- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
karadeniz güzel gelin bu tarafaa
canım kıskançlık mı yapıyor yoksa bebekle alakalı isteksiz mi davranıyor?
aynen öyle yaa
benim hiç öyle takıntılarım yoktu .şimdi bir görün beni...
ama 2li normal çıkınca 3lü yapılmıyor dedi üçlü değil sanırım detaylı ultrasonda haziran 23 te o renkli mi oluyor?
evet öyle ama senin 2li normal değil mi?
Yok canım ev bakıyorduk ne zamandır dün de kredi işlemlerini başlattık işte iki ev arasında kalmıştı benim beğendiğime tamam dedi önce sonra abisi geldi diğer evi beğendi ama tabi siz oturacaksınız karar sizin dedi ben de diğer evde diretince abisine karşı gelmek diye düşündü sanırım bi sürü laf saydı vs.. Tüm sorumluluk sana ait o evle ilgili en ufak sıkıntı umrumda olmaz bilmem ne.. Şimdi de hiç konuşmuyor evde iki yabancı yaşıyor sanki.. ÖYle yani
Ayol nişanlı iken gittim bi kere Rizeye, el öpmekten başka bişi yapmadım yaş ortalaması 75 olan teyzeleri gezdirdiler. Bide böyle gel gel diye baskı yapınca itiyo durum. ya da habersiz gelmek en güzeli, gelip pansiyonlarda kalıp yayla yayla gezip gitmek
Nıhahahahhhahh
Kızlar bulantılarınız devam ediyormu
Down sendromu riskne bkyorlar. Bebegn boynunu falan ölcuyor normal mi dye
canım benim kendi istediği neresiydi?
daha evvelden bu tarz sorunlar yaşadınız mı yani aile işe girince?
sana birşey söyleyeyim mi bir adam ne kadar severse sevsin ailesinin sözünü sevdiğinin sözüne tercih eder genel yapı bu
ama seninki fazla uzatmış ve abartmış işi insan yeni yuvasını alacakken binbir surat yapar mı canım
kızdım ben senin kocana
benim ki tamamen geçmedi bi türlü canım özellikle akşamları artıyor... Yine iki akşamdır sadece elma yiyorum... Tam anlamıyla normal hayatıma dönemedim... 7-8 kilo vermiştim hala kilo alamadım ya öyle gidiyor
Kızlar bulantılarınız devam ediyormu
benim hiç yoktu bulantım 13. Haftama kadar az az dı
13. Haftada nerdeyse sabahları her sabah aksamlarıda bazen oluyoı allahtan yediğimi çıkarmıyorum ama aceba dedim bende mi tuhaflık var normalde bu haftalarda kesiliyodu tam tersi benimki basladı
Canım zaten benim istediğim eve de tamam demişti abisi diğer evi beğenince ben tek kaldım öyle sanki o da o eve meraklı gibi davrandı abisine mahcup olduğunu sanıyor halbuki abisi çok ılımlı bi adam yani.. Ben de kızıyorum kocama... Boşver canım ya düzlir inşallah sen nasılsın???
Ay bayıldım ben buna ama nasıl satın alınıyor ki?
benim hiç bulantım olmadığı için, birşey diyemiycem canım, sadece akşam yemeğini biraz fazla kaçırırsam hazımsızlık oluyor, gaz yapıyor , o da yürüyüş yapınca geçiyor. Hepsi bu.
Canım çok tatlı şeyler varmış gerçektennnnnn
Cnm link koymuşlar ama çok pahalı 380 liraya geliyor amerikadan istetiyorsun:44:
Neden benim yazdıgım seylere kimse bişey yazmıyor:2::2::2:
bugün başlayanlarda miniço karma var ordada kızlar için çok süslü püslü şeyler var ya bayıldım vallaa
kızlaaaarrrr butikbebe de ellissa baby ürünlerine bakın bugün başlayanlarda..çok uygun fiyatlı ve çok tatlı şeyler var..
ah şu cinsiyetleri bir öğrenebilseydik hayırlısıyla
Canım zaten benim istediğim eve de tamam demişti abisi diğer evi beğenince ben tek kaldım öyle sanki o da o eve meraklı gibi davrandı abisine mahcup olduğunu sanıyor halbuki abisi çok ılımlı bi adam yani.. Ben de kızıyorum kocama... Boşver canım ya düzlir inşallah sen nasılsın???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?