Ben de açığım ama yani bi kapalı değilim onun dışında kapalı giyinirim eşim de öyle ister... Ben de zorlanıyorum o yüzden işte geçen gün o internet sitesine baktım iki tane getirttim güzeldi yani..
canım benim kısmen geçti kısmen diyorum çünkü uçları özellikle sağ göğüs ucum feci kaşınıyorKasım annecikleriiiiiiii göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu?
geçtiyse ne zaman geçti?
ben 3 aydır dokunamıyorum bazen zonklamasına uyanıyorum
Haklısın canım zaten dedim bebeğimin ne suçu var üzülmicem diye.. Düzelir anlar o da inşallah kısa sürede..
Öyle yapayım artık canım napim... Dikkat et canım denize girerken de girdiğin yer çoook çok temiz olsun ne güzel...
kendim için netten bakmıyorum ama defactoda görmüştüm sanırım uzun kollu canım internet sitesinden bakabilirsin...
Ben de açığım ama yani bi kapalı değilim onun dışında kapalı giyinirim eşim de öyle ister... Ben de zorlanıyorum o yüzden işte geçen gün o internet sitesine baktım iki tane getirttim güzeldi yani..
bende kapalı değilim ama öyle rahat giyinmiyorum..
ben thsirt falan aldım ama ince popoyu örten hırkalardan da aldım...
üstüne giyerimçç
zaten ben temmuzda bile üşüyen biriyim
Kizlara yetisilmiyo vallahianca okuyabildm oncelikle sana cvp verim cnm bende seninle aynym bitrluu uznkollu bulmdm bende diger arkdslrda sikmyncaninizi kimse icn kuzularmz herkestn onemlihep açıkları düşünmüşler bu badiler varya onlarda ancak evde giymek için alabildim ya.
Ya ne bileyim, malum kıyafet alamıyorum şuan. Tamam ara renkler falan da alınabilir ama, içime sinmiyor. bende böyle bebek bezi, biberon gibi şeyler alayım dedi. Butikbebe'de var bugün avent'in kampanyası o yüzden alayım dedim, hangi boylardan almak lazım bilemedim.
Kizlara yetisilmiyo vallahianca okuyabildm oncelikle sana cvp verim cnm bende seninle aynym bitrluu uznkollu bulmdm bende diger arkdslrda sikmyncaninizi kimse icn kuzularmz herkestn onemli
Canım valla ben de avent in bi tane aldım ama hiç boyuna dikkat etmedim resmini de atmıştım ya.. Ne çok büyük ne küçük... Ama sanırsam bana biraz büyük geldi neyi nasıl alacağımızı da bilmiyoruz ben bilmiyorum valla :S
Sadece emziğini 6 aya kadar olandan aldım onu normal alabildim sanırım ama avent de pahalıymış ya 3 parça bişi aldım 80 tl verdim çıktım eczaneden
butikbebe den canım bugün başlayanlar kısmında güzel mağazalar var..
Butik Bebe'de gördüm bende bunu, 80,90 TL , yeni doğan setiymiş.
Eki Görüntüle 1133801
Hımm, bakıyordum bende bugün, benimde gözüme Avent takıldı. Malum kıyafet alamıyorum
Taylım joker bebede avent biberonları indirimde %40 hemde yalnız yenidoğan biberonu alma onlar çok küçük büyük yada orta boy biberon al ağzını yeni doğan alırsın sonra büyüdükçe değiştitrsin bende yeni doğan biberonlarına gidiyorum tecrübeli arkadaşlarım uyardı mantıklı geldi
bende kapalı değilim ama öyle rahat giyinmiyorum..
ben thsirt falan aldım ama ince popoyu örten hırkalardan da aldım...
üstüne giyerimçç
zaten ben temmuzda bile üşüyen biriyim
canım benim kısmen geçti kısmen diyorum çünkü uçları özellikle sağ göğüs ucum feci kaşınıyor
canım bebeğin cinsiyeti nedir?
defactoya falan girdim hep kısa kollu badiler vardı yaaldım 1 2 de hani üzerne tunik falan giyerek kombinlerim dedim bakalkım.
canım bende açıkken çok açık giymezdim kısa kollu giyerdim en fazla alırken gene kolaydı onun için hep kısa kollu vardı gömlek de beğenmiorum ondan bulamadım yani.
Butik Bebe'de gördüm bende bunu, 80,90 TL , yeni doğan setiymiş.
Eki Görüntüle 1133801
Hımm, bakıyordum bende bugün, benimde gözüme Avent takıldı. Malum kıyafet alamıyorum
aaa bunu görmemiştim bende avent istiyorum...
Kızlar malum ben henüz cinsiyeti öğrenemedim, ama bu arada da birşeyler almak istiyorum. Dün 5 paket bez aldım, şimdi de Avent'in biberonlarına bakıyordum. Hangi boylarından almak gerek acaba? Bu konu da hiç fikrim yok
İşte bende Butik Bebe'de gördüm yeni doğan seti, 2 tane 120 ML, 2 tane 240 ML diyor. Bunların bir sürü boyu var. Ortası kaç ml, büyüğü kaç ml ki?
Evet canım ben de öyle aynen...
Canım erkek benim kuzum.
Ben de işte canım internetten araştırıyorum artık napim
Yaa bu çok iyiymiş bilsem acele etmezdim ya ben bi emzik iki biberona 80 tl verdim
Merhaba kızlar
onlara bende baktım ama bana çok fazla biberon almayacağım sadece bir tane
avent iki çeşit var naturel pp yazanlar anne göğsüne benzer olduğu için onu tercih edicem zaten iki boy var 150ml ve 260ml
ben 260 alıcam eğer gerek kalmaz kullanmazsak sonra su için kullanılabilir
Bende 2 adet 260 ml lik var yeterli bi boy yeni doğandan 3 boya kadar da ağız var
Yaa bu çok iyiymiş bilsem acele etmezdim ya ben bi emzik iki biberona 80 tl verdim
Merhaba kızlar
onlara bende baktım ama bana çok fazla biberon almayacağım sadece bir tane
avent iki çeşit var naturel pp yazanlar anne göğsüne benzer olduğu için onu tercih edicem zaten iki boy var 150ml ve 260ml
ben 260 alıcam eğer gerek kalmaz kullanmazsak sonra su için kullanılabilir
Hımm bak bunu bilmiyordum, demek ki natural pp olanlardan alacağız. Uff kendimi çok cahil hissediyorum bazen
260 ML alıcaz anlaşıldı, bu sete falan gerek yok o zaman.
Bu biberonlar baya pahalı canım.Neyse almışsın artık yapacak birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?