2014 Kasım Anneleri

Kasım annecikleriiiiiiii göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu?
geçtiyse ne zaman geçti?
ben 3 aydır dokunamıyorum bazen zonklamasına uyanıyorum

Kızlar malum ben henüz cinsiyeti öğrenemedim, ama bu arada da birşeyler almak istiyorum. Dün 5 paket bez aldım, şimdi de Avent'in biberonlarına bakıyordum. Hangi boylarından almak gerek acaba? Bu konu da hiç fikrim yok

Haklısın canım zaten dedim bebeğimin ne suçu var üzülmicem diye.. Düzelir anlar o da inşallah kısa sürede..

Öyle yapayım artık canım napim... Dikkat et canım denize girerken de girdiğin yer çoook çok temiz olsun ne güzel...

hehe Ya bu ürünler hep oluyo bu sitede merak etme

almak istemiyorum ya biraz zaman geçsinnn..
O değilde uzun kol hamile üzeri görürsen bana söylee tamam mı dün çok dolandım hep kısa kollu ya.

ben hiç zorlanmadım zaten yediğimide cıkarmadım sabah sadece yeşil gibi su geliyor bi kaç saat boyunca agzımda acı bi tat kalıyo

Canım valla ben de avent in bi tane aldım ama hiç boyuna dikkat etmedim resmini de atmıştım ya.. Ne çok büyük ne küçük... Ama sanırsam bana biraz büyük geldi neyi nasıl alacağımızı da bilmiyoruz ben bilmiyorum valla :S

ya kızlar dün kendime birşeyler alayım diye çok dolandım ama hep kısa kollu vardı 1 2 tane aldım da sitelerde falan uzun kollu birşeyler görürseniz hemen bana gönderin olurmu.

Ya ne bileyim, malum kıyafet alamıyorum şuan. Tamam ara renkler falan da alınabilir ama, içime sinmiyor. bende böyle bebek bezi, biberon gibi şeyler alayım dedi. Butikbebe'de var bugün avent'in kampanyası o yüzden alayım dedim, hangi boylardan almak lazım bilemedim.

ya kızlar dün kendime birşeyler alayım diye çok dolandım ama hep kısa kollu vardı 1 2 tane aldım da sitelerde falan uzun kollu birşeyler görürseniz hemen bana gönderin olurmu.

Canım ben geçen gün Tutkuhamile giyimden getirttim çok beğenmiştim bi oraya bak istersen... Sana uyan vardır belki

Sadece emziğini 6 aya kadar olandan aldım onu normal alabildim sanırım ama avent de pahalıymış ya 3 parça bişi aldım 80 tl verdim çıktım eczaneden

Canım ben geçen gün Tutkuhamile giyimden getirttim çok beğenmiştim bi oraya bak istersen... Sana uyan vardır belki

hep açıkları düşünmüşler bu badiler varya onlarda ancak evde giymek için alabildim ya.

Hımmm, kullanma süresinin kısıtlı olduğunu düşürsek, gereksiz.

Ya ben bugün sürekli birşeyleri kaçırıyorum sonra soruyorum bu neydi diye. Şimdi sana da sorucam, hangi siteden bahsediyorsunuz?

butikbebe den canım bugün başlayanlar kısmında güzel mağazalar var..

Son düzenleme:
hep açıkları düşünmüşler bu badiler varya onlarda ancak evde giymek için alabildim ya.

Ben de açığım ama yani bi kapalı değilim onun dışında kapalı giyinirim eşim de öyle ister... Ben de zorlanıyorum o yüzden işte geçen gün o internet sitesine baktım iki tane getirttim güzeldi yani..

almak istemiyorum ya biraz zaman geçsinnn..
O değilde uzun kol hamile üzeri görürsen bana söylee tamam mı dün çok dolandım hep kısa kollu ya.

kendim için netten bakmıyorum ama defactoda görmüştüm sanırım uzun kollu canım internet sitesinden bakabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…