2014 Kasım Anneleri

bende kapalı değilim ama öyle rahat giyinmiyorum..
ben thsirt falan aldım ama ince popoyu örten hırkalardan da aldım...
üstüne giyerimçç
zaten ben temmuzda bile üşüyen biriyim

Kasım annecikleriiiiiiii göğüs hassasiyetiniz devam ediyor mu?
geçtiyse ne zaman geçti?
ben 3 aydır dokunamıyorum bazen zonklamasına uyanıyorum
canım benim kısmen geçti kısmen diyorum çünkü uçları özellikle sağ göğüs ucum feci kaşınıyor

canım bebeğin cinsiyeti nedir?

kendim için netten bakmıyorum ama defactoda görmüştüm sanırım uzun kollu canım internet sitesinden bakabilirsin...

defactoya falan girdim hep kısa kollu badiler vardı ya aldım 1 2 de hani üzerne tunik falan giyerek kombinlerim dedim bakalkım.

canım bende açıkken çok açık giymezdim kısa kollu giyerdim en fazla alırken gene kolaydı onun için hep kısa kollu vardı gömlek de beğenmiorum ondan bulamadım yani.

üstüne giyerimçç

bende öyle düşündüm altı uzun sıkıntı yok zaten kolları kısa tek uzun kol hırka alırım artık napım dedim bulabilirsem

hep açıkları düşünmüşler bu badiler varya onlarda ancak evde giymek için alabildim ya.
Kizlara yetisilmiyo vallahianca okuyabildm oncelikle sana cvp verim cnm bende seninle aynym bitrluu uznkollu bulmdm bende diger arkdslrda sikmyncaninizi kimse icn kuzularmz herkestn onemli

Taylım joker bebede avent biberonları indirimde %40 hemde yalnız yenidoğan biberonu alma onlar çok küçük büyük yada orta boy biberon al ağzını yeni doğan alırsın sonra büyüdükçe değiştitrsin bende yeni doğan biberonlarına gidiyorum tecrübeli arkadaşlarım uyardı mantıklı geldi

Kizlara yetisilmiyo vallahianca okuyabildm oncelikle sana cvp verim cnm bende seninle aynym bitrluu uznkollu bulmdm bende diger arkdslrda sikmyncaninizi kimse icn kuzularmz herkestn onemli

hadi dedim işe falan gelirken giyerim boyu uzuun zaten üzerine bi tunik gibi bişey alırım ama hani bi yere falan gitsem napıcam bilmiyorum yaaa.

Sadece emziğini 6 aya kadar olandan aldım onu normal alabildim sanırım ama avent de pahalıymış ya 3 parça bişi aldım 80 tl verdim çıktım eczaneden

Butik Bebe'de gördüm bende bunu, 80,90 TL , yeni doğan setiymiş.

butikbebe den canım bugün başlayanlar kısmında güzel mağazalar var..

Hımm, bakıyordum bende bugün, benimde gözüme Avent takıldı. Malum kıyafet alamıyorum

İşte bende Butik Bebe'de gördüm yeni doğan seti, 2 tane 120 ML, 2 tane 240 ML diyor. Bunların bir sürü boyu var. Ortası kaç ml, büyüğü kaç ml ki?

üstüne giyerimçç

Evet canım ben de öyle aynen...

canım benim kısmen geçti kısmen diyorum çünkü uçları özellikle sağ göğüs ucum feci kaşınıyor

canım bebeğin cinsiyeti nedir?

Canım erkek benim kuzum.

Ben de işte canım internetten araştırıyorum artık napim

Butik Bebe'de gördüm bende bunu, 80,90 TL , yeni doğan setiymiş.

Eki Görüntüle 1133801

Hımm, bakıyordum bende bugün, benimde gözüme Avent takıldı. Malum kıyafet alamıyorum

Yaa bu çok iyiymiş bilsem acele etmezdim ya ben bi emzik iki biberona 80 tl verdim

Arkadaşlar çeşitli mağazalardan hevesime göre bir iki takım aldım hatta burdanda paylaşmıştım fakat yeni bi düşünce geliştirdim tecrübeli bi arkadaşım markası olmayanların yıkamada solduklarını sertleşip pamuk pamuk olduklarını söyledi onunda tecrübeyle sabitmiş bende pişman oldum belli markalar varmış istediğin kadar yıkayabileceğin caramell idil baby aziz bebe bebetto bende bunlardan her ay birer takım almayı düşünüyorum 0-3 ten üç beş tane alırım 3-6 dan daha fazla almayı düşünüyorum 0-3 çok az giyiliyormuş hafta sonu tunalı hilmi de aziz bebenin satıldığı bir iş hanı varmış oraya gidip fiyat araştırması yapıcam aynı fiyatsa netten almam ordan alırım çıtçıtlı bodymiş falan onları her yerden alabilirsin dedi arkadaş birde şu yandan zıbın hiç işe yaramıyor dedi beli açık kalıyormuş bende hep o yandan zıbınlara gidiyordum yarım kollu yada uzun kollu çıtçıtlı body almaya karar verdim. Hafta sonu fiyatlar konusunda haberlerimi yazarım birde biz cinsiyet belli olmadan eşimle c&a da çok tatlı kız kıyafetleri görmüştük bi arada oraya uğramayı düşünüyorum. Anlayacağınız ben bayağı bayağı alışveriş işine başlayacağım artık her maaş zamanı

Merhaba kızlar

onlara bende baktım ama bana çok fazla biberon almayacağım sadece bir tane
avent iki çeşit var naturel pp yazanlar anne göğsüne benzer olduğu için onu tercih edicem zaten iki boy var 150ml ve 260ml
ben 260 alıcam eğer gerek kalmaz kullanmazsak sonra su için kullanılabilir

İşte bende Butik Bebe'de gördüm yeni doğan seti, 2 tane 120 ML, 2 tane 240 ML diyor. Bunların bir sürü boyu var. Ortası kaç ml, büyüğü kaç ml ki?

Bende 2 adet 260 ml lik var yeterli bi boy yeni doğandan 3 boya kadar da ağız var

Eklentiler

• $image.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 55

Bu eczaneler cok pahalı avm lerdeki bebek mağazalarında bayağı indirimliler bende iki avent var artık almam

Hımm bak bunu bilmiyordum, demek ki natural pp olanlardan alacağız. Uff kendimi çok cahil hissediyorum bazen

Bende 2 adet 260 ml lik var yeterli bi boy yeni doğandan 3 boya kadar da ağız var

260 ML alıcaz anlaşıldı, bu sete falan gerek yok o zaman.

Yaa bu çok iyiymiş bilsem acele etmezdim ya ben bi emzik iki biberona 80 tl verdim

Bu biberonlar baya pahalı canım.Neyse almışsın artık yapacak birşey yok

Bende öyle yaptım

Sizin tecrubelerinizle bende not aliyorum. Dun bebek bezlerinden bahsettm eşim, toptancilara sorariz dedi,daha uygun olur dedi. Eşimde toptancilarla haşır neşir işi geregi.. prima premium care not aldim dun 62 li olanlardan aldiracam ,4 paket falan 2 numaraa..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet evet sete hiç gerek yok istersen böyle ikili istersen tekli olarak 260 alırsın ağzını bebeğinin ayına göre değiştirirsin ama ikili daha iyi gibi ne biliyim biraz büyüyünce biri meyve suyu biri sadece su için olur anammmmm tecrübeleniyoruz artıkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…