2014 Kasım Anneleri

Anaa bunlar gaz mı alıyomuş? Sen denedin mi,? hafifletti mi?
ben bide el ayak şişmelerimi azıcık normale soksam çok iyi olcak

merhaba anneler bugün doktor kont. vardı sağlığımız gayet yerinde ağırlığımız 144 gr. ellerini ayaklarını parmaklarını yüzünü bile gördüm kuzumun veee bir prensesim daha olacak Allah'ım nasip kısmet ederse kızları 2'liyorum

meraba canmm bişey sorcam..bende memurum..benim bildiğim,doğum izni bitince 6ay günlük 3saat izin..bidaki 6ay günde 1,5saat izin yapılıyo..hani 4gün çalışcam,3gün çalışcam demişsinya,yani bu saatlik izinleri birleştirebiliyomuyuz??

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sütteki laktozdan dolayı gaz oluyor bazı vücutlar laktozu tolere edemiyor.. Laktozsuz sütler var mesela pınar ın laktozsuz sütü var onu icebilirsin

Saglik sektorunde buna musade edeceklerini sanmiyorum bisuru arkadasim dogum yapti senin yazdigin gibi saatlik izin kullandilar birlestirme olmadi idarenin insiyatifi olabilir ama benim hastanemde boyle bir uygulama yok maalesef

hep bize acılar, hep bize zaten..saol canmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saglik sektorunde buna musade edeceklerini sanmiyorum bisuru arkadasim dogum yapti senin yazdigin gibi saatlik izin kullandilar birlestirme olmadi idarenin insiyatifi olabilir ama benim hastanemde boyle bir uygulama yok maalesef

Maalesef oyle 24 saat nobet tut milletin hakaretini dinle bu kadar yogun calismaya aldigin maas devede kulak zaten Allah yardimcimiz olsun

Maalesef oyle 24 saat nobet tut milletin hakaretini dinle bu kadar yogun calismaya aldigin maas devede kulak zaten Allah yardimcimiz olsun

aminnn..aynendediğin gibi..daha öte bi hizmet sektörü varmı acep

Benim çalıştıgım kurum birleştiriyor canım isteyen gunluk kullanıyor sanırım yıne ama cogu kişi boyle ttercıh edıyor. Büyükşehir evler uzak. Evden çıktıktıktan sonra bı anlamı olmuyor. Nasıl ayarlıyorlar bilmiyorum. Personel hesabediyor hangi tarihe kadar kullanıcagımızı. Ikı gun ustuste ıstemiyorlar sadece salı-cuma mesela dıyor kullan.

Sanırım calıştıgınız kurumun insiyatifinde yani yasada gecen bişey yok birlestırmeyle ilgili. Ben belediyedeyim biraz daha mı rahat bilmiyorum bu izin işleri. Bence bir görüşün kurumunuzla kabul edebilirler.

aminnn..aynendediğin gibi..daha öte bi hizmet sektörü varmı acep

Cocugumun saglik sektorunun hic bi dalinda olmasini istemem o kadar sogumus durumdayim saygi duyulacagi bi meslegi olur insallah

Sut ıznı aynen senin dediğin gibi. Yasal dogum iznin bittikten sonra başlıyor. 3 saatlik süre 9 ayın sonuna, 1.5 saatlik sure 15. Ayın sonuna geliyor ortalama

Biz teknik personeliz canım mimar mühendis vs. O yuzden sanırım ayarlamak kolay oluyor. Dedıgın gibi sağlık ta zor olabilir.

birleştirmek çok daha mantıklı..ozamn gelsin bi denerim şansımı..merakımı giderdin..çok thanks

birleştirmek çok daha mantıklı..ozamn gelsin bi denerim şansımı..merakımı giderdin..çok thanks

Rica ederiim cnm. Gec yazmış olabilirim kusura bakma cocuk, yemek, akşam telaşı 😊😊

Rica ederiim cnm. Gec yazmış olabilirim kusura bakma cocuk, yemek, akşam telaşı 😊😊

oyy hiç önemli değill..kolaygelsin canmm😌

Anaa bunlar gaz mı alıyomuş? Sen denedin mi,? hafifletti mi?
ben bide el ayak şişmelerimi azıcık normale soksam çok iyi olcak

Yok canım salı günü konuştum daha deneyemedin sadece o gece sütüme tarçın kattım içtim yattım bişey anlamadım tabi birde dağ kekiği çayı dedi bakalım denicem artık sonuçta zararlı şeyler değil

Slm kızlar sorularla geldim size...

1. Günlük çay kahve tüketiyormusunuz? tüketiyorsanız ne kadar? doktorlarınıza sormuşmuydunuz ne önerdi?

2. Doğum için hazırlıklara başladınız mı? neler yapıyorsunuz?

1.çok sevdiğim için 2 b.çay 1 kahve hakkım var doktorum söyledi

2.henüz çok erken bişey almayacm son 1-2 ayı alışverişe ayıracm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…