2014 Kasım Anneleri

Ben bu erkeklerin hamile kadınlara yaptıklari tripleri hc anlamıyorum. Benim esimde oyle bazen o mu hamile ben mi anlamiyorum. Hic aglama vucut o kadar etklenyrki. Bebegnde oyle

Dün eşimin bi arkadaşı geldi memleketten, onun eşi de 2. ye hamile azıcık konuştuk. İlkinde öyle garip tavırlara girdi ki, afralar tafralar, bu kız beni istemiyo soğudu zıtlık yapıyo, e biz boşanalım bari demiş, bende sert konuştum kırdım ettim, uzaklaştık vs dedi. Ama anladım ki, sevgisinde hiç bişi yokmuş, hamilelik bu kadar mı değiştirirmiş insanın psikolojisini dedi.
Erkekler bizi anlayamıyo arkadaşlar, size inanmıyosa ya bi arkadaşına söylettirin 'benim hanımda hamileyken aman aman şöyleydi böyleydi' ya da doktorunuza tembihleyin uyarsın. Olmuyo yoksa böyle yazık bizlere.

takılma canım boşver kendine yapıosun bende hafta sonu öyleydim saçma sapan bşey için takıldım tansiyonum düştü ne güzel düşünüosun işte alabilecek durum varsa en iyisini yaparsanız moral bozmaya ne gerek var.sen bu halinde onu düşünüosun kocana noluo bebek de hissediyo sonra stresli olacaklar ya çok etkileniolarmış.

hayırlısı de bırak arkadaşım kendini üzüp yıprattığınla bebeğini üzdüğünle kalırsın olmazsa bu ev işini biraz öteleyin.

Herkese gunaydinlar.
Merhaba cok guzel masallah. Benimde dun dr.de guzel gecti cok sukur ama cinsiyet icin daha bilgi almadim

Ben bu erkeklerin hamile kadınlara yaptıklari tripleri hc anlamıyorum. Benim esimde oyle bazen o mu hamile ben mi anlamiyorum. Hic aglama vucut o kadar etklenyrki. Bebegnde oyle

Kızlar Allah razı olsun öyle iyisiniz ki... Ama bu sefer inanın benim büyüttüğümden değil... İki ev arasında kalmıştık... Sonra bi eve karar verdik.. O da dedi ki abim de bi gelsin baksın tamam dedik abisi geldi haftasonu o eve pek ısınmadı ama dedi ki sonuçta oturacak olan sizlersiniz dedi başka yerler varsa da bakalım dedi orda beklerdim ki eşim "abi biz çok baktık burası içimize sindi" ama öyle demedi başka eve götürdü oraya baktı dedi ki burası daha iyi.. Dedim ben diğerine karar kılmıştık abi dedim eşim biraz agresiftir arabanın içinde bana "biz senin uşağın mıyız bizi niye gezdiriyirosun milletin fikrine saygı duymicaksan dedi" sabahtan başladı akşama kadar abisinin yanında yok nişanlıkta da gelinlikte de böyle yaptın ne dersen o oluyo bi nişanlığa 1000 tl verdik gelinlik vs o kadar alt üst oldum ki.. Ve dedi ki hiçbir sorumluluk almıyorum o evle ilgili ben görevimi yaparım kredimi çekerim en ufak sorun olur umrumda olmaz dedi vs. Şimdi de tek kelime etmiyoruz evde tv sesinden başka bi ses yok... Ne yaptım ki böyle yapıyor beraber karar vermiştik sırf abisi o eve sıcak bakmadığı için kıyameti koparıyor ona karşı gelmiş gibi hissediyor kendini deli oluyorum

hayırlısı de bırak arkadaşım kendini üzüp yıprattığınla bebeğini üzdüğünle kalırsın olmazsa bu ev işini biraz öteleyin.

Canım dün krediyi felan da çektik millet ev alırken mutluluktan uçar biz sanki kendimize mezar yeri alıyoruz gibi suratlar asık bir halde bi acaiptik ya bu nedir

20-24. haftalar arası diye biliyorum canım..

hehe önce bi sakinleş
bizim bebeklerimiz kış bebekleri olucağı için mutlaka uzun kollu zıbınlardan lazım olucak..günde 4-5 kere değiştirdiğini de düşünürsek ona göre bolca zıbın almamız lazım..
hastane çıkışlarının kaç parça olduğu mühim değil bence ayağına üzerine giyecek- çorap -şapka (yazık kafaları üşümesin)- eldiven lazım yani 5 parça ama içinde battaniyesi ekstra zıbınları olan takımlar da var işte 11 parça 20 parça diye gidiyo evdede giydirirsin sonuçta kullanılır illaki..

canım o pıt pıt atmalar artıyormuş işte ondan sonra hissetmeye başlıyormuşsun...

Kizlar gece karnim agridi cok usutme karin agrisi gibi degil degisik birsey tarf etmek cok zor
Korktum dr gitmem gereken bir durum var mi ne diosunuz

Sanki karnimin ici parcalaniyr

canım o bende de oluyo arada bir...sabah uyanıp bi bakıyorumki karnım biraz daha büyümüş...kasların gerilme ağrılarıdır onlar kafana takma..evdeysen ayaklarını uzat dinlen..işteysende sırtını yasla karnını rahatlat...

hayırlı, sağlıklı, bereketli yeni bir gün dileğiyle günaydınlar

Nasılsınız kızlar, dün yoktum. Bişey kaçırdım mı?

günaydınnn annişler...

günaydın kızlaaaarrrr

canım yapma öyle bebeğini de üzme..
stres ve üzüntüden hemen etkileniyo bebekler..
hormonlardan dolayı hissediyolar..
3 günlük dünya eşininde gönlünü al..
sonra oturup konuşun güzelce..

ya deli oluyorum ya aile lafına bakanlara arkadaş biz beğendik bu kadar ya haklısın biz dolandık ama yok demesi yeterdi haklısın canım aile için böle yapanlara hiç tahammülüm yok benm eşimde aynı konuşma boşver 2nizde sakinleyince söylersin bunu beklerdim senden diye.boşver napıyosa yapsınn eninde sonunda senn lafına gelicek.

canım yapma öyle bebeğini de üzme..
stres ve üzüntüden hemen etkileniyo bebekler..
hormonlardan dolayı hissediyolar..
3 günlük dünya eşininde gönlünü al..
sonra oturup konuşun güzelce..

Keşke benim onun gönlünü alacağım bir durum olsa da alsam ben yine sofrasını kuruyorum mesajlar atıyorum onda tık yok oduna dönmüş ben de en son akşam dedim madem böyle yaşamak istiyorsun evin içinde tamam dedim bundan sonra ben de öyle davranıcam dedim ayyy bi tepki ver bişi de hiç ses yok delirtecek beni

Ne tarafıma yatacagm şaştım. Kimi sagına yat diyo kimi sola. Sırt ustu yatma bebek kordona dolasıp ölür diolar. Gece iki de bir kalkıp nasl yatyorum dye kntrol etmkten uyuyamyrm. Her gozumu actgmda da sırt ustu uyanyrm. Oturark uyucgm en snunda

valla benimki normal zamanda bile tepkisiz olduğu için seni anlayabiliyorum
o zaman akışına bırak canım daha üzerine düşme o da naz yapıyo belliki...

O evin tüm sorumluluğunu bana attı ya en ufak bişi olsa başımın etini yiyecek biliyorummm o biraz büyüklere aşırı bir saygılı bana diyo şımarmışlar seni kimsenin dediğini takmıyorsun diyo ne bilim aman

valla benimki normal zamanda bile tepkisiz olduğu için seni anlayabiliyorum
o zaman akışına bırak canım daha üzerine düşme o da naz yapıyo belliki...

Düşmicem zaten canım o nasılsa öyle olcam ben de hayır telefonda annemle abisiyle annesiyle konuşurken öyle normal ki sanki hiçbişi yokmuş gibi ama telefonu kapatır kapatmaz ruh oluyo

napıyosan de sende ozman karışmıyorum de,bunun saygıyla falan hiç ilgisi yok canım ya anlamadım ki ben evlenmişler artık kendi kafaları çalışmıyomu benim kv de kapımın üzerinde ki havlulara takmış ben yapmadım eşime söylemiş sen de yardım et birlikte toplayın falan tmm demiş kaldırdı h.sonu ( he gene koyucam o ayrı ) deseki anne o öle beğenio boşver sen onu düşünme kadın tmm der belkide ama eşim herşeye tmm dedikçe oda herşeye müdahale ediyo yok anam yok nolcak bunlarla ben bilmiyorum.

Evet yaa bende hiç solda rahat edemiyorum hepte uyandığımda sırt üstüyüm yada sağ tarafımda ama ben inanmıyorum sırt üstü ystınca kordon dolanırmışta ölürmüşe falan çünkü Allah korusun o kadar ciddi bi olay olsaydı sırt üstü yatmak dr bize sıkı sıkı tembihlemez miydi

Son düzenleme:

canım sağ taraftan bebeği beselen atardamar geçtiği için sağa yatmamak gerekiyormuş..
en güzeli sola yatıcan..
ama bende gece bazen istemsiz olarak dönüyorum sağa..
sırtüstü yatınca da karnım çok ağrıyor...

ay o yatma sıkıntısı bende de var ya bu sefer gidim sorıcam doktora yüz üstü yatamıyoru bişey olur diye sırt üstü yatıyorum mecbur onda da belim ağıyo yan yatıncada kolum uyuşuyo uykuda dönüyorum anlamdım valla allahım korusun bebişlerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…