Bende araştırırken uni baby nin ürünlerine baktım fakat hangisinde bilmiyorum arkasında paraben vardı sanırım ürünlerin arkasında birde arkasında peg li bir sayı örn peg60 falan yazmayacakmış o da petrol stığı oluyormuş yanlış hatırlamıyorsam tabii:44: yani ben chicco ile bübchen arasında kaldım.
Neeee çocuğa da geçebilir mi eyvaaa, gaz sancılı bebek hep ağlar, çözmemiz lazım kesinlikle o zaman. Bu arada bende hissediyorum gazın hareketlerini, sağdan sola yukarı filan diye. Bide şöle bişi buldum, mantıklı geldi bana ;
En doğru ve kolayı 1 bardak ılık su içip (yavaş-yavaş) rahat bir pozisyon almaktır. (uzanmak en iyisidir).
Çünkü bu bir safrakesesi ağrısı da olabilir karın ağrısı da.
Bir şeyler yiyip içmek; mideyi de safrakesesini de yoracaktır. Ilık su gazınızı da dağıtacağından hepsine iyi gelir.
Gaz sorununuz için doğal bir çözüm arıyorsanız nane çayını deneyebilirsiniz. Nane yağı içindeki mentolun spazm çözücü etkisi olduğundan sindirim sisteminizdeki yumuşak kasları rahatlatacaktır. Ancak reflü sorununuz varsa nane çayı yerine papatya çayı da deneyebilirsiniz. Yiyeceklerinizi lezzetlendirmek için zerdeçal zencefil ve rezene kullanmanız da şişkinliğinizi azaltacaktır. Probiyotikler kalın bağırsakta yaşayan dost bakterilerdir. Bu bakterileri içeren yoğurt veya kapsüller kalın bağırsakta gaz üretimi yapan bakterileri sınırlayarak gaz sorunuyla mücadelede size yardımcı olacaktır. .
Tüm bu önerilere rağmen gaz sorununuz devam ediyorsa mutlaka bir gastroenteroloji uzmanına başvurmalısınız.
Bi doktor rezene iç diyo, öteki içme diyo ben anlamadım bu işi :44:
Kızlar kayınvalidem dün bebişe ciciler almış çok güzellerrrbirde fermuarlı şapkalı ayakkabılı bi battaniye seti almış o da cok hoş özellikle fermuarlı olması
Vallahi açmamız lazım yoksa yumurtaya talip olcaz
Sut ıznı aynen senin dediğin gibi. Yasal dogum iznin bittikten sonra başlıyor. 3 saatlik süre 9 ayın sonuna, 1.5 saatlik sure 15. Ayın sonuna geliyor ortalama
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın kızlarr hayırlı cumalarrrr
yarın randevum var sabahtan oleyyyyyyyyyyyyyyyy :118::118::118:
ben de hala kusuyorum canım malesefbellli şeyleri yer yemez çıkarıyorum. yeşil yapraklı şeyleri özellikle yaprak sarması, ıspanaklı şeyler, roka yer yemez çıkarıyorum. sabahları da bazen su çıkarıyorum. sürrekli bir mide bulantısı hissi var. ne zaman gececek cok merak ediyorum
arkadaşının bebeğine şifa versin rabbim tez zamanda. bizim bir yakınımızın bebeğide aynı şekilde gelişmiyordu 800gr falan doğdu. küvezde kaldı hayata tutundu yavrucak canavar gibi şimdi maşallah. zor gunlerdı ama allah kimsenın başına vermesin
uzanmak ve ayakta durmak yürüyüş en iyisi ama oturunca dayanılmaz bir hal alıyor
ama gün içinde iş yerinde oturmaktan başka çaremiz yok o yüzden bu kadar zor oluyor bizim için bence
şu anda doğal yollardan çare aramaktan başka seçeneğimiz yok zaten birde bunun doktoru çıkmasın lütfen yaa
senin yazdıklarınıda not aldım, yaa hadi biz çekiyoruz inş. geçmez bebelere
birde ılık havlu dediler bana ama bu ara pek sıcaktı hiç gözüm almadı offf ne duysam bi umut işte
Kaç haftalıksin canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aslında ben ne zaman yatarak belimi ısıtsam ya da ayaklarımı sobaya dayasam, rahatlıyorum ama dediğin gibi, bu ısı derecesinde popom yemiyo. İyisimi az sonra uzanayım biyerde ben.
Aslında ben ne zaman yatarak belimi ısıtsam ya da ayaklarımı sobaya dayasam, rahatlıyorum ama dediğin gibi, bu ısı derecesinde popom yemiyo. İyisimi az sonra uzanayım biyerde ben.
kızlar ya dün gecen beri kalbimde sıkışma var...uyandığımdan beri de ağrıya dönüştü bu..
umarım gaz falandır..
çok rahatsız ediyo
Uzanma yürüyüş yap..uzanınca gaz küreleri yukarı doğru hareket ediyor omuz ve sırt ağrısı yapıyor.. gaz sancısını kalp krizi sananlar bile olur
Ben çok çektim gazdan kaç kez acillik oldum iki büklüm arabaya atıp götürdüler hastaneyeen iyisi yürümek sık sık kal yürü
kızlar ya dün gecen beri kalbimde sıkışma var...uyandığımdan beri de ağrıya dönüştü bu..
umarım gaz falandır..
çok rahatsız ediyo
Geneli kas ağrısı oluyor ama doktoruna bir söyle belki ekg çektirir endişe etme
Tamam canım, böyle tecrübeli arkadaşların yorumları dinlenmez mi, kalkayım da azcık şantiyede yürüyeyim bari.
kuzucum bi kalp ritmini ölçermisin, dakikada kaç atıyo? 100 civarı ise sıkışma yapıyo ben 1 aydan fazladır kıvrananzi. Bak bakayım hemen.
90 küsür canım nabzım...
kalbimde çok hızlı atıyo...
yarın söyliycem sabah kalktığımda da çok çarpıntım vardı...
dün sabahta burnum kanadı..
kan dolaşımı arttı sanırım o yüzden...
yarın söyliycem sabah kalktığımda da çok çarpıntım vardı...
dün sabahta burnum kanadı..
kan dolaşımı arttı sanırım o yüzden...
Bi doktor rezene iç diyo, öteki içme diyo ben anlamadım bu işi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?