2014 Kasım Anneleri

biberon için biraz erken değil mi

Bu eczaneler cok pahalı avm lerdeki bebek mağazalarında bayağı indirimliler bende iki avent var artık almam

Evet eczanelerde pahalıymış ya :S

Evet artık almış oldum canım

Eki Görüntüle 1133829

BENDE BUNU ALDIM KENARINDA ERKEK BEKLİYORUZ YAZIYOR

Bende daha hiç hamile tişortü yok eşime her dışarı çıkışmızda bak bana beni tanımasan göbekli mi dersin hamile mi dersin diye bin kez soruyorum o da bıktı sanırım bu sorularımdan sana bi hamile tişörtü alalım diyip duruyo gittikçe sivrilen bir göbeğim var body giyip üstüne gömlek giyiyorum yaza kadar iyice çıkar bende gömlekleri atarım üstümden

Defacto yada lcw da görmüstum bunlari. Daha göbegm cikmadi alamiyorum ya.. giymeye baslayacakmisin. Birde bu badyleri suanki bedene goremi aliniyor. Ben hamile kalmadan l veya xl giyiyordum.. simdede l veya xl mi alinmali.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hiçte öyle hissetme canım benimde etraftan görmüşlüğüm var yoksa nerden bilicem
benim kuzenimin ikizleri var 150-ml naturel pp kullandılar çünkü malesef anne sütü alamadılar hiç ama o bile küçük boyunu çok az zaman kullandı bebekler çok ufak olmasına rağmen
tabi önemli olan inş gerek kalmaz sütümüz bol olur

Bende öyle yaptım

aynen canım bence sen doğru seçim yapmışsın bende ondan alıcam inş

bu arada yenidoğan 80,90 tl lik set var ya orada arkadaşlar onların ucu naturel pp değil ileri zamanlarda kullanılacak bpa pp uçlardan kandırıkçılar hıhhhh

Eki Görüntüle 1133829

BENDE BUNU ALDIM KENARINDA ERKEK BEKLİYORUZ YAZIYOR

Yanlislikla zeyy den alinti yapmisim, ne zaman giymeyi dusunuyorsun, cok göbegim ckmadigndan almadim ben. Hamilelikten önceki bedenden mi alacaz, l yada xl giyiyordum.simdide l veya xl mi alacam.

Bende zaten 2 tane alıcam, en iyisi öyle. Bir de bu ağızlarını ayrıca mı alıyoruz ? Ayy çok soru sordum ama ama napayım

biberon için biraz erken değil mi

Neden ki? bebek eşyası almanın zamanı mı var? Benim cinsiyeti belli olsaydı şimdiye çoktan çeyizine kadar yapılmış olurdu Anneanne ve babaanne hazırda bekliyor çünkü.

Son düzenleme:

Süper şeyler öğrendik naturel pp falan bilerek almak çok güzel ya çünkü avmlerde yanına satma delisi kızlar geliyor hele ilk bebek olduğunu anlayınca saçma sapan şeylere yönlendiriyolar ben hiç yüz vermiyorum artık eskiden saflığıma denk geliyodu dinliyodum

Olur mu ya ne güzel öğreniyoruz birbirimizden evet ağızlarda ayrı satılıyo 0 var 1 den 3 e kadar boyları var yanlış bilmiyorsam

Son düzenleme:

[ya aslında eşorfmanlarım sıkıodu onu almaya gittik bunlardan da aldımm benim baya belirginleşti artık giyicem yakında
[/B]

evet güzelde hırka alıcam üzerine.

Son düzenleme:

dün denedim güzel durdu giyicem yakın zamanda evet aynı beden yanları lastikli olduğu için karın çıktıkça genişlio sıkıntı olmuo

Bak seeennnn, bizi kandıracaklar akılları sıra, valla aslında neredeyse kanıyordum. Fiyatı iyi geldi çünkü gözüme. neyse Allah'tan sordum yoksa kar edeyim derken kazıklanacaktım

Olur mu ya ne güzel öğreniyoruz birbirimizden evet ağızlarda ayrı satılıyo 0 var 1 den 3 e kadar boyları var yanlış bilmiyorsam

Hımm, anladım. Ay ilerdikçe ihtiyaca göre gidip sadece başlık alıcaz o zaman, iyiymiş

dün denedim güzel durdu giyicem yakın zamanda evet aynı beden yanları lastikli olduğu için karın çıktıkça genişlio sıkıntı olmuo

Bende gecen lcw de kirmizi, hello momy yazan bir bady denedim cok guzeldi. Hemde 15 tl.

ikili setin içindeki başlıklar kaçlık onu bilmiyorum metbelcim sana zahmet bakarmısın ?
1 delik 0-2 yenidoğan
2 delik 1m+
3 delik 3m+
4 delik 6m+
m+lar ay oluyor heralde 4 çeşit satışa sunulmuş canım anladığım üzere

Aynen canım en güzeli internetten araştırıp yada eşten dosttan tavsiye alarak alışveriş yapmak
zaten o kızlara sen bikaç teknik bilgi söyleyince ısrar edemiyolar sonra hahahha

Merhaba bayanlar Nasılsıniz? Bebislerimiz ne durumda? Bi kac gündür giremedim hepinizi merak ettim tlfndan girdiğim icin biraz zor oluyor geçmiş sayfalari okumak. Ya bayanlar benim kollarimda normalde tuy yoktu ama baya killandim varmı boyle bisey yaşayan? Bunlar dökülür demi sonra?

merhaba kızlar

bugün sağ tarafımda bi sertlik var afedersiniz tuvalete oturduğum zaman taş gibi oturuyor kasığıma :26:

Son düzenleme:

Aynen canım daha bu başlangıç bakalım kadınlar kulubünden daha neler öğrenicez
bu arada ben bebek kıyafeti konusunda kendimizi şanslı görüyorum malum çarşıda her yer bebeci zaten üretimde bursada olduğu için daha ucuza alırız diye düşünüyorum benim kuzenim antalyada oturuyo orada araştırmış fiyatları 6.ayında falan geldi buraya listesini yapmış herşeyini buradan aldı gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…