2014 Kasım Anneleri

Halk arasinda tüylenenin oglu olur derler. Benim çok geç uzuyor. Ama bebegimin cinsiyetini daha bilmiyorum..

Canım benim aldığım avent biberon 2 delik m+ yazıyor o zaman yeni doğan bebeğe büyük oldu di mi :S

merhaba kızlar

bugün sağ tarafımda bi sertlik var afedersiniz tuvalete oturduğum zaman taş gibi oturuyor kasığıma :26:

Canım benim 3-4 gündür sağ kasığımda geçmeyen bir ağrı var ve evet bir sertlik var gibi sanki normaldir umaırm :26:

Halk arasinda tüylenenin oglu olur derler. Benim çok geç uzuyor. Ama bebegimin cinsiyetini daha bilmiyorum..

Halk agzina gore iki kizim da oglan diyorlardı doktor kiza benzetti ama kesin bişey demedi. Eger kizim olacaksa adi AHSEN olacak. Cok şükür mutluyum 24 yasinda 3 evlat sahibi olmus olacağım kizi erkeği yok bunun. Gonlum oglan dedi ama Rabbim vermeyince neyleyim hakkimda Hayırlı olan bbuymus zaten kocamin disinda kilere benziycekse olmasin

Evet dün doktora sordum gidebilirsiniz dedi. Uçakla gidemem ki korkuyorum, sadece bi kere bindim daha da cesaret edemiyorum. Benim bugun 13 +3 oldu. Dogum tarihi 30 kasim . Demek ki aramizda 5 gun var. Ben anadoludan sonra sivas tipa gittm o da net degil ama erkek gibi dedi. Ultrasonu falan anadolununkinden iyi ama yine de tam emin olmadan söylemiyor doktor. HayırlıSi olsun bakalım. 3 hafta sonra tekrar kontrolüm var o zaman net söylerim dedi. Benim içime hep kiz doğdu annemlerde karnıma bakıp kiz demişlerdi. Rüyamda bile hep kiz goruyordum. Boyle olunca hep kiz olcak gibi düşündüm. İsmini bile bulmistim :) bakalim hayırlısi artik

inşallah normaldir canım belki rahim büyüdüğü için oluyordur:13:

kızlar haftaya pazartesi tatile gidiyoruz kendi arabamızla.doktoruma danıştım gidebilrsin dedi .inşallah bi sorun olmaz.aslında bana kalsa gitmem ama eşim çok gitmek istiyor kışın yaptırmıştık rezervasyonu hamile değildim o zaman.

Son düzenleme:

seninle doğumumuz aynı gün canım

Allah bagislasin hepsini..Ismide cok guzel olacak :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

belki tek delik premetüreler içindir orasını bende bilmiyorum şimdi araştırıken dikkatimi çekti aslında sütümüz olursa 1-2-3ü kullanmadan direk 4e geçeriz mantıken ek gıdalarda:)) işte bunlar hep bizim deneyimimiz olacak

Benimde 13 +4 bugun 30 kasim dogum diye hesaplanmisti bendede . Ayni anda dogucak bebeklerimiz.. son adet tarihin 22 şubat mi?

seninle doğumumuz aynı gün canım

3 muzunde dogumlari ayni o zaman :)

Valla bebek kıyafeti konusu benim için içinden çıkılmaz bir konu haline geldi. Yatağı, nevresimi,ana kucağı, biberonu,şampuan seti şu bu hepsi tamam da bu kıyafet işi uffff....Ne alıcam bilmiyorum, onda da kafam karışık. Bazen kavramları da karıştırıyorum galiba.

Zıbın ne?
Tulum ne?
Çıt çıtlı badi ne? Kış bebeği olacaklar mecbur uzun kollu olacak herşeyi. Kısa kollu giyebilecekleri dönem 8-9 aylık dönemleri, o halde ister 0-3 ay olsun ister 3-6 ay olsun hepsini uzun kollu almak gerek. Hangisinden daha çok almak gerek mesela.
Tek altlardan almak gerek mi? Yoksa sadece tulum yeterli mi? Bu zıbınların bir önden açık olanları var mesela,iç içe geçiriliyor onlar mı daha kullanışlı?? Kafamda deli sorulurrrrr

Kizlar doktordan geldim. Genital bölge icin temizleme jeli verdi ohh rahatim artik. Birde catlak icin yağ aldim. Mustela'yi aldim. Sizler neler almistiniz??

Burdaki hesaplamaya göre 30 kasim.
Bebegim uygulamasina göre 29 kasim. Enteresan. Artik burdada
29 kasim yaptim.

Son düzenleme:
Benimde 13 +4 bugun 30 kasim dogum diye hesaplanmisti bendede . Ayni anda dogucak bebeklerimiz.. son adet tarihin 22 şubat mi?

Evet ne guzel. Biz buradaki annişlerden yorumları ala ala hareket ederiz. Onlar bize öncülük ederler. Son adet tarihim 23 subatti.cinsiyet belli mi. Bana erkeğe benziyor dediler

Evet ne guzel. Biz buradaki annişlerden yorumları ala ala hareket ederiz. Onlar bize öncülük ederler. Son adet tarihim 23 subatti.cinsiyet belli mi. Bana erkeğe benziyor dediler

bana da 12. haftada erkeğe benziyor dedi 13. hafatda daha erken dedi yorum yapmadı 25 haziran gibi öğrenicem sanırım

Bana hiç erkek yada kiz demediler..
Ben zaten not aldim hep :) biberondan , zibina,beze kadar :)

bende aynı düşüncedeyim kıyafet dışında ufak tefek şeyler aldım ama hala kıyafet almadım cinsiyetde belli değil belki ondan elim gitmiyor bi kaç yere baktım yaza denk geldği için mi bilmiyorum herşey ince kara kışta doğrcaz napcaz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…