2014 Kasım Anneleri

ınsallah canım allah o gunu hepimize saglikla huzurla gostersın insallahhh

Uyuyamayan bir benmiyim uykum yok gelmiyorrrrrr...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim ozur mesajini sana yazdim alinyi yapmayi unutmusum yanlis yuz ifadesi kullandim ozur dilerim tekrar ben bunu yapacaktim kizgin ifade oldu yanlis anlama lutfen iyi geceler Allaha emanet ol

sanada iyi geceler canım allah rahatlık versinnnnn bi an once uykun gelsin de dinlen:)

Amin canim ben de migren de var gene bana soldan geliyor ben cikiyorum seninde uykun gelsin tez zamanda

sanada iyi geceler canım allah rahatlık versinnnnn bi an once uykun gelsin de dinlen:)

Ya ben niveanin güneş koruyucusunu kullanıyordum.

:) önemli değil ki

ayy canim hic kafana takma ayni sosyal muamele bendede var, kahve icmesem amaann sende ne pimpiriklisin basim agrisa doktora gitsem ayy sende cok takiyon, napayim ben bu hamilelikte bu duruma gelene kadar ne gozyasindan ne cabadan uzuntuden gectim. Rabbim insallah evlatlarimizi sagliklica dogurup buyutmeyi nasip etsin ben insanlarin ne dedigini sallamiyorum. Ne dogru olucaksa onu takip edip onu yapiyorum herkesin hamileligi ve bunyesi ayni degil :)

Kizlar gece karnim agridi cok usutme karin agrisi gibi degil degisik birsey tarf etmek cok zor
Korktum dr gitmem gereken bir durum var mi ne diosunuz

Bizimki de uykucu cıktı. Dr.um ugrasmasina ragmen, cok az oynayabildi. Cok merak edyorum. Biseyler konusmk isterken bazen oglum bazen kızım diyorum :))

Tesekkur ederim, dr basvurmam gerekn bir agrimidir kestiremiyrm karnim buyuyor ondan sanirim

İns birsey yoktur, bende catlak kremimi sureym

Tesekkur ederim, dr basvurmam gerekn bir agrimidir kestiremiyrm karnim buyuyor ondan sanirim

İns birsey yoktur, bende catlak kremimi sureym

Doktora soramıyosun dimi?
Evdeysen böyle durumlarda bi ılık duş ve uzanıp bacakları hafif yükseğe kaldır.
Korkma..

Nasılsınız????
Ben 3-4 gündür acaip bir moral bozukluğuyla dolanıyorum... Ev almayı düşünüyorduk demiş miydim bilmiyorum herkes iyi has eşim bi evde direttim diye hala daha surat yapıyor bana evde iki yabancı gibiyiz... O kadar ağladım sonra baktım neden ağlıyorum 3-4 gündür kasık ağrılarım acaip arttı... Ve sürekli sağ kasığım ağrıyor.. Moralim bozuk yani (( Evde iki cenaze gibiyiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…