2014 Kasım Anneleri

kızlaaaarrrr butikbebe de ellissa baby ürünlerine bakın bugün başlayanlarda..çok uygun fiyatlı ve çok tatlı şeyler var..
ah şu cinsiyetleri bir öğrenebilseydik hayırlısıyla

Günaydin kizlar :) eş konusunda şansliyim azicik galiba, hamile kalmadan öncede yardim ederdi bana, mesela kahvalti hazirlamama yardim eder, yada kahvalti hazirlarken yatagimizi toplar,.. hamilelikten snra kova tasitmamak icin balkonu yikar.. ama bnm genel triplerim vardir. Mesele esimin eski sevgilileri hep çok zayif benle nisanlandiginda 77 kg dim ama cok kilom yoktu boyum uzun olunca, zamanla 93 e ciktim suan hamilelikte geri 89a indim. Ama hamilelikten snra sen beni begenmiyorsun,baksana eski sevgililerin cok zayifti. Benle niye evlendin, sisko mu seviyorsun vs.. ben kiloma cok taktim, eşim takmiyor benim gibi.. o da kilo aldi ama benim kilom ondan fazla. Cok ugrastim veremedim,zayiflamadan cocuk ypmam dedim,ama cok istiyordu.. zaten hamilelikte kilo alicaksin hamilelikten sonra verirsin istersen dedi.. Ben nerdeyse hergun beni begenmiyosun diyorum. Ama gercekten suan kilo var. 90 göstermiyorum belki ama kolum bacagim çok kalin.. bende böyle triplerdeyim genelde 2 aydir..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın hanımlar napıyosunuz ben bugün giydiğim dünkü etegimi giydim ama etek nerdeyse belimden düşecek dün sıkıyodu bugün düşecek gibi karnım mi indi aceba :)

kızlaaaarrrr butikbebe de ellissa baby ürünlerine bakın bugün başlayanlarda..çok uygun fiyatlı ve çok tatlı şeyler var..
ah şu cinsiyetleri bir öğrenebilseydik hayırlısıyla

Canım çok tatlı şeyler varmış gerçektennnnnn

yalnız bir şeyi kırk kere söylersen olurmuş dikkat et...
gerek yok böyle şeylerden adamın da kendinin de huzurunu kaçırma canım..
seni sevmese gider onlardan biriyle evlenirdi seninle değil..
güzel şeyler düşünelim bebeklerime güzel enerji gönderelim...

Ahh elimde olsa... kendimi avutuyorum dogumdan sonra verecegim diye.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşimle ilgili canım ya onun kuruntuları bi acaip düşünceleri hareketleri
canım kıskançlık mı yapıyor yoksa bebekle alakalı isteksiz mi davranıyor?
Gayet rahat başlayan hamilelikler Mübarek teyzelerimiz sayesinde geriliyor iste.
aynen öyle yaa
benim hiç öyle takıntılarım yoktu .şimdi bir görün beni...
3lü test değil mi 20.haftada renkli ultrason varda
ama 2li normal çıkınca 3lü yapılmıyor dedi üçlü değil sanırım detaylı ultrasonda haziran 23 te o renkli mi oluyor?
3lu tarama testi dmisti dr.um bna genetik olbileck hastaliklara bkilyormus

evet öyle ama senin 2li normal değil mi?

bende panikledim bugün özelden randevu aldım 2li test için zaten bu hafta son haftam 2li test için. sabahtan beri bir sürü yorum okudum. yaptırsam mı yaptırmasam mı kafam karıştı. benim ilk hamileliğimde hastane de doğum yapan bir hanım vardı bütün testleri normal çıkmış ama doğumdan sonra bebekte yapılan testlerde down sendromu tespit edilmişti. bunu da unutamıyorum. şimdi kararsızım acaba kendimi de bebeği mi de hiç yormasam mı? bir de doğumdan sonra neden yaptırmadım dermiyim? hoş risk yüksek çıksa bile aldırmak kelimesini bile telafuz etmem aldırmak söz konusu bile olamaz ama kafam karıştı iyice.

Benim hersy nrmal allahıma sukur. Gende yaptrcm ben 3luyu de.

karadeniz güzel gelin bu tarafaa

Ayol nişanlı iken gittim bi kere Rizeye, el öpmekten başka bişi yapmadım yaş ortalaması 75 olan teyzeleri gezdirdiler. Bide böyle gel gel diye baskı yapınca itiyo durum. ya da habersiz gelmek en güzeli, gelip pansiyonlarda kalıp yayla yayla gezip gitmek
Nıhahahahhhahh

yapılmıyor değil senin tercihin canım istersen yaptırırsın.detaylı evet renkli diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…