2014 Kasım Anneleri

canım unıbaby urunlerının üzerınde paraben ıcermez dıye yazıyor eczacıbası üretiyor zaten köklü ıyı bır fırma sorun olmaz merak etme chıccoda güzel dedıgım gıbı ıslak mendıl ben pek kullnamamıstım ılk zamanlar kaynamış suya pamuk batırıp onla sıldım altını acınca ıslak mendıllerıde sudan gecırıp öyle kullanıyodum cıltler cok hassas aslında ıslak mendıl pek kullanmamak lazım özellıkle ilk zamanlar

uzanmak ve ayakta durmak yürüyüş en iyisi ama oturunca dayanılmaz bir hal alıyor
ama gün içinde iş yerinde oturmaktan başka çaremiz yok o yüzden bu kadar zor oluyor bizim için bence
şu anda doğal yollardan çare aramaktan başka seçeneğimiz yok zaten birde bunun doktoru çıkmasın lütfen yaa
senin yazdıklarınıda not aldım, yaa hadi biz çekiyoruz inş. geçmez bebelere
birde ılık havlu dediler bana ama bu ara pek sıcaktı hiç gözüm almadı offf ne duysam bi umut işte

Bi doktor rezene iç diyo, öteki içme diyo ben anlamadım bu işi :44:

valla canım benim bildiğim hamilelik sürecinde bu doğal otların falan çok tüketilmemesi..
hele adet söktürücü özelliği olanların..
mesela maydonozu salatada falan yiyebilirsin ama kaynatıp suyunu içmek sakıncalıymış..

Kızlar kayınvalidem dün bebişe ciciler almış çok güzellerrr birde fermuarlı şapkalı ayakkabılı bi battaniye seti almış o da cok hoş özellikle fermuarlı olması

ayyy ne güzel resim istiyoruzzzzz

günaydın kızlarr hayırlı cumalarrrr

yarın randevum var sabahtan oleyyyyyyyyyyyyyyyy :118::118::118:

Hadi hayirli haberlerini bekliyoruz:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kaç haftalıksin canım

Aslında ben ne zaman yatarak belimi ısıtsam ya da ayaklarımı sobaya dayasam, rahatlıyorum ama dediğin gibi, bu ısı derecesinde popom yemiyo. İyisimi az sonra uzanayım biyerde ben.

Kaç haftalıksin canım

bugun tam 15 hafta doldu canım. ilk hamileliğimde de böyleydim. doğuma kadar balık, makarna, çikolatalı pasta, börek çörek yediğim gibi çıkardım. benim hamilelikler boyle bulantıyla geçiyor malesef

Kızlar ben dün gece bir saat titredim ya çok kötüydü nden olduğunu anlamadım daha önceki gecelerde yanıyordum üstümü açıp yatıyordum şimdi noldu anlamadım(

Aslında ben ne zaman yatarak belimi ısıtsam ya da ayaklarımı sobaya dayasam, rahatlıyorum ama dediğin gibi, bu ısı derecesinde popom yemiyo. İyisimi az sonra uzanayım biyerde ben.

Valla imkanın varsa hiç bekleme uzan canım
benim yok maalesef ara ara bi tur atıyorum etrafta zaten oturma şeklimi görsen neredeyse yatar vaziyette

Uzanma yürüyüş yap..uzanınca gaz küreleri yukarı doğru hareket ediyor omuz ve sırt ağrısı yapıyor.. gaz sancısını kalp krizi sananlar bile olur
Ben çok çektim gazdan kaç kez acillik oldum iki büklüm arabaya atıp götürdüler hastaneye en iyisi yürümek sık sık kal yürü

kızlar ya dün gecen beri kalbimde sıkışma var...uyandığımdan beri de ağrıya dönüştü bu..
umarım gaz falandır..
çok rahatsız ediyo

kızlar ya dün gecen beri kalbimde sıkışma var...uyandığımdan beri de ağrıya dönüştü bu..
umarım gaz falandır..
çok rahatsız ediyo

Geneli kas ağrısı oluyor ama doktoruna bir söyle belki ekg çektirir endişe etme

Tamam canım, böyle tecrübeli arkadaşların yorumları dinlenmez mi, kalkayım da azcık şantiyede yürüyeyim bari.

umarım gaz falandır..
çok rahatsız ediyo

kuzucum bi kalp ritmini ölçermisin, dakikada kaç atıyo? 100 civarı ise sıkışma yapıyo ben 1 aydan fazladır kıvrananzi. Bak bakayım hemen.

Geneli kas ağrısı oluyor ama doktoruna bir söyle belki ekg çektirir endişe etme

yarın söyliycem sabah kalktığımda da çok çarpıntım vardı...
dün sabahta burnum kanadı..
kan dolaşımı arttı sanırım o yüzden...

90 küsür canım nabzım...
kalbimde çok hızlı atıyo...

90 küsür canım nabzım...
kalbimde çok hızlı atıyo...

Tamam benim 97 atıyo devamlı, başlarda kalbim sıkışıyo diyodum, sonra anladım ki nabız yüksek diye. Yavaş hareketler yap. Şu ara alıştım heralde, aa kalbim normale düştü heralde diye ölçtüm, gene 100 e yakın çıktı :) doktor 120 ye kadar normal görüyoruz hamilelerde dedi. Doktora sor ama korkma. Burun da kanarmış, hamilelik takvimi de uyarmıştı.

el bileğinde baş parmağın hizasında bir arter geçer avucunu açıp kalp seviyene doğru getir diğer elinin orta üç parmağıyla üstüne bastır hissedersin 1 dakika say bakalım kaç çıkıyor veya 15 sn say 4 le çarp

Aynen canim. Korkmayin diyorlar burun kanamasi olurmus, kan akisi artisindan. Korkmaa. Ama burun kanamasnda sakin sirt ustu yatma tehlikeliymis.basni öne dogru egip burnunu sıkackmissin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…