- 27 Mayıs 2014
- 429
- 545
- 123
Ben bu erkeklerin hamile kadınlara yaptıklari tripleri hc anlamıyorum. Benim esimde oyle bazen o mu hamile ben mi anlamiyorum. Hic aglama vucut o kadar etklenyrki. Bebegnde oyleNasılsınız????
Ben 3-4 gündür acaip bir moral bozukluğuyla dolanıyorum... Ev almayı düşünüyorduk demiş miydim bilmiyorum herkes iyi has eşim bi evde direttim diye hala daha surat yapıyor bana evde iki yabancı gibiyiz... O kadar ağladım sonra baktım neden ağlıyorum 3-4 gündür kasık ağrılarım acaip arttı... Ve sürekli sağ kasığım ağrıyor.. Moralim bozuk yani(( Evde iki cenaze gibiyiz...
Nasılsınız????
Ben 3-4 gündür acaip bir moral bozukluğuyla dolanıyorum... Ev almayı düşünüyorduk demiş miydim bilmiyorum herkes iyi has eşim bi evde direttim diye hala daha surat yapıyor bana evde iki yabancı gibiyiz... O kadar ağladım sonra baktım neden ağlıyorum 3-4 gündür kasık ağrılarım acaip arttı... Ve sürekli sağ kasığım ağrıyor.. Moralim bozuk yani(( Evde iki cenaze gibiyiz...
Nasılsınız????
Nasılsınız????
Teyzeleeeeerrrr hepinize cevaplar için teşekkür ederizzzz.
Doktor her şey normal dedi. 162 grammış.
Veeeee erkekli topiğimize bir KIZ hediye etmek istiyorum :)
Doktor bebeğimiz kız deyince eşim nasıl çığlık attı anlatamam. Hahahah!
Rabbimmm isteyen, bekleyen, bebek için yanıp tutuşan herkese nasip etsin!
Ayyy sizi seviyorum. Öptümmmmmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dün eşimin bi arkadaşı geldi memleketten, onun eşi de 2. ye hamile azıcık konuştuk. İlkinde öyle garip tavırlara girdi ki, afralar tafralar, bu kız beni istemiyo soğudu zıtlık yapıyo, e biz boşanalım bari demiş, bende sert konuştum kırdım ettim, uzaklaştık vs dedi. Ama anladım ki, sevgisinde hiç bişi yokmuş, hamilelik bu kadar mı değiştirirmiş insanın psikolojisini dedi.
Erkekler bizi anlayamıyo arkadaşlar, size inanmıyosa ya bi arkadaşına söylettirin 'benim hanımda hamileyken aman aman şöyleydi böyleydi' ya da doktorunuza tembihleyin uyarsın. Olmuyo yoksa böyle yazık bizlere.
takılma canım boşver kendine yapıosun bende hafta sonu öyleydim saçma sapan bşey için takıldım tansiyonum düştü ne güzel düşünüosun işte alabilecek durum varsa en iyisini yaparsanız moral bozmaya ne gerek var.sen bu halinde onu düşünüosun kocana noluo bebek de hissediyo sonra stresli olacaklar ya çok etkileniolarmış.
Ben bu erkeklerin hamile kadınlara yaptıklari tripleri hc anlamıyorum. Benim esimde oyle bazen o mu hamile ben mi anlamiyorum. Hic aglama vucut o kadar etklenyrki. Bebegnde oyle
hayırlısı de bırak arkadaşım kendini üzüp yıprattığınla bebeğini üzdüğünle kalırsınolmazsa bu ev işini biraz öteleyin.
Benim doktorum 3lü testin lafini bile etmedi sanirim gerek görmedi bende yaptirmayi düşünmüyorum ikili iyi çıkmıştı benim sorum bu renkli ultrasona kacinci haftada giriyoruz arkadaşlar???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
saat kaçta mesaj yazdım bilmiyorum ama 2 saat olmuştur, o saatten beri bebek ihtiyaçlarına bakıyorum, kıyafet, battaniye, bornoz, oto koltuğu aklınıza ne gelirse, nasıl yetişecek kızlar bu kadar malzemeyi nasıl alıcaz? birşeyler eksik kalırsa? hastane çıkışı için öneriniz var mı, kaç parça yeterli olur 5 de var 20 de kafam karmakarışık oldu
Merhaba anneler; 1. Trimaster dönemi sağ salim atlattık çok şükür artık 2. Dönemdeyiz ama ben henüz bebeğimin hareketlerini hissedemedimheyecanla bekliyorum, ilk bebeğim olduğu için de çok merak ediyorum arada bi damar atar gibi oluyo ama bebekle ilgili mi bilmiyorum, bebeğinin hareketlerini hissetmeye başlayan var mı tecrübelerini paylaşabilirler mi :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar gece karnim agridi cok usutme karin agrisi gibi degil degisik birsey tarf etmek cok zor
Korktum dr gitmem gereken bir durum var mi ne diosunuz
Sanki karnimin ici parcalaniyr
hayırlı, sağlıklı, bereketli yeni bir gün dileğiyle günaydınlar
Nasılsınız kızlar, dün yoktum. Bişey kaçırdım mı?
günaydınnn annişler...
Nasılsınız????
Kızlar Allah razı olsun öyle iyisiniz ki... Ama bu sefer inanın benim büyüttüğümden değil... İki ev arasında kalmıştık... Sonra bi eve karar verdik.. O da dedi ki abim de bi gelsin baksın tamam dedik abisi geldi haftasonu o eve pek ısınmadı ama dedi ki sonuçta oturacak olan sizlersiniz dedi başka yerler varsa da bakalım dedi orda beklerdim ki eşim "abi biz çok baktık burası içimize sindi" ama öyle demedi başka eve götürdü oraya baktı dedi ki burası daha iyi.. Dedim ben diğerine karar kılmıştık abi dedim eşim biraz agresiftir arabanın içinde bana "biz senin uşağın mıyız bizi niye gezdiriyirosun milletin fikrine saygı duymicaksan dedi"sabahtan başladı akşama kadar abisinin yanında yok nişanlıkta da gelinlikte de böyle yaptın ne dersen o oluyo bi nişanlığa 1000 tl verdik gelinlik vs o kadar alt üst oldum ki.. Ve dedi ki hiçbir sorumluluk almıyorum o evle ilgili ben görevimi yaparım kredimi çekerim en ufak sorun olur umrumda olmaz dedi vs. Şimdi de tek kelime etmiyoruz evde tv sesinden başka bi ses yok... Ne yaptım ki böyle yapıyor beraber karar vermiştik sırf abisi o eve sıcak bakmadığı için kıyameti koparıyor ona karşı gelmiş gibi hissediyor kendini deli oluyorum
canım yapma öyle bebeğini de üzme..
stres ve üzüntüden hemen etkileniyo bebekler..
hormonlardan dolayı hissediyolar..
3 günlük dünya eşininde gönlünü al..
sonra oturup konuşun güzelce..
Keşke benim onun gönlünü alacağım bir durum olsa da alsam ben yine sofrasını kuruyorum mesajlar atıyorum onda tık yok oduna dönmüş ben de en son akşam dedim madem böyle yaşamak istiyorsun evin içinde tamam dedim bundan sonra ben de öyle davranıcam dedim ayyy bi tepki ver bişi de hiç ses yok delirtecek beni
ya deli oluyorum ya aile lafına bakanlara arkadaş biz beğendik bu kadar ya haklısın biz dolandık ama yok demesi yeterdi haklısın canım aile için böle yapanlara hiç tahammülüm yok benm eşimde aynı konuşma boşver 2nizde sakinleyince söylersin bunu beklerdim senden diye.boşver napıyosa yapsınn eninde sonunda senn lafına gelicek.
valla benimki normal zamanda bile tepkisiz olduğu için seni anlayabiliyorum
o zaman akışına bırak canım daha üzerine düşme o da naz yapıyo belliki...
O evin tüm sorumluluğunu bana attı ya en ufak bişi olsa başımın etini yiyecek biliyorummm o biraz büyüklere aşırı bir saygılı bana diyo şımarmışlar seni kimsenin dediğini takmıyorsun diyo ne bilim aman
Ne tarafıma yatacagm şaştım. Kimi sagına yat diyo kimi sola. Sırt ustu yatma bebek kordona dolasıp ölür diolar. Gece iki de bir kalkıp nasl yatyorum dye kntrol etmkten uyuyamyrm. Her gozumu actgmda da sırt ustu uyanyrm. Oturark uyucgm en snunda
Ne tarafıma yatacagm şaştım. Kimi sagına yat diyo kimi sola. Sırt ustu yatma bebek kordona dolasıp ölür diolar. Gece iki de bir kalkıp nasl yatyorum dye kntrol etmkten uyuyamyrm. Her gozumu actgmda da sırt ustu uyanyrm. Oturark uyucgm en snunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?