- 2 Nisan 2014
- 1.412
- 1.933
- 168
iyi akşamlar herkese...
çok özür dilerim ama bir şey sorup öğrenmem lazım. acaba aranızda kabızlık problemi yaşayan var mı? ben çok fenayım. doktorum magnezi kalsine diye bi toz verdi ancak ben korktum bebeğe bir şey olur diye içemedim. zaten kullanımını da açıklamadı bir ölçeği bile yok içinde... internetten okuyorum ama başka ilaçlarla alınmamalı diyo. acaba vitaminleri demir hapını içerken bi zararı olur mu ? nasıl kullanılır? ...
kayısıyı aç karnına yiyorum sabahları ama o bile artık etkilemiyor. sanırım gebeliğin etkisiyle böyle oldu. doktorum sağolsun pek bi hızlı sorularıma ayakta, alelacele kısa cevaplar veriyo çok hastası var sanki devlet hastanesi gibi bi giriyorum bi çıkıyorum. zaten onun o hızından soracağımı bile unutuyorum. cevabın için çok teşekkür ederim. ayranı bilmiyordum bol bol içiimm...
Ayy tugce bilmiyorum daha biz ogrenmedk cinsiyeti ama anaannesi harketliyse erkek dedi yaramaz bizmle icerden dalga geciyor biliyor musun bugun ilk defa bebegimin paarmaklarini ve ellerini gordum oyle guzeldiki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende kasım annesi olacağım inşallah, claxena 04 lük iğne kullanıyorum 16+0 ız bugün, hala kahveringi lekelenmelerim devam ediyor haftada 1-2 kez oluyor acaba aranızda bu durumu yaşayan var mı :26:
:) Maşallah ya Allah bağışlasın, anlayabiliyorum o minik ellerini görünce neler hissettiğini, gerçekten annelik çok farklı bi duyguymuş, ultrasonda beş dakika görmek bile bambaşka oluyo sanki o an dünyayla bağın kopuyo sadece bebeğine odaklanıyosun; İnşallah cinsiyetini de öğrenirsin tez zamanda, cinsiyeti beklemek de ayrı bi heyecan zaten :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aa 3'lü test 2'li den daha mı ucuz, ben 2'li taramayı Bursa Medical Park Hastanesinde 60 TL dediler, eşimin iş yerinin anlaşması olduğu için indirim yapıldı 47 TL'ye yaptırdım. 4'lü kaç lira acaba? Fiyatlar gittikçe düşüyor gibi de
Canim benim esim emniyet mensubu sivasta bu hastanenin ozel indirimi vardi 33 ken 22 ye oluyorduk simdi zam geldi 60 lira oldu sonra bize 5 lira indirim geldi ama o da kalkti artik herkese 50 lira cokk pahali
Canim inan Allah biliyir ayrim yapmiyorum cinsiyette ama herkesin gonlunden gecen vardir ama meraklaniyorum birde bana kalsa hoc kalkmam ultrasondan hatta ev boyutu falan olsa gücüm yetrse onu bile alırım bayiliyorum onu gormeye hele harekt etmesi ayri bir mest ediyor bizi amin canim hepimizinkini inşallah :)
Bizde hep 50ydi.. en ucuzu medical park 40 tl ama gitmek istemiyorum ben.
umarım en kısa zamanda geçer..clexanla beraber aspirinde kullanıyomusun..ben ikisini beraber kullanıyodum..9.haftada lekelenmem olunca aspirini kestik..clexanla devamm
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mrb benimde ilk iki ay kanamam oldu. Doktor kese etrafinda kanama alani var dedi. 8inci haftadan 12.haftaya kadar prolutan depot kullandım. Toplamda 5 tane. Süvan kanama bitti. Alanda kaybolmus şükür. Sana doktorun ne dedi. Benim ilk bebeğimde malesef kanamam vardi ve 12.haftada düştü.doktorlar ilk diye araştırmadılar. Simdi ikinci iste. Sana tek tavsiyem yat uzan, zorunlu ihtiyaçların disinda kalkma. Zamanla geçecek ins.
Sanirim dedigin gibi cunku arkadaşım a 11 haftada erkek dediler ve oglu oldu sivas tiptaki mi kiza benziyor demis gultekin onaylamis ben anadolunun sadece cihazlarindan sikayetciyim bebegi gormek icin boynum kopacak nerdeyse baskmi kaldirinca da ister istmeez karinda kalkiyor ama sivas tipta ekran tam karsinda hadi bakalim sen kacinci haftandasin birbirimize haber verelim olur mu bakalim ne olacak
Evet ya öyle; ben de eve gelince ultrason çıktılarına bakıp seviyorum kuzumu :) aslında anneler hissediyo da galiba en baştan hep erkek hissettim bebeğimi, eşim de rüya görmüştü oğlum olcak heralde diyodu, hatta biz bebek mağazalarına gidiyoduk o ilk hevesle ikimiz de hep erkek bebek kıyafetlerine bakıyoduk falan :) tabi ki hep hayırlısını istedik bi de kız erkek farketmiyodu bizim için ama, içimize doğdu heralde sonra öğrendik oğlumuz olacakmış :) Allah hepimiz hakkında hayırlı olanı versin de; sen de hayırlısıyla öğren bi an önce bebişin kız mı erkek mi
aspirin kullanmıyorum canım sadece iğne , haftada 1-2 damla kahve rengi akıntı geliyor o kadar ama her hafta olunca korkuyorum tabi, Rabbim inşallah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder
benim sürekli var başından beri ama dediğim gibi haftada 1-2 damla akıntı içinde, dr um herşey yolunda dedi en son geçen ay gitmiştık yarın 4 hafta olacak perşembe günüde randevum var bakalım o zaman ne diyecek, ayrıca benimde 1 kaybım var 8 haftalıkken gerçi bebeğim 6. haftada kaldığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştım :26:
aminn canmm inş..bütün hamileliği boyunca lekelenmeler yaşıyanları duymuştum..bi sorun yoktur bence ama can sıkıcı tabi
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sivas tipdaki bayram bey bu kiza benziyor demis. O da anadoluya gitmis kesin kız gördm demis. Anadolunun ultrasonu sivasin ki kadar rahat degil evet, burada direk yatip ekrana bakıyorsun.ben 14.haftadayim. evet haberleşelim boyle. Ben aslen sivaslıyim ama antalyada oturuyoruz esim orada çalışıyor. Düşük riskim oldugu icin annemlere geldim. Simdi doktor gidebilirsiniz dedi. Bakalim ramazan gelmeden gitmeyi düşünüyorum
Canim bende hep erkek hissettim iki doktorun tahmini bunu artirdi babamiz ruyasinda hemsirenin yaninda gormus kuzumuzu hemsire demiş bebek kiz sonra esim demis siz yalnis bakiyorsunuz pipisi var bebek erkek demis oda aaa nasil olur evet demis esim uyandi anltti oyle etkisindeydi ki gordugu ilk ve tek ruya su ana kadar o oldu zaten :)ama ben her gece abartisiz goruyorum bende hastane cikisinda uzerinde mavi kiyafet beyaz battaniye oglum kucagimda eve gidiyoruz yuzu gercek gibi gozumun onunde uyandim gercek gibiydi ama en basindan beri saglikli hayirli diledik bakalim Rabbim bize neyi layik gorduyse o olsun :)sizinde gozunuz aydin canim Allahin izniyle saglikla alin kucaginiza
Amin, Teşekkürler Allah herkesin yavrusunu bağışlasın sağ salim alalım kucağımıza :)
:)) tadini cikart :) esine naz yap :)
arkadaslar ben bu ara nemlendiriciler ve gunes koruyucuya taktım.artık gunes cıktı yuzdekı lekelenmeler ıcın gunes koruyucu kullanmak sart ben coola dıye bı markayı aldım tavsıye uzerıne ama enım olamıyorum yuzum cok kuru nemlenırıcıye mecburum resmenne bebek yagı ne de badem yagı hıc ıyı gelmedı bana darphin kullanmaya basladım nemlendırıcı olarak ama kafam cok karıstı..sızler neler kullanıyorsunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?