2014 Kasım Anneleri

günaydınlar bende bebegimi gördüm tekme atıyordu ve kalbinin atışını duydum elimi koydum daha da tekmeledi ayy çok garipti

Gunaydın canim
Bende bugun bulantiyla ve gobek sancısyla uyandim hıc gecmeyck gbi gelyor bazen. Insallah atlatirz hemen bu donemleri. Bende hep ruyamda cinsytle ilgli ruyalar goryrm rabbim hayirlisini versn.
Bebis de insallah saglgna kavusur canim.

bende aldım bundannnnn

Sende foto koy :)

günaydınlar bende bebegimi gördüm tekme atıyordu ve kalbinin atışını duydum elimi koydum daha da tekmeledi ayy çok garipti

Hayir olsunnn

Amin cmm, gobek buyuyor bnm bi gunde cok farketti gecen gece cok agrimisti bi baktim buyumus :)) seninde buyuyodurr

günaydın kızlarr hayırlı cumalarrrr

yarın randevum var sabahtan oleyyyyyyyyyyyyyyyy :118::118::118:

Dağ kekiği var bende çok acı olur o çay yahu. Hem yağları da eritir iyi iyi :) deneyeyim bari bende.

Gunaydn kizlar bugun coook heyecanliyim drkotrolum varr kizlar hangisini kullanmycktk decavit veya elevitimi

Dün ne güzel uyudum yaa rüzgar çıktı yağmur başladı ohhh :)
Kızlar benim göbek şu an çok büyük. Acaba karnım birden böyle büyüdümü yoksa gaz mı bilemedim. Ama çok büyüdü yani. Korkuyom :18:

Benimde kiloma göre göbeğim baya büyüdü geçen haftalarda aşağıda duruyordu şimdi yukarı çıktı biraz iki tane hamile pantolonu aldım onları giyiyorum artık ama 36 beden yine en küçüğü oldu bakalım ilerde nasıl olcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…