2014 Kasım Anneleri

bende bu sabah tartıldım 800 gram almışım hamileliğin başından beri..
ama göbek önden gidiyo top gibi..
artık farkediyo herkes...

benim ilk gebeliğimde 20. hafta gibi büyümeye başlamıştı göbüşüm ama şu an 16 haftadayız büyüdü biraz. 2 kilo kadar da almışım. ilk gebeliğime göre daha az almış olsam da gayet hızla ilerliyorum:)

Balım ben normalde 42 bedendim, geçen gün mayo siparişi verdim internetten 46 beden :18:
Yoksa sıkacak dedim şu hale bak oyyyyy

bende bu sabah tartıldım 800 gram almışım hamileliğin başından beri..
ama göbek önden gidiyo top gibi..
artık farkediyo herkes...
Valla davul gibi şişen memiklerim göbeğin yanında solda sıfır kaldı. sanırım biraz gaz sancım da var, dün akşam 21:00 e doğru eve girdim, 2,5 saat araçta oturdum tabi, inip yürümeye başladığım an pırt pırt pırrttt ay dedim noluyom ben. Çok gazman oldum yandım yandım

ben de hala kusuyorum canım malesef bellli şeyleri yer yemez çıkarıyorum. yeşil yapraklı şeyleri özellikle yaprak sarması, ıspanaklı şeyler, roka yer yemez çıkarıyorum. sabahları da bazen su çıkarıyorum. sürrekli bir mide bulantısı hissi var. ne zaman gececek cok merak ediyorum

arkadaşının bebeğine şifa versin rabbim tez zamanda. bizim bir yakınımızın bebeğide aynı şekilde gelişmiyordu 800gr falan doğdu. küvezde kaldı hayata tutundu yavrucak canavar gibi şimdi maşallah. zor gunlerdı ama allah kimsenın başına vermesin

günaydınlarr.
hayırlı cumalar herkese ya ben bu arlar bi kötüyüm ya mide bulantılarım başladı gene uykum da çok gelio hiç halim
yok bişi yapamıorumgeçt die seviniodum çok güzel yiyodum yaaa

hehe ay yazık sanaa
bakalım o haftalarda biz nasıl olcaz...

kızlar günaydın:) bugün randevusu olan arkadaşlar inşallah güzel haberlerle gelirler:) benim daha 3 hafta var 20.haftada gitcem ...bugün 17.haftayada girdik şükür inşallah sağ salim geçer zaman:)

Birgeniimmm, bak ne diyo, kekik çayı içme diyo bi site;

Hamilelikte hangi bitki çayları içilmemelidir?
Bu çaylar rahim kasılmalarını uyarıcı v.b etkilerde bulunabilir, gebelikt etüketilmemelidir.
- Aloe Vera
- Karanfil yapı
- Sarı çiğdem
- Kimyon
- Lavanta
- Fesleğen yağı
- Ökseotu
- Tarçın
- Kekik Yağı
- Sinameki
- Safran
- Maydonoz içillmemelidir (yemeklerde kullanılabilir)
- Akçaağaç
- Melekotu
- Kimyon
- Yasemin

günaydın arkadaşlar.bende dün kontrol için gittim.doktor üçlü test yapcz dedi.kan verdim.sonucunu pazartesi alıcm.bu arada artık bebeğimizin kız olduğunu öğrendik.diğer türlü bir ay sonra gelebilirsniz herşey normal dedi. arkadaşlar benim tek sıkımtım bu aralara akıntım artması sonucu kaşıntımında artması. sizlerde de varmı

aynı sorun uzun zamandır bende de vardı. doktora gittim idrar testi verdim enfeksiyon çıktı. kültür istedi. kültürde de bi bakterinin üremesi gözüktü. antibiyotik verdi kullandım geçti çok şükür. doktora gözükmekte fayda var. ben ihmal ettim uzun süre çektim bu sıkıntıyı.

bende akıntı çok canım beyaz geliyor ama kokusu çk yok kaşıntın ve yanman olursa gel demişti doktorum tek sıkıntım çok gelmesi

günaydın güzel annelerr
ben epilasyon yaptırıyordum ve hamilelikten sonra en son ocak ayında gittim. koltukaltı ve bacak altı. geçen hafta gittim yaptırdım. haftaya kontrol var. sonraki de sanırım 2 ay sonra falan olur yani hamilelik sırasında iki seans.
benim gibi yaptıran var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…