2014 Kasım Anneleri

ya benim kocamda zorla çoraplarımı çıkarttırmaya çalışıyo donuyorum diyorum adam anlamıyo

ya benim kocamda zorla çoraplarımı çıkarttırmaya çalışıyo donuyorum diyorum adam anlamıyo

Biz yanıyoruz birisi de donuyor Valla bildiğin ip askılı gecelikle yatıyorum, üstümü de örtmüyorum , cam falan açık. Sabah ter içinde kalktım, yuh dedim kendime

bende dün özelden randevu almış yaptıracaktım randevu saatine kadar okudum araştırdım eşime anlattım ve yaptırmadım gitmedim randevuya gerçekten benimde için rahat. kalbi attığı yaşadığı sürece bizim bebeğimiz o, dedi eşim. sağolsun eşimde yaptırmak taraftarı olmadı. bakalım devlette 3lü yapılacak derse formaliteden onu yaptırırım. hamileliğin tadını çıkarıcam artık. düşünmek yok.

Biz yanıyoruz birisi de donuyor Valla bildiğin ip askılı gecelikle yatıyorum, üstümü de örtmüyorum , cam falan açık. Sabah ter içinde kalktım, yuh dedim kendime

Al benden de o kadar ip askılı gecelik cam açık üstümde pike bile yok.... yandık valla napcaz yaz boyu bilmem...

valla ben atlet, thsirt, hırka yatıyorum üzerime yorgan battaniye..
adam gece üstümden battaniyeyi alıyo
o terliyo ben donuyom
karadenizde hava çok sıcak değil daha akşamları...

Kizlar bunlar da benim bebegimin cicileri.sanirim iki ay oldu alali :) indirimde bi magaza vardi dayanamadim aldim bişeyler :sly:

Eklentiler

• $1401351927556.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 67

bu mamalarda özellikle bu kaçıncı iddaa artık bi gerçeklik olduğunu düşünür oldum hemde ünlü markalar yani bari bebeklerin sağlıklarını yabana atmasalar ama ne yazık ki... zeytinyağı tereyağı hastır candır yaa eski insanlar ondan bu kadar sağlamlar bakın doğumları bile kolay oluyormuşşş

Hormonlar bizi böyle yapıyor yapacak birşey yok

Canım bu gecelikle çıkıp, paketi aşağı atmak konusunda şaka yaptığını düşünmek istiyorum

Hiç belli olmaz o iş, nevrim dönerse paketle birlikte onları da atarım aşşa valla
Bende ince gecelikle yatıyom, geçen pişmiş evde gezerken ten tene değmesi durumu sebebi ile memiklerimin altına geceliği kıvırıp sıkıştırmışım babaneler gibi. Eşim bi güldü bi güldü halime, benim mode

klimaya ve ceyranda kalmamaya dikkat et canım bak ben soğuk suları götürdüm boğazlarım resmen parça parça sanki toparlamaya çalışıom bu havalar insanı sarsıyorrr

Henüz açmadık canım klimaları, bir de bende bademcik yok sanırım o yüzden ben hiç boğaz ağrısı yaşamadım hayatımda, kışın bile buzdolabından su içerim ben, hele dondurma vazgeçilmezim benim. Yaz kış erim. Canım istedi bak şimdi

Ayy onu bende yapıyorum resmen su gibi oluyor çünkü

Kizlar bunlar da benim bebegimin cicileri.sanirim iki ay oldu alali :) indirimde bi magaza vardi dayanamadim aldim bişeyler :sly:

hayirli olsun cnm bebisin agucuklar ata ata giyinsin insAllah :)
iyi yapmissin bende takip ediyorum ama daha denk gelmedi unisex elbiseler. arkadas birsürü güzel ciciler almis indirim oldukca simdi bende onun gibi yapiyorum

Ya şimdi burda birileri beni topa tutacakta, şu mama olayını da hiç anlamış değilim. Hani çok ufakken süt gelmiyorsa mecburen anne sütüne yakın mamalar veriliyor da, ek ve katı gıdalara geçildiği zaman neden mama hiç anlamıyorum gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…