de 50 lira aldilar. Benim eşimde ordu mensubu bize indirim var mi bilmiyorum
İstanbul medical park 350-400 e yapıyor..
Ölürmüsün öldürürmüsün.. Bazen istanbulda yaşamaktan nefret ediyorum...
Canim webten kabul ettim uygulamadn olmadi bak bakalim becrebilmis miyim su an telefonlada baska arkadasimla konusuyorum ama sizi takipteyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar aksama yemeginiz var mi benim yok yapicam ama useniyorum
Merhaba anneler; 1. Trimaster dönemi sağ salim atlattık çok şükür artık 2. Dönemdeyiz ama ben henüz bebeğimin hareketlerini hissedemedimheyecanla bekliyorum, ilk bebeğim olduğu için de çok merak ediyorum arada bi damar atar gibi oluyo ama bebekle ilgili mi bilmiyorum, bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayan var mı tecrübelerini paylaşabilirler mi :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba anneler; 1. Trimaster dönemi sağ salim atlattık çok şükür artık 2. Dönemdeyiz ama ben henüz bebeğimin hareketlerini hissedemedimheyecanla bekliyorum, ilk bebeğim olduğu için de çok merak ediyorum arada bi damar atar gibi oluyo ama bebekle ilgili mi bilmiyorum, bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayan var mı tecrübelerini paylaşabilirler mi :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben 2'li tarama için fiyat sorduğum zaman sanırım sizdiniz bana 350 -400 diyen, valla gözüm korkmuştu.Doktorum da Medical Park hastanesinde gönlümde orada yaptırmak istiyordu ama fiyatı böyle duyunca üzülmüştüm biraz. Sonra gittim sordum, 60 TL deyince şaşırdım, hatta sordum İstanbul'da fiyat böyle nasıl oluyor bu fark diye, şehirler arası fiyat farkı oluyor dediler. Yok yani fiyat farkı olur tamam da ,20 TL olur hadi 50TL olur bu fark çok abes gerçekten.Şimdi İstanbul'da Ağustos'ta düğünü olacak bir arkadaşım var, geçenlerde bizi ziyarete geldiler, hemen bebek istiyor onlarda, doğum fiyatlarını konuştum, nişanlısı "aşkım sen bebeğin ne zaman doğacağını sor doktora o zaman, Bursa'ya gelelim burada yaparsın doğumu. Hem özel hastanede doğum, hem en lüks otelde konaklama İstanbul'da ki fiyatı yine bulmuyor" dedi.
Olmuş canım, tebriklerSanırım telefondan girince görünmüyor
Bugün forumda birileri sarmadan bahsetmiş valla canım çekti, işten geldim yaptım. Ne yapıcam diye düşünüyordum zaten iyi oldu
Merhaba ben de 14 + 1 deyim bazen kalp atisi gibi bir şeyler oluyor bebegim mi bilmiyorum ama oyle bile degilse ben oyle kabul ediyorjm ama doktor 16 dan sonra hissedersin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?