- 25 Şubat 2008
- 1.434
- 657
- 448
Benimde felaket gazım var hele akşama doğru sancıya dönüşüyor artık ve tüm gün oturmak çok sıkıştırıyor akşamları ya ayakta olucam yada uzanıcam ancak böyle bi nebze rahatlıyorum
onun dışında ben aile hekimimizin önerileri söyleyeyim size kızlar belki işine yarayan olur
tarçın (süte katılabilir)
kimyon (yemeklerimize)
ve sakız çiğnemek
Çok güzel anlatmışsın gönül rahatlığıyla kullanabilirim teşekkürler canım
ben de korkuyorum cok canımkızımda ücretsiz izin almıştım 11ay kendim baktım. o zaman sözleşmeliydim şu an devlet memuruyum 2 sene ücretsiz izin hakkım var ama bu sefer kullanmıcam sanırım belki 2-3 ay. süt iznim olacak memur oldugum için. 9 aylık olana kadar haftada 3 gün çalışıcam 15 aylık olana kadar 4 gün çalışıcam. tam maaş alıcam. ücretsiz izinleri de yakmak istemiyorum. 6 aylık yapıp başlamayı düşünüyorum ama bakalım. ben de yarım gun krese vericem büyüğü şimdilik. evde bunalsın istemiyorum şimdi eşimin bi akrabası bakıyor. işe başlayınca tam gün gondericem. keşke hep evde olsak kendimiz büyütsekama istanbul şartları. bir de memurum şartlarım güzel bırakmak da istemiyorum diyorum niye okudum ugraştım hayırlısı olsun hepimiz için inşallah allah yardımcımız olsun.
çok zor o gaz sancısı da karpuzu çok soğuk yiyemediğimden bir de 2-3 dilim ancak yiyebiliyorum sorun olmuyor da hamilelikte ben hiç süt içemiyorum, öyle bir gaz yapıyor ki tüm vücudum şişiyor sanki, soda rennie yürüyüş hiçbiri fayda etmiyor, süt olayını bitirdim ben de mecburen, ama gaz da pek hafife alınacak gibi değil
meraba canmm bişey sorcam..bende memurum..benim bildiğim,doğum izni bitince 6ay günlük 3saat izin..bidaki 6ay günde 1,5saat izin yapılıyo..hani 4gün çalışcam,3gün çalışcam demişsinya,yani bu saatlik izinleri birleştirebiliyomuyuz??
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Saglik sektorunde buna musade edeceklerini sanmiyorum bisuru arkadasim dogum yapti senin yazdigin gibi saatlik izin kullandilar birlestirme olmadi idarenin insiyatifi olabilir ama benim hastanemde boyle bir uygulama yok maalesef
hep bize acılar, hep bize zaten..saol canmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maalesef oyle 24 saat nobet tut milletin hakaretini dinle bu kadar yogun calismaya aldigin maas devede kulak zaten Allah yardimcimiz olsun
meraba canmm bişey sorcam..bende memurum..benim bildiğim,doğum izni bitince 6ay günlük 3saat izin..bidaki 6ay günde 1,5saat izin yapılıyo..hani 4gün çalışcam,3gün çalışcam demişsinya,yani bu saatlik izinleri birleştirebiliyomuyuz??
aminnn..aynendediğin gibi..daha öte bi hizmet sektörü varmı acep
Saglik sektorunde buna musade edeceklerini sanmiyorum bisuru arkadasim dogum yapti senin yazdigin gibi saatlik izin kullandilar birlestirme olmadi idarenin insiyatifi olabilir ama benim hastanemde boyle bir uygulama yok maalesef
Benim çalıştıgım kurum birleştiriyor canım isteyen gunluk kullanıyor sanırım yıne ama cogu kişi boyle ttercıh edıyor. Büyükşehir evler uzak. Evden çıktıktıktan sonra bı anlamı olmuyor. Nasıl ayarlıyorlar bilmiyorum. Personel hesabediyor hangi tarihe kadar kullanıcagımızı. Ikı gun ustuste ıstemiyorlar sadece salı-cuma mesela dıyor kullan.
Sanırım calıştıgınız kurumun insiyatifinde yani yasada gecen bişey yok birlestırmeyle ilgili. Ben belediyedeyim biraz daha mı rahat bilmiyorum bu izin işleri. Bence bir görüşün kurumunuzla kabul edebilirler.
birleştirmek çok daha mantıklı..ozamn gelsin bi denerim şansımı..merakımı giderdin..çok thanks
Rica ederiim cnm. Gec yazmış olabilirim kusura bakma cocuk, yemek, akşam telaşı 😊😊
Anaa bunlar gaz mı alıyomuş? Sen denedin mi,? hafifletti mi?
ben bide el ayak şişmelerimi azıcık normale soksam çok iyi olcak
Slm kızlar sorularla geldim size...
1. Günlük çay kahve tüketiyormusunuz? tüketiyorsanız ne kadar? doktorlarınıza sormuşmuydunuz ne önerdi?
2. Doğum için hazırlıklara başladınız mı? neler yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?