Evet bende cok seviyorum tanimiyoruz ama yargilamadan kirmadan haksiz elestirmeden destek olup bilgi paylasiyoruz Allah hepimizi her zmaan iyi insanlarla karsilastirsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hadi yatalim canim ben yatiyorum iyi gecelr yarin gorusmek dilegiyle Allaha emanet olun evlatlarinizla birlikte hoscakalinamin canım insalahhh
öyle valla insanlar çabuk unutuyo yaşadıklarını..yada hiç başlarına gelmicek sanıyolar..bizden başkası anlamaz halimizden..bende stres yapıyorum..ama bu zamana kadar geldik inş sağsalim alcaz kucamıza
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Uyuyamayan bir benmiyimuykum yok gelmiyorrrrrr...
Hadi yatalim canim ben yatiyorum iyi gecelr yarin gorusmek dilegiyle Allaha emanet olun evlatlarinizla birlikte hoscakalin
sanada iyi geceler canım allah rahatlık versinnnnn bi an once uykun gelsin de dinlen:)
sanada iyi geceler canım allah rahatlık versinnnnn bi an once uykun gelsin de dinlen:)
bu markayı ınternette cok gordum bende hatta hamıleler ıcın tek koruyucu bu ama benım yıllardır gıttıgım eczane coola nın daha ıyı oldugunu kesınlıkle organık oldugunu ıdda ettı. solentadan daha ıyıymıs..ay kafam karısıyo benımdeseytan dıo kullanma hıcbısey hıcbıyerıne dogurana kadar
Canim ozur mesajini sana yazdim alinyi yapmayi unutmusum yanlis yuz ifadesi kullandim ozur dilerim tekrar benbunu yapacaktim kizgin ifade oldu yanlis anlama lutfen iyi geceler Allaha emanet ol
bu sıteyı bu yuzden sevdım yalnız olmadıgımı hıssedıyorum:) etrafımdakıler bazen takıntılı cılgın ya da psikopat muamelesi yapıyor..sankı onlar cok normaldı hamıleyken! hem ben sıkıntılı bı hamılelık gecırdım zor geldım bu gunlere korkuyorum herseyden napim..bi dogsunlar hepimiz normale donucez ınsalahhhh:)
Ben kavonazdaki nutelleden dort kasik yedim yetmedi bide bitter cikolata yedim yarim saat bekledim ama yuzu donukten 1 dakika icinde arkasini dondu doktor biraz cok inceledi acaba rahat biraksinlar diye mi dondu bizim köfte bilemedim
Kizlar gece karnim agridi cok usutme karin agrisi gibi degil degisik birsey tarf etmek cok zor
Korktum dr gitmem gereken bir durum var mi ne diosunuz
Sanki karnimin ici parcalaniyr
Tesekkur ederim, dr basvurmam gerekn bir agrimidir kestiremiyrm karnim buyuyor ondan sanirim
İns birsey yoktur, bende catlak kremimi sureym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?