amin canım inş..ztn rahme düstkten snra hc bi müdahale yapılamıyo hani bi rahatszlqi tespit edildiqinde müdahale edilebilse iyileşmesi icin amenna ama insan tevekkül ettim Rabbim sendn gelen herşeye razıym ddi mi öyle huzurlu geciyo ki bu süreç:)
haklısın güneş koruyucu şart..bana doktorum solenta pregna yı önerdi hamileler için güneş kremiymiş lekelenme yapmıyomuş..alıp denemek istiyom bian önce
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar evde yalnizim cok skldim yarin 9 da evden cikmis olmaam gerek ama uyuyamiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu markayı ınternette cok gordum bende hatta hamıleler ıcın tek koruyucu bu ama benım yıllardır gıttıgım eczane coola nın daha ıyı oldugunu kesınlıkle organık oldugunu ıdda ettı. solentadan daha ıyıymıs..ay kafam karısıyo benımdeseytan dıo kullanma hıcbısey hıcbıyerıne dogurana kadar
bende aynı durumdayım..9 da uyuklayan ben, gece yarısına kadar oturan eşim rolleri değistik:) suan koltukta uyuyo bende masallah cin gibi:)
eczacına güveniyosan sorun yok canmm..ama coola nın satış temsilcisiyse sıkıntı..hepsi aynıdır hemenhemn bence
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
haklısın güneş koruyucu şart..bana doktorum solenta pregna yı önerdi hamileler için güneş kremiymiş lekelenme yapmıyomuş..alıp denemek istiyom bian önce
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben milyoner olmak isteri izliyorum uyumakta istiyorum ama yataga gitmege useniyorum yaa oturdukca da canim bir seyler istiyor iyice gidiyor uyuma istegii
kadın ben guvenmesem bunun sorumlulugunu alır mıyım sonucta durumun ozel falan dedı hemde komsuyuz ztn ama ınsan emın olamıyo hıcbırseyden..benı bu hormanlar mahvettı sanırım çılgın oldum
bende onu ızlıyorum:)sanırım yatarsak gelecek uykular
Bende alsam ondan ya ben de acik tenliyim kizariyorum kizarmis istakoz gibi oluyorum yaa
:) alemsin..aynen bende öle..paranoyak oldum
al mutlaka canm..ihmale gelmez..cildimiz hassas budönem malum..hadi yatalım kızlar yarın işler güçler bizi bekler😴😕
Uyuyamayan bir benmiyimuykum yok gelmiyorrrrrr...
bu sıteyı bu yuzden sevdım yalnız olmadıgımı hıssedıyorum:) etrafımdakıler bazen takıntılı cılgın ya da psikopat muamelesi yapıyor..sankı onlar cok normaldı hamıleyken! hem ben sıkıntılı bı hamılelık gecırdım zor geldım bu gunlere korkuyorum herseyden napim..bi dogsunlar hepimiz normale donucez ınsalahhhh:)
bu sıteyı bu yuzden sevdım yalnız olmadıgımı hıssedıyorum:) etrafımdakıler bazen takıntılı cılgın ya da psikopat muamelesi yapıyor..sankı onlar cok normaldı hamıleyken! hem ben sıkıntılı bı hamılelık gecırdım zor geldım bu gunlere korkuyorum herseyden napim..bi dogsunlar hepimiz normale donucez ınsalahhhh:)
Uyuyamayan bir benmiyimuykum yok gelmiyorrrrrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?