günaydın güzel annelerr
ben epilasyon yaptırıyordum ve hamilelikten sonra en son ocak ayında gittim. koltukaltı ve bacak altı. geçen hafta gittim yaptırdım. haftaya kontrol var. sonraki de sanırım 2 ay sonra falan olur yani hamilelik sırasında iki seans.
benim gibi yaptıran var mı?
Birgeniimmm, bak ne diyo, kekik çayı içme diyo bi site;
Hamilelikte hangi bitki çayları içilmemelidir?
Bu çaylar rahim kasılmalarını uyarıcı v.b etkilerde bulunabilir, gebelikt etüketilmemelidir.
- Aloe Vera
- Karanfil yapı
- Sarı çiğdem
- Kimyon
- Lavanta
- Fesleğen yağı
- Ökseotu
- Tarçın
- Kekik Yağı
- Sinameki
- Safran
- Maydonoz içillmemelidir (yemeklerde kullanılabilir)
- Akçaağaç
- Melekotu
- Kimyon
- Yasemin
günaydın güzel annelerr
ben epilasyon yaptırıyordum ve hamilelikten sonra en son ocak ayında gittim. koltukaltı ve bacak altı. geçen hafta gittim yaptırdım. haftaya kontrol var. sonraki de sanırım 2 ay sonra falan olur yani hamilelik sırasında iki seans.
aslında kaşıntı o kadar rahatsız etmiyor beni.bende kültür testi falan verdim hamileliğin ilk zamanlarında doktor ilaç verdi kullandım geçti sandım.şimdi yine tekrarlardı.ben bütün gün iş yerinde olunca akıntı beni çok rahatsız ediyor akşam eve gelir gelmez hemen çamaşırımı değiştiryrmm.
Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
Günaydın canım
evet bitki çayları ve baharat çok fazla önerilmiyor ama az olunca zararı olmuyormuş çatlayacağım gazdan resmen içimde dolaşan gazı takip edebiliyorum
yada sakız çiğneyeceğiz sadece hiçte sevmem
aslında hekimin dediğine göre bu gazı bir an önce halletmek gerekmiş bebeğimize gaz geçmesin ileriki zamanlarda diye
ben hafta sonu görüşücem yüzyüze o zaman tekrar ayrıntılı anlatıcam sana bildiririm muhakkak canım
günaydın güzel annelerr
Günaydın canım
evet bitki çayları ve baharat çok fazla önerilmiyor ama az olunca zararı olmuyormuş çatlayacağım gazdan resmen içimde dolaşan gazı takip edebiliyorum
yada sakız çiğneyeceğiz sadece hiçte sevmem
aslında hekimin dediğine göre bu gazı bir an önce halletmek gerekmiş bebeğimize gaz geçmesin ileriki zamanlarda diye
ben hafta sonu görüşücem yüzyüze o zaman tekrar ayrıntılı anlatıcam sana bildiririm muhakkak canım
Bildigim kadariyla adaçayi da dahil, yeşil çaylar yasak. Doktorum soyledi. Günde 1 nrmal çay içebilirsin acikdedi ama içmiyorum. Kahveyide sagdan soldan herkes öneriyor. Bebegin zeka gelişimine iyi gelir iç diye ama içmiyorum ben..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Neeee çocuğa da geçebilir mi eyvaaa, gaz sancılı bebek hep ağlar, çözmemiz lazım kesinlikle o zaman. Bu arada bende hissediyorum gazın hareketlerini, sağdan sola yukarı filan diye. Bide şöle bişi buldum, mantıklı geldi bana ;
En doğru ve kolayı 1 bardak ılık su içip (yavaş-yavaş) rahat bir pozisyon almaktır. (uzanmak en iyisidir).
Çünkü bu bir safrakesesi ağrısı da olabilir karın ağrısı da.
Bir şeyler yiyip içmek; mideyi de safrakesesini de yoracaktır. Ilık su gazınızı da dağıtacağından hepsine iyi gelir.
Gaz sorununuz için doğal bir çözüm arıyorsanız nane çayını deneyebilirsiniz. Nane yağı içindeki mentol�un spazm çözücü etkisi olduğundan sindirim sisteminizdeki yumuşak kasları rahatlatacaktır. Ancak reflü sorununuz varsa nane çayı yerine papatya çayı da deneyebilirsiniz. Yiyeceklerinizi lezzetlendirmek için zerdeçal zencefil ve rezene kullanmanız da şişkinliğinizi azaltacaktır. Probiyotikler kalın bağırsakta yaşayan dost bakterilerdir. Bu bakterileri içeren yoğurt veya kapsüller kalın bağırsakta gaz üretimi yapan bakterileri sınırlayarak gaz sorunuyla mücadelede size yardımcı olacaktır. .
Tüm bu önerilere rağmen gaz sorununuz devam ediyorsa mutlaka bir gastroenteroloji uzmanına başvurmalısınız.
bende bu sabah tartıldım 800 gram almışım hamileliğin başından beri..
ama göbek önden gidiyo top gibi..
artık farkediyo herkes...
Mantı kesme aleti alsaydınız ya, çok kolay oluyor. Ben onunla yapıyorum, cırtt kesiyorum sonra katla gitsin, misssss
Neeee çocuğa da geçebilir mi eyvaaa, gaz sancılı bebek hep ağlar, çözmemiz lazım kesinlikle o zaman. Bu arada bende hissediyorum gazın hareketlerini, sağdan sola yukarı filan diye. Bide şöle bişi buldum, mantıklı geldi bana ;
En doğru ve kolayı 1 bardak ılık su içip (yavaş-yavaş) rahat bir pozisyon almaktır. (uzanmak en iyisidir).
Çünkü bu bir safrakesesi ağrısı da olabilir karın ağrısı da.
Bir şeyler yiyip içmek; mideyi de safrakesesini de yoracaktır. Ilık su gazınızı da dağıtacağından hepsine iyi gelir.
Gaz sorununuz için doğal bir çözüm arıyorsanız nane çayını deneyebilirsiniz. Nane yağı içindeki mentolun spazm çözücü etkisi olduğundan sindirim sisteminizdeki yumuşak kasları rahatlatacaktır. Ancak reflü sorununuz varsa nane çayı yerine papatya çayı da deneyebilirsiniz. Yiyeceklerinizi lezzetlendirmek için zerdeçal zencefil ve rezene kullanmanız da şişkinliğinizi azaltacaktır. Probiyotikler kalın bağırsakta yaşayan dost bakterilerdir. Bu bakterileri içeren yoğurt veya kapsüller kalın bağırsakta gaz üretimi yapan bakterileri sınırlayarak gaz sorunuyla mücadelede size yardımcı olacaktır. .
Tüm bu önerilere rağmen gaz sorununuz devam ediyorsa mutlaka bir gastroenteroloji uzmanına başvurmalısınız.
Pizza kesme aletinden var ama sorun o değil ki hamuru açmak
ben hayatım boyunca gazlı bir insan olmuşumdur şişkinlik hiç yok ama akşamları çok gaz çıkarırım hamilelikten sonra da böyle oldu acaba bebiş de gazlı olur mu
Rezene ,nane falan icilmeyecekmis ama kadin dogum uzmanlari önermiyor.
anamm daha işin başında çuvallayabilirsiniz yani, açarsınız ya, denemekten zarar gelmez.
umarim aşkım bana x kromozomu atmistir :) tüm kadinlarin aksine kiz istiyorummmmmm.. saglikli bir bebegim olsunda gerisi boş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?