2014 Kasım Anneleri

aslında kaşıntı o kadar rahatsız etmiyor beni.bende kültür testi falan verdim hamileliğin ilk zamanlarında doktor ilaç verdi kullandım geçti sandım.şimdi yine tekrarlardı.ben bütün gün iş yerinde olunca akıntı beni çok rahatsız ediyor akşam eve gelir gelmez hemen çamaşırımı değiştiryrmm.

bende yaptırmayı çok istyrm ama eşim hamile olduğum için bebeğe bişey olur korkusu ile izin vermyrr sen en iyysini yapıysnn bence

Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar

Günaydın canım
evet bitki çayları ve baharat çok fazla önerilmiyor ama az olunca zararı olmuyormuş çatlayacağım gazdan resmen içimde dolaşan gazı takip edebiliyorum
yada sakız çiğneyeceğiz sadece hiçte sevmem
aslında hekimin dediğine göre bu gazı bir an önce halletmek gerekmiş bebeğimize gaz geçmesin ileriki zamanlarda diye
ben hafta sonu görüşücem yüzyüze o zaman tekrar ayrıntılı anlatıcam sana bildiririm muhakkak canım

bende lazer epilasyn yaptırıyordum ama bıraktım hamileik sırasında yapmıyoruz dediler 4 seans aldım daha 4 seans daha var emzirme bittikten sonra gideceği artık

Son düzenleme:

ben günlük ped kullanmayı sevmiyorum o yüzden günde 2 kez değiştirdiğim bile oluyor

Bildigim kadariyla adaçayi da dahil, yeşil çaylar yasak. Doktorum soyledi. Günde 1 nrmal çay içebilirsin acikdedi ama içmiyorum. Kahveyide sagdan soldan herkes öneriyor. Bebegin zeka gelişimine iyi gelir iç diye ama içmiyorum ben..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Epilasyon derken lazer epilasyondan mı bahsediyorsun??

Neeee çocuğa da geçebilir mi eyvaaa, gaz sancılı bebek hep ağlar, çözmemiz lazım kesinlikle o zaman. Bu arada bende hissediyorum gazın hareketlerini, sağdan sola yukarı filan diye. Bide şöle bişi buldum, mantıklı geldi bana ;
En doğru ve kolayı 1 bardak ılık su içip (yavaş-yavaş) rahat bir pozisyon almaktır. (uzanmak en iyisidir).
Çünkü bu bir safrakesesi ağrısı da olabilir karın ağrısı da.
Bir şeyler yiyip içmek; mideyi de safrakesesini de yoracaktır. Ilık su gazınızı da dağıtacağından hepsine iyi gelir.

Gaz sorununuz için doğal bir çözüm arıyorsanız nane çayını deneyebilirsiniz. Nane yağı içindeki mentol’un spazm çözücü etkisi olduğundan sindirim sisteminizdeki yumuşak kasları rahatlatacaktır. Ancak reflü sorununuz varsa nane çayı yerine papatya çayı da deneyebilirsiniz. Yiyeceklerinizi lezzetlendirmek için zerdeçal zencefil ve rezene kullanmanız da şişkinliğinizi azaltacaktır. Probiyotikler kalın bağırsakta yaşayan dost bakterilerdir. Bu bakterileri içeren yoğurt veya kapsüller kalın bağırsakta gaz üretimi yapan bakterileri sınırlayarak gaz sorunuyla mücadelede size yardımcı olacaktır. .

Tüm bu önerilere rağmen gaz sorununuz devam ediyorsa mutlaka bir gastroenteroloji uzmanına başvurmalısınız.

Evet tatlım bitki çayı içmiyoruz zaten ama bu gaz sancısı için az miktarda dağ kekiği çayı dediler onu konuşuyorduk bizde
bende günde 1 bardak açık çay eğer zor gelmezse 1 türk kahvesi içmeye çalışıyorum dediğin gibi türk kahvesini çok öneren duydum bende

Rezene ,nane falan icilmeyecekmis ama kadin dogum uzmanlari önermiyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben hayatım boyunca gazlı bir insan olmuşumdur şişkinlik hiç yok ama akşamları çok gaz çıkarırım hamilelikten sonra da böyle oldu acaba bebiş de gazlı olur mu

umarim aşkım bana x kromozomu atmistir :) tüm kadinlarin aksine kiz istiyorummmmmm.. saglikli bir bebegim olsunda gerisi boş.

benimde içimden kız geçiyor ama hayırlısı olsun..
oğluşlarsa da sevinirm tabiki Allah lütfetmiş sonuçta çok şükür...

Kızlar kayınvalidem dün bebişe ciciler almış çok güzellerrr birde fermuarlı şapkalı ayakkabılı bi battaniye seti almış o da cok hoş özellikle fermuarlı olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…