2014 Kasım Anneleri

benim 8 haftamda başladi 18.haftam hala dwam edio cnm..hc bi ilaç almadm ben..bu hafta düzlmeye başladm dha..oda yiyebildgm icin..benim cok kötü geçti hamileliqm hastanede falan yattm yiyemediqim icin olmuştu..
yedikçe geçiyo ilaç alma taraftari dglm pek

Oyle sey mi olur canim tepkini goster ayrica visne suyu da iyi gelir canim eger sen de benim gibi normal dogum dusunuyorsn kabizliga dikkat et yanlis bilmiyorsam kabizlik yirtilma yapiyormus normal dogumda o yirtilma artiyor benim bir yakinimin bu sorunu vardi normalde yirtildi kadin 15 günlük bebegiyle hemoroit ameliyati oldu benimde korkum bu tabi herkeste ayni olmayabilir ama boz gene de tedbiri elden birakmayalim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:) Maşallah ya Allah bağışlasın, anlayabiliyorum o minik ellerini görünce neler hissettiğini, gerçekten annelik çok farklı bi duyguymuş, ultrasonda beş dakika görmek bile bambaşka oluyo sanki o an dünyayla bağın kopuyo sadece bebeğine odaklanıyosun; İnşallah cinsiyetini de öğrenirsin tez zamanda, cinsiyeti beklemek de ayrı bi heyecan zaten :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende kasım annesi olacağım inşallah, claxena 04 lük iğne kullanıyorum 16+0 ız bugün, hala kahveringi lekelenmelerim devam ediyor haftada 1-2 kez oluyor acaba aranızda bu durumu yaşayan var mı :26:

Mrb benimde ilk iki ay kanamam oldu. Doktor kese etrafinda kanama alani var dedi. 8inci haftadan 12.haftaya kadar prolutan depot kullandım. Toplamda 5 tane. Süvan kanama bitti. Alanda kaybolmus şükür. Sana doktorun ne dedi. Benim ilk bebeğimde malesef kanamam vardi ve 12.haftada düştü.doktorlar ilk diye araştırmadılar. Simdi ikinci iste. Sana tek tavsiyem yat uzan, zorunlu ihtiyaçların disinda kalkma. Zamanla geçecek ins.

Canim inan Allah biliyir ayrim yapmiyorum cinsiyette ama herkesin gonlunden gecen vardir ama meraklaniyorum birde bana kalsa hoc kalkmam ultrasondan hatta ev boyutu falan olsa gücüm yetrse onu bile alırım bayiliyorum onu gormeye hele harekt etmesi ayri bir mest ediyor bizi amin canim hepimizinkini inşallah :)

Cunku 3 lunun bi kismini sgk karsiliyor. 2li özel ama dörtü 75 diye duymustum.. ama her hastane farkli.

Bizde hep 50ydi.. en ucuzu medical park 40 tl ama gitmek istemiyorum ben.

Evet ya öyle; ben de eve gelince ultrason çıktılarına bakıp seviyorum kuzumu :) aslında anneler hissediyo da galiba en baştan hep erkek hissettim bebeğimi, eşim de rüya görmüştü oğlum olcak heralde diyodu, hatta biz bebek mağazalarına gidiyoduk o ilk hevesle ikimiz de hep erkek bebek kıyafetlerine bakıyoduk falan :) tabi ki hep hayırlısını istedik bi de kız erkek farketmiyodu bizim için ama, içimize doğdu heralde sonra öğrendik oğlumuz olacakmış :) Allah hepimiz hakkında hayırlı olanı versin de; sen de hayırlısıyla öğren bi an önce bebişin kız mı erkek mi

Bizde hep 50ydi.. en ucuzu medical park 40 tl ama gitmek istemiyorum ben.

Burada medical park diye bir hastane yok maalesef benim bildigim iki ozel var ikisinde de elli lira ikili test birinde muayene ucreti elli bugun gittigimde ise 20 ymis

aspirin kullanmıyorum canım sadece iğne , haftada 1-2 damla kahve rengi akıntı geliyor o kadar ama her hafta olunca korkuyorum tabi, Rabbim inşallah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder

benim sürekli var başından beri ama dediğim gibi haftada 1-2 damla akıntı içinde, dr um herşey yolunda dedi en son geçen ay gitmiştık yarın 4 hafta olacak perşembe günüde randevum var bakalım o zaman ne diyecek, ayrıca benimde 1 kaybım var 8 haftalıkken gerçi bebeğim 6. haftada kaldığı için kürtaj olmak zorunda kalmıştım :26:

bu arada 1 aydır evde oturarak çalışıyorum zaten gelecek hafta iş başı yapacağım hakkımıza hayırlısı olsun artık ama bu durumdan çok yoruldum sürekli wc ye gidip kontrol etmek beni çok yıpratıyor

Son düzenleme:

Sivas tipdaki bayram bey bu kiza benziyor demis. O da anadoluya gitmis kesin kız gördm demis. Anadolunun ultrasonu sivasin ki kadar rahat degil evet, burada direk yatip ekrana bakıyorsun.ben 14.haftadayim. evet haberleşelim boyle. Ben aslen sivaslıyim ama antalyada oturuyoruz esim orada çalışıyor. Düşük riskim oldugu icin annemlere geldim. Simdi doktor gidebilirsiniz dedi. Bakalim ramazan gelmeden gitmeyi düşünüyorum

Canim bende hep erkek hissettim iki doktorun tahmini bunu artirdi babamiz ruyasinda hemsirenin yaninda gormus kuzumuzu hemsire demiş bebek kiz sonra esim demis siz yalnis bakiyorsunuz pipisi var bebek erkek demis oda aaa nasil olur evet demis esim uyandi anltti oyle etkisindeydi ki gordugu ilk ve tek ruya su ana kadar o oldu zaten :)ama ben her gece abartisiz goruyorum bende hastane cikisinda uzerinde mavi kiyafet beyaz battaniye oglum kucagimda eve gidiyoruz yuzu gercek gibi gozumun onunde uyandim gercek gibiydi ama en basindan beri saglikli hayirli diledik bakalim Rabbim bize neyi layik gorduyse o olsun :)sizinde gozunuz aydin canim Allahin izniyle saglikla alin kucaginiza

aminn canmm inş..bütün hamileliği boyunca lekelenmeler yaşıyanları duymuştum..bi sorun yoktur bence ama can sıkıcı tabi

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aminn canmm inş..bütün hamileliği boyunca lekelenmeler yaşıyanları duymuştum..bi sorun yoktur bence ama can sıkıcı tabi

evet canım kesinlikle çok can sıkıcı bi durum

ben sürekli burayı takip ediyorum ama başka topicleride gezdiğim için yazamıyorum, hareketleri hissedenler varmış, kıyafet alanlar cinsiyet öğrenenler sizleri okudukça çok mutlu oluyorum

Ben sivasli degilim canim bugun bize hcbir sey soylmedi ben ısrar ettim ama bacaklari kapali dedi antalyaya mi gideceksin eger gideceksen ucakla git bari Allah yardimcin olsun bebeginide seni de korusun himm bende 14 + 1 dogum tarihi ne zaman gorunuyor bana devltteki doktor ve anadolu da ki oyle dedi sivas tipta cinsiyete dair bir sey soylenmedi evladimi cok rahat ve net gördüm

Amin, Teşekkürler Allah herkesin yavrusunu bağışlasın sağ salim alalım kucağımıza :)

arkadaslar ben bu ara nemlendiriciler ve gunes koruyucuya taktım.artık gunes cıktı yuzdekı lekelenmeler ıcın gunes koruyucu kullanmak sart ben coola dıye bı markayı aldım tavsıye uzerıne ama enım olamıyorum yuzum cok kuru nemlenırıcıye mecburum resmenne bebek yagı ne de badem yagı hıc ıyı gelmedı bana darphin kullanmaya basladım nemlendırıcı olarak ama kafam cok karıstı..sızler neler kullanıyorsunuz??

haklısın güneş koruyucu şart..bana doktorum solenta pregna yı önerdi hamileler için güneş kremiymiş lekelenme yapmıyomuş..alıp denemek istiyom bian önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…