- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.841
- 248
Merhaba bayanlar Nasılsıniz? Bebislerimiz ne durumda? Bi kac gündür giremedim hepinizi merak ettim tlfndan girdiğim icin biraz zor oluyor geçmiş sayfalari okumak. Ya bayanlar benim kollarimda normalde tuy yoktu ama baya killandim varmı boyle bisey yaşayan? Bunlar dökülür demi sonra?
ikili setin içindeki başlıklar kaçlık onu bilmiyorum metbelcim sana zahmet bakarmısın ?
1 delik 0-2 yenidoğan
2 delik 1m+
3 delik 3m+
4 delik 6m+
m+lar ay oluyor heralde 4 çeşit satışa sunulmuş canım anladığım üzere
Aynen canım en güzeli internetten araştırıp yada eşten dosttan tavsiye alarak alışveriş yapmak
zaten o kızlara sen bikaç teknik bilgi söyleyince ısrar edemiyolar sonra hahahha
merhaba kızlar
bugün sağ tarafımda bi sertlik var afedersiniz tuvalete oturduğum zaman taş gibi oturuyor kasığıma :26:
Halk arasinda tüylenenin oglu olur derler. Benim çok geç uzuyor. Ama bebegimin cinsiyetini daha bilmiyorum..
Ben sivasli degilim canim bugun bize hcbir sey soylmedi ben ısrar ettim ama bacaklari kapali dedi antalyaya mi gideceksin eger gideceksen ucakla git bari Allah yardimcin olsun bebeginide seni de korusun himm bende 14 + 1 dogum tarihi ne zaman gorunuyor bana devltteki doktor ve anadolu da ki oyle dedi sivas tipta cinsiyete dair bir sey soylenmedi evladimi cok rahat ve net gördüm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benim aldığım avent biberon 2 delik m+ yazıyor o zaman yeni doğan bebeğe büyük oldu di mi :S
Canım benim 3-4 gündür sağ kasığımda geçmeyen bir ağrı var ve evet bir sertlik var gibi sanki normaldir umaırm :26:
Evet dün doktora sordum gidebilirsiniz dedi. Uçakla gidemem ki korkuyorum, sadece bi kere bindim daha da cesaret edemiyorum. Benim bugun 13 +3 oldu. Dogum tarihi 30 kasim . Demek ki aramizda 5 gun var. Ben anadoludan sonra sivas tipa gittm o da net degil ama erkek gibi dedi. Ultrasonu falan anadolununkinden iyi ama yine de tam emin olmadan söylemiyor doktor. HayırlıSi olsun bakalım. 3 hafta sonra tekrar kontrolüm var o zaman net söylerim dedi. Benim içime hep kiz doğdu annemlerde karnıma bakıp kiz demişlerdi. Rüyamda bile hep kiz goruyordum. Boyle olunca hep kiz olcak gibi düşündüm. İsmini bile bulmistim :) bakalim hayırlısi artik
Halk agzina gore iki kizim da oglan diyorlardıdoktor kiza benzetti ama kesin bişey demedi. Eger kizim olacaksa adi AHSEN olacak. Cok şükür mutluyum 24 yasinda 3 evlat sahibi olmus olacağım kizi erkeği yok bunun. Gonlum oglan dedi ama Rabbim vermeyince neyleyim hakkimda Hayırlı olan bbuymus zaten kocamin disinda kilere benziycekse olmasin
Canım benim aldığım avent biberon 2 delik m+ yazıyor o zaman yeni doğan bebeğe büyük oldu di mi :S
Canım benim 3-4 gündür sağ kasığımda geçmeyen bir ağrı var ve evet bir sertlik var gibi sanki normaldir umaırm :26:
Evet dün doktora sordum gidebilirsiniz dedi. Uçakla gidemem ki korkuyorum, sadece bi kere bindim daha da cesaret edemiyorum. Benim bugun 13 +3 oldu. Dogum tarihi 30 kasim . Demek ki aramizda 5 gun var. Ben anadoludan sonra sivas tipa gittm o da net degil ama erkek gibi dedi. Ultrasonu falan anadolununkinden iyi ama yine de tam emin olmadan söylemiyor doktor. HayırlıSi olsun bakalım. 3 hafta sonra tekrar kontrolüm var o zaman net söylerim dedi. Benim içime hep kiz doğdu annemlerde karnıma bakıp kiz demişlerdi. Rüyamda bile hep kiz goruyordum. Boyle olunca hep kiz olcak gibi düşündüm. İsmini bile bulmistim :) bakalim hayırlısi artik
seninle doğumumuz aynı gün canım
Aynen canım daha bu başlangıç bakalım kadınlar kulubünden daha neler öğrenicez
bu arada ben bebek kıyafeti konusunda kendimizi şanslı görüyorum malum çarşıda her yer bebeci zaten üretimde bursada olduğu için daha ucuza alırız diye düşünüyorum benim kuzenim antalyada oturuyo orada araştırmış fiyatları 6.ayında falan geldi buraya listesini yapmış herşeyini buradan aldı gitti
seninle doğumumuz aynı gün canım
Benimde 13 +4 bugun 30 kasim dogum diye hesaplanmisti bendede . Ayni anda dogucak bebeklerimiz.. son adet tarihin 22 şubat mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:) ne guzel. Dün doktorum iki gün önden gidiyor bebegin gelisimi dedi. Ama sorun edilecek bi durum degil dedi
Evet ne guzel. Biz buradaki annişlerden yorumları ala ala hareket ederiz. Onlar bize öncülük ederler. Son adet tarihim 23 subatti.cinsiyet belli mi. Bana erkeğe benziyor dediler
Evet ne guzel. Biz buradaki annişlerden yorumları ala ala hareket ederiz. Onlar bize öncülük ederler. Son adet tarihim 23 subatti.cinsiyet belli mi. Bana erkeğe benziyor dediler
Valla bebek kıyafeti konusu benim için içinden çıkılmaz bir konu haline geldi. Yatağı, nevresimi,ana kucağı, biberonu,şampuan seti şu bu hepsi tamam da bu kıyafet işi uffff....Ne alıcam bilmiyorum, onda da kafam karışık. Bazen kavramları da karıştırıyorum galiba.
Zıbın ne?
Tulum ne?
Çıt çıtlı badi ne? Kış bebeği olacaklar mecbur uzun kollu olacak herşeyi. Kısa kollu giyebilecekleri dönem 8-9 aylık dönemleri, o halde ister 0-3 ay olsun ister 3-6 ay olsun hepsini uzun kollu almak gerek. Hangisinden daha çok almak gerek mesela.
Tek altlardan almak gerek mi? Yoksa sadece tulum yeterli mi? Bu zıbınların bir önden açık olanları var mesela,iç içe geçiriliyor onlar mı daha kullanışlı?? Kafamda deli sorulurrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?