2014 Kasım Anneleri

Bende oyle dusunyrum. Sac ne ki bana kaşını bile alma dyen komsu teyzelerim var.

Allah yardımcın olsun o zaman arkadaşım. Her tartışmada prenses afrası tafrası yapacaksa işin zor.

Sana söylenende bi ayrı saçmaymış tövbe tövbe ya bu insanlar oturup bunu düşünüyo sanırım hey Allah ımm

Canım ya senin bu yazı punton çok küçük hiç okuyamıyorum ne yazdığını

İnşallah canım benim sağolasın

Allah yardımcın olsun o zaman arkadaşım. Her tartışmada prenses afrası tafrası yapacaksa işin zor.

Sağol canım evet o hep öyleydi biraz prenses tavrı vardır :)

Ya öncelikle Allah'a emanet bebeklerimiz. Tabi ki hepimiz bebeklerimizi düşünüyoruz, tabi ki kimse burada bebeği zarar görsün istemez. Ama sahiden bazı şeyler fazlaca abartılıyor ve insan ister istemez etkileniyor. Ben ilk zamanlar okuduklarım yüzünden uyku uyuyamaz olmuştum. Saça sapan rüyalar, yok bebeğimi karnımdan söküp alıyorlar, yok başını kesiyorlar...vs vs baktım bu böyle gitmez, aklımı başıma topladım. Ağzı olan konuşuyor, ve internet ne kadar güzel birşeyse de bir o kadar zararlı. Bir site de zararlı yazan, diğerinde zararlı değil diyor. Rahat bir hamilelik dönemi geçirip, bebeğimi huzurla kucağıma almak istiyorum Allah'ın izniyle. Hepimiz inşallah.

Bende oyle dusunyrum. Sac ne ki bana kaşını bile alma dyen komsu teyzelerim var.

Kaş alma, bıyık alma, ağda da yapmayalım, saç zaten kesmiyoruz, artık 9 ay sonunda Robinson Crusoe gibi oluruz. Saç sakal karışmış

Sana söylenende bi ayrı saçmaymış tövbe tövbe ya bu insanlar oturup bunu düşünüyo sanırım hey Allah ımm

Ağzı olan konuşuyor işte, şimdi aklıma geldi benim köpeğim var evde.. O zaman benim minnoş köpeğe mi benzeyecek. Malum sürekli seviyorum

Canım dün krediyi felan da çektik millet ev alırken mutluluktan uçar biz sanki kendimize mezar yeri alıyoruz gibi suratlar asık bir halde bi acaiptik ya bu nedir
canım sıkıntılı olduğunu son yazılarını okuyunca farkettim ama tammamını okuyamadım eşin ile mi sıkıntı yaşıyorsun yoksa ailesi ile mi?
biliyorsun bu dönemi rahat geçirmemiz gerekiyor.
üzmemeye çalış kendini
Dokunmadan nası koklicaz, nası yiycez kiii
İnanma ayol öyle haminnemden kalma korku hikayelerine.
yaa canım bende yiyiyorum ama bir sefer söylediler ya o şimdi ihiç aklımdan çıkmıyor ilk bebeğim. açıkçası her söz beni etkiliyor
ay valla bilmiyorum ben öyle şeyler..
güle de, şeftaliye de, çileğe de dokundum..
afiyet olsun canım
Ben de bigun hayvnat bhcesne gtmstm maymunlari sevdm falan. Gttgmi duyan aaa dedi cocgm maymuna faln benzerms.
yok artık onu da söyleyenin aklına şaşayım

kızlar dördüncü ayda yapılan testin adı neydi
?

Eşimle ilgili canım ya onun kuruntuları bi acaip düşünceleri hareketleri

Gayet rahat başlayan hamilelikler Mübarek teyzelerimiz sayesinde geriliyor iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…