- 27 Mayıs 2014
- 429
- 545
- 123
Daha neler duyucaz merak ediyorum,Bende saçlarımı kestirecektim, aman kestirme bebeğin ömrü kısalırmış dediler. Neyse bir süre kestirmedim. Ama saçlarım oldu keçe gibi, düğünüm için zaten 1 sene kestirmemiştim,perişan haldeler. Eşimde hiç sevmez bakımsız kadını, git kestir dedi. "Benim çocuğum Allah'a emanet batıl inanışlara değil" dedi. Düşündüm sahiden öyle, daha ana rahmine düştüğünde ,Allah onun ömrünü belirliyor zaten,kılla saçla uzayıp kısalamaz herhalde. O yüzden artık hiç takmıyorum bu lafları, ağzını açıp birşey söyleyene de gerekli cevabı veriyorum.
Tavrımı elbette ki sürdürcem artık aynen de onun gibi yapcam... Ama canım emin ol o söylediklerini yapsam eşim öyle bir insan ki kıyameti koparır yine beni haksız yapar neyle neyi kıyaslıyorsun der bakalım nereye kadar gidecekkk
Daha neler duyucaz merak ediyorum,Bende saçlarımı kestirecektim, aman kestirme bebeğin ömrü kısalırmış dediler. Neyse bir süre kestirmedim. Ama saçlarım oldu keçe gibi, düğünüm için zaten 1 sene kestirmemiştim,perişan haldeler. Eşimde hiç sevmez bakımsız kadını, git kestir dedi. "Benim çocuğum Allah'a emanet batıl inanışlara değil" dedi. Düşündüm sahiden öyle, daha ana rahmine düştüğünde ,Allah onun ömrünü belirliyor zaten,kılla saçla uzayıp kısalamaz herhalde. O yüzden artık hiç takmıyorum bu lafları, ağzını açıp birşey söyleyene de gerekli cevabı veriyorum.
Dokunmadan nası koklicaz, nası yiycez kiii
İnanma ayol öyle haminnemden kalma korku hikayelerine.
Büyük bir kahkaha attım şu an sayende, Allah seni de güldürsün"haminne"
yok canım sen bebeğinile birşey düşünme sakın allah korusun o çok farklı.biraz süründür,
dersin ben evde ısrarcı değilim beni takmayıp ailen ne derse onu yaptığın için kızyorum
biz neyiz ya dersin evlendik ayrı yuvamız var artık bizim kararımız önemli falan dersin.inş.
düzlir tatlım ne diyim hem senin ki hem benim ki.
yok canım sen bebeğinile birşey düşünme sakın allah korusun o çok farklı.biraz süründür,
dersin ben evde ısrarcı değilim beni takmayıp ailen ne derse onu yaptığın için kızyorum
biz neyiz ya dersin evlendik ayrı yuvamız var artık bizim kararımız önemli falan dersin.inş.
düzlir tatlım ne diyim hem senin ki hem benim ki.
Allah yardımcın olsun o zaman arkadaşım. Her tartışmada prenses afrası tafrası yapacaksa işin zor.
Canım ya senin bu yazı punton çok küçük hiç okuyamıyorum ne yazdığını
Heheheheh gülün ayol, bu zamanda somurtmak olmaz. Bana da kaynanam dedi saçını kesme diye, ertesi gün saçımı kestirdim. Accuk inatımdır da
Büyük bir kahkaha attım şu an sayende, Allah seni de güldürsün"haminne"
valla tebrik ederim, böyle aklı başında konuşan insanlara ihtiyaç var buradasürekli okuyorum ve anlamıyorum bu kadar evham neden
bundan yaklaşık 20-30 yıl önce bizi doğuran annelerimizi düşünürseniz belki biraz rahatlarsınız, doktor bile görmeden doğuran kadınlar onlar, gayet iyiyiz hepimiz
Bende oyle dusunyrum. Sac ne ki bana kaşını bile alma dyen komsu teyzelerim var.
Sana söylenende bi ayrı saçmaymış tövbe tövbe yabu insanlar oturup bunu düşünüyo sanırım hey Allah ımm
Canım ya senin bu yazı punton çok küçük hiç okuyamıyorum ne yazdığını
Heheheheh gülün ayol, bu zamanda somurtmak olmaz. Bana da kaynanam dedi saçını kesme diye, ertesi gün saçımı kestirdim. Accuk inatımdır da
canım sıkıntılı olduğunu son yazılarını okuyunca farkettim ama tammamını okuyamadım eşin ile mi sıkıntı yaşıyorsun yoksa ailesi ile mi?Canım dün krediyi felan da çektik millet ev alırken mutluluktan uçar biz sanki kendimize mezar yeri alıyoruz gibi suratlar asık bir halde bi acaiptik ya bu nedir
yaa canım bende yiyiyorum ama bir sefer söylediler ya o şimdi ihiç aklımdan çıkmıyor ilk bebeğim. açıkçası her söz beni etkiliyorDokunmadan nası koklicaz, nası yiycez kiii
İnanma ayol öyle haminnemden kalma korku hikayelerine.
afiyet olsun canımay valla bilmiyorum ben öyle şeyler..
güle de, şeftaliye de, çileğe de dokundum..
yok artık onu da söyleyenin aklına şaşayımBen de bigun hayvnat bhcesne gtmstm maymunlari sevdm falan. Gttgmi duyan aaa dedi cocgm maymuna faln benzerms.
canım sıkıntılı olduğunu son yazılarını okuyunca farkettim ama tammamını okuyamadım eşin ile mi sıkıntı yaşıyorsun yoksa ailesi ile mi?
biliyorsun bu dönemi rahat geçirmemiz gerekiyor.
üzmemeye çalış kendini
canım sıkıntılı olduğunu son yazılarını okuyunca farkettim ama tammamını okuyamadım eşin ile mi sıkıntı yaşıyorsun yoksa ailesi ile mi?
biliyorsun bu dönemi rahat geçirmemiz gerekiyor.
üzmemeye çalış kendini
yaa canım bende yiyiyorum ama bir sefer söylediler ya o şimdi ihiç aklımdan çıkmıyor ilk bebeğim. açıkçası her söz beni etkiliyor
afiyet olsun canım
yok artık onu da söyleyenin aklına şaşayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?