Slm kizlar, bugun trt de hamilelerle ilgili bi program vardi. Kozmetik catlak kremlerinin catlak olusumunu onledigine dair ispatlanmis bir bilgi yokmus. Dogal olanlar ise kakao yagi ve badem yagiymis. Ben cok para verip lierac aldim:(bitince kakao yagina gecmeyi dusunuorum burdan bir arkadas kokusunun da hos oldugunu soylemisti.kullanan arkadaslar aktardan ve belli bir markadan mi aliorsunuz merak ettim.
1.çok sevdiğim için 2 b.çay 1 kahve hakkım var doktorum söyledi
2.henüz çok erken bişey almayacm son 1-2 ayı alışverişe ayıracm.
ben Efa Daily içiyorum tadı falan yok altın sarısı bi kapsül bulantı yapmıyor.
2. soru yanlış anlaşılmasın kastım alışveriş değil :)
Yani zihinsel ve bedensel olarak kendinizi doğuma hazırlamaktan bahsediyorum. Mesela doğum süreci ile ilgili kitap okumak araştırma yapmak, gebe-doğum kurslarına gitmek, yürüyüş yapmak, hamile plates ya da hamile yogası gibi..[/QUOTE
Arkadaşlarımın hepsi tecrübeli anne olunca doğal olarak her gün yeni bir şeyler öğreniyorumbebek gelişimi ve çocuk psikolojisi ile ilgili takip ettiğim yazarlar var onun dışında yürüyüş yapıyorum ben biraz soğukkanlıyım gebeliği fazla evhamlı geçirmiyorum
2. soru yanlış anlaşılmasın kastım alışveriş değil :)
Yani zihinsel ve bedensel olarak kendinizi doğuma hazırlamaktan bahsediyorum. Mesela doğum süreci ile ilgili kitap okumak araştırma yapmak, gebe-doğum kurslarına gitmek, yürüyüş yapmak, hamile plates ya da hamile yogası gibi..
arkadaslar ben bu ara nemlendiriciler ve gunes koruyucuya taktım.artık gunes cıktı yuzdekı lekelenmeler ıcın gunes koruyucu kullanmak sart ben coola dıye bı markayı aldım tavsıye uzerıne ama enım olamıyorum yuzum cok kuru nemlenırıcıye mecburum resmenne bebek yagı ne de badem yagı hıc ıyı gelmedı bana darphin kullanmaya basladım nemlendırıcı olarak ama kafam cok karıstı..sızler neler kullanıyorsunuz??
Slm kızlar sorularla geldim size...
1. Günlük çay kahve tüketiyormusunuz? tüketiyorsanız ne kadar? doktorlarınıza sormuşmuydunuz ne önerdi?
2. Doğum için hazırlıklara başladınız mı? neler yapıyorsunuz?
Canm bbunacani gonulden inandm bebk kismetyle gelir hic gelmyck oln parm geldi kredi kartlarmbitti tummasrflari babaannesi karsilyck dogm parami bile
ben de kakao yağı kullanıyorum bir yan etkisini görmedim
Canım bizde de tam tersi oldu eşim ameliyat nedeniyle 3-4 ay işsiz kaldı bütün birikimimizi harcadık kiradayız tek benim maaşımla geçinemedik. Şimdi işe girdi ama çok kötü şıkıştık haziranda da benim okul tatil oluyo ücretli öğrt. yaptğm için maaş alamıycam eşim yine 2 amelyat geçircek uzun bi süre işsiz kalcak ve ikimizde çalışmıyo olcaz. Artık kendimi düşünmüyorum da bebeğimizin ihtyaçları söz konusu bu yüzden bu son iki maaşımla her şeyini almaya çalışıyorum olmayan paramla. Aslında ikimizde çalışıyoduk aile planlaması yaptık ve bebeğe karar verdik ama ani bi ameliyat herşeyi tepetaklak yaptı. Halimize bin şükür vardır Rabbimin bildiği.
Canım bizde de tam tersi oldu eşim ameliyat nedeniyle 3-4 ay işsiz kaldı bütün birikimimizi harcadık kiradayız tek benim maaşımla geçinemedik. Şimdi işe girdi ama çok kötü şıkıştık haziranda da benim okul tatil oluyo ücretli öğrt. yaptğm için maaş alamıycam eşim yine 2 amelyat geçircek uzun bi süre işsiz kalcak ve ikimizde çalışmıyo olcaz. Artık kendimi düşünmüyorum da bebeğimizin ihtyaçları söz konusu bu yüzden bu son iki maaşımla her şeyini almaya çalışıyorum olmayan paramla. Aslında ikimizde çalışıyoduk aile planlaması yaptık ve bebeğe karar verdik ama ani bi ameliyat herşeyi tepetaklak yaptı. Halimize bin şükür vardır Rabbimin bildiği.
Cocugumun saglik sektorunun hic bi dalinda olmasini istemem o kadar sogumus durumdayim saygi duyulacagi bi meslegi olur insallah
Geçmiş olsun canım yaa..
Bizde maalesefki benze br durumdayız. Eşimde bende heran işsiz kalabiliriz. Çok borcumuz var. Biri karnımda biri evde iki çocuk. Eşime kalsa şu durumda ikinci çocuk hiç olmamalıydı. Hatta hamileliğimi öğrendiğimizde iş yerinde sıkıntılar başladı her ağzı açıldığında ne olacağımız belli değil bir de çocuk olacak dedi durdu. Ama iste rabbimin bir biliği var aylarca uğraştım olmadı. Tam oldu dedim düşük yaşadım. Hiç olmasına ihtimal vermediğim zaman baltım ki hamileyim. Hayatta herşeyi planına uyguın yapamıyorsun işte. Kısmet böyleymiş.
İnşallah bebişlerimiz kısmetleri ile gelir.
Hiç canını sıkma Rabbim kolaylık verir bol bol dua et hepimiz için bunlar geçerli yarın öbür gün hangimiz basina ne gelir bilemeyiz Allah beterinden korusun arkadasim
Benimde idrarsa bakteri cikti bu enfeksiyon mu oluyor. Birde bol su icincede wcden cikamiyorum resmen.
Slm kızlar sorularla geldim size...
1. Günlük çay kahve tüketiyormusunuz? tüketiyorsanız ne kadar? doktorlarınıza sormuşmuydunuz ne önerdi?
2. Doğum için hazırlıklara başladınız mı? neler yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?