2014 Kasım Anneleri

Canim benim yaptirirken icim rahatti sadece sonucllara bakamadim elim ayagim titredi ama cok sukur evladim da sknti yokmus ama takdir Rabbimin tabiki hepimizin evldani korusun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu markayı ınternette cok gordum bende hatta hamıleler ıcın tek koruyucu bu ama benım yıllardır gıttıgım eczane coola nın daha ıyı oldugunu kesınlıkle organık oldugunu ıdda ettı. solentadan daha ıyıymıs..ay kafam karısıyo benımde seytan dıo kullanma hıcbısey hıcbıyerıne dogurana kadar

eczacına güveniyosan sorun yok canmm..ama coola nın satış temsilcisiyse sıkıntı..hepsi aynıdır hemenhemn bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende aynı durumdayım..9 da uyuklayan ben, gece yarısına kadar oturan eşim rolleri değistik:) suan koltukta uyuyo bende masallah cin gibi:)

Ben milyoner olmak isteri izliyorum uyumakta istiyorum ama yataga gitmege useniyorum yaa oturdukca da canim bir seyler istiyor iyice gidiyor uyuma istegii

eczacına güveniyosan sorun yok canmm..ama coola nın satış temsilcisiyse sıkıntı..hepsi aynıdır hemenhemn bence

kadın ben guvenmesem bunun sorumlulugunu alır mıyım sonucta durumun ozel falan dedı hemde komsuyuz ztn ama ınsan emın olamıyo hıcbırseyden..benı bu hormanlar mahvettı sanırım çılgın oldum

Bende alsam ondan ya ben de acik tenliyim kizariyorum kizarmis istakoz gibi oluyorum yaa

:) alemsin..aynen bende öle..paranoyak oldum

kadın ben guvenmesem bunun sorumlulugunu alır mıyım sonucta durumun ozel falan dedı hemde komsuyuz ztn ama ınsan emın olamıyo hıcbırseyden..benı bu hormanlar mahvettı sanırım çılgın oldum

üsttrki msg sanaydı ..alıntı yapmayı unutmuşum

Bende alsam ondan ya ben de acik tenliyim kizariyorum kizarmis istakoz gibi oluyorum yaa

al mutlaka canm..ihmale gelmez..cildimiz hassas budönem malum..hadi yatalım kızlar yarın işler güçler bizi bekler😴😕

:) alemsin..aynen bende öle..paranoyak oldum

bu sıteyı bu yuzden sevdım yalnız olmadıgımı hıssedıyorum:) etrafımdakıler bazen takıntılı cılgın ya da psikopat muamelesi yapıyor..sankı onlar cok normaldı hamıleyken! hem ben sıkıntılı bı hamılelık gecırdım zor geldım bu gunlere korkuyorum herseyden napim..bi dogsunlar hepimiz normale donucez ınsalahhhh:)

Uyuyamayan bir benmiyim uykum yok gelmiyorrrrrr...

al mutlaka canm..ihmale gelmez..cildimiz hassas budönem malum..hadi yatalım kızlar yarın işler güçler bizi bekler😴😕

Evet yaa is güç ahh off hadi yatalim ozaman hatunlar

Evet bende cok seviyorum tanimiyoruz ama yargilamadan kirmadan haksiz elestirmeden destek olup bilgi paylasiyoruz Allah hepimizi her zmaan iyi insanlarla karsilastirsin

öyle valla insanlar çabuk unutuyo yaşadıklarını..yada hiç başlarına gelmicek sanıyolar..bizden başkası anlamaz halimizden..bende stres yapıyorum..ama bu zamana kadar geldik inş sağsalim alcaz kucamıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…