Nedir o merak ettim, bende çok meraklıyım galibaNe linki o, Amerikandan gelen şey ne?[/QUO
Anne karnında bebek dinleme cihazı;
http://teknolojikanneler.com/bebeginizin_kalp_atislarini_telefonunuzdan_dinleyin/
hayır hayır hayır
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aklıma girme zeynep daha almıcam dedim 6.aya kadar falannn
Takma kafana, erkeklerin bakış açısı, olaylara verdikleri tepkiler, düşünce yapıları bizden farklıdır. Senin baktığının tam ters bir açıdan yorumluyordur olayları, ben olsam tatlı tatlı konuşurdum. Üzme sen kendini şimdi, minnoşunda üzülür bak
canım herşey yoluna girer biraz zaman ver sadece
ve ilgini sadece minişine ver
canım ben iyiym işler çok yoğun bu aralar eve gidince yatıp kalıyor uyumak da değil aslında ama ayakta sallanıyorum sanki üstelik çok sıcaklıyorum sürekli suyun altında kalsam ne güzel olur
haftasonu denize girmeyi düşünüyorum artık
kasım annecikleriiiiiiii göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu?
Geçtiyse ne zaman geçti?
Ben 3 aydır dokunamıyorum bazen zonklamasına uyanıyorum
Nedir o merak ettim, bende çok meraklıyım galibaNe linki o, Amerikandan gelen şey ne?[/QUO
Anne karnında bebek dinleme cihazı;
http://teknolojikanneler.com/bebeginizin_kalp_atislarini_telefonunuzdan_dinleyin/
Hımmm, kullanma süresinin kısıtlı olduğunu düşürsek, gereksiz.
heheya bu ürünler hep oluyo bu sitede merak etme
Ya ben bugün sürekli birşeyleri kaçırıyorum sonra soruyorum bu neydi diye. Şimdi sana da sorucam, hangi siteden bahsediyorsunuz?
benim 10. Haftadan sonra geçti yaa
heheYa bu ürünler hep oluyo bu sitede merak etme
valla ben 6-7. Haftalardan itibaren çok zorluğunu yaşadım bu bulantıların çıkarıyordum sürekli şimdi bi de mide yanması ekşimesi eklenince daha zor oldu ama en azından o kadar kuvvetli değil bulantılarım çıkarmıyorum ama akşamları çok rahatsız oluyorum...
Kızlar malum ben henüz cinsiyeti öğrenemedim, ama bu arada da birşeyler almak istiyorum. Dün 5 paket bez aldım, şimdi de Avent'in biberonlarına bakıyordum. Hangi boylarından almak gerek acaba? Bu konu da hiç fikrim yok
Canım valla ben de avent in bi tane aldım ama hiç boyuna dikkat etmedim resmini de atmıştım ya.. Ne çok büyük ne küçük... Ama sanırsam bana biraz büyük geldi neyi nasıl alacağımızı da bilmiyoruz ben bilmiyorum valla :S
ya kızlar dün kendime birşeyler alayım diye çok dolandım ama hep kısa kollu vardı 1 2 tane aldım da sitelerde falan uzun kollu birşeyler görürseniz hemen bana gönderin olurmu.
Ya ne bileyim, malum kıyafet alamıyorum şuan. Tamam ara renkler falan da alınabilir ama, içime sinmiyor. bende böyle bebek bezi, biberon gibi şeyler alayım dedi. Butikbebe'de var bugün avent'in kampanyası o yüzden alayım dedim, hangi boylardan almak lazım bilemedim.
Canım ben geçen gün Tutkuhamile giyimden getirttim çok beğenmiştim bi oraya bak istersen... Sana uyan vardır belki
Hımmm, kullanma süresinin kısıtlı olduğunu düşürsek, gereksiz.
Ya ben bugün sürekli birşeyleri kaçırıyorum sonra soruyorum bu neydi diye. Şimdi sana da sorucam, hangi siteden bahsediyorsunuz?
hep açıkları düşünmüşler bu badiler varya onlarda ancak evde giymek için alabildim ya.
almak istemiyorum ya biraz zaman geçsinnn..
O değilde uzun kol hamile üzeri görürsen bana söylee tamam mı dün çok dolandım hep kısa kollu ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?