Bu eczaneler cok pahalı avm lerdeki bebek mağazalarında bayağı indirimlilerbende iki avent var artık almam
Hımm bak bunu bilmiyordum, demek ki natural pp olanlardan alacağız. Uff kendimi çok cahil hissediyorum bazen
260 ML alıcaz anlaşıldı, bu sete falan gerek yok o zaman.
Bu biberonlar baya pahalı canım.Neyse almışsın artık yapacak birşey yok
çok güzell
Hımm bak bunu bilmiyordum, demek ki natural pp olanlardan alacağız. Uff kendimi çok cahil hissediyorum bazen
260 ML alıcaz anlaşıldı, bu sete falan gerek yok o zaman.
Bu biberonlar baya pahalı canım.Neyse almışsın artık yapacak birşey yok
Bende öyle yaptım
Evet evet sete hiç gerek yok istersen böyle ikili istersen tekli olarak 260 alırsın ağzını bebeğinin ayına göre değiştirirsin ama ikili daha iyi gibi ne biliyim biraz büyüyünce biri meyve suyu biri sadece su için oluranammmmm tecrübeleniyoruz artıkkkk
biberon için biraz erken değil mi
Hiçte öyle hissetme canım benimde etraftan görmüşlüğüm var yoksa nerden bilicem
benim kuzenimin ikizleri var 150-ml naturel pp kullandılar çünkü malesef anne sütü alamadılar hiç ama o bile küçük boyunu çok az zaman kullandı bebekler çok ufak olmasına rağmen
tabi önemli olan inş gerek kalmaz sütümüz bol olur
aynen canım bence sen doğru seçim yapmışsınbende ondan alıcam inş
bu arada yenidoğan 80,90 tl lik set var ya orada arkadaşlar onların ucu naturel pp değil ileri zamanlarda kullanılacak bpa pp uçlardan kandırıkçılar hıhhhh
Bende zaten 2 tane alıcam, en iyisi öyle. Bir de bu ağızlarını ayrıca mı alıyoruz ? Ayy çok soru sordum ama ama napayım
Neden ki? bebek eşyası almanın zamanı mı var? Benim cinsiyeti belli olsaydı şimdiye çoktan çeyizine kadar yapılmış olurduAnneanne ve babaanne hazırda bekliyor çünkü.
bende daha hiç hamile tişortü yokEşime her dışarı çıkışmızda bak bana beni tanımasan göbekli mi dersin hamile mi dersin diye bin kez soruyorum o da bıktı sanırım bu sorularımdan sana bi hamile tişörtü alalım diyip duruyo Gittikçe sivrilen bir göbeğim var body giyip üstüne gömlek giyiyorum yaza kadar iyice çıkar bende gömlekleri atarım üstümden
çok güzell
yanlislikla zeyy den alinti yapmisim, ne zaman giymeyi dusunuyorsun, cok göbegim ckmadigndan almadim ben. Hamilelikten önceki bedenden mi alacaz, l yada xl giyiyordum.simdide l veya xl mi alacam.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hiçte öyle hissetme canım benimde etraftan görmüşlüğüm var yoksa nerden bilicem
benim kuzenimin ikizleri var 150-ml naturel pp kullandılar çünkü malesef anne sütü alamadılar hiç ama o bile küçük boyunu çok az zaman kullandı bebekler çok ufak olmasına rağmen
tabi önemli olan inş gerek kalmaz sütümüz bol olur
aynen canım bence sen doğru seçim yapmışsınbende ondan alıcam inş
bu arada yenidoğan 80,90 tl lik set var ya orada arkadaşlar onların ucu naturel pp değil ileri zamanlarda kullanılacak bpa pp uçlardan kandırıkçılar hıhhhh
Olur mu ya ne güzel öğreniyoruz birbirimizdenevet ağızlarda ayrı satılıyo 0 var 1 den 3 e kadar boyları var yanlış bilmiyorsam
dün denedim güzel durdu giyicem yakın zamanda evet aynı beden yanları lastikli olduğu için karın çıktıkça genişlio sıkıntı olmuo
bende gecen lcw de kirmizi, hello momy yazan bir bady denedim cok guzeldi. Hemde 15 tl.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende zaten 2 tane alıcam, en iyisi öyle. Bir de bu ağızlarını ayrıca mı alıyoruz ? Ayy çok soru sordum ama ama napayım
Neden ki? bebek eşyası almanın zamanı mı var? Benim cinsiyeti belli olsaydı şimdiye çoktan çeyizine kadar yapılmış olurduAnneanne ve babaanne hazırda bekliyor çünkü.
Süper şeyler öğrendik naturel pp falanbilerek almak çok güzel ya çünkü avmlerde yanına satma delisi kızlar geliyor hele ilk bebek olduğunu anlayınca saçma sapan şeylere yönlendiriyolar ben hiç yüz vermiyorum artık eskiden saflığıma denk geliyodu dinliyodum
Bak seeennnn, bizi kandıracaklar akılları sıra, valla aslında neredeyse kanıyordum. Fiyatı iyi geldi çünkü gözüme. neyse Allah'tan sordum yoksa kar edeyim derken kazıklanacaktım
Hımm, anladım. Ay ilerdikçe ihtiyaca göre gidip sadece başlık alıcaz o zaman, iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?