KOcayı evden atmaya canım
Anlayamaz mıyım, bizim eve gelde akşamları elimde yastık nasıl oda oda dolaştığımı izleDün akşam yatıcaz, eşim diyor camı kapatayım dedim "sakın ha öyle bir şeye yeltenme, yanıyorum ya anlamıyorsun" dedim. "O zaman balkonu kapatayım" diyor. "ya ceryan yapmayınca anlamı yok, kapatma" dedim. Sanırım korktu benden dün gece Diğer camları balkon kapılarını da açmış yatarken
ya benim kocamda zorla çoraplarımı çıkarttırmaya çalışıyo donuyorum diyorum adam anlamıyo
O ben değildim canım ama Hakikaten bir hastanenin bu kadar farklı fiyat verebilmesi insanların sömürüldüğünün göstergesidir. ilk doğumumu orda yaptım fiyatlar normal seviyelerdeydi. Ama şimdi uçmuş durumda..
Bende son günler dediklerinde çok panikledim. Ama şimdi içim rahat, Eğer yaptırsaydım ve risk yüksek çıksaydı bütün hamilelik süreci zehir olacaktı. Muhtemelen eşim aldırmak isteyecekti. Ben asla razı olmayacaktım. Birde risk yüksek dedikleri çocuğun sağlıklı olma ihtimali var. Tıpkı risk düşük dediklerinin down sendromlu olabileceği gibi. Sonuçta taktir Allahın..
Özele o kadar para vermek istemediğimde ben yaptırmadım.. Şu an içinde pişmanlık duymuyorum çok şükür.
Biz yanıyoruz birisi de donuyorValla bildiğin ip askılı gecelikle yatıyorum, üstümü de örtmüyorum , cam falan açık. Sabah ter içinde kalktım, yuh dedim kendime
Al benden de o kadar ip askılı gecelik cam açık üstümde pike bile yok.... yandık valla napcaz yaz boyu bilmem...
Biz yanıyoruz birisi de donuyorValla bildiğin ip askılı gecelikle yatıyorum, üstümü de örtmüyorum , cam falan açık. Sabah ter içinde kalktım, yuh dedim kendime
Aynen, şimdi de tereyağını teşvik ediyorlar. Benim babam tansiyon hastası, aynı zaman da uzun zaman önce kalp krizi de geçirdi. Kızarmış ekmeği çok severdi, zamanında tereyağı asla yok dediler, adam zeytinyağına baharat karıştırdı öyle yedi kızarmış ekmeği. Şimdi ki doktorlarda margrin yasak, tereyağ korkmadan yiyin diyor. Adamda şaşırdı
Hormonlar bizi böyle yapıyor yapacak birşey yok
Canım bu gecelikle çıkıp, paketi aşağı atmak konusunda şaka yaptığını düşünmek istiyorum
Allah klimalara zeval vermesin
klimaya ve ceyranda kalmamaya dikkat et canım bak ben soğuk suları götürdüm boğazlarım resmen parça parça sanki toparlamaya çalışıom bu havalar insanı sarsıyorrr
hehe sağol canım daha cinsiyet belli değil
demeki Allah söyleri oglan :) hihibi ben ogluma bunlari aldim diye okudugmu hatirliyorum ksb cnm :)
Hiç belli olmaz o iş, nevrim dönerse paketle birlikte onları da atarım aşşa valla
Bende ince gecelikle yatıyom, geçen pişmiş evde gezerken ten tene değmesi durumu sebebi ile memiklerimin altına geceliği kıvırıp sıkıştırmışım babaneler gibi. Eşim bi güldü bi güldü halime, benim mode
Kizlar bunlar da benim bebegimin cicileri.sanirim iki ay oldu alali :) indirimde bi magaza vardi dayanamadim aldim bişeyler :sly:
bu mamalarda özellikle bu kaçıncı iddaa artık bi gerçeklik olduğunu düşünür oldum hemde ünlü markalar yani bari bebeklerin sağlıklarını yabana atmasalar ama ne yazık ki... zeytinyağı tereyağı hastır candır yaa eski insanlar ondan bu kadar sağlamlar bakın doğumları bile kolay oluyormuşşş
Kizlar bunlar da benim bebegimin cicileri.sanirim iki ay oldu alali :) indirimde bi magaza vardi dayanamadim aldim bişeyler :sly:
Allah klimalara zeval vermesin
hehe olabilir :)
onu başka bir arkadaş yazdı..
benimkileri annem almış..
eli mavilere gitmiş hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?